Mohamad™

بهترین افزونه امتیاز دهی (Rate)چیست ؟

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

خسته نباشید بنده افزونه قدرتمند امتیاز دهی ستاره ای یا همون Rate رو میخواهم

ببینید تقریبا چند تاش رو میشناسم ولی چیزی که میخواهم

اولا قدرتمند باشه

دوما فشار به سرور نیاره (یا خیلی کم بیاره) | سایت دانلود هستش

سوما اگر معرفی میکنید مزایا و معایبش رو بگید

ممنون./

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

wp-postrating خوبه


http://wordpress.org/extend/plugins/wp-postratings/
http://wordpress.org/extend/plugins/sn-rating/screenshots/
http://wordpress.org/extend/plugins/post-rate/screenshots/
http://wordpress.org/extend/plugins/simple-post-ratings/screenshots/
http://wordpress.org/extend/plugins/author-post-ratings/screenshots/
http://wordpress.org/extend/plugins/gd-star-rating/screenshots/

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ولی خوب wp-postrating روی سرور فشار نمیاره ؟

سایت رو سنگین نمیکنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا منظور شما از سنگین شدن سایت چی باشه؟

در ساده ترین حالت این افزونه ها برای هر پست تعدادی رکورد توی دیتابیس ثبت میکنند که از نظر بعضی ها سنگین شدنه و از نظر بعضی ها یه چیز عادیه!

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور بنده فشار به سرور هستش (ایا فشار نمیاره ؟)

اون حجم به درک .دی!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

اون قدر نیست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوستان

wp-postrating رو نصبیدم

ولی بنده کد رو قرار دادم

rating_off.gifrating_off.gifrating_off.gifrating_off.gifrating_off.gif (No Ratings Yet)

اینجوری هستش و نمیشه بهش امتیاز داد.و کاری هم نمیکنه

مشکل چیه

من فقط این کد رو قرار دادم ....

ویرایش شده در توسط Mohamad™
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از این

http://wordpress.org...ng/screenshots/

استفاده کردم فکر نکنم چیزی مد نظر شما باشه ولی این افزونه نداشته باشه

این افزونه خیلی رم میسوزونه

بنظر من

kk Star Ratings

محشره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پست 8 رو پاسخ میدید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه بنده متوجه نشدم

بنده افزونه رو نصب کردم و سپس فعال کردم و در مرحله بعدی کد <?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?> رو توی بخش single قالب قرار دادم همین

و این توضیح بالای شما رو متوجه نشدم چیه بو باید چیکار کنم ؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مورد رو در پوسته بررسی کنید

wp_head را باید قبل از تگ </head> قرار دهید

wp_footer را قبل از تگ </body>

<?php wp_head() ?>

<?php wp_footer() ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مورد رو در پوسته بررسی کنید

یعنی چی باید این دو کد رو هم توی قالب بزارم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

wp_head را باید قبل از تگ </head> قرار دهید

wp_footer را قبل از تگ </body>


<?php wp_head() ?>
<?php wp_footer() ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

افزونه wp-postratings امکان ستاهر دار کردن مطالب توسط نویسنده رو هم داره؟

یه افزونه میخواستم که هم کاربر ستاره بده و هم نویسنده(مدیر)

یعنی کنار هر مطلب ، امتیاز کاربرا و امتیاز نویسنده مطلب رو هم نشون بده کنار هم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://wordpress.org/plugins/author-post-ratings/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

افزونه امتیاز دهی یک از تا ده هست برای هر پست به صورت لیست بازشو از یک تا ده کاربران امتیاز بدن؟

بالایی رو نصب کردم همچین امکانی نداشت

ویرایش شده در توسط reazah
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه امتیاز دهی یک از تا ده هست برای هر پست به صورت لیست بازشو از یک تا ده کاربران امتیاز بدن؟

بالایی رو نصب کردم همچین امکانی نداشت

Multi Rating

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟