miladgradient

کد بنر فلش برای سایت

11 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

من یک بنر فلش دارم میخوام بذارمش توی سایتم

اما هر کدی که گیر میارم یه مشکلی داره

یه کد گیر آوردم که فقط یک مشکل داره

وقتی با موس میرم روی بنر، شکل موس به شکل دست تغییر پیدا میکنه

اما هرچی کلیک میکنم اون سایتی که بهش دادم باز نمیشه.

میشه شما یک کد سالم به من بدید؟

ویرایش شده در توسط mx10
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این بنر فلش رو خودتون ساختید یا اماده بود؟

اگر هم بتونید کد مشکل دارتون رو بزارید شاید بتونیم مشکلش رو حل کنیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این بنر فلش رو خودتون ساختید یا اماده بود؟

اگر هم بتونید کد مشکل دارتون رو بزارید شاید بتونیم مشکلش رو حل کنیم.

سلام مدیر جان

بله خودم ساختم

کدی هم که واسش گذاشتم اینه

فقط لینک جدید رو باز نمیکنه

<a href="http://android.in" target="_blank" title="دانلود بهترین برنامه های اندروید"><embed src="http://www.dl.androidha.in/banner.swf" width="468" height="68"></embed></a>

البته اینم هستش


<embed type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" width=468 height=68" src="http://www.dl.androidha.in/banner.swf" bgcolor="#FFFFFF" quality="high"
swLiveConnect="true" allowScriptAccess="samedomain"
></embed>

ممنون میشم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو تست کنید:

<a href="http://android.in" target="_blank" title="دانلود بهترین برنامه های اندروید">
<span>
<object width="468" height="68">
<param name="movie" value="http://www.dl.androidha.in/banner.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="wmode" value="transparent">
<embed src="http://www.dl.androidha.in/banner.swf" quality="high" wmode="transparent" width="468" height="68">
</object>
</span>
</a>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو تست کنید:

<a href="http://android.in" target="_blank" title="دانلود بهترین برنامه های اندروید">
<span>
<object width="468" height="68">
<param name="movie" value="http://www.dl.androidha.in/banner.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="wmode" value="transparent">
<embed src="http://www.dl.androidha.in/banner.swf" quality="high" wmode="transparent" width="468" height="68">
</object>
</span>
</a>

ادمین جان کارت درسته . من که امتحان کردم مشکلی نداشت . :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم تست کردم

سالم بود

ولی توی کروم باز نمیشه

فقط توی موزیلا باز میشه

اکسپلورر رو امتحان نکردم

اما در هرصورت مرسی

الان خیلیا از موزیلا استفاده می کنن.

دوستان یک سوال در مورد ادوبی فلش داشتم

میخواستم ببینم همینجا میشه بپرسم

یا باید توی قسمت دیگه ای بپرسم

یا اصلا توی این انجمن جواب نمیدن؟

ممنون میشم اگه جواب بدین

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان یک سوال در مورد ادوبی فلش داشتم

میخواستم ببینم همینجا میشه بپرسم

یا باید توی قسمت دیگه ای بپرسم

یا اصلا توی این انجمن جواب نمیدن؟

اگر سوالتون مربوط به طراحي سايت و محورش هستش ميتونيد در بخش بحث آزاد مطرح كنيد ..

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگر سوالتون مربوط به طراحي سايت و محورش هستش ميتونيد در بخش بحث آزاد مطرح كنيد ..

نه دوست عزیز

منظورم در رابطه با طراحی بنره

درواقع یکی دوتا نکته کوچیک رو میخواستم بپرسم

دوستان یه چیزی بگم تعجب کنید

من بعد از اینکه کد رو گذاشتم و توی سایتم رو نگاه کردم درست بود

اما همین که فایل فلش رو عوض کردم دیگه کار نکرد

فایل نمایش داده میشه

اما وقتی موس رو روی بنر نگه میدارم اصلا نمیشه کلیک کرد. انگار که لینک نداره

ولی یه نکته داره: فقط اگه نوار زیر بنر رو با موس روش برید میتونید کلیک کنید. نمیدونم متوجه منظورم شدین یا نه

یعنی حاشیه ی پایینیه بنر لینک داره

مشکل چیه؟


androidha.in

ویرایش شده در توسط mx10
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من روی سایت شما هم درست کار میکنه.

اما یک توضیح، درستش این هست که شما توی خود فلشی که دارید ایجاد میکنید آدرس لینک قرار بدید نه اینکه روی اون آدرس بزارید.

شما فایل فلش رو خودتون ایجاد میکنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من روی سایت شما هم درست کار میکنه.

اما یک توضیح، درستش این هست که شما توی خود فلشی که دارید ایجاد میکنید آدرس لینک قرار بدید نه اینکه روی اون آدرس بزارید.

شما فایل فلش رو خودتون ایجاد میکنید؟

آره

با نرم افزار adobe flash professional درست میکنم

اینم یه تصویر

xqfntzmu1kproc948dn_thumb.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش من با این نرم ازفارها خیلی وقت هست کار نمیکنم.

ولی در کل شما باید در محیط نرم افزار لینک رو ایجاد کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری