• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
vahed

نحوه حذف تصاویر بندانگشتی برگه ها

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ؛

من میخوام داخل برگه ها عکسی بصورت بندانگشتی نمایش داده نشه

مثلا اگر تیو یه برگه 5-6 تا تصویر به کار ببرم یکش اتوماتیک میره سمت راست بالا و بعنوان تصویر شاخص قرار میگیره

واسه حذف کد بندانگشتی های برگه ها؛ کدوم پوشه رو باین ادیت کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل function پوسته دنبال خط زیر بگردید و پاک کنید:


add_theme_support( 'post-thumbnails', array( 'page' ) );

یا اگه وجود نداشت خط زیر رو :


add_theme_support( 'post-thumbnails' );

به:


add_theme_support( 'post-thumbnails', array( 'post' ) );

تغییر دهید.

ویرایش شده در توسط Mohammad
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در فایل function پوسته دنبال خط زیر بگردید و پاک کنید:
 add_theme_support( 'post-thumbnails', array( 'page' ) ); 

یا اگه وجود نداشت خط زیر رو :

 add_theme_support( 'post-thumbnails' ); 

به:

 add_theme_support( 'post-thumbnails', array( 'post' ) ); 

تغییر دهید.

هیچکدوم وجود نداشتند عزیز


<?php

/***************************************************************
@
@ This is where all functions and custom hooks should be
@ loaded.
@
/**************************************************************/

/***************************************************************
@
@ Language
@
/**************************************************************/
load_theme_textdomain('news', TEMPLATEPATH.'/languages/');
/***************************************************************
@
@ First Run
@
/**************************************************************/
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/firstrun.php';

/***************************************************************
@
@ Control Panel Framework
@
/**************************************************************/
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/cp-framework.php';
/***************************************************************
@
@ Menus, Widgets, Hooks, Functions
@
/**************************************************************/
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/builtin-functions.php';
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/widgets.php';
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/hooks.php';

/***************************************************************
@
@ Other libraries / plugins / files
@
/**************************************************************/
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/supported-video-sites.php';
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/weather/class.xml.parser.php';
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/weather/class.weather.php';
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درون فایل lib/builtin-functions.php بگردید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتویات فایل page.php رو اینجا قرار بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتویات فایل page.php رو اینجا قرار بدید.

بازم پیدا نشد ؛

با کنترل و اف ؛ جستجو می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتویات فایل page.php


<?php get_header(); ?>
<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php dt_breadcrumb(); ?>
<div class="maincol">
<div class="post">
<div class="subtitlenw"><?php if (function_exists('the_subtitle')){ the_subtitle(); }?></div>
<h1><?php the_title(); ?></h1>
<div class="entry">
<?php dt_the_content(); ?>
</div>
<?php dt_facebook('before=<div class="post_fbox">&after=</div>&width=665&height=180&fans=11'); ?>
</div>
<?php comments_template('/comments.php', true); ?>
<!--
<?php trackback_rdf(); ?>
-->
</div>
<div class="sidebarsingle"><?php get_sidebar(); ?></div>
<div class="clear"></div>
<?php endwhile; ?>
<?php else : ?>
<?php endif; ?>
<style>
.post p.before_story {display: none!important;}
</style>
<?php get_footer(); ?>

ویرایش شده در توسط vahed
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عبارت dt_ رو از ابتدای <?php dt_the_content(); ?> حذف کنید و نتیجه رو بگید.

قالب عجیبیه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عبارت dt_ رو از ابتدای <?php dt_the_content(); ?> حذف کنید و نتیجه رو بگید.

قالب عجیبیه!

کاری که گفتی رو کردم برگه ها خراب شدند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع dt_the_content را پیدا کنید و اینجا قرار دهید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب بر اساس فریمورک نوشته شده و دستوراتش با قالبهای معمول فرق دارند.اسم قالبتون رو ذکر کنید و اینکه آیا رایگان هست یا پرمیوم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع dt_the_content را پیدا کنید و اینجا قرار دهید

همچین تابعی نداره ؛

از قسمت ویرایشگکر دیگه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر در فایلهای پوسته باید جستجو کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر در فایلهای پوسته باید جستجو کنید

اونجا هم نبود ؛

قالب بر اساس فریمورک نوشته شده و دستوراتش با قالبهای معمول فرق دارند.اسم قالبتون رو ذکر کنید و اینکه آیا رایگان هست یا پرمیوم؟

قالب نیوز ورلد هستش؛

شما که به خوبی باهاش آشنایی دارید

ویرایش شده در توسط vahed
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به هر حال تابع پوسته هست

در کل فایلها با برنامه notepad++ جستجو کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این پوسته پرمیوم نیست؟

ادرسش رو بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این پوسته پرمیوم نیست؟

ادرسش رو بدید.

آدرس جایی که قالب رو گرفتیم؟

اختصاصی نیست اما رایگاتن هم نیست ,

http://wp-iran.com/shop/template/news-world-2/

======

اگه خواستید لینک دانلود رو خصوصی کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته به هر حال پشتیبان باید داشته باشه

تجاری هست

بایگانی شد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.