• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Pouya

چند رنگ کردن پوسته

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. توی بعضی از سایت ها نوشته انتخاب رنگ قالب بعد کاربر واسه ی خودش یه رنگ انتخاب می کنه.

حالا من می خوام هم رنگ و هم بکگراندها رو رنگ شونو عوض کنم.

چی کار کنم?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با متد ‌GET درخواست را ارسال کنید و با توجه به مقدار استایل را لود کنید


<?php
$css = $_GET['css'];
if($css=='g'){
echo 'green style';
}elseif($css=='b'){
echo 'blue style';
}elseif($css=='r'){
echo 'red style';
}else{
echo 'default style';
}
?>

در صورتی که با PHP آشنا نیستید به بخش مربوطه مراجعه کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه درباره این کدی که دادی توضیح بدی?

باید یه استایل دیگه بنویسم? چطوریه?

در صورتی که با PHP آشنا نیستید به بخش مربوطه مراجعه کنید

منظور از بخش مربوطه?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه درباره این کدی که دادی توضیح بدی?

باید یه استایل دیگه بنویسم? چطوریه?

منظور از بخش مربوطه?

کد خاصی نیست

با متد گت به این شکل:

http://site.com/?css=g

درخواست ارسال میشه

و پرینت میکنید آدرس فایل استایل CSS مربوطه را

برای هر حالت یک استایل متفاوت

منظور بخش PHP هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدها رو تو کدوم فایل بذارم?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در Header

در ضمن برای نگهدای مقدار تعیین شده باید از کوکی یا سیشن استفاده کنید (بخش PHP)


<?php
$css = $_GET['css'];
if($css=='g'){
echo '<link rel="stylesheet" href="'. get_template_directory_uri() . '"/style/green.css" type="text/css" media="screen" />';
}elseif($css=='b'){
echo '<link rel="stylesheet" href="'. get_template_directory_uri() . '"/style/blue.css" type="text/css" media="screen" />';
}elseif($css=='r'){
echo '<link rel="stylesheet" href="'. get_template_directory_uri() . '"/style/red.css" type="text/css" media="screen" />';
}else{
echo '<link rel="stylesheet" href="'. get_template_directory_uri() . '"/style/default.css" type="text/css" media="screen" />';
}
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متد کار با php رو پارسا گفت. در تاپیک خودتون هم یک نوع با جاوااسکریپت رو هم آدرس دادم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

من می خوام فقط رنگ قالبم را عوض کنم و نمی دونم باید چکار کنم

لطفا به زبان ساده و کامل راهنمائی کنید با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

من می خوام فقط رنگ قالبم را عوض کنم و نمی دونم باید چکار کنم

لطفا به زبان ساده و کامل راهنمائی کنید با تشکر

سلام

باید برای این موضوع تاپیک جدید بزنید.

به موضوع این تاپیک مربوط نمیشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون و چشم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.