15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ، یه مشکل برام پیش اومده من جعبه دانلود زمینه دلخواه رو به سایتم اضافه کردم ، وقتی یه لینک خارج از سرور سایت اضافه میکنم بجای اینکه اون لینک رو باز کنه آدرس آپلود سنتر رو از اول فایل میگیره و آدرس سایت منو میزاره

مثلا بجا آدرس www.google.com/download.jpg مینویسه www.myweb.com/download.jpg

اینم کد فایل singel من


<div id="download-links">
<h3>لـیـنـکـهـای دانـلـود</h3>
<ul>
<h2>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download',true); ?>">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم</a></li> <?php endif; ?>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download2',true); ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</a></li> <?php endif; ?>

<br />

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download2',true); ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</a></li> <?php endif; ?>

<br />

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download2',true); ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</a></li> <?php endif; ?>

<br />

</ul>
</div>

ویرایش شده در توسط Parsa
قرار دادن کد در BBCode

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن وردپرس پارسی خوش آمدید.

باید ابتدای لینکتون http:// حتما باشه.

ویرایش شده در توسط Mohammad

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن وردپرس پارسی خوش آمدید.

باید ابتدای لینکتون http:// حتما باشه.

ممنون بابت جوابتون ، ولی اولش http هم گذاشتم درست نشد ، لطفا راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما به زمینه download مقدار میدهید؟

با پوسته دیگری هم تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما به زمینه download مقدار میدهید؟

با پوسته دیگری هم تست کنید

مگه نباید به زمینه movie لینک بدم ؟ به این download

($post->ID, 'download',true)

لینک بدم ؟

یه افزونه بکاپ خوب هم میخوام هم بکاپ باشه هم بازگردانی ، فارسی باشه هم خوبه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اصلاح شده:


<div id="download-links">
<h3>لـیـنـکـهـای دانـلـود</h3>
<ul>
<h2>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم</a></li> <?php endif; ?>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</a></li> <?php endif; ?>
<br />
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</a></li> <?php endif; ?>
<br />
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</a></li> <?php endif; ?>
<br />
</ul>
</div>

به movie , music1 , music2 , music3 مقدار دهید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
کد اصلاح شده:

[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

[b] ID, 'movie',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[/b]
[list]
[*]
[list]
[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم[/url]
ID, 'music1',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1[/url]
ID, 'music2',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2[/url]
ID, 'music3',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3[/url]
[/list]
[/list]

به movie , music1 , music2 , music3 مقدار دهید

ممنون باعث حل مشکلم ، مشکلم حل شد ، از این به بعد منم پای ثابت این فروم هستم :wub::D

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
کد اصلاح شده:

[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

[b] ID, 'movie',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[/b]
[list]
[*]
[list]
[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم[/url]
ID, 'music1',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1[/url]
ID, 'music2',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2[/url]
ID, 'music3',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>[*][url="<?php%20echo%20$mid_var;%20?>"]دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3[/url]
[/list]
[/list]

به movie , music1 , music2 , music3 مقدار دهید

بازم سلام ، یه کمک دیگه ازتون میخوام ، مشکلم اینه اگه برای پستی زمینه دلنواه نزارم این قسمت با لای جعبه دانلود که نوشته ( لینکهای دانلود ) ظاهر میشه ، میشه لطفا کمکم کنین که وقتی فایل زمیمه ای نزاشتم این نوشته نیاد و در صورت قرار دادن فایل زمینه این نوشته ظاهر بشه ، پیششا پیش ممنون میشم بابت کمکتون :wub::)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه زمینه دلخواه دیگه بسازیدذ به اسم مثلا showdownload ,


<?php if(get_post_meta($post->ID, 'showdownload', true)) : ?>
کل کدهایی که در مورد دانلود دارید
<?php endif;?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه زمینه دلخواه دیگه بسازیدذ به اسم مثلا showdownload ,


<?php if(get_post_meta($post->ID, 'showdownload', true)) : ?>
کل کدهایی که در مورد دانلود دارید
<?php endif;?>

سلام منظورتون اینه بعد قرار دادن کد یه زمینه دلخواه با نام showdownload بسازم و بهش مقدار بدم ؟ من تموم لینکهام در صورت نگذاشتن لینک زمینه دلخواه نشون داده نمیشن به جز خط اول که نوشته


[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

که میخوام طوری بشه که اگه هیچ زمینه ای برای مطلب نگذاشتم این نوشته


[b] لـیـنـکـهـای دانـلـود[/b]

نشون داده نشه و در صورت قرار دادن این نشون داده بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم دقیقا همینه

یا شما باید یک کد اضافه کنید یا ما از دوباره برذای شما کدی بنویبسیم که عنوان را هم شامل بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم دقیقا همینه

یا شما باید یک کد اضافه کنید یا ما از دوباره برذای شما کدی بنویبسیم که عنوان را هم شامل بشه

من منظورم اینه کدی بهشه که عنوانم شامل بشه ، بلد نیستم وگرنه مزاحمتون نمیشدم ، اینم از کد زمینه دلخواهم فقط اون لینک های دانلود نوشته رو برام درست کن


<div id="download-links">
<b><font size="2" color="#e40bc8">لیـنـکــهـای دانــلـود :</font></b>
<ul>
<br />
<h2>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم ( موقت ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadbaz',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBaz) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-davvas',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( davvas ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-hipfile',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( hipfile )</font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-movreel',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( movreel )</font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-rodfile',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( rodfile ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadboy',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBoy) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-expressleech',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( expressleech ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'zirnevis',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="3" color="#ef1fde"> دانـلـود زیرنویس فارسی فـیـلـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</font></a></li> <?php endif; ?></b>
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'mobiledl',true);
if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>
<br />
</ul>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همین کار رو کردم دوست عزیز

وقتی شما به تعداد زمینه های دلخواه شرط داری

یا باید برای هر شرط یکبار هم عنوان را لحاظ کنی که وقتی بیش از یک زمینه فعال باشه عنوان هم تکرار می شه

یاباید یک شرط جدا بنویسی که دونه دونه زمینه ها رو توش نام ببری و بگی اگر زمینه یک یا زمینه دو یا زمینه سه ... الی آخر فعال بود عنوان را نشون بده

یا باید یک زمینه جدا برای نمایش عنوان داشته باشی

من سومین مورد رو نوشتم و فرصت نوشتن دومنین رو ندارم منتظر باشید شاید دوستان فرصت کردند براتون نوشتنش

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می شه یک کار دیگه هم کرد مشروط بر اینکه همیشه لینک دانلود اول زمینه اول باشه و هیچ وقت وقتی اون زمبینه را مقدار ندادید به زمینه بعدی هم مقدار ندید

<div id="download-links">

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><font size="2" color="#e40bc8">لیـنـکــهـای دانــلـود :</font></b>

<?php endif; ?>

<ul>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم ( موقت ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadbaz',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBaz) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-davvas',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( davvas ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-hipfile',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( hipfile )</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-movreel',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( movreel )</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-rodfile',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( rodfile ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-uploadboy',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( UploadBoy) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'movie-expressleech',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود فـیـلـم بـا لـیـنـک کـمـکـی ( expressleech ) </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'zirnevis',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="3" color="#ef1fde"> دانـلـود زیرنویس فارسی فـیـلـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music1',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 1</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music2',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 2</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'music3',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـودآهـنـگ بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم از سـرور 3</font></a></li> <?php endif; ?></b>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'mobiledl',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<b><li class="download"><a href="<?php echo $mid_var; ?>"><font size="2" color="#ff0000">دانـلـود بـا لـیـنـک مـسـتـقـیـم </font></a></li> <?php endif; ?></b>

<br />

</ul>

</div>

در ضمن در این کد هم تگ h2 نادرست باز شده و بسته هم نشده که بهتره حذف بشه و هم تمام تگ های b یا باید داخل li قرار بگیرند یا می شه حذفشون کرد و در استایل


font-weight:bold

را اضافه کرد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا ایمان ، نمیتونم روش سوم رو به کار ببرم چون مطالبی که ارسال میکنم فرق دارن همیشه یه زمینه ثابت نیست ، بیخیال میشم اصلا این نوشته لینکهای دانلود رو حذف میکنم :rolleyes:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید