• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ، یه مشکل برام پیش اومده من جعبه دانلود زمینه دلخواه رو به سایتم اضافه کردم ، وقتی یه لینک خارج از سرور سایت اضافه میکنم بجای اینکه اون لینک رو باز کنه آدرس آپلود سنتر رو از اول فایل میگیره و آدرس سایت منو میزاره

مثلا بجا آدرس www.google.com/download.jpg مینویسه www.myweb.com/download.jpg

اینم کد فایل singel من


<div id="download-links">
<h3>لـیـنـکـهـای دانـلـود</h3>
<ul>
<h2>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download',true); ?>">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم</a></li> <?php endif; ?>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download2',true); ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</a></li> <?php endif; ?>

<br />

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download2',true); ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</a></li> <?php endif; ?>

<br />

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download2',true); ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</a></li> <?php endif; ?>

<br />

</ul>
</div>

ویرایش شده در توسط Parsa
قرار دادن کد در BBCode
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن وردپرس پارسی خوش آمدید.

باید ابتدای لینکتون http:// حتما باشه.

ویرایش شده در توسط Mohammad
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن وردپرس پارسی خوش آمدید.

باید ابتدای لینکتون http:// حتما باشه.

ممنون بابت جوابتون ، ولی اولش http هم گذاشتم درست نشد ، لطفا راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما به زمینه download مقدار میدهید؟

با پوسته دیگری هم تست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما به زمینه download مقدار میدهید؟

با پوسته دیگری هم تست کنید

مگه نباید به زمینه movie لینک بدم ؟ به این download

($post->ID, 'download',true)

لینک بدم ؟

یه افزونه بکاپ خوب هم میخوام هم بکاپ باشه هم بازگردانی ، فارسی باشه هم خوبه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اصلاح شده:


<div id="download-links">
<h3>لـیـنـکـهـای دانـلـود</h3>
<ul>
<h2>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم</a></li> <?php endif; ?>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</a></li> <?php endif; ?>
<br />
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</a></li> <?php endif; ?>
<br />
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</a></li> <?php endif; ?>
<br />
</ul>
</div>

به movie , music1 , music2 , music3 مقدار دهید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
کد اصلاح شده:

[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

[b] ID, 'movie',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[/b]
[list]
[*]
[list]
[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم[/url]
ID, 'music1',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1[/url]
ID, 'music2',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2[/url]
ID, 'music3',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3[/url]
[/list]
[/list]

به movie , music1 , music2 , music3 مقدار دهید

ممنون باعث حل مشکلم ، مشکلم حل شد ، از این به بعد منم پای ثابت این فروم هستم :wub::D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
کد اصلاح شده:

[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

[b] ID, 'movie',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[/b]
[list]
[*]
[list]
[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم[/url]
ID, 'music1',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1[/url]
ID, 'music2',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2[/url]
ID, 'music3',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3[/url]
[/list]
[/list]

به movie , music1 , music2 , music3 مقدار دهید

بازم سلام ، یه کمک دیگه ازتون میخوام ، مشکلم اینه اگه برای پستی زمینه دلنواه نزارم این قسمت با لای جعبه دانلود که نوشته ( لینکهای دانلود ) ظاهر میشه ، میشه لطفا کمکم کنین که وقتی فایل زمیمه ای نزاشتم این نوشته نیاد و در صورت قرار دادن فایل زمینه این نوشته ظاهر بشه ، پیششا پیش ممنون میشم بابت کمکتون :wub::)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه زمینه دلخواه دیگه بسازیدذ به اسم مثلا showdownload ,


<?php if(get_post_meta($post->ID, 'showdownload', true)) : ?>
کل کدهایی که در مورد دانلود دارید
<?php endif;?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه زمینه دلخواه دیگه بسازیدذ به اسم مثلا showdownload ,


<?php if(get_post_meta($post->ID, 'showdownload', true)) : ?>
کل کدهایی که در مورد دانلود دارید
<?php endif;?>

سلام منظورتون اینه بعد قرار دادن کد یه زمینه دلخواه با نام showdownload بسازم و بهش مقدار بدم ؟ من تموم لینکهام در صورت نگذاشتن لینک زمینه دلخواه نشون داده نمیشن به جز خط اول که نوشته


[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

که میخوام طوری بشه که اگه هیچ زمینه ای برای مطلب نگذاشتم این نوشته


[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

نشون داده نشه و در صورت قرار دادن این نشون داده بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم دقیقا همینه

یا شما باید یک کد اضافه کنید یا ما از دوباره برذای شما کدی بنویبسیم که عنوان را هم شامل بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم دقیقا همینه

یا شما باید یک کد اضافه کنید یا ما از دوباره برذای شما کدی بنویبسیم که عنوان را هم شامل بشه

من منظورم اینه کدی بهشه که عنوانم شامل بشه ، بلد نیستم وگرنه مزاحمتون نمیشدم ، اینم از کد زمینه دلخواهم فقط اون لینک های دانلود نوشته رو برام درست کن


<div id="download-links">
<b><font size="2" color="#e40bc8">لیـنـکــهـای دانــلـود :</font></b>
<ul>
<br />
<h2>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم ( موقت ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadbaz',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBaz) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-davvas',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( davvas ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-hipfile',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( hipfile )</font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-movreel',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( movreel )</font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-rodfile',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( rodfile ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadboy',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBoy) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-expressleech',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( expressleech ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'zirnevis',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="3" color="#ef1fde"> دانـلـود زیرنویس فارسی فـیـلـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'mobiledl',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>
<br />
</ul>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همین کار رو کردم دوست عزیز

وقتی شما به تعداد زمینه های دلخواه شرط داری

یا باید برای هر شرط یکبار هم عنوان را لحاظ کنی که وقتی بیش از یک زمینه فعال باشه عنوان هم تکرار می شه

یاباید یک شرط جدا بنویسی که دونه دونه زمینه ها رو توش نام ببری و بگی اگر زمینه یک یا زمینه دو یا زمینه سه ... الی آخر فعال بود عنوان را نشون بده

یا باید یک زمینه جدا برای نمایش عنوان داشته باشی

من سومین مورد رو نوشتم و فرصت نوشتن دومنین رو ندارم منتظر باشید شاید دوستان فرصت کردند براتون نوشتنش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می شه یک کار دیگه هم کرد مشروط بر اینکه همیشه لینک دانلود اول زمینه اول باشه و هیچ وقت وقتی اون زمبینه را مقدار ندادید به زمینه بعدی هم مقدار ندید

<div id="download-links">

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><font size="2" color="#e40bc8">لیـنـکــهـای دانــلـود :</font></b>

<?php endif; ?>

<ul>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم ( موقت ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadbaz',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBaz) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-davvas',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( davvas ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-hipfile',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( hipfile )</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-movreel',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( movreel )</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-rodfile',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( rodfile ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadboy',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBoy) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-expressleech',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( expressleech ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'zirnevis',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="3" color="#ef1fde"> دانـلـود زیرنویس فارسی فـیـلـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'mobiledl',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<br />

</ul>

</div>

در ضمن در این کد هم تگ h2 نادرست باز شده و بسته هم نشده که بهتره حذف بشه و هم تمام تگ های b یا باید داخل li قرار بگیرند یا می شه حذفشون کرد و در استایل


font-weight:bold

را اضافه کرد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا ایمان ، نمیتونم روش سوم رو به کار ببرم چون مطالبی که ارسال میکنم فرق دارن همیشه یه زمینه ثابت نیست ، بیخیال میشم اصلا این نوشته لینکهای دانلود رو حذف میکنم :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv
    • توسط mohammad_mh
      سلام
      این سایت من با قالب بی تم
      digiaccount.ir
      و این هم 2 نمونه سایت مثل هم
      https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/
      http://consolefa.ir/
       
      چطوری پوسته سایت را اینطوری  بکنم حالت باکس من فرق داره
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید