• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
alijoojoo

نمایش قسمتی خاص از پست

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من احتیاج به کد یا افزونه ای دارم که قسمتی خاصی از پست رو نشون بده.

برای مثال اگه یه پستی 10 خطر باشه من تنها میخوام خط 5 و 6 نمایش داده یشه.

و یا طوری بشه تنظیم کرد که که 100 کاراکتر اول پست رو نشون نده و بعد از کاراکتر 100 متن رو نشون بده.

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این اموزش احتمالا کارتون رو راه میندازه


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/252-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%AE%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/

این افزونه ها رو هم بررسی کنید .


http://wordpress.org/extend/plugins/content-lock/
http://wordpress.org/extend/plugins/premium-contents

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این اموزش احتمالا کارتون رو راه میندازه


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/252-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%AE%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/

این افزونه ها رو هم بررسی کنید .


http://wordpress.org/extend/plugins/content-lock/
http://wordpress.org/extend/plugins/premium-contents

با تشکر از شما

من یه سایتی دارم که خبر خوان

برای اینکه توضیحات مطالب درست کپی مطلب منبع نباشه لازم هست که مثلا 2 خط اول پست رو به صورت اتوماتیک حذف کنه و از خط سوم نمایش بده تا گوگل رتبه بهتری به اون پست بده.

دوستانی که به php بلدن آیا میشه کدی نوشت که مثلا یه تعداد از کاراکتر های یا پاراگراف اول هر مطلب رو حذف کرد؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می شه نوشت ولی سیستم پاندای گوگل تشخیص می ده مگر اینکه اینقدر سایتتون قدیمی باشه که دیگه جاش رو در صفحه اول محفوظ نگه داشته باشه

شما وقتی اتو سایت داری یعنی از RSS مطلب می گیری که قبل از ارسال به سایتت به گوگل اعلام می شه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ولی خیلی از خبر خوان ها با رعایت کردن موارد کوچیک یا دور از انتظار گوگل موفق شدن به رتبه زیر 100 برسن

برای مثال خبر خوان خبر پوش عنوانی که برای خبر های خودش انتخاب میکنه اولین عنوانی که بازدید کننده از موتور گوگل وارد سایت میشه.

من چند هفته پیش یه خبر خوانی با وردپرس ساختم که امروز که هفتین روز میشه ورودی گوگل 2000 تاست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

براساس پاراگراف

این کد در functions (کد تست نشده)


function wpp_sp_content(){
$c = get_the_content();
$cc = explode("<p>",$c);
unset($cc[0]);
unset($cc[1]);
$cc = implode("<p>",$cc);
return $cc;
}

استفاده

echo wpp_sp_content();

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستون درد نکنه :D جواب داد

فقط برای 2 پاراگراف به چه صورت باید کد رو تغییر بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ولی خیلی از خبر خوان ها با رعایت کردن موارد کوچیک یا دور از انتظار گوگل موفق شدن به رتبه زیر 100 برسن

برای مثال خبر خوان خبر پوش عنوانی که برای خبر های خودش انتخاب میکنه اولین عنوانی که بازدید کننده از موتور گوگل وارد سایت میشه.

من چند هفته پیش یه خبر خوانی با وردپرس ساختم که امروز که هفتین روز میشه ورودی گوگل 2000 تاست.

نکته

گوگل با خبر خوانی و باز نشر مطالب مشکلی نداره در واقع خودش هم همین کار را داره می کنه گوگل با فریب دادن یا تلاش کردن برای فریب موتورهای جستجو مشکل داره مثل تبادل پیوند و یا اضافه کرد ده ها تگ بی ربط به هر مطلب

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم خودم پیدا کردم

بر اساس کاراکتر


function wpp_sp_content(){
$str = get_the_content();
$r = substr($str, 1500);
echo $r;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس