mohamadreza85

اتصال درگاه پرداخت بانک ملت به سایت وردپرسی

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

جالبه که برای جوملا ، وخیلی فروشگاه سازهای دیگه افزونه و ماژول های رایگان پیشرفته برای اتصال به درگاه بانک ملت هست اما برای وردپرس به این عظمت نیست؟!!!!

من برای فروشگاهم میخواهم برای هر محصولی یک لینک خرید با قیمتی مجزا داشته باشم. لطفا برای اتصال اگر آموزشی گام به گام سراغ دارید یا افزونه ای خوب راهنمایی فرمایید.

با تشکر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به انجمن خوش امدید

برای وردپرس هم خیلی زیاد هست

لازمه شما واژه "فروشگاه" را در انجمن جستجو کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از پاسخگوییتون. ولی به خدا کل انجمن که هیچ کل اینترنت و سایتهای فارسی را گشتم و چیزی برای وردپرس با این همه برنامه نویس و مدعی وردپرس برای چنین کاری (اتصال به درگاه بانک ملت) نبود. البته معذرت میخوام اینقدر تند میگم اما باور کنید لجم گرفته برای سیستم های ناشناخته و ضعیفتر اینقدر پلاگین و ماژول حرفه ای رایگان هست اما برای وردپرس به این وسیعی هیچی نیست. اگه شما هم چیزی سراغ دارین لطفا با لینک راهنمایی فرمایید یا کلا یک آموزش گام به گام برای این کار بفرمایید. داکیومنت هایی هم که بانک ملت برام فرستاده ضمیمه کردم که کلا هیچ چیزی ازش سر در نیاوردم. ببینید شما اگه میتوانید راهنمایی فرمایید

با تشکر

Beh Pardakht.zip

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ووکامرس را تست کنید

ماژول بانک به تنهایی کاربردی ندارد. کاری که افزونه انجام میده مهمه

(همه چیز هم نمیشه رایگان باشه. پشتیبانان همین افزونه ها باید از یک جایی هزینه کارشون رو بگیرند)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ووکامرس برای بانک ملت چیزی نداره. جداگانه باید افزونه اش را بخرین.در مورد رایگان بودن هم به نظر من هدف انجمن هایی این چنینی به اشتراک گذاردن دانسته هامون با دیگرانه به طور رایگان. اصلا فلسفه انجمن ها همینه.برنامه نویس ها برای کارهای کلان تری باید درآمد زایی کنند نه این کارها.مگر نه باید قسمت افزونه وردپرس کلا پولی میشد.

اگر امکانش هست آموزشش را بگذارید.

ویرایش شده در توسط mohamadreza85
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز افزونه وو کامرس رایگان هست

http://woocommerce.ir/

درگاه پرداخت بانک ملت هم برای این افزونه هست.

http://shop.persians...نک-ملت-ووکامرس/

---

اینکه شما توقع دارید تمامی خدمات برای شما رایگان باشد، کاملاً توقع بی جاییست.

خیلی از افزونه ها نیاز به ساعت ها بررسی و برنامه نویسی دارند و به هر حال باید هزینه ای بابت این زحمات پرداخت گردد.

شما می تونین یک افزونه رو به صورت کامل خریداری کنین و به صورت رایگان بذارین در همین انجمن و ما هم استقبال می کنیم.(این کار رو خودم برای دیتالایف انجام دادم و افزونش رو سفارش دادم و بعداً با اجازه ی نویسندش به صورت رایگان منتشر کردم)

ویرایش شده در توسط امیر مسکنی
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ووکامرس به درد فروشگاه من نمیخوره چون قالب من همه امکانات فروشگاهی را خودش داره و با نصب اون فروشگاهم به هم میریزه چوون تو ووکامرس مطالب از فروشگاه جدا میشه. حالت وبلاگ و فروشگاه. به درد کسایی میخوره که میخوان کنار وبلاگشون فروشگاه داشته باشند. اون افزونه ای هم که شما معرفی فرمودید 40 تومان قیمتشه که خب نسبت به قیمت سفارش افزونه که حدود 20 الی 30 تومانه گرونتره. به هر حال ممنون از کمک هاتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس شما باید قالبتون رو با درگاه بانک ملت ست کنید. دوستان زیادی توی انجمن میتونن این کارو انجام بدن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز شما درگاه بانک ملت رو نمیخواید چون درگاه بانک ملت برای سیستم ووکامرس رایگان هست

شما نیاز به فردی دارید که قالبتون رو با درگاه بانک ایرانی هماهنگ کنه

البته حرفاتون رو قبول دارم و خودم هم به فکر رفتم انشاالله وقت بشه شاید یه کارایی کنم چون جای خالیش حس میشه

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام.

من از درگاه پرداخت بانک ملت استفاده میکنم. یه فرم ساده پرداخت میخواستم که بشه مبلغ پرداختی رو دستی وارد کرد.

کسی میتونه کمکم کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو قسمت پلاگین این سایت هم چندتا ماژول درگاه بانکی هست که برای سایت پردازی هست و به بانک ملت وصل میشه تست شده

http://pardazi.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو قسمت پلاگین این سایت هم چندتا ماژول درگاه بانکی هست که برای سایت پردازی هست و به بانک ملت وصل میشه تست شده

http://pardazi.com

این سایت های واسط هستن که بنده شخصا خوشم نمیاد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سایت های واسط هستن که بنده شخصا خوشم نمیاد.

ولی بنظر بنده سایتهای واسطه خیلی از مشکلات رو حل کرده . به عنوان مثال اگه در سایت پی لاین عضو باشین نیاز به این همه افزونه نیست و فقط یک افزونه edd مشکلات رو حل میکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.وقت بخیر.من مشکلی در درگاه بانک ملت سایت وردپرسی دارم. قبلا درگاه به درستی کار می کرد ولی چند وقته که درگاه پیام زیر رو میده. اول فکر کردم مشکل اینه که IP سرور در بهپرداخت مشکل داره به همین دلیل IP  رو از هاستینگ گرفتم و از بهپرداخت خواستم IP رو ست کنه ولی بعد از این کار هم مشکل حل نشد و کماکان این پیام به هنگام پرداخت داده میشه. با یکی دو نفر وردپرس کار هم صحبت کردم نتونستن مشکل رو حل کنند. شما میدونید مشکل چیه و چطور باید حل بشه؟

1.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      آیا افزونه ایی برای حذف سایدبار از صفحات خاص وجود دارد؟ نمی خواهم سایدبار بطور کامل حذف گردد.