• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ،

بعد از ديدن اين تاپيك در انجمن تصميم گرفتم كه آموزش نحوه‌ي رفع ارور‌هاي قالب‌هارو به مرور قرار بدم كه ديدم دوست عزيزم آقا فرجاد اين كار رو انجام دادند ، من هم اين آموزش رو با اجازه‌ي آقا فرجاد ، با نگارش خودم اينجا قرار ميدم و به كمك دوستان سعي در تكميل‌تر شدنش ميكنيم تا ديگه كاربران در اين مورد به مشكل نخورند ،

دوستان دقت كنند كه سوالات رو در اين جا مطرح نكنند چون كه بخش آموزش هستش ، تمامي سوالات و مشكلات خودتون رو فقط در تاپيك "مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C" مطرح كنيد ..

رفع ارور‌هاي قالب‌ها كار زياد مشكلي نيست و هر شخصي ميتونه خطاهاي قالب سايتش رو خودش رفع كنه به شرطي كه مقداري با XHTML و نوع خطاهاي W3 آشنا باشه (يا همون تجربه) ، در بين اين ارورها تعدادي هستند كه به صورت معمول و هميشگي اتفاق مي‌افتند ، ما اين خطاها به همراه نحوه‌ي رفع كردنش رو براي شما قرار ميديم ،

ابتدا به آدرس http://validator.w3.org ميريم و آدرس سايت رو وارد ميكنيم و Check رو ميزنيم تا ارورها نمايش داده بشه ،

ارورهاي متداول :

1 - عدم تعريف alt براي عكس‌ها

ارور نمايش داده شده :

required attribute "alt" not specified

رفع ارور:

كد عكسي كه بدون alt قرار گرفته شده و خطا گرفته شده :


<img src="http://www.wp-parsi.jpg" border="0" />

كد عكس alt اضافه شده و صحيح و بدون خطا :


<img src="http://www.wp-parsi.jpg" border="0" alt="wp-parsi" />

2 - استفاده نادرست از خط شكن ، تگ <br>

ارور نمايش داده شده :

end tag for "br" omitted, but OMITTAG NO was specified

رفع ارور:

قرار دادن تگ


<br />

به جاي


<br>

در تمامي جاهاي پوسته ..

3 - قرار ندادن / در آخر تگ‌هاي متا ، استايل ، img

ارور نمايش داده شده :

end tag for "meta" omitted, but OMITTAG NO was specified

رفع ارور:

مثال غلط كه / قرار داده نشده و خطا گرفته ميشود


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" >

مثال صحيح و بدون خطا


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

4 - استفاده از id بیشتر از یکبار در قالب

ارور نمايش داده شده :

ID "yourID" already defined

An "id" is a unique identifier. Each time this attribute is used in a document it must have a different value. If you are using this attribute as a hook for style sheets it may be more appropriate to use classes (which group elements) than id (which are used to identify exactly one element).

رفع ارور:

اگر در استایل قالب کلاسی به صورت زیر تعریف شده بود , از این کلاس فقط یک بار باید در كل قالب استفاده کنیم


#class
{
}

اگر نیاز به چند بار استفاده هست باید در استایل به جای # , . قرار دهیم و يا اگر id هست كه چند بار ازش در قالب استفاده شده بايد تغيير داده بشه ،


.class{

}

5 - وجود </div> اضافه در كدهاي قالب ،

ارور نمايش داده شده :

Line 154, Column 45: end tag for element "div" which is not open

رفع ارور:

با توجه به خطي كه در خطا گفته شده ميريم و div اضافه رو پاك ميكنيم ، يا div هارو دنبال ميكنيم به ترتيب و هر كدوم كه اضافي بود پاك ميكنيم ..

6 - </a> اضافی در قالب (بسته شدن تگ a در صورتی که اصلا باز نشده)

ارور نمايش داده شده :

Line 225, Column 24: end tag for element "A" which is not open

رفع ارور:

</a> اضافه رو با توجه به خطی که توي ارور هست حذف میکنیم ،

اين ارور ممكنه براي ساير تگ‌هاي


</td>
</tr>
</table>
</ul>
</li>
</p>

هم اتفاق بيافته كه به همين صورت رفع خطا ميكنيم ..

دوستان تاپيك رو دنبال كنيد ، به زودي و به مرور تاپيك كاملتر ميشه و ارورهاي بيشتري قرار ميگيره ،

شما هم ميتونيد براي كاملتر شدن تاپيك ، ارور و نحوه‌ي رفعش رو اينجا قرار بديد ،

34

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

7 - ارور utf -8 که اکثر قالب ها این مشکل رو دارند ،

ارور نمايش داده شده :

uniode-error.jpg

رفع ارور:

براي رفع اين ارور ابتدا بايد برنامه‌ي NotePad++ رو دانلود و روي كامپيوتر خودتون نصب كنيد ،

بعد فایل های قالب یکی یکی باز کنید و از منو بالای برنامه به قسمت encoding برید و گزینه encoding in utf-8 without bom را انتخاب کنید بعد فایل رو save کنید . برای تمامي فایل‌های php قالب این کار رو انجام بدید

و قالبتون رو از نو آپلود كنيد ، حالا ديگه قالب شما با utf-8 مشکلی نداره .

8 - استفاده از تگ Center در قالب

ارور نمايش داده شده :

element "Center" undefined

<Center>✉

You have used the element named above in your document, but the document type you are using does not define an element of that name. This error is often caused by:

incorrect use of the "Strict" document type with a document that uses frames (e.g. you must use the "Frameset" document type to get the "<frameset>" element),

by using vendor proprietary extensions such as "<spacer>" or "<marquee>" (this is usually fixed by using CSS to achieve the desired effect instead).

by using upper-case tags in XHTML (in XHTML attributes and elements must be all lower-case

استفاده از تگ <center> كه براي وسط بردن عناصر استفاده ميشد در HTML4 كنار رفت ولي هنوز خيلي‌ها از اين به خاطر راحت‌ بودنش استفاده ميكنند ،

رفع ارور:

براي وسط چين كردن بايد از CSS استفاده بشه ، به اين صورت كه مثلا ميخوايد كلمه‌ي وردپرس پارسي رو وسط بياريد ، ابتدا داخل استايل قالب چنين كلاسي تعريف ميكنيم


.wp {
text-align:center;
}

و بعد در كدهاي قالب هر جا كه تگ cnter وجود داره رو پاك كرده و با يك div كلاسي كه قبلا نوشتيم رو بهش ميديم ، به اين صورت :


<div class="wp">وردپرس پارسي</div>

با اين كار كلمه‌ي وردپرس پارسي وسط مياد و دقيقا همون كاره تگ Center رو به css انجام داديم و از همه مهمتر خطا رفع خواهد شد ،

9 ) استفاده تگ های h در محل نامناسب

ارور نمايش داده شده :

element "H3" undefined

… <div class="sidebar-box-right"><H3><div class="title">برچسب‌ها</div></H3>

✉You have used the element named above in your document, but the document type you are using does not define an element of that name. This error is often caused by:

incorrect use of the "Strict" document type with a document that uses frames (e.g. you must use the "Frameset" document type to get the "<frameset>" element),

by using vendor proprietary extensions such as "<spacer>" or "<marquee>" (this is usually fixed by using CSS to achieve the desired effect instead).

by using upper-case tags in XHTML (in XHTML attributes and elements must be all lower-case

رفع ارور:

توي اين خطا تگ h3 به اين صورت استفاده شده


<H3><div class="title">برچسب‌ها</div></H3>

كه اشتباه هست و خطا گرفته خواهد شد ، كد صحيح براي قرار گيري به اين صورت هستش :


<div class="title"><h3>برچسب‌ها </h3></div>

هيچگاه نبايد تگ <div> رو داخل تگ ديگه‌اي قرار داد ..

25

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با آموزش های آقای Saeed Fard تونستم قالبم رو که 49تا ارور داشت معتبر کنم :rolleyes:

با کسب اجازه از داش سعید چند مورد دیگه رو لیست می کنم. (لطفا اشکالاتش رو ویرایش کنید)

10 ) قرار دادن دستور charset برای جاوا اسکریپت

Element script must not have attribute charset unless attribute src is also specified.

کدهایی چون

<script type="text/javascript" charset="utf-8">

را به

<script type="text/javascript">

تبدیل کنید.

11 ) قرار دادن ویژگی زبان برای جاوا اسکریپت

The language attribute on the script element is obsolete. You can safely omit it.

(ویژگی زبان منسوخ شده است و با خیال راحت می توانید حذفش کنید.)

کدهایی چون

<script language="Javascript">

را به

<script type="text/javascript">

تبدیل کنید.

12 ) استفاده از کدغیر استاندارد دکمه گوگل پلاس

هميشه 2 تا از ارورهاي سايت شما به دليل وجود كد‌هاي گوگل پلاس ( اگر ازش استفاده ميكنيد ) هستش ، گوگل در ايجاد اين كد دقت زيادي به خرج نداده به همين دليل باعث ايجاد خطا ميشه ،

براي استفاده‌ي صحيح و بدون خطاي دكمه‌ي گوگل پلاس به اين صورت عمل ميكنيم ،

ابتدا اين كد رو


<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js">
{lang:'fa', parsetags:'explicit'}
</script>

بالاي


</head>

قرار ميديم ،

و اين كد رو در جايي كه ميخواهيد دكمه نمايش داده بشه قرار بديد ،


<div id="plusone-div" class="plusone">
<script type="text/javascript">
gapi.plusone.render('plusone-div',{"href": "http://www.yoursite.com", "size": "normal", "count": "true"});
</script>
</div>

يعني ما به جاي كد خود گوگل كه اين هست :


<g:plusone size="small" annotation="inline" width="420"></g:plusone>

از اسكريپت براي فراخواني دكمه استفاده ميكنيم ، و براي استايل دهي هم ميتونيد از كلاس و ID كه داره استفاده كنيد ،

در اين صورت ديگه خطايي در اين مورد نخواهيد داشت ..

16

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

13 ) استفاده از & به صورت تنها در کدها

& did not start a character reference. (& probably should have been escaped as &.)

برای رفع این خطا تمامی & ها را به

&

تبدیل کنید.

14 ) استفاده از عناصر منسوخ چینش در کدها

The center element is obsolete. Use CSS instead

به جای استفاده از کدهایی چون <center> از کدها و کلاس های CSS استفاده نمایید.

15 ) وجود عنصر پایان دهنده li بدون عنصر شروع کننده li

No li element in scope but a li end tag seen

بی شک باید این کد را حذف کنید و یا اینکه <li> را در جای مناسبش قرار دهید.

ویرایش شده در توسط iranata
15

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

16 ) وجود فاصله در کد لینکها (زمانی بوجود می آید که بخواهید از عنوانی در لینک استفاده کنید. + مثلا در کدهای ارسال به شبکه های اجتماعی)

Whitespace in query component. Use %20 in place of spaces.

بایستی به جای کاراکتر فاصله که در لینک ها یا اجزاء جستوجو استفاده کرده اید از

%20

استفاده کنید.

همچنین می توانید از تابع تغییر دهنده نیز استفاده نمایید.

برای مثال به جای استفاده از

<?php the_title(); ?>

که می تواند این مشکل را ایجاد کند می توانید از

<?php echo str_replace( ' ', '%20', get_the_title()); ?>

استفاده کنید.

17 ) وجود تگ category tag برای لینک ها (این مشکل هنوز در وردپرس حل نشده است! شاید تگ category زودتر از رفع این مشکل استاندارد شود!) :D

Bad value category tag for attribute rel on element a: Keyword category is not registered.

برای رفع این مشکل از فایل functions.php پوسته بهره می گیریم و کد

function remove_category_list_rel($output)
{
$output = str_replace(' rel="category tag"', '', $output);
return $output;
}
add_filter('wp_list_categories', 'remove_category_list_rel');
add_filter('the_category', 'remove_category_list_rel');

را به این فایل اضافه می کنیم تا این خطا حل شود. ( البته می توانید در دستور فوق به جای حذف به خصوصیت REL استاندارد دیگری تغییر دهید.

17

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نام الله.

دوستان در بالا به موارد زیادی اشاره کردند، من هم به چند تا اشاره میکنم »

شاید بعضی ها که کمی تازه کارند توی این ارور گیر کرده باشند :

18) استفاده از " در div class

غلط :


<div class=post>

درست :


<div class="post">

19) استفاده از حروف کوچک

مثلا :

غلط :


<LI>

درست :


<li>

منبع : CODEX.wordpress.org

19

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون Iranata و Mahdi عزيز ، خيلي عالي بودند ، فقط مورد‌هاي 11 و 12 رو ويرايش و كاملتر كردم ،

20 - 2 بار استفاده از ALT در يك تگ img

ارور نمايش داده شده :

Line 199, Column 153: duplicate specification of attribute "alt"

رفع ارور :

اين خطا به دليل 2 بار استفاده از ALT در يك عكس به وجود مياد و براي رفعش به Line مربوطه كه خود كد ميده بريد و يك Alt


alt="youralt"

رو پاك كنيد ،

21 - تعريف نكردن type براي script

ارور نمايش داده شده :

required attribute "type" not specified

رفع ارور :

در اين خطا مشخصه‌ي type براي تگ Script تعريف نشده كه حتما بايد تعريف بشه .. براي رفع به تگ اسكريپت


<script>

مشخصه‌ي


type="text/javascript"

رو تعريف كنيد ، به اين صورت :


<script type="text/javascript">

22 - استفاده بيش‌از 1 بار از تگ Head

ارور نمايش داده شده :

document type does not allow element "head" here

رفع ارور :

در هر سايتي تنها 1 بار امكان استفاده از تگ


<haed>
</haed>

وجود داره و در صورت استفاده‌ي بيش‌تر با اين خطا مواجع شده و براي رفعش به خط مربوطه كه بهتون ميده بريد و head اضافه رو پاك كنيد ..

23 - قرار گرفتن مقدار نادرست براي attribute ها

ارور نمايش داده شده :

value of attribute "type" cannot be "texts"; must be one of "text", "password", "checkbox", "radio", "submit", "reset", "file", "hidden", "image", "button"

رفع ارور :

مقدار type در كد texts قرار گرفته كه نادرست است و بايد مقدار آن text باشه ، اين كد ممكنه براي تمامي تگ‌ها اتفاق بيافته كه خود سايت مقدار‌هاي مجاز رو در ارور نمايش ميده ..

24 - استفاده مستقيم از كاركتر < در كد‌ها

ارور نمايش داده شده :

character "<" is the first character of a delimiter but occurred as data

رفع ارور :

براي رفع ارور در تمامي جاهاي پوسته اگر از < استفاده شده اون رو به


<

تغيير بديد ..

13

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نرم‌افزار


A1 Website Analyzer

يك نرم‌ افزار خيلي خوب هستش كه شما رو براي رفع كردن اين خطاها و ارورها ، چه HTML و چه CSS خيلي كمك ميكنه و ميتونه راهنماييتون كنه ..

اين نرم‌افزار توسط microsystools آماده شده


http://www.microsystools.com/products/website-analyzer/

كه از همين‌جا هم ميتونيد دانلودش كنيد ، و همچنين تصاويري از محيط نرم‌افزار و طريقه‌ي كارش رو از اينجا ببينيد


http://www.microsystools.com/products/website-analyzer/help/website-css-html-validator/

شما به طور رايگان ميتونيد مدت 30 روز از اين برنامه استفاده كنيد ولي بعد از اين مدت برنامه غيرفعال ميشه و قيمت نسخه‌ي كامل اون 59$ هستش ..

( نا گفته نمونه اگه توي دانلود سنتر‌هاي ايراني بگرديد نسخه‌ي كرك شده‌ش به همراه كرك رو هم ميتونيد دانلود كنيد و دائما استفاده كنيد ، در كل اينجا ايرانه ديگه ;) )

16

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینم از طرف ما برای تازه کارایی مثل خودم

یک مورد ساده و خیلی مهم

اگه این مورد رو رعایت کنید سایت شما با تمام مرورگرها هماهنگ میشه

ارور:


Value Error : margin only 0 can be a length. You must put a unit after your number : -1 30 0 0

برای حل مشکل واحد اندازه گیری px رو به margin ها اضافه کنید

css :

غلط:


{width:930;float:right;background:url('images/topbg.gif') repeat-x top;height:25;font-size:10pt;font-weight:bold;margin:-1 30 0 0}

درست:


{width:930px;float:right;background:url('images/topbg.gif') repeat-x top;height:25;font-size:10pt;font-weight:bold;margin:-1px 30px 0px 0px}

ویرایش شده در توسط Ghost
8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

26 - اخطار در مورد DOCTYPE Override in effect! warning.png

اگه شما دوستان هم مثل من با DW فایل html رو بسازید اول فایلتون خودش کدهایی اضافه میکننه مثل


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">

وبعدش برید توی سایت برای چک کردن( چک کردن با html5 ) میبینید اروری مثل زیر میده


DOCTYPE Override in effect![/left]



[left]The detected DOCTYPE Declaration "<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">" has been suppressed and the DOCTYPE for "HTML5" inserted instead, but even if no errors are shown below the document will not be Valid until you update it to reflect this new DOCTYPE.

برای رفع این warning در ابتدای فایل به جایی کد پیش فرض کد ساده ی زیر رو میگذارید


<!DOCTYPE html>

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27 - اخطار(warning)در مورد No Character Encoding Found! Falling back to UTF-8.

اگر بعد از انجام عمل 7 که در همین صفحه بحث شد دوباره با مورد اخطار مواجه شدید که به صورت زیر است


No Character Encoding Found! Falling back to UTF-8.[/left]



[left]None of the standards sources gave any information on the character encoding labeling for this document. Without encoding information it is impossible to reliably validate the document. As a fallback solution, the "UTF-8" encoding was used to read the content and attempt to perform the validation, but this is likely to fail for all non-trivial documents.

این نشون میده که انگار شما مثل من ^_^ فراموش کردین کد زیر رو تو هدر قرار بدید :lol:


<meta charset="utf-8" />

مثال:


<head>
<meta charset="utf-8" />
<title>My Frist Website</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css" />
</head>

امیدوارم مفید بوده باشه و اگه اشتباهی چیزی نوشتن مدیران عزیز تصحیح نماییند.

خوش باشید ;)

ویرایش شده در توسط Pesare-Nime-Shab
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از این برنامه استفاده میکنم و خیلی کار کردنش راحت هست لینک دانلود مجانی شو قرار میدم

http://www.htmlvalidator.com/csesetup.exe

سایت سازنده

http://www.htmlvalidator.com/

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مدیران اگر ایرادی می بینند تصحیح کنند :P

28- استفاده از کاراکتر های خاص ( & ) در URL ( این مورد شبیه مورد 13 است)

Unencoded-characters-in-URLs.png

Reference to entity linkid for which no system identifier could be generated

لینک های ساخته شده در PHP شما به احتمال زیاد شامل کاراکتر های خاص می باشد .کاراکتر های خاص ،به ویژه & نباید درURL سایت شما استفاده شود و برای تصحیح این خطا به جای کاراکتر & از & استفاده نمایید.

اطلاعات بیشتر از سای W3shools

***عناصر Block در داخل عناصر inline ( توضیح کامل تری برای مورد 9 )

Block-elements-inside-inline-elements.png

Document type does not allow element p here

عناصر HTML به صورت Block و inline تقسیم بندی می شوند. عناصر Block در یک خط به صورت شروع و پایان در مرورگر به نمایش داده می شوند .مثل : <h1>, <p>, <ul>, <table> .در حالی که عناصر Inline بدون شروع یک خط جدید نمایش داده می شوند.

مثل : <b>, <td>, <a>, <img>

اطلاعات بیشتر در سایت W3shools

توجه : یکی از قوانین HTML این است که عناصر block هرگز نباید در داخل عناصر inline قرار بگیرند.برای رفع این خطا به مثال زیر توجه فرمایید.

مثال اشتباه :


<a href="#"><h3>..........com</h3></a>

مثال درست :


<h3><a href="#"> >...........com </a></h3>.

29- شروع یک Class یا ID با یک عدد

Starting-a-class-or-ID-with-a-number.png

Value of attribute ID invalid

ویژگی های Class ,ID نمی توانند با یک عدد آغاز شوند ولی در ادامه می توانیم از عدد نیز استفاده کنیم (نه در ابتدای نام کلاس یا ایدی).

مثال اشتباه :


<div class="12title"><h3>>...........com </h3></div>

صحیح :


<div><h3>>...........com </h3></div>
<div><h3>>...........com </h3></div>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ،

بعد از ديدن اين تاپيك در انجمن تصميم گرفتم كه آموزش نحوه‌ي رفع ارور‌هاي قالب‌هارو به مرور قرار بدم كه ديدم دوست عزيزم آقا فرجاد اين كار رو انجام دادند ، من هم اين آموزش رو با اجازه‌ي آقا فرجاد ، با نگارش خودم اينجا قرار ميدم و به كمك دوستان سعي در تكميل‌تر شدنش ميكنيم تا ديگه كاربران در اين مورد به مشكل نخورند ،

دوستان دقت كنند كه سوالات رو در اين جا مطرح نكنند چون كه بخش آموزش هستش ، تمامي سوالات و مشكلات خودتون رو فقط در تاپيك "مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C" مطرح كنيد ..

رفع ارور‌هاي قالب‌ها كار زياد مشكلي نيست و هر شخصي ميتونه خطاهاي قالب سايتش رو خودش رفع كنه به شرطي كه مقداري با XHTML و نوع خطاهاي W3 آشنا باشه (يا همون تجربه) ، در بين اين ارورها تعدادي هستند كه به صورت معمول و هميشگي اتفاق مي‌افتند ، ما اين خطاها به همراه نحوه‌ي رفع كردنش رو براي شما قرار ميديم ،

ابتدا به آدرس http://validator.w3.org ميريم و آدرس سايت رو وارد ميكنيم و Check رو ميزنيم تا ارورها نمايش داده بشه ،

ارورهاي متداول :

1 - عدم تعريف alt براي عكس‌ها

ارور نمايش داده شده :

رفع ارور:

كد عكسي كه بدون alt قرار گرفته شده و خطا گرفته شده :


<img src="http://www.wp-parsi.jpg" border="0" />

كد عكس alt اضافه شده و صحيح و بدون خطا :


<img src="http://www.wp-parsi.jpg" border="0" alt="wp-parsi" />

2 - استفاده نادرست از خط شكن ، تگ <br>

ارور نمايش داده شده :

رفع ارور:

قرار دادن تگ


<br />

به جاي


<br>

در تمامي جاهاي پوسته ..

3 - قرار ندادن / در آخر تگ‌هاي متا ، استايل ، img

ارور نمايش داده شده :

رفع ارور:

مثال غلط كه / قرار داده نشده و خطا گرفته ميشود


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" >

مثال صحيح و بدون خطا


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

4 - استفاده از id بیشتر از یکبار در قالب

ارور نمايش داده شده :

رفع ارور:

اگر در استایل قالب کلاسی به صورت زیر تعریف شده بود , از این کلاس فقط یک بار باید در كل قالب استفاده کنیم


#class
{
}

اگر نیاز به چند بار استفاده هست باید در استایل به جای # , . قرار دهیم و يا اگر id هست كه چند بار ازش در قالب استفاده شده بايد تغيير داده بشه ،


.class{

}

5 - وجود </div> اضافه در كدهاي قالب ،

ارور نمايش داده شده :

رفع ارور:

با توجه به خطي كه در خطا گفته شده ميريم و div اضافه رو پاك ميكنيم ، يا div هارو دنبال ميكنيم به ترتيب و هر كدوم كه اضافي بود پاك ميكنيم ..

6 - </a> اضافی در قالب (بسته شدن تگ a در صورتی که اصلا باز نشده)

ارور نمايش داده شده :

رفع ارور:

</a> اضافه رو با توجه به خطی که توي ارور هست حذف میکنیم ،

اين ارور ممكنه براي ساير تگ‌هاي


</td>
</tr>
</table>
</ul>
</li>
</p>

هم اتفاق بيافته كه به همين صورت رفع خطا ميكنيم ..

دوستان تاپيك رو دنبال كنيد ، به زودي و به مرور تاپيك كاملتر ميشه و ارورهاي بيشتري قرار ميگيره ،

شما هم ميتونيد براي كاملتر شدن تاپيك ، ارور و نحوه‌ي رفعش رو اينجا قرار بديد ،

ببخشید میشه بگید این مشکل از چیه ؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مقدار <?php the_search_query(); ?> برا اکشن فرم مشکل داره؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من ی قالب نصب کردم بعد بردمش داخل ی پوشه ب نام دمو

میخواستم فعلا نمایش نده

اما این خطا رو میده

failed to open stream: No such file or directory in /home/.../public_html/mag/index.php on line 17

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خسته نباشید . ما دوتا ارور در validator.w3.org داریم که عکس رو پیوست کردم . از دوستان لطفا راهنمایی کنند تا این دومشکل رو حل کنیم . 

فقط اگر امکانش هست بصورتد ساده توضیح بدید تا بتوانیم مشکل رو حل کنیم .تشکر

1. Error: Duplicate attribute class.
At line 240, column 120
value=''" class="search-body" 

2. Warning: Section lacks heading. Consider using h2-h6 elements to add identifying headings to all sections.
From line 250, column 1; to line 250, column 22
content">↩<section class="post">↩   

 

Capture34321qw.JPG

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بسیار آموزش عالی بود، از استاد بزرگوار کمال تشکر و قدردانی را دارم، و براشون ارزوی موفقیت می کنم

 

 

استاد این خطا چی میگه:

00.png

میگه باید داخل آرتیکل از تک های هدر H2 ... H6 استفاده کنم؟

من استفاده کردم بازم خطا میگیره

ممنون میشم راهنمائیم کنید

ویرایش شده در توسط TalaWP.com
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از توضیحاتتون :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط poruamohammady
      سلام دوستان من یه مدت هست افزونه هایی که نصب می کنم ورد پرس بهم این اخطار هار رو میده کسی میتونه کمک کنه برای مثال تازگی ها افزونهwp-super cacheرو که نصب کردم این اومد قبلا هم چیزای دیگه بود مرسی اگر راهنمایی کنید

    • توسط mehran-b
      با سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران انجمن وردپرس پارسی
       
      امروز یک کدی براتون قرار میدم که با استفاده از این کد میتونید به تمامی پست های یه دسته خاص از وب سایتتون متای robots با مقدار noindex,follow اضافه کنید.
       
      در صورت نصب بودن افزونه سئو وردپرس
      add_filter('wpseo_robots', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast($content) { if(is_single() && in_category(777)) { return "noindex,follow"; } return $content; } در صورت نصب نبودن افزونه سئو وردپرس
      add_action('wp_head', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex() { if(is_single() && in_category(777)) { $output = '<meta name="robots" content="noindex,follow" />' . "\n"; } echo $output; }  
      توجه1: کدهای بالا رو باید در فایل functions.php قالب سایتتون و زیر اولین
      <?php قرار بدید.
      توجه2: به جای عدد 777 در کد باید آیدی دسته ای رو قرار بدید که قراره پست هاش noindex,follow بشن.
       
      موفق باشید
    • توسط mohandes1900
      سلام کسی میتونه کمک کنه بهم میخوام سایتم رو توی موتور جست و جوی بایدو baido.com ثبت کنم....
      آدرس سایتم https://www.fooji.ir
      کمک لطفا ......
    • توسط mbonjakhi
      باسلام
      سوالی از خدمتتون داشتم.
      میشه من یه دامنه .ir خریداری کنم و کد های یک سایت خاص رو کلا کپی کنم و تو دامنه خودم بکار ببرم؟
      یعنی اینکه دیگه نیازی به طراحی سایت نداشته باشه و به راحتی سایتم ساخته بشه؟
      اگه امکانش هست واسم یه مقدار توضیح بدید باید چیکار  کنم.
      ممنون