• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ، یه مشکل برام پیش اومده من جعبه دانلود زمینه دلخواه رو به سایتم اضافه کردم ، وقتی یه لینک خارج از سرور سایت اضافه میکنم بجای اینکه اون لینک رو باز کنه آدرس آپلود سنتر رو از اول فایل میگیره و آدرس سایت منو میزاره

مثلا بجا آدرس www.google.com/download.jpg مینویسه www.myweb.com/download.jpg

اینم کد فایل singel من


<div id="download-links">
<h3>لـیـنـکـهـای دانـلـود</h3>
<ul>
<h2>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download',true); ?>">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم</a></li> <?php endif; ?>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download2',true); ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</a></li> <?php endif; ?>

<br />

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download2',true); ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</a></li> <?php endif; ?>

<br />

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download2',true); ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</a></li> <?php endif; ?>

<br />

</ul>
</div>

ویرایش شده در توسط Parsa
قرار دادن کد در BBCode
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن وردپرس پارسی خوش آمدید.

باید ابتدای لینکتون http:// حتما باشه.

ویرایش شده در توسط Mohammad
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن وردپرس پارسی خوش آمدید.

باید ابتدای لینکتون http:// حتما باشه.

ممنون بابت جوابتون ، ولی اولش http هم گذاشتم درست نشد ، لطفا راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما به زمینه download مقدار میدهید؟

با پوسته دیگری هم تست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما به زمینه download مقدار میدهید؟

با پوسته دیگری هم تست کنید

مگه نباید به زمینه movie لینک بدم ؟ به این download

($post->ID, 'download',true)

لینک بدم ؟

یه افزونه بکاپ خوب هم میخوام هم بکاپ باشه هم بازگردانی ، فارسی باشه هم خوبه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اصلاح شده:


<div id="download-links">
<h3>لـیـنـکـهـای دانـلـود</h3>
<ul>
<h2>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم</a></li> <?php endif; ?>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</a></li> <?php endif; ?>
<br />
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</a></li> <?php endif; ?>
<br />
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</a></li> <?php endif; ?>
<br />
</ul>
</div>

به movie , music1 , music2 , music3 مقدار دهید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
کد اصلاح شده:

[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

[b] ID, 'movie',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[/b]
[list]
[*]
[list]
[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم[/url]
ID, 'music1',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1[/url]
ID, 'music2',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2[/url]
ID, 'music3',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3[/url]
[/list]
[/list]

به movie , music1 , music2 , music3 مقدار دهید

ممنون باعث حل مشکلم ، مشکلم حل شد ، از این به بعد منم پای ثابت این فروم هستم :wub::D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
کد اصلاح شده:

[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

[b] ID, 'movie',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[/b]
[list]
[*]
[list]
[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم[/url]
ID, 'music1',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1[/url]
ID, 'music2',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2[/url]
ID, 'music3',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3[/url]
[/list]
[/list]

به movie , music1 , music2 , music3 مقدار دهید

بازم سلام ، یه کمک دیگه ازتون میخوام ، مشکلم اینه اگه برای پستی زمینه دلنواه نزارم این قسمت با لای جعبه دانلود که نوشته ( لینکهای دانلود ) ظاهر میشه ، میشه لطفا کمکم کنین که وقتی فایل زمیمه ای نزاشتم این نوشته نیاد و در صورت قرار دادن فایل زمینه این نوشته ظاهر بشه ، پیششا پیش ممنون میشم بابت کمکتون :wub::)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه زمینه دلخواه دیگه بسازیدذ به اسم مثلا showdownload ,


<?php if(get_post_meta($post->ID, 'showdownload', true)) : ?>
کل کدهایی که در مورد دانلود دارید
<?php endif;?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه زمینه دلخواه دیگه بسازیدذ به اسم مثلا showdownload ,


<?php if(get_post_meta($post->ID, 'showdownload', true)) : ?>
کل کدهایی که در مورد دانلود دارید
<?php endif;?>

سلام منظورتون اینه بعد قرار دادن کد یه زمینه دلخواه با نام showdownload بسازم و بهش مقدار بدم ؟ من تموم لینکهام در صورت نگذاشتن لینک زمینه دلخواه نشون داده نمیشن به جز خط اول که نوشته


[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

که میخوام طوری بشه که اگه هیچ زمینه ای برای مطلب نگذاشتم این نوشته


[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

نشون داده نشه و در صورت قرار دادن این نشون داده بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم دقیقا همینه

یا شما باید یک کد اضافه کنید یا ما از دوباره برذای شما کدی بنویبسیم که عنوان را هم شامل بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم دقیقا همینه

یا شما باید یک کد اضافه کنید یا ما از دوباره برذای شما کدی بنویبسیم که عنوان را هم شامل بشه

من منظورم اینه کدی بهشه که عنوانم شامل بشه ، بلد نیستم وگرنه مزاحمتون نمیشدم ، اینم از کد زمینه دلخواهم فقط اون لینک های دانلود نوشته رو برام درست کن


<div id="download-links">
<b><font size="2" color="#e40bc8">لیـنـکــهـای دانــلـود :</font></b>
<ul>
<br />
<h2>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم ( موقت ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadbaz',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBaz) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-davvas',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( davvas ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-hipfile',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( hipfile )</font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-movreel',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( movreel )</font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-rodfile',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( rodfile ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadboy',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBoy) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-expressleech',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( expressleech ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'zirnevis',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="3" color="#ef1fde"> دانـلـود زیرنویس فارسی فـیـلـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'mobiledl',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>
<br />
</ul>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همین کار رو کردم دوست عزیز

وقتی شما به تعداد زمینه های دلخواه شرط داری

یا باید برای هر شرط یکبار هم عنوان را لحاظ کنی که وقتی بیش از یک زمینه فعال باشه عنوان هم تکرار می شه

یاباید یک شرط جدا بنویسی که دونه دونه زمینه ها رو توش نام ببری و بگی اگر زمینه یک یا زمینه دو یا زمینه سه ... الی آخر فعال بود عنوان را نشون بده

یا باید یک زمینه جدا برای نمایش عنوان داشته باشی

من سومین مورد رو نوشتم و فرصت نوشتن دومنین رو ندارم منتظر باشید شاید دوستان فرصت کردند براتون نوشتنش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می شه یک کار دیگه هم کرد مشروط بر اینکه همیشه لینک دانلود اول زمینه اول باشه و هیچ وقت وقتی اون زمبینه را مقدار ندادید به زمینه بعدی هم مقدار ندید

<div id="download-links">

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><font size="2" color="#e40bc8">لیـنـکــهـای دانــلـود :</font></b>

<?php endif; ?>

<ul>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم ( موقت ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadbaz',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBaz) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-davvas',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( davvas ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-hipfile',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( hipfile )</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-movreel',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( movreel )</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-rodfile',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( rodfile ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadboy',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBoy) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-expressleech',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( expressleech ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'zirnevis',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="3" color="#ef1fde"> دانـلـود زیرنویس فارسی فـیـلـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'mobiledl',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<br />

</ul>

</div>

در ضمن در این کد هم تگ h2 نادرست باز شده و بسته هم نشده که بهتره حذف بشه و هم تمام تگ های b یا باید داخل li قرار بگیرند یا می شه حذفشون کرد و در استایل


font-weight:bold

را اضافه کرد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا ایمان ، نمیتونم روش سوم رو به کار ببرم چون مطالبی که ارسال میکنم فرق دارن همیشه یه زمینه ثابت نیست ، بیخیال میشم اصلا این نوشته لینکهای دانلود رو حذف میکنم :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط alimelody
      درود به شما دوستان عزیز 
      یه سوال داشتم اگه ممکنه مثه همیشه که واقعا کمک کردین بازم راهنماییم کنید
      من توی سایتم یه سری پست میذارم که توی همشون باید لینک دانلود و یه سری جزئیات دیگه باشه
      حالا من میتونم همون دکمه‌ای که رنگی و با استایل همیشگی هستش رو در قسمت زمینه‌های دلخواه اضافه کنم
      مثلا من زمانی که میخوام دکمه رو اضافه کنم از قسمت ویرایشگر یه فلش هست کلیک میکنم و گزینه دانلود رو انتخاب میکنم و و بعد زنگ و عنوان و لینک دانلودرو مشخص میکنم و منتشر میکنم
      بعد اینکه این عملیاتو انجام میدم کد HTML بهش میگن دقیقا نمیدونم زبان کد چیه ولی یه کدی نمایش میده که مربوط به همون دکمه هستش و متن و لینکی که دادم میون این کد هستش 
      حالا من میتونم با استفاده از این کد توی زمینه‌های دلخواه استفاده کنم که هربار میخوام پست بذارم هی این عملیاتو انجام ندم
      اگه ممکنه فقط جوری بگین که متوجه بشم
      بخدا کلی مطلب خوندم و از اونجایی که علمشو ندارم هیچی حالیم نشد
      اگه شدنیه فقط بگین این کدرو به چه صورت قرار بدم همین 
      قربون مهربونیتون 
    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟