• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Pouya

مشکل با پارس پال

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. به سایت پارس پال تیکت زدم:

" سلام. چرا امکان پرداخت آنلاین برای این سایت من مشکل داره؟ آدرس:

http://www.minitest.ir/1392/undergraduate/%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%AF/

وقتی که نام و ایمیل رو وارد میکنم و دکمه خرید رو میزنم، هیچ اتفاقی نمی‌افته و وارد درگاه نمیشه. چرا؟ "

پاسخ دادند:

" کاربر گرامی ، بیشترین اختلالات افزونه فوق به دلیل استاندارد نبودن قالب های مورد استفاده می باشد ، لطفا قالب سایت خود را به حالت پیش فرض تغییر و یا آخرین نسخه وردپرس را برروی زیر دامنه ای از سایت خود نصب و فعالیت افزونه را بررسی نمایید . "

من هم روی پوسته 2012 تست کردم و درست شد. حالا می خوام ببینم مشکل قالب چیه؟

پوسته من:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برای پارس پال چه کدی استفاده کردید؟

میتونه تداخل در خروجی باشه. چون پوسته فوق کمی مشکلات کدنویسی هم داره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از افزونه ای که خودشون در سایت ارائه داده اند استفاده میکنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کنسول فایرباگ چنین خطای jsی نمایش داده میشه


ReferenceError: loadPopup is not defined

ممکنه مربوط به پوسته یا یکی از افزونه ها باشه


<body onclick="loadPopup()" class="rtl single single-post postid-1036 single-format-standard layout-2c-r-fixed no-js style-default">

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاپ آپ رو طبق آموزش آقا مرتضی گذاشته ام. نمیتونید مشکل رو بگید که از کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از پاپ آپ بود که وقتی برش داشتم درست شد.

ولی یعنی پاپ آپی که خود آقا مرتضی آموزش داده با این افزونه مشکل داره؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم پآپآپ ؟ آدرس رو بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کد مشکلی نداره اما شاید در بخش کوکی با پارس پال تداخل داره

یک مورد دیگه اینکه رفتن به درگاه در افزونه پارس پال با جاوااسکریپت هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از کد


<body onclick="loadPopup()">

بود که با برداشتنش هم مشکل پارس پال حل شد هم صفحه پاپ آپ میاد.

این کد برای چی بود؟ برای این که فقط در کلیک اول صفحه باز بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید یک تابعی از قبل بوده که کدهاش رو حذف کردید اما اسمش باقی موند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری