sos

نا مفهوم بودن لینک ها

5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

یه مشکلی من دارم اینه که چرا برخی لینهام که به صورت نام هست گاهی مثلا اینتوری هستن :

www.domain.com/تماس بامن/

و گاهی به صورت عدد و درصد مثلا :

www.domain.com/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae

اما وقتی آدرس لود میشه نمایش به همون صورت فارسی هست

حالا دوتا سوال :

1. دلیل این اتفاق چیه ؟

2. اگر بده چطور میشه اصلاحش کرد ؟ منظورم این نیستا که پیوند یکتارو تغییر بدما ؟ یعنی لینکا ی نوع دوم به صورت اول باشه .

3. راستی توی سئو هم تاثیر داره ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز این طبیعی هستش .. زبان فارسی در مرورگر و کل وب یونیکدش به این صورت تغییر میکنه ولی قابل شناسایی هستش .. مثلا فضای خالی به %20 تبدیل میشه و بقیه هم به همین صورت .. یک چیز استاندارد و ثابت هستش و دست منو و شما هم نیستند و هیچ مشکلی هم نداره ..

موفق باشید ../.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم . میدونم زبان فارسی یونی کد هست اما علامت سوال برام اینجاست که چرا بعضی وقتا به صورت اولی هست و بعضی وقتا به صورت دومی و تازه هردوتاشونم اگر یه جا باشن کار میکنن . علامت سوالم اینه که آیا نمیشه فیکسش کرد که توی سایت یه جور عمل کنه ؟

البته یه جواب براش دارم اما نمیدونم درسته یا نه اونم اینه که توی حالت اول مرورگر خودش تبدیل شده نشون میده ؟ حالا درست یا غلطشو نمیدونم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اصلا مشکلی نیست و اصلا نیازی نیست کاری بکنید و هیچ مشکلی هم براتون پیش نمیاره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز در اصل همه جا به یک صورت هست ، ولی اینکه بعضی وقتا فارسی مینویسه یا نه به نوع مرورگر و ورژنش برمیگرده که چه جوری واسش تعریف شده باشه ، فرضا لینک این تاپیک در مرورگر فارسی نوشته شده ولی وقتی لینک رو در Notepad کپی کنید به صورت یونیکد در میاد ..

موفق باشید ../.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط runy
      سلام
      می خوام پیوند های یکتا را تغییر بدم ولی  میترسم تمام لینک  هام بشکنه . چون من در لینک مطالبم تاریخ هم میاد ولی الان میخوام تاریخ را بردارم و فقط  نام نوشته بیاد .
      من بیشتر از 2000 مطلب دارم و بیشتر از 11000 لینک ایندکس شده .
       چکار میشه کرد که مطالب قبلی روی روش قبلی لینک گذاری بمونند و نشکنند و طلب جدید رو روش جدید لینک یعنی نام نوشته ایجاد بشه ؟
    • توسط M@hdi71
      سلام
      در افزونه Download Monitor این امکان وجود داره که برای هر دانلودی که تعریف می کنیم چندین لینک دانلود پیوست کنیم و برای هر لینک هم یک id تعیین میشه و  برای هر لینک هم میشه یک نسخه تعیین کرد.
      سوالم اینه که این امکان وجود داره که بشه به هر کدوم از این idها لینک مستقیم داد؟
      مثال:
      یک دانلود تعریف میکنیم با id =777 و 3 فایل یا لینک دانلود بهش پیوست می کنیم.
      id فایل اول=778
      id فایل دوم=779
      id فایل سوم=780
      لینکش هم به این صورت میشه:
      wp-parsi.com.com/download/777
      حالا چطور باید به فایلی که با id=779 مشخص شده لینک داد؟ چون به طور پیشفرض وقتی آدرس "wp-parsi.com.com/download/777" رو وارد می کنیم فایلی که در رتبه اول وجود داره (بالاتر از همه) دانلود میشه.
      با تشکر
    • توسط Fardis Tarh
      با عرض سلام
      من موقع چک سئو به تازگی دیدم دو تا لینک شکسته سایتم داره که با افزونه‌ی Broken Link Checker چک کردم نتونست پیدا کنه.
      آدرس لینک این شکلیه:
      www.site.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http%3A%2F%2Fwww.site.com%2F
      وقتی به این URL میرم این کد رو تو صفحه میاره:
      {"version":"1.0","provider_name":"\u067e\u06cc\u0645\u0627\u0646\u06a9\u0627\u0631\u06cc \u0648 \u0646\u0642\u0627\u0634\u06cc \u0633\u0627\u062e\u062a\u0645\u0627\u0646 \u0622\u0644\u0645\u0627","provider_url":"http:\/\/www.site.com","author_name":"Admin","author_url":"http:\/\/www.site.com\/author\/admin\/","title":"\u0635\u0641\u062d\u0647\u200c\u06cc \u0627\u0635\u0644\u06cc","type":"rich","width":600,"height":338,"html":"<blockquote class=\"wp-embedded-content\"><a href=\"http:\/\/www.site.com\/\">\u0635\u0641\u062d\u0647\u200c\u06cc \u0627\u0635\u0644\u06cc<\/a><\/blockquote>\n<script type='text\/javascript'>\n<!--\/\/--><![CDATA[\/\/><!--\n\t\t!function(a,b){\"use strict\";function c(){if(!e){e=!0;var a,c,d,f,g=-1!==navigator.appVersion.indexOf(\"MSIE 10\"),h=!!navigator.userAgent.match(\/Trident.*rv:11\\.\/),i=b.querySelectorAll(\"iframe.wp-embedded-content\");for(c=0;c<i.length;c++)if(d=i[c],!d.getAttribute(\"data-secret\")){if(f=Math.random().toString(36).substr(2,10),d.src+=\"#?secret=\"+f,d.setAttribute(\"data-secret\",f),g||h)a=d.cloneNode(!0),a.removeAttribute(\"security\"),d.parentNode.replaceChild(a,d)}else;}}var d=!1,e=!1;if(b.querySelector)if(a.addEventListener)d=!0;if(a.wp=a.wp||{},!a.wp.receiveEmbedMessage)if(a.wp.receiveEmbedMessage=function(c){var d=c.data;if(d.secret||d.message||d.value)if(!\/[^a-zA-Z0-9]\/.test(d.secret)){var e,f,g,h,i,j=b.querySelectorAll('iframe[data-secret=\"'+d.secret+'\"]'),k=b.querySelectorAll('blockquote[data-secret=\"'+d.secret+'\"]');for(e=0;e<k.length;e++)k[e].style.display=\"none\";for(e=0;e<j.length;e++)if(f=j[e],c.source===f.contentWindow){if(f.removeAttribute(\"style\"),\"height\"===d.message){if(g=parseInt(d.value,10),g>1e3)g=1e3;else if(~~g<200)g=200;f.height=g}if(\"link\"===d.message)if(h=b.createElement(\"a\"),i=b.createElement(\"a\"),h.href=f.getAttribute(\"src\"),i.href=d.value,i.host===h.host)if(b.activeElement===f)a.top.location.href=d.value}else;}},d)a.addEventListener(\"message\",a.wp.receiveEmbedMessage,!1),b.addEventListener(\"DOMContentLoaded\",c,!1),a.addEventListener(\"load\",c,!1)}(window,document);\n\/\/--><!]]>\n<\/script><iframe sandbox=\"allow-scripts\" security=\"restricted\" src=\"http:\/\/www.site.com\/embed\/\" width=\"600\" height=\"338\" title=\"&#8220;\u0635\u0641\u062d\u0647\u200c\u06cc \u0627\u0635\u0644\u06cc&#8221; &#8212; \u067e\u06cc\u0645\u0627\u0646\u06a9\u0627\u0631\u06cc \u0648 \u0646\u0642\u0627\u0634\u06cc \u0633\u0627\u062e\u062a\u0645\u0627\u0646 \u0622\u0644\u0645\u0627\" frameborder=\"0\" marginwidth=\"0\" marginheight=\"0\" scrolling=\"no\" class=\"wp-embedded-content\"><\/iframe>"}
      خواهشمندم کمکم کنید.
    • توسط نسیم 12
      سلام دوستان
      من در بعضی از سایتها که تبلیغ بنری میذارن دیدم که وقتی ماوس روی بنر میذاری آدرسی از خود همون سایت تبلیغ کننده هست و وقتی کلیک می کنی اول یک صفحه از خود سایت باز میشه بعد از اون صفحه به آدرس سایت تبلیغ شونده ریدایرکت میشه...
      اولا این کار چطور میشه که لینک مستقیم تو صفحه اصلی نیست و بعد هم این چه امتیازی دارد و نکته مثبت این کار چی هست؟؟
      ممنون 
    • توسط apcom
      سلام من یه افزونه می خوام که بتونه یه لینک باکس کنار صفحه مثل سایت دانلود دات آی آر ایجاد کنه و هر بار بتونه به بخش های دیگه هم ارتباط بر قرار کنه مثل تصویر