• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
elshan

درخواست افزونه امتیاز به هر نویسنده

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.بنده افزونه ای رو می خوام :

فرض کنید یک سایت چند تا نویسنده داره و هر کدوم پست می زنند تو سایت من میخوام مجموع امتیاز پست های یک نویسنده رو رو نشون بدم.یعنی امتیازی که به پست های یک نویسنده داده میشه ر.و جمع کنه و با کدی یا... نشون بده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

نصب افزونه زیر:


http://wordpress.org/extend/plugins/wp-postratings/

در فانکشن:


// Show WP-PostRatings Total For Each Author
function author_rating_total() {
   $user_id = get_the_author_meta( 'ID' );
   $query = array (
       'author' => $user_id,
       'suppress_filters' => 'true',
       'posts_per_page' => -1
   );
   $queryObject = new WP_Query($query); while($queryObject->have_posts()) : $queryObject->the_post();
   
   $post_ratings_data = get_post_custom(get_the_id());
   $post_ratings_score = intval($post_ratings_data['ratings_score'][0]);
   
   $ratings_array[] = $post_ratings_score;
   
   endwhile;
   
   $ratings_sum = array_sum($ratings_array);
   
   if ($ratings_sum > 0) {
         $ratings_sum = '+' . $ratings_sum;
   }
      
   echo $ratings_sum;   
   
   wp_reset_query();
}

وبرای نمایش:


<?php echo author_rating_total(); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

من از این پلاگین استفاده میکنم همچنین کد نمایش امتیاز نویسنده.

اما نمیدونم چه کدی رو برای نمایش امتیاز هر پست استفاده کنم.لطفا راهنمایی کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

من از این پلاگین استفاده میکنم همچنین کد نمایش امتیاز نویسنده.

اما نمیدونم چه کدی رو برای نمایش امتیاز هر پست استفاده کنم.لطفا راهنمایی کنید.


[ratings id="1"],

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از شما اما میخوام توی پوسته استفاده کنم.

اینی که شما دادین توی پوسته کار نمیکنه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از شما اما میخوام توی پوسته استفاده کنم.

اینی که شما دادین توی پوسته کار نمیکنه.

<?php echo do_shortcode("[ratings id="1"]"); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی پوسته گذاشتم کد رو ارور زیر رو داد.


Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER in /home3/ashkanre/public_html/jootix.ir/wp-content/themes/jootix.ir/sidebar.php on line 47

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی پوسته گذاشتم کد رو ارور زیر رو داد.


Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER in /home3/ashkanre/public_html/jootix.ir/wp-content/themes/jootix.ir/sidebar.php on line 47

گاهی اشتباه میشه


<?php echo do_shortcode('[ratings id="1"]'); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی ممنون اما خودتون توی تصویر ببینید!

Untitled.jpg

من میخوام قسمت امتیاز تصویر ، فقط امتیاز نشون داده بشه.

اگه بخوام تنظیمات رو هم دستکاری کنم قسمت بالایی هم تغییر میکنه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


<div class="new-rating">
<?php echo do_shortcode("[ratings id='1']"); ?>
</div>

و در style.css


.new-rating img {display:none !important;}.new-rating,.new-rating * {background:none !important;}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید من یه کد جاوا پیدا کردم.

آیا این برای افزونه ای هست یا اینکه نه با خود این کد میشه امتیاز دهی درست کرد؟

لطفا راهنمایی کنید که چجور میتونم از این برای امتیاز دهی به پست استفاده کنم.مثل زیر:(بالا امتیاز داده بشه و پایین امتیاز نشون داده بشه.)

point.jpg


$(document).ready(function() {
// plus picture function
$("input[@class=pluspictures]").click(function() {
var a = $(this).attr('name');
var uid = document.getElementById("userid").value;

if(uid != ''){
jQuery.ajax({
data: 'target=pictures&target_id=' + a + '&vote=1',
type: "POST",
url: voteURL,
timeout: 30000,
error: function() {
alert(errors[0]);
},
success: function(r) {
voteHere(a,r);

}
});
}
else{
$(".registrationblock").trigger('click');
}
});
// minus picture function
$("input[@class=minuspictures]").click(function() {
var a = $(this).attr('name');
jQuery.ajax({
data: 'target=pictures&target_id=' + a + '&vote=-1',
type: "POST",
url: voteURL,
timeout: 30000,
error: function() {
alert(errors[0]);
},
success: function(r) {
voteHere(a,r);
}
});
});
$("a[@class=showTooltip]").tooltip({
delay: 0,
showURL: false,
opacity: 0.85,
track: true,
bodyHandler: function() {
return $("<img/>").attr("src", this.rel);
}
});
$(".sideMenu,.sideMenuBlackHover").corner('10');

});
function voteHere(a,r) {

var results = 'picturesresults' + a;
var errortarget = 'pictureserror' + a;
var nexturl = 'next' + a;
$('#'+ "plus" + a).fadeOut("slow");
$('#'+ "minus" + a).fadeOut("slow");
var chunks = r.split('|||');
if(chunks[0] == '1') {
var this_error = errors[-1];
} else if(chunks[0] == '4') {
var this_error = errors[4];
} else if(chunks[0] < 0) {
var this_error = errors[1];
} else if(chunks[0] == '0') {
var this_error = errors[2];
} else {
var this_error = errors[3];
}
if(typeof(chunks[3]) == 'string') { $('#' + errortarget).text(chunks[3]) } else if (this_error) { $('#' + errortarget).text(this_error) };
$('#' + results).text(chunks[1]);
$('#' + results).attr('class','voted');
var redirect = $('#' + nexturl).attr('value');
// if(typeof(redirect) == 'string') window.location = redirect;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید من یه کد جاوا پیدا کردم.

آیا این برای افزونه ای هست یا اینکه نه با خود این کد میشه امتیاز دهی درست کرد؟

لطفا راهنمایی کنید که چجور میتونم از این برای امتیاز دهی به پست استفاده کنم.مثل زیر :(بالا امتیاز داده بشه و پایین امتیاز نشون داده بشه.)

point.jpg


$(document).ready(function() {
// plus picture function
$("input[@class=pluspictures]").click(function() {
var a = $(this).attr('name');
var uid = document.getElementById("userid").value;

if(uid != ''){
jQuery.ajax({
data: 'target=pictures&target_id=' + a + '&vote=1',
type: "POST",
url: voteURL,
timeout: 30000,
error: function() {
alert(errors[0]);
},
success: function(r) {
voteHere(a,r);

}
});
}
else{
$(".registrationblock").trigger('click');
}
});
// minus picture function
$("input[@class=minuspictures]").click(function() {
var a = $(this).attr('name');
jQuery.ajax({
data: 'target=pictures&target_id=' + a + '&vote=-1',
type: "POST",
url: voteURL,
timeout: 30000,
error: function() {
alert(errors[0]);
},
success: function(r) {
voteHere(a,r);
}
});
});
$("a[@class=showTooltip]").tooltip({
delay: 0,
showURL: false,
opacity: 0.85,
track: true,
bodyHandler: function() {
return $("<img/>").attr("src", this.rel);
}
});
$(".sideMenu,.sideMenuBlackHover").corner('10');

});
function voteHere(a,r) {

var results = 'picturesresults' + a;
var errortarget = 'pictureserror' + a;
var nexturl = 'next' + a;
$('#'+ "plus" + a).fadeOut("slow");
$('#'+ "minus" + a).fadeOut("slow");
var chunks = r.split('|||');
if(chunks[0] == '1') {
var this_error = errors[-1];
} else if(chunks[0] == '4') {
var this_error = errors[4];
} else if(chunks[0] < 0) {
var this_error = errors[1];
} else if(chunks[0] == '0') {
var this_error = errors[2];
} else {
var this_error = errors[3];
}
if(typeof(chunks[3]) == 'string') { $('#' + errortarget).text(chunks[3]) } else if (this_error) { $('#' + errortarget).text(this_error) };
$('#' + results).text(chunks[1]);
$('#' + results).attr('class','voted');
var redirect = $('#' + nexturl).attr('value');
// if(typeof(redirect) == 'string') window.location = redirect;
}

جاوا اسکریپت در زیبا سازی و انیمیشن دادن به فرم یا ولید کردن یک فرم و مسائلی از این قبیل کاربرد داره کد باید به وسیله php به دیتابیس معرفی بشه تا بتونه امتیاز را در جایی ثبت کنه والا هربار صفحه رفرش بشه امتیازش هم صفر می شه

برای امتیاز دهی به مطالب صدها افزونه است نیازی به این کدها نیست

http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=rating

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلامی دوباره خدمت دوستان عزیز :wub:

این کد افزونه post rating در فایل postrating.php هستش.

این کد اصلی نمایش تصویر vote و نمایش امتیاز پست هست:


<?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>

حالا من چی میخوام؟

من میخوام که فقط عدد امتیاز داده شده رو نشون بده چون از کد بالایی در جایی دیگه استفاده میکنم.

در کد زیر همونطور که میبینید کارش نمایش امتیاز هست.


### Function: Display Ratings Results
function the_ratings_results($post_id, $new_user = 0, $new_score = 0, $new_average = 0, $type = 0) {
if($new_user == 0 && $new_score == 0 && $new_average == 0) {
$post_ratings_data = null;
} else {
$post_ratings_data = new stdClass();
$post_ratings_data->ratings_users = $new_user;
$post_ratings_data->ratings_score = $new_score;
$post_ratings_data->ratings_average = $new_average;
}

حالا من از این کد فقط میخوام که تابع زیر رو فقط نمایش بده.


$post_ratings_data->ratings_score = $new_score;

خیلی خیلی ممنون بابت کمک های شما.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با عرض معذرت.

آقا اینم ادامه همون کد هست من بیشتر کد هاش رو امتحان کردم اما نمیدونم دقیقا چجور استفادش کنم.

یه جورایی اشتباه استفاده میکنم.


### Function: Display Ratings Results
function the_ratings_results($post_id, $new_user = 0, $new_score = 0, $new_average = 0, $type = 0) {
if($new_user == 0 && $new_score == 0 && $new_average == 0) {
$post_ratings_data = null;
} else {
$post_ratings_data = new stdClass();
$post_ratings_data->ratings_users = $new_user;
$post_ratings_data->ratings_score = $new_score;
$post_ratings_data->ratings_average = $new_average;
}
// Display The Contents
if($type == 1) {
$template_postratings_text = stripslashes(get_option('postratings_template_permission'));
} else {
$template_postratings_text = stripslashes(get_option('postratings_template_text'));
}
// Return Post Ratings Template
return expand_ratings_template($template_postratings_text, $post_id, $post_ratings_data);
}

### Function: Display Ratings Vote
function the_ratings_vote($post_id, $new_user = 0, $new_score = 0, $new_average = 0) {
if($new_user == 0 && $new_score == 0 && $new_average == 0) {
$post_ratings_data = null;
} else {
$post_ratings_data->ratings_users = $new_user;
$post_ratings_data->ratings_score = $new_score;
$post_ratings_data->ratings_average = $new_average;
}
// If No Ratings, Return No Ratings templae
if(get_post_meta($post_id, 'ratings_users', true) == 0) {
$template_postratings_none = stripslashes(get_option('postratings_template_none'));
// Return Post Ratings Template
return expand_ratings_template($template_postratings_none, $post_id, $post_ratings_data);
} else {
// Display The Contents
$template_postratings_vote = stripslashes(get_option('postratings_template_vote'));
// Return Post Ratings Voting Template
return expand_ratings_template($template_postratings_vote, $post_id, $post_ratings_data);
}
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

افزونه بعد از نصب سایدبار به ابزارک ها اضافه می کنه بجای کد از ابزارک استفاده کنید

من واقعا متوجه نشدم چی کار می خواهید بکنید و مشکل چیه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید آقا ایمان این افزونه وقتی با کد


<?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>

در پوسته فراخوانی میشه.

با توجه به template هایی که براش تنظیم کردیم نشون داده میشه.

حالا با توجه به این عکس

Untitled.jpg

قسمت بالا که هم عکس هست هم امتیاز تصویر.اون با استفاده از template های خود افزونه هستش.

اما من میخوام با تمپلت فقط تصویر رو نشون بده و امتیاز تصویر رو نشنو نده.(که این کار رو بلدم.)

اما من میخوام امتیاز تصویر به صورت جداگانه و بدون تصویر در قسمت اطلاعات تصویر نمایش داده بشه.

که اون کد طولانی که بالا گذاشتم شاید کمکی کنه.

این افزونه برای نمایش تصویر از یه تابع استفاده میکنه و برای نمایش امتیاز هم یه تابع،نمایش تعداد رای دهنده ها هم یه تابع و...

اگه کمک کنید و تابع فراخوانی امتیاز هر پست رو کمک کنید فراخوانی کنم ممنون میشم.

امیدوارم واضح گفته باشم.با تشکر.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فقط میخواین نمایش داده بشه؟ اگر فقط بخث نمایش هست میشه با جی کوئری حلش کرد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تمپلیت ها را اینگونه ویرایش کنید


%RATINGS_IMAGES_VOTE%

را داخل یک span با کلاسی مشخص مثل ratingImage قرار دهید و


%RATINGS_USERS%

رو هم در یک لایه دیگه چیزی شبیه


<span class="myRatingImage">
%RATINGS_IMAGES_VOTE% </span><span class="myRatingUsers">%RATINGS_USERS%</span>

در قالبتون بگذارید


<div class="ratingP1"><?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?></div>
.....
<div class="ratingP2"><?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?></div>

در style.css وارد کنید


.ratingP1 .myRatingUsers,.ratingP2 myRatingImage {display:none}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا با یکم تغییرات و کد های قبلی که دادین درست شد.


.ratingP1 .myRatingUsers {display:none}
.ratingP2 .myRatingImage img {display:none !important;}

با اون استایل قبلی کار زیاد تغییر نکرد.(در اصل امتیاز دو تصویر رو با هم برداشت)

اما با کدی که اول پست دادین تصویر کد ratingP2 رو مخفی کردم و با همی استایل بالا امتیاز ratingP1 رو مخفی کردم.

اینم تصویر:

Untitled.jpg

آقا ایمان دستتون درد نکنه واقعا شرمنده کردین امیدوارم بتونم جبران کنم.

البته خوشحال نشین بازم مزاحم میشم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت اساتید؛
      من برای یکی از سایت های وردپرسی ستون کناری قرار دادم که داخل ادامه مطلب ها هست (در صفحه خانه نیست).
      این ستون کناری رو با ابزارک ها تنظیم کردم, حالا میخوام زمانی که ابزارک آخر (یا ابزارک دلخواه رسید) این ستون با اسکرول کردن تا محل مشکل پایین بیاد.
       
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط miladg4
      با سلام
      بیشتر اوقات با این مسئله روبرو میشوم که کش افزونه هایی که مینویسم در بروزر پاک نمیشن و حتی با ctrl+f5 و empty cash and hard reload این مشکل حل نمیشه
      و فایل های جاوا همون عملکرد قبل رو دارن و حتی با پاک کردن فایل های js باز هم در source آدرس فایل ها وجود داره و حتی کدهام باقی موندن. edit js ها هم live انجام نمیشن!!!

      این مسئله خیلی آزاردهنده اس ولی هیچ استراتژی ای واسه این کار ندارم
      لطفا راهنمایی کنید