15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ، یه مشکل برام پیش اومده من جعبه دانلود زمینه دلخواه رو به سایتم اضافه کردم ، وقتی یه لینک خارج از سرور سایت اضافه میکنم بجای اینکه اون لینک رو باز کنه آدرس آپلود سنتر رو از اول فایل میگیره و آدرس سایت منو میزاره

مثلا بجا آدرس www.google.com/download.jpg مینویسه www.myweb.com/download.jpg

اینم کد فایل singel من


<div id="download-links">
<h3>لـیـنـکـهـای دانـلـود</h3>
<ul>
<h2>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download',true); ?>">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم</a></li> <?php endif; ?>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download2',true); ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</a></li> <?php endif; ?>

<br />

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download2',true); ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</a></li> <?php endif; ?>

<br />

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download2',true); ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</a></li> <?php endif; ?>

<br />

</ul>
</div>

ویرایش شده در توسط Parsa
قرار دادن کد در BBCode
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن وردپرس پارسی خوش آمدید.

باید ابتدای لینکتون http:// حتما باشه.

ویرایش شده در توسط Mohammad
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن وردپرس پارسی خوش آمدید.

باید ابتدای لینکتون http:// حتما باشه.

ممنون بابت جوابتون ، ولی اولش http هم گذاشتم درست نشد ، لطفا راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما به زمینه download مقدار میدهید؟

با پوسته دیگری هم تست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما به زمینه download مقدار میدهید؟

با پوسته دیگری هم تست کنید

مگه نباید به زمینه movie لینک بدم ؟ به این download

($post->ID, 'download',true)

لینک بدم ؟

یه افزونه بکاپ خوب هم میخوام هم بکاپ باشه هم بازگردانی ، فارسی باشه هم خوبه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اصلاح شده:


<div id="download-links">
<h3>لـیـنـکـهـای دانـلـود</h3>
<ul>
<h2>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم</a></li> <?php endif; ?>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</a></li> <?php endif; ?>
<br />
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</a></li> <?php endif; ?>
<br />
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</a></li> <?php endif; ?>
<br />
</ul>
</div>

به movie , music1 , music2 , music3 مقدار دهید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
کد اصلاح شده:

[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

[b] ID, 'movie',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[/b]
[list]
[*]
[list]
[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم[/url]
ID, 'music1',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1[/url]
ID, 'music2',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2[/url]
ID, 'music3',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3[/url]
[/list]
[/list]

به movie , music1 , music2 , music3 مقدار دهید

ممنون باعث حل مشکلم ، مشکلم حل شد ، از این به بعد منم پای ثابت این فروم هستم :wub::D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
کد اصلاح شده:

[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

[b] ID, 'movie',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[/b]
[list]
[*]
[list]
[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم[/url]
ID, 'music1',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1[/url]
ID, 'music2',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2[/url]
ID, 'music3',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3[/url]
[/list]
[/list]

به movie , music1 , music2 , music3 مقدار دهید

بازم سلام ، یه کمک دیگه ازتون میخوام ، مشکلم اینه اگه برای پستی زمینه دلنواه نزارم این قسمت با لای جعبه دانلود که نوشته ( لینکهای دانلود ) ظاهر میشه ، میشه لطفا کمکم کنین که وقتی فایل زمیمه ای نزاشتم این نوشته نیاد و در صورت قرار دادن فایل زمینه این نوشته ظاهر بشه ، پیششا پیش ممنون میشم بابت کمکتون :wub::)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه زمینه دلخواه دیگه بسازیدذ به اسم مثلا showdownload ,


<?php if(get_post_meta($post->ID, 'showdownload', true)) : ?>
کل کدهایی که در مورد دانلود دارید
<?php endif;?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه زمینه دلخواه دیگه بسازیدذ به اسم مثلا showdownload ,


<?php if(get_post_meta($post->ID, 'showdownload', true)) : ?>
کل کدهایی که در مورد دانلود دارید
<?php endif;?>

سلام منظورتون اینه بعد قرار دادن کد یه زمینه دلخواه با نام showdownload بسازم و بهش مقدار بدم ؟ من تموم لینکهام در صورت نگذاشتن لینک زمینه دلخواه نشون داده نمیشن به جز خط اول که نوشته


[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

که میخوام طوری بشه که اگه هیچ زمینه ای برای مطلب نگذاشتم این نوشته


[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

نشون داده نشه و در صورت قرار دادن این نشون داده بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم دقیقا همینه

یا شما باید یک کد اضافه کنید یا ما از دوباره برذای شما کدی بنویبسیم که عنوان را هم شامل بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم دقیقا همینه

یا شما باید یک کد اضافه کنید یا ما از دوباره برذای شما کدی بنویبسیم که عنوان را هم شامل بشه

من منظورم اینه کدی بهشه که عنوانم شامل بشه ، بلد نیستم وگرنه مزاحمتون نمیشدم ، اینم از کد زمینه دلخواهم فقط اون لینک های دانلود نوشته رو برام درست کن


<div id="download-links">
<b><font size="2" color="#e40bc8">لیـنـکــهـای دانــلـود :</font></b>
<ul>
<br />
<h2>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم ( موقت ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadbaz',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBaz) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-davvas',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( davvas ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-hipfile',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( hipfile )</font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-movreel',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( movreel )</font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-rodfile',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( rodfile ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadboy',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBoy) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-expressleech',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( expressleech ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'zirnevis',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="3" color="#ef1fde"> دانـلـود زیرنویس فارسی فـیـلـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'mobiledl',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>
<br />
</ul>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همین کار رو کردم دوست عزیز

وقتی شما به تعداد زمینه های دلخواه شرط داری

یا باید برای هر شرط یکبار هم عنوان را لحاظ کنی که وقتی بیش از یک زمینه فعال باشه عنوان هم تکرار می شه

یاباید یک شرط جدا بنویسی که دونه دونه زمینه ها رو توش نام ببری و بگی اگر زمینه یک یا زمینه دو یا زمینه سه ... الی آخر فعال بود عنوان را نشون بده

یا باید یک زمینه جدا برای نمایش عنوان داشته باشی

من سومین مورد رو نوشتم و فرصت نوشتن دومنین رو ندارم منتظر باشید شاید دوستان فرصت کردند براتون نوشتنش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می شه یک کار دیگه هم کرد مشروط بر اینکه همیشه لینک دانلود اول زمینه اول باشه و هیچ وقت وقتی اون زمبینه را مقدار ندادید به زمینه بعدی هم مقدار ندید

<div id="download-links">

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><font size="2" color="#e40bc8">لیـنـکــهـای دانــلـود :</font></b>

<?php endif; ?>

<ul>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم ( موقت ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadbaz',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBaz) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-davvas',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( davvas ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-hipfile',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( hipfile )</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-movreel',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( movreel )</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-rodfile',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( rodfile ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadboy',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBoy) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-expressleech',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( expressleech ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'zirnevis',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="3" color="#ef1fde"> دانـلـود زیرنویس فارسی فـیـلـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'mobiledl',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<br />

</ul>

</div>

در ضمن در این کد هم تگ h2 نادرست باز شده و بسته هم نشده که بهتره حذف بشه و هم تمام تگ های b یا باید داخل li قرار بگیرند یا می شه حذفشون کرد و در استایل


font-weight:bold

را اضافه کرد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا ایمان ، نمیتونم روش سوم رو به کار ببرم چون مطالبی که ارسال میکنم فرق دارن همیشه یه زمینه ثابت نیست ، بیخیال میشم اصلا این نوشته لینکهای دانلود رو حذف میکنم :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط miohmah
      سلام
      میخوام با استفاده از زمینه دلخواه، ویدیویی از آپارات رو لود کنم 
      شورت کدهای آپارات [aparat id=”iybdS” width=”600″ height=”450″ style=”margin: 15px; padding: 7px”] هستند و میخوام در زمینه دلخواه، اون قسمت آی دی رو بشه عوض کرد.
      لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟