alijoojoo

نمایش قسمتی خاص از پست

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من احتیاج به کد یا افزونه ای دارم که قسمتی خاصی از پست رو نشون بده.

برای مثال اگه یه پستی 10 خطر باشه من تنها میخوام خط 5 و 6 نمایش داده یشه.

و یا طوری بشه تنظیم کرد که که 100 کاراکتر اول پست رو نشون نده و بعد از کاراکتر 100 متن رو نشون بده.

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :D

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این اموزش احتمالا کارتون رو راه میندازه


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/252-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%AE%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/

این افزونه ها رو هم بررسی کنید .


http://wordpress.org/extend/plugins/content-lock/
http://wordpress.org/extend/plugins/premium-contents

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این اموزش احتمالا کارتون رو راه میندازه


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/252-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%AE%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/

این افزونه ها رو هم بررسی کنید .


http://wordpress.org/extend/plugins/content-lock/
http://wordpress.org/extend/plugins/premium-contents

با تشکر از شما

من یه سایتی دارم که خبر خوان

برای اینکه توضیحات مطالب درست کپی مطلب منبع نباشه لازم هست که مثلا 2 خط اول پست رو به صورت اتوماتیک حذف کنه و از خط سوم نمایش بده تا گوگل رتبه بهتری به اون پست بده.

دوستانی که به php بلدن آیا میشه کدی نوشت که مثلا یه تعداد از کاراکتر های یا پاراگراف اول هر مطلب رو حذف کرد؟

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می شه نوشت ولی سیستم پاندای گوگل تشخیص می ده مگر اینکه اینقدر سایتتون قدیمی باشه که دیگه جاش رو در صفحه اول محفوظ نگه داشته باشه

شما وقتی اتو سایت داری یعنی از RSS مطلب می گیری که قبل از ارسال به سایتت به گوگل اعلام می شه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ولی خیلی از خبر خوان ها با رعایت کردن موارد کوچیک یا دور از انتظار گوگل موفق شدن به رتبه زیر 100 برسن

برای مثال خبر خوان خبر پوش عنوانی که برای خبر های خودش انتخاب میکنه اولین عنوانی که بازدید کننده از موتور گوگل وارد سایت میشه.

من چند هفته پیش یه خبر خوانی با وردپرس ساختم که امروز که هفتین روز میشه ورودی گوگل 2000 تاست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

براساس پاراگراف

این کد در functions (کد تست نشده)


function wpp_sp_content(){
$c = get_the_content();
$cc = explode("<p>",$c);
unset($cc[0]);
unset($cc[1]);
$cc = implode("<p>",$cc);
return $cc;
}

استفاده

echo wpp_sp_content();

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ولی خیلی از خبر خوان ها با رعایت کردن موارد کوچیک یا دور از انتظار گوگل موفق شدن به رتبه زیر 100 برسن

برای مثال خبر خوان خبر پوش عنوانی که برای خبر های خودش انتخاب میکنه اولین عنوانی که بازدید کننده از موتور گوگل وارد سایت میشه.

من چند هفته پیش یه خبر خوانی با وردپرس ساختم که امروز که هفتین روز میشه ورودی گوگل 2000 تاست.

نکته

گوگل با خبر خوانی و باز نشر مطالب مشکلی نداره در واقع خودش هم همین کار را داره می کنه گوگل با فریب دادن یا تلاش کردن برای فریب موتورهای جستجو مشکل داره مثل تبادل پیوند و یا اضافه کرد ده ها تگ بی ربط به هر مطلب

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟