• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
TATAR

کمک در مورد اضافه کردن استایل

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه ی دوستان.

من یه تکه کدی دارم توی یک افزونه بدین شکل:


protected static function get_email() {
//echo "<br/><div align='center' dir='rtl' style='font-family:tahoma;font-size:12px;'><b>اطلاعات تکمیلی</b></div><br />";
@session_start();
$rand = rand(10,99);
$_SESSION['captcha'] = $rand;
echo

'<head><link rel="stylesheet" href="........"></head>
<body>
<form method="post" action="index.html" class="login">
<p>
<label for="login">Email:</label>
<input type="text" name="login" id="login" value="name@example.com">
</p>
<p>
<label for="password">Password:</label>
<input type="password" name="password" id="password" value="4815162342">
</p>
<p class="login-submit">
<button type="submit" class="login-button">Login</button>
</p>
<p class="forgot-password"><a href="index.html">Forgot your password?</a></p>
</form>

خوب.من می خوام یه فایل css رو که درون پوشه ی پلاگین هست را لود کنم.توی قسمت آبی رنگ (<head><link rel="stylesheet" href="........"></head>)چه کدی برای فراخانی استایل باید قرار بگیره؟

کلا به این صورت درسته لود بشه یا نه باید از روش دیگیری استفاده کرد؟

ممون میشم دست یاری برسونید.

با تشکر

ویرایش شده در توسط TATAR
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در صفحه تگهای body , head هست . نباید تکرار کنید

برای افزودن استایل هم از تابع زیر میتوانید استفاده کنید wp_enqueue_style

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_enqueue_style

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من توضیحات رو خوندم.ولی خوب زیاد متوجه اصولی نشدم.

نمیشه به جای اون چند نقطه ..... ، یک کد php قرار داد و بگی مثلا فلان فایل رو لود کن؟

طریقه ی لود css رو توی هم قالب و هم افزونه ها دیدم. ولی این مدلی رو که فایل css توی head فراخانی کنه رو ندیم.

مثلا اینجوری باشه

<head><link rel="stylesheet" href="plugins_url . "/css/style.css""></head>

به شکل فوق که فقط تابع php بتونه محل نصب افزونه رو فراخانی کنه.

تگ head و body هم دیگه وجود نداره.

شما خودتون به جای اون چند نقطه چی می تونید بذارید که محل نصب افزونه فراخانی کنه؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید

<link rel="stylesheet" href="'. plugins_url( 'css/style.css' , dirname(__FILE__) ).'">

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان کد فوق یه خورده بهتره.فقط توی پوشه ی افزونه آدرس نمیده.یعنی اینجوری میشه


<link rel="stylesheet" href="http://localhost/mytheme/wp-content/plugins/css/style.css">

ویرایش شده در توسط TATAR
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ممنون.پیداش کردم چی بذارم.

plugin_basename

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری