• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
xiiiah

مشکل آپلود فایل از طریق پوسته

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی

پوسته من بخشی جهت ارسال فایل داره. این بخش در لوکال کاملا درست کار میکنه ولی بروری سایت اصلا کار نمیکنه!!!

میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟

من از کد زیر نیز برای رفع مشکل آپلود فایل استفاده میکنم:


if(is_admin()) {
add_filter('filesystem_method', create_function('$a', 'return "direct";' ));
define( 'FS_CHMOD_DIR', 0751 );
}

بروی پوشه admin نیز پسورد قرار دادم و هنگام بروزرسانی صفحه ارسال فایل کد رمز رو میخواست و به همین علت بدون رمز نیز چک کردم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دسترسی روی پوشه های آپلود چند هست؟

شما از توابع خود وردپرس برای آپلود استفاده می کنید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

755 هستند.


$(function(){
var btnUpload=$('#upload1');
var status=$('#status1');
new AjaxUpload(btnUpload, {
action: 'http://localhost/wordpress/wp-content/themes/CmS-98.Ir/upload/upload-image1.php',
name: 'image1',
onsubmit: function(file, ext){
if (! (ext && /^(jpg|png|jpeg|gif)$/.test(ext))){
// extension is not allowed
status.text('<?php echo __('فقط تصاویر با پسوند JPG, GIF یا PNG مورد قبول است.', 'joj'); ?>');
return false;
}
status.text('در حال بارگذاری...');
},
onComplete: function(file, response){
//On completion clear the status
status.text('');
//Add uploaded file to list
if(response==="success"){
$('').appendTo('#files1').html('<img src="http://localhost/wordpress/wp-content/themes/CmS-98.Ir/uploads/image/small_image/'+file+'" alt="" /><br /> <input type="text" name="image1" value="<?php echo UPLOAD; ?>/uploads/image/small_image/'+file+'" id="some_name">').addClass('success');
}else if(response==="size_error"){
$('').appendTo('#files1').text('<?php echo __('لطفا یک تصویر در اندازه 80 پیکسل در 80 پیکسل وارد کنید : width=80px,height=80px ', 'joj'); ?>').addClass('error');
} else{
$('').appendTo('#files1').text(file).addClass('error');
}
}
});



<fieldset>
<label for=MarketItem_cost><?php echo __(':تصوير کوچک', joj'); ?></label>
<div id="upload1"><span><?php echo __('آپلود فایل', 'joj'); ?><span></div>
<span id="status1" ></span>
<ul id="files1" ></ul>
</br><p><?php echo __('متن ! ', 'joj'); ?> </p>
</fieldset>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا خطایی میده یا پیامی میده یا اصلا کاری نمیکنه؟

این کد در بخش کاربری هست یا مدیریت؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه هیچ خطایی نمیده. روی لوکال ‏هاست از طریق Xampp امتحان کردم و درست فایل ها رو آپلود میکرد ولی رو سایت آپلود نمیکنه و ارور هم نمیده!!!

کد بالا توی صفحه ارسال فایل موجوده و از طریق سورس سایت برای همه کاربرها قابل نمایشه.

من این ها رو یکم چک کردم:

سطح دسترسی مختلف, آپلود چندباره صفحه و آدرسدهی دوباره( چندجا باید آدرس دستی وارد میشد),برداشتن رمز بخش wp-admin,تنظیمات پوسته(باید از اونجا فعال بشه),.....

ممکنه از هاست باشه؟!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر بخش آپلود رو خودتون نوشتید شاید توابعی محدود شده باشن

میتونید روی یک سرور دیگه هم تست بگیرید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا ممنونم :wub:

....باید یکبار دیگه تمام قسمتها چک میشد و درآخر یک بخش باید غیرفعال میشد(/*.......)!!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری