Pouya

چند رنگ کردن پوسته

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. توی بعضی از سایت ها نوشته انتخاب رنگ قالب بعد کاربر واسه ی خودش یه رنگ انتخاب می کنه.

حالا من می خوام هم رنگ و هم بکگراندها رو رنگ شونو عوض کنم.

چی کار کنم?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با متد ‌GET درخواست را ارسال کنید و با توجه به مقدار استایل را لود کنید


<?php
$css = $_GET['css'];
if($css=='g'){
echo 'green style';
}elseif($css=='b'){
echo 'blue style';
}elseif($css=='r'){
echo 'red style';
}else{
echo 'default style';
}
?>

در صورتی که با PHP آشنا نیستید به بخش مربوطه مراجعه کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه درباره این کدی که دادی توضیح بدی?

باید یه استایل دیگه بنویسم? چطوریه?

در صورتی که با PHP آشنا نیستید به بخش مربوطه مراجعه کنید

منظور از بخش مربوطه?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه درباره این کدی که دادی توضیح بدی?

باید یه استایل دیگه بنویسم? چطوریه?

منظور از بخش مربوطه?

کد خاصی نیست

با متد گت به این شکل:

http://site.com/?css=g

درخواست ارسال میشه

و پرینت میکنید آدرس فایل استایل CSS مربوطه را

برای هر حالت یک استایل متفاوت

منظور بخش PHP هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدها رو تو کدوم فایل بذارم?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در Header

در ضمن برای نگهدای مقدار تعیین شده باید از کوکی یا سیشن استفاده کنید (بخش PHP)


<?php
$css = $_GET['css'];
if($css=='g'){
echo '<link rel="stylesheet" href="'. get_template_directory_uri() . '"/style/green.css" type="text/css" media="screen" />';
}elseif($css=='b'){
echo '<link rel="stylesheet" href="'. get_template_directory_uri() . '"/style/blue.css" type="text/css" media="screen" />';
}elseif($css=='r'){
echo '<link rel="stylesheet" href="'. get_template_directory_uri() . '"/style/red.css" type="text/css" media="screen" />';
}else{
echo '<link rel="stylesheet" href="'. get_template_directory_uri() . '"/style/default.css" type="text/css" media="screen" />';
}
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متد کار با php رو پارسا گفت. در تاپیک خودتون هم یک نوع با جاوااسکریپت رو هم آدرس دادم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

من می خوام فقط رنگ قالبم را عوض کنم و نمی دونم باید چکار کنم

لطفا به زبان ساده و کامل راهنمائی کنید با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

من می خوام فقط رنگ قالبم را عوض کنم و نمی دونم باید چکار کنم

لطفا به زبان ساده و کامل راهنمائی کنید با تشکر

سلام

باید برای این موضوع تاپیک جدید بزنید.

به موضوع این تاپیک مربوط نمیشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون و چشم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده