• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
IMDe

نوشته شدن اتوماتیک لینک مطلب به انگلیسی

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی .

یه سوال داشتم فقط میخواستم ببینم امکانش هست یا خیر و اگر باشه برای انجامش چه کاری باید کرد !

بنده میخوام آدرس مطلب که در موقع نوشتن میشه تنظیم کرد ، چطوری میشه به صورت خودکار خودش انگلیسی درج کنه ؟

یعنی اگر ما عنوانی داشته باشیم " معرفی فیلم 3 درجه تب " و بخواهیم اینو انتشار بدیم ، طبیعتا پیوندیکتای اون مطلب میشه " site.ir/معرفی-فیلم-3-درجه-تب "

اما من میخوام بعد از انتشار مطلب ، این پیوندیکتا به صورت خودکار چیزی شبیه به این بشه :

site.ir/movie-3degrees

یعنی عبارت عنوان رو به انگلیسی ترجمه کنه و درج کنه .

هست همچین چیزی ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عبارت رو به انگلیسی باید در قسمت نامک وارد کنید

از بخش تنظیمات بالای صفحه ویرایش نامک را احضار کنید

ولی در حالت معمول هم می توانید لینک کوتاه مطالب را نمایش دهید با کد


<?php bloginfo('url'):?>/?p=<?php the_ID();?>

که خروجی آن شبیه

http://site.com/?p=100

است

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا ایمان اما این کار رو خودم هم میدونم اما گفتم شاید بشه کاری کرد که خودش اتوماتیک درج کنه و نیازی به ویرایش مجدد نباشه .

در اون حد هم تازه کار نیستم :lol:

4 ساله با وردپرس کار میکنم و توی این مدت 6 تا سایت داشتم :D

برای لینک کوتاه هم بلی این رو حدود 2 سال پیش در یکی از سایت هام پیاده کردم و خوب هم کار میداد .

باز هم ممنون :wub:

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط باید چک کنید که زبان فارسی رو ساپورت میکنه یا نه:


http://wordpress.org/extend/plugins/wp-slug-translate/

ویرایش شده در توسط Mohammad
6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این قسمت تو سئو خیلی مهمه . دقت کنید کلمات کلیدی تون رو با حذف عبارات ربطی قرار بدید . اگر از کلمات فارسی میخواید استفاده کنید حتماً از عبارت های کوتاه استفاده کنید . بهتره همیشه خودتون دستی این قسمت رو بنویسید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری