Pouya

چند رنگ کردن پوسته

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. توی بعضی از سایت ها نوشته انتخاب رنگ قالب بعد کاربر واسه ی خودش یه رنگ انتخاب می کنه.

حالا من می خوام هم رنگ و هم بکگراندها رو رنگ شونو عوض کنم.

چی کار کنم?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با متد ‌GET درخواست را ارسال کنید و با توجه به مقدار استایل را لود کنید


<?php
$css = $_GET['css'];
if($css=='g'){
echo 'green style';
}elseif($css=='b'){
echo 'blue style';
}elseif($css=='r'){
echo 'red style';
}else{
echo 'default style';
}
?>

در صورتی که با PHP آشنا نیستید به بخش مربوطه مراجعه کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه درباره این کدی که دادی توضیح بدی?

باید یه استایل دیگه بنویسم? چطوریه?

در صورتی که با PHP آشنا نیستید به بخش مربوطه مراجعه کنید

منظور از بخش مربوطه?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه درباره این کدی که دادی توضیح بدی?

باید یه استایل دیگه بنویسم? چطوریه?

منظور از بخش مربوطه?

کد خاصی نیست

با متد گت به این شکل:

http://site.com/?css=g

درخواست ارسال میشه

و پرینت میکنید آدرس فایل استایل CSS مربوطه را

برای هر حالت یک استایل متفاوت

منظور بخش PHP هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدها رو تو کدوم فایل بذارم?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در Header

در ضمن برای نگهدای مقدار تعیین شده باید از کوکی یا سیشن استفاده کنید (بخش PHP)


<?php
$css = $_GET['css'];
if($css=='g'){
echo '<link rel="stylesheet" href="'. get_template_directory_uri() . '"/style/green.css" type="text/css" media="screen" />';
}elseif($css=='b'){
echo '<link rel="stylesheet" href="'. get_template_directory_uri() . '"/style/blue.css" type="text/css" media="screen" />';
}elseif($css=='r'){
echo '<link rel="stylesheet" href="'. get_template_directory_uri() . '"/style/red.css" type="text/css" media="screen" />';
}else{
echo '<link rel="stylesheet" href="'. get_template_directory_uri() . '"/style/default.css" type="text/css" media="screen" />';
}
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متد کار با php رو پارسا گفت. در تاپیک خودتون هم یک نوع با جاوااسکریپت رو هم آدرس دادم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

من می خوام فقط رنگ قالبم را عوض کنم و نمی دونم باید چکار کنم

لطفا به زبان ساده و کامل راهنمائی کنید با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

من می خوام فقط رنگ قالبم را عوض کنم و نمی دونم باید چکار کنم

لطفا به زبان ساده و کامل راهنمائی کنید با تشکر

سلام

باید برای این موضوع تاپیک جدید بزنید.

به موضوع این تاپیک مربوط نمیشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون و چشم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟