hooshtoolak

افزونه انجمن ساز / فارسی

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه

من دنبال یک پلاگین انجمن ساز میگردم که فارسی شده باشه

لطفا اگر کسی چیزی رو مشناسه به من هم معرفی کنه

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنونم

این پلاگین رو نصب کردم، مشکلم باهاش اینه که نمی تونم قالبش رو عوض کنم !

و بدیش اینه که توی خود سایتم بازش میکنه

می خوام بدونم که میشه یه ساب دامین براش درست کنم و بهاون هدایتش کنم ؟

مثلا:

www.forum.mooBoo.com

در آخر، دوست عزیز برای افزونه عضوگیری در سایت پیشنهادی ندارین ؟

ویرایش شده در توسط hooshtoolak
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من به آدرسی که گفتین رفتم

افزونه مورد نظر رو هم نصب کردم

ولی متاسفانه لینک پک فارسیش کار نمی کنه

و نمی دونم از کجا میتونم پیداش کنم

و مشکل قالب هم، همچنان به قوت خودش باقیه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم

این پلاگین رو نصب کردم، مشکلم باهاش اینه که نمی تونم قالبش رو عوض کنم !

و بدیش اینه که توی خود سایتم بازش میکنه

می خوام بدونم که میشه یه ساب دامین براش درست کنم و بهاون هدایتش کنم ؟

مثلا:

www.forum.mooBoo.com

در آخر، دوست عزیز برای افزونه عضوگیری در سایت پیشنهادی ندارین ؟

اگر می خواهید فروم شما با آدرس ساب دامین forum.yourdomin.com باشه باید وردپرس شبکه را راه اندازی نمائید. با توجه با اینکه تازه وارد کار با وردپرس شدین بهتر است انجمن را با ادرس زیر درست کنید.

yourdomin.com/forums

عضو گیری شما می خواهید چه جوری باشه و چه چیزایی از کاربر بخواد ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در آخر، دوست عزیز برای افزونه عضوگیری در سایت پیشنهادی ندارین ؟


http://wordpress.org/extend/plugins/wp-user-registration/
http://wordpress.org/extend/plugins/wp-members/
http://wordpress.org/extend/plugins/pie-register/
http://wordpress.org/extend/plugins/plugin-register/

دقيقا براي عضو گيري چه افزونه‌اي لازم داريد ؟ كه چيكار كنه ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سعید خان

من یک افزونه می خوام که بازدید کننده از سایتم فقط در سورت لوگ این کردن بتونه به مطالب سایت دسترسی داشته باشه

یعنی اینکه بدون ورود به سایت، محتویات سایت براش قابل دسترس نباشه

چیزهایی که از کاربر بگیره، فقط ایمیل و محل سکونت اون و راه آشنایی با سایتم برام مهمه

همین

ممنون میشم که راهنماییم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد نمایش بعد از ورود، برای سایت میخواین یا برای انجمن؟

برای ثبت نام هم افزونه هایی که سعید عزیز براتون معرفی کرده میتونن چیزی که مدنظر شماست رو پیاده سازی کنن.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای سایت میخوام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب دوست عزیز سوالات جدا رو در تاپیک های جدا بپرسید تا محتوای تاپیک ها شلوغ نشه و بعدها برای کاربران بعدی راحتتر در دسترس باشه :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب دوست عزیز سوالات جدا رو در تاپیک های جدا بپرسید تا محتوای تاپیک ها شلوغ نشه و بعدها برای کاربران بعدی راحتتر در دسترس باشه :)

اللهی که من قربون شما برم، خوب خودتون این سوال رو از من کردین من هم جواب دادم !

در مورد نمایش بعد از ورود، برای سایت میخواین یا برای انجمن؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منهم برای همین پرسیدم تا اگه سوال جدید بود براش تاپیک جدید بزنید ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من انجمن سازی رو میخوام که شرایط زیرو داشته باشه:

توی خود شاخه ورد پرس نصبش کنم.یعنی وقتی وارد انجمن میشم جوری باشه که مثل این نباشه که وارد سایت دیگه ای شدم . مثل همین انجمن

http://www.wordpress98.com/forum

که خیلی قشنگ توی خود سایت هست وقالب سایت رو داره و بیگانه نیست.

دوم بشه اخرین ارسالای انجمن رو توی صفحه اول سایت نشون داد.

سوم که خیلی مهمه اینه که سایت مپ داشته باشه یا سایت مپ وردپرس بشناسدش.

]چهارم سبک باشه ورایگان و نال شده هم نباشه.

mybb , phpbb و دوتای دیگه که اسماشونو یادم نمیاد تست کردم اما به دلم نمیشینه چون وقتی واردشون میشی توی سایت دیگه رفتی و با سایت اصلی غریبن.

بهترین گزینه ای که دیدم mingel forme هست اما اونم یه مشکل اساسی داره اونم اینه که مطالبش توی گوگل ایندکس نمیشه . و با اینکه سایت مپ داره بازم برای گوگل ناشناسه اگر سئو یورلشم فعال کنی اون وقت گوگل میشناسدش اما دیگه نمیتونی وارد پست های فورم بشی.

bbpress که وقتی نصب بشه کلی لود سرورو میگیره مشکل حافظه میده. فارسی سازشم که وجود نداره

simpel press که فاریسیش مشکل داره و اصلا نیست.

آیا دیگه افزونه ای هست یا میشه مشکل مینگلو حل کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا این افزونه برای فروم ساختن نیست فروم را یا با بی بی پرس و یا نمونه ای مرتضای عزیز گفتند می سازند این افزونه صرزفا یک ابزار ساخت صفحه ی پروفایل و دوست یابی اینترنتیه و قرار نیست دیوار نوشته هاش مطالب اصلی سایت باشند به همین خاطر هم ایندکس نمی شه و اتفاقا روش درستیه چوت اگکر غیر از این بود سایت از طرف گوگل منفی می خورد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز با انجمن ساز‌هاي bbpress, mybb, vb , xe و ... ميتونيد تمامي اين‌كارهايي كه گفتيد رو انجام بديد ..

توی خود شاخه ورد پرس نصبش کنم.یعنی وقتی وارد انجمن میشم جوری باشه که مثل این نباشه که وارد سایت دیگه ای شدم . مثل همین انجمن

http://www.wordpress98.com/forum

که خیلی قشنگ توی خود سایت هست وقالب سایت رو داره و بیگانه نیست.

تنها كافيه انجمن رو در ساب‌دامين نصب نكنيد ، در اين صورت ميتونيد با آدرس برگه‌اي داخل خود سايت هم ببينيدش ..

دوم بشه اخرین ارسالای انجمن رو توی صفحه اول سایت نشون داد.

اين‌كار به RSS يا همون فيد قابل انجام هستش ، البته براي هر سيستم هم اسكريپت مخصوصش وجود داره ..

سوم که خیلی مهمه اینه که سایت مپ داشته باشه یا سایت مپ وردپرس بشناسدش.

تمامي سيستم‌ها پلاگين‌هاي سئو مربوط به خودشون رو دارند و اين‌كار هم قابل انجام هستش ..

چهارم سبک باشه ورایگان و نال شده هم نباشه.

كژتابي داره ! يعني هم رايگان نباشه هم نال شده نباشه :blink::D

ماي‌بي‌بي و زنفورو رايگان هستند و ميتونيد استفاده كنيد ، نال شده‌ي ويبولتين هم مشكلي نداره ..

mybb , phpbb و دوتای دیگه که اسماشونو یادم نمیاد تست کردم اما به دلم نمیشینه چون وقتی واردشون میشی توی سایت دیگه رفتی و با سایت اصلی غریبن.

بالا توضيح دادم ..

موفق باشيد ../.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر