• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
elshan

درخواست افزونه امتیاز به هر نویسنده

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.بنده افزونه ای رو می خوام :

فرض کنید یک سایت چند تا نویسنده داره و هر کدوم پست می زنند تو سایت من میخوام مجموع امتیاز پست های یک نویسنده رو رو نشون بدم.یعنی امتیازی که به پست های یک نویسنده داده میشه ر.و جمع کنه و با کدی یا... نشون بده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

نصب افزونه زیر:


http://wordpress.org/extend/plugins/wp-postratings/

در فانکشن:


// Show WP-PostRatings Total For Each Author
function author_rating_total() {
   $user_id = get_the_author_meta( 'ID' );
   $query = array (
       'author' => $user_id,
       'suppress_filters' => 'true',
       'posts_per_page' => -1
   );
   $queryObject = new WP_Query($query); while($queryObject->have_posts()) : $queryObject->the_post();
   
   $post_ratings_data = get_post_custom(get_the_id());
   $post_ratings_score = intval($post_ratings_data['ratings_score'][0]);
   
   $ratings_array[] = $post_ratings_score;
   
   endwhile;
   
   $ratings_sum = array_sum($ratings_array);
   
   if ($ratings_sum > 0) {
         $ratings_sum = '+' . $ratings_sum;
   }
      
   echo $ratings_sum;   
   
   wp_reset_query();
}

وبرای نمایش:


<?php echo author_rating_total(); ?>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

من از این پلاگین استفاده میکنم همچنین کد نمایش امتیاز نویسنده.

اما نمیدونم چه کدی رو برای نمایش امتیاز هر پست استفاده کنم.لطفا راهنمایی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

من از این پلاگین استفاده میکنم همچنین کد نمایش امتیاز نویسنده.

اما نمیدونم چه کدی رو برای نمایش امتیاز هر پست استفاده کنم.لطفا راهنمایی کنید.


[ratings id="1"],

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما اما میخوام توی پوسته استفاده کنم.

اینی که شما دادین توی پوسته کار نمیکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما اما میخوام توی پوسته استفاده کنم.

اینی که شما دادین توی پوسته کار نمیکنه.

<?php echo do_shortcode("[ratings id="1"]"); ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی پوسته گذاشتم کد رو ارور زیر رو داد.


Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER in /home3/ashkanre/public_html/jootix.ir/wp-content/themes/jootix.ir/sidebar.php on line 47

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی پوسته گذاشتم کد رو ارور زیر رو داد.


Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER in /home3/ashkanre/public_html/jootix.ir/wp-content/themes/jootix.ir/sidebar.php on line 47

گاهی اشتباه میشه


<?php echo do_shortcode('[ratings id="1"]'); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php echo do_shortcode("[ratings id='1']"); ?>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون اما خودتون توی تصویر ببینید!

Untitled.jpg

من میخوام قسمت امتیاز تصویر ، فقط امتیاز نشون داده بشه.

اگه بخوام تنظیمات رو هم دستکاری کنم قسمت بالایی هم تغییر میکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<div class="new-rating">
<?php echo do_shortcode("[ratings id='1']"); ?>
</div>

و در style.css


.new-rating img {display:none !important;}.new-rating,.new-rating * {background:none !important;}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید من یه کد جاوا پیدا کردم.

آیا این برای افزونه ای هست یا اینکه نه با خود این کد میشه امتیاز دهی درست کرد؟

لطفا راهنمایی کنید که چجور میتونم از این برای امتیاز دهی به پست استفاده کنم.مثل زیر:(بالا امتیاز داده بشه و پایین امتیاز نشون داده بشه.)

point.jpg


$(document).ready(function() {
// plus picture function
$("input[@class=pluspictures]").click(function() {
var a = $(this).attr('name');
var uid = document.getElementById("userid").value;

if(uid != ''){
jQuery.ajax({
data: 'target=pictures&target_id=' + a + '&vote=1',
type: "POST",
url: voteURL,
timeout: 30000,
error: function() {
alert(errors[0]);
},
success: function(r) {
voteHere(a,r);

}
});
}
else{
$(".registrationblock").trigger('click');
}
});
// minus picture function
$("input[@class=minuspictures]").click(function() {
var a = $(this).attr('name');
jQuery.ajax({
data: 'target=pictures&target_id=' + a + '&vote=-1',
type: "POST",
url: voteURL,
timeout: 30000,
error: function() {
alert(errors[0]);
},
success: function(r) {
voteHere(a,r);
}
});
});
$("a[@class=showTooltip]").tooltip({
delay: 0,
showURL: false,
opacity: 0.85,
track: true,
bodyHandler: function() {
return $("<img/>").attr("src", this.rel);
}
});
$(".sideMenu,.sideMenuBlackHover").corner('10');

});
function voteHere(a,r) {

var results = 'picturesresults' + a;
var errortarget = 'pictureserror' + a;
var nexturl = 'next' + a;
$('#'+ "plus" + a).fadeOut("slow");
$('#'+ "minus" + a).fadeOut("slow");
var chunks = r.split('|||');
if(chunks[0] == '1') {
var this_error = errors[-1];
} else if(chunks[0] == '4') {
var this_error = errors[4];
} else if(chunks[0] < 0) {
var this_error = errors[1];
} else if(chunks[0] == '0') {
var this_error = errors[2];
} else {
var this_error = errors[3];
}
if(typeof(chunks[3]) == 'string') { $('#' + errortarget).text(chunks[3]) } else if (this_error) { $('#' + errortarget).text(this_error) };
$('#' + results).text(chunks[1]);
$('#' + results).attr('class','voted');
var redirect = $('#' + nexturl).attr('value');
// if(typeof(redirect) == 'string') window.location = redirect;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید من یه کد جاوا پیدا کردم.

آیا این برای افزونه ای هست یا اینکه نه با خود این کد میشه امتیاز دهی درست کرد؟

لطفا راهنمایی کنید که چجور میتونم از این برای امتیاز دهی به پست استفاده کنم.مثل زیر :(بالا امتیاز داده بشه و پایین امتیاز نشون داده بشه.)

point.jpg


$(document).ready(function() {
// plus picture function
$("input[@class=pluspictures]").click(function() {
var a = $(this).attr('name');
var uid = document.getElementById("userid").value;

if(uid != ''){
jQuery.ajax({
data: 'target=pictures&target_id=' + a + '&vote=1',
type: "POST",
url: voteURL,
timeout: 30000,
error: function() {
alert(errors[0]);
},
success: function(r) {
voteHere(a,r);

}
});
}
else{
$(".registrationblock").trigger('click');
}
});
// minus picture function
$("input[@class=minuspictures]").click(function() {
var a = $(this).attr('name');
jQuery.ajax({
data: 'target=pictures&target_id=' + a + '&vote=-1',
type: "POST",
url: voteURL,
timeout: 30000,
error: function() {
alert(errors[0]);
},
success: function(r) {
voteHere(a,r);
}
});
});
$("a[@class=showTooltip]").tooltip({
delay: 0,
showURL: false,
opacity: 0.85,
track: true,
bodyHandler: function() {
return $("<img/>").attr("src", this.rel);
}
});
$(".sideMenu,.sideMenuBlackHover").corner('10');

});
function voteHere(a,r) {

var results = 'picturesresults' + a;
var errortarget = 'pictureserror' + a;
var nexturl = 'next' + a;
$('#'+ "plus" + a).fadeOut("slow");
$('#'+ "minus" + a).fadeOut("slow");
var chunks = r.split('|||');
if(chunks[0] == '1') {
var this_error = errors[-1];
} else if(chunks[0] == '4') {
var this_error = errors[4];
} else if(chunks[0] < 0) {
var this_error = errors[1];
} else if(chunks[0] == '0') {
var this_error = errors[2];
} else {
var this_error = errors[3];
}
if(typeof(chunks[3]) == 'string') { $('#' + errortarget).text(chunks[3]) } else if (this_error) { $('#' + errortarget).text(this_error) };
$('#' + results).text(chunks[1]);
$('#' + results).attr('class','voted');
var redirect = $('#' + nexturl).attr('value');
// if(typeof(redirect) == 'string') window.location = redirect;
}

جاوا اسکریپت در زیبا سازی و انیمیشن دادن به فرم یا ولید کردن یک فرم و مسائلی از این قبیل کاربرد داره کد باید به وسیله php به دیتابیس معرفی بشه تا بتونه امتیاز را در جایی ثبت کنه والا هربار صفحه رفرش بشه امتیازش هم صفر می شه

برای امتیاز دهی به مطالب صدها افزونه است نیازی به این کدها نیست

http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=rating

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلامی دوباره خدمت دوستان عزیز :wub:

این کد افزونه post rating در فایل postrating.php هستش.

این کد اصلی نمایش تصویر vote و نمایش امتیاز پست هست:


<?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>

حالا من چی میخوام؟

من میخوام که فقط عدد امتیاز داده شده رو نشون بده چون از کد بالایی در جایی دیگه استفاده میکنم.

در کد زیر همونطور که میبینید کارش نمایش امتیاز هست.


### Function: Display Ratings Results
function the_ratings_results($post_id, $new_user = 0, $new_score = 0, $new_average = 0, $type = 0) {
if($new_user == 0 && $new_score == 0 && $new_average == 0) {
$post_ratings_data = null;
} else {
$post_ratings_data = new stdClass();
$post_ratings_data->ratings_users = $new_user;
$post_ratings_data->ratings_score = $new_score;
$post_ratings_data->ratings_average = $new_average;
}

حالا من از این کد فقط میخوام که تابع زیر رو فقط نمایش بده.


$post_ratings_data->ratings_score = $new_score;

خیلی خیلی ممنون بابت کمک های شما.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض معذرت.

آقا اینم ادامه همون کد هست من بیشتر کد هاش رو امتحان کردم اما نمیدونم دقیقا چجور استفادش کنم.

یه جورایی اشتباه استفاده میکنم.


### Function: Display Ratings Results
function the_ratings_results($post_id, $new_user = 0, $new_score = 0, $new_average = 0, $type = 0) {
if($new_user == 0 && $new_score == 0 && $new_average == 0) {
$post_ratings_data = null;
} else {
$post_ratings_data = new stdClass();
$post_ratings_data->ratings_users = $new_user;
$post_ratings_data->ratings_score = $new_score;
$post_ratings_data->ratings_average = $new_average;
}
// Display The Contents
if($type == 1) {
$template_postratings_text = stripslashes(get_option('postratings_template_permission'));
} else {
$template_postratings_text = stripslashes(get_option('postratings_template_text'));
}
// Return Post Ratings Template
return expand_ratings_template($template_postratings_text, $post_id, $post_ratings_data);
}

### Function: Display Ratings Vote
function the_ratings_vote($post_id, $new_user = 0, $new_score = 0, $new_average = 0) {
if($new_user == 0 && $new_score == 0 && $new_average == 0) {
$post_ratings_data = null;
} else {
$post_ratings_data->ratings_users = $new_user;
$post_ratings_data->ratings_score = $new_score;
$post_ratings_data->ratings_average = $new_average;
}
// If No Ratings, Return No Ratings templae
if(get_post_meta($post_id, 'ratings_users', true) == 0) {
$template_postratings_none = stripslashes(get_option('postratings_template_none'));
// Return Post Ratings Template
return expand_ratings_template($template_postratings_none, $post_id, $post_ratings_data);
} else {
// Display The Contents
$template_postratings_vote = stripslashes(get_option('postratings_template_vote'));
// Return Post Ratings Voting Template
return expand_ratings_template($template_postratings_vote, $post_id, $post_ratings_data);
}
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه بعد از نصب سایدبار به ابزارک ها اضافه می کنه بجای کد از ابزارک استفاده کنید

من واقعا متوجه نشدم چی کار می خواهید بکنید و مشکل چیه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید آقا ایمان این افزونه وقتی با کد


<?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>

در پوسته فراخوانی میشه.

با توجه به template هایی که براش تنظیم کردیم نشون داده میشه.

حالا با توجه به این عکس

Untitled.jpg

قسمت بالا که هم عکس هست هم امتیاز تصویر.اون با استفاده از template های خود افزونه هستش.

اما من میخوام با تمپلت فقط تصویر رو نشون بده و امتیاز تصویر رو نشنو نده.(که این کار رو بلدم.)

اما من میخوام امتیاز تصویر به صورت جداگانه و بدون تصویر در قسمت اطلاعات تصویر نمایش داده بشه.

که اون کد طولانی که بالا گذاشتم شاید کمکی کنه.

این افزونه برای نمایش تصویر از یه تابع استفاده میکنه و برای نمایش امتیاز هم یه تابع،نمایش تعداد رای دهنده ها هم یه تابع و...

اگه کمک کنید و تابع فراخوانی امتیاز هر پست رو کمک کنید فراخوانی کنم ممنون میشم.

امیدوارم واضح گفته باشم.با تشکر.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط میخواین نمایش داده بشه؟ اگر فقط بخث نمایش هست میشه با جی کوئری حلش کرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمپلیت ها را اینگونه ویرایش کنید


%RATINGS_IMAGES_VOTE%

را داخل یک span با کلاسی مشخص مثل ratingImage قرار دهید و


%RATINGS_USERS%

رو هم در یک لایه دیگه چیزی شبیه


<span class="myRatingImage">
%RATINGS_IMAGES_VOTE% </span><span class="myRatingUsers">%RATINGS_USERS%</span>

در قالبتون بگذارید


<div class="ratingP1"><?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?></div>
.....
<div class="ratingP2"><?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?></div>

در style.css وارد کنید


.ratingP1 .myRatingUsers,.ratingP2 myRatingImage {display:none}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا با یکم تغییرات و کد های قبلی که دادین درست شد.


.ratingP1 .myRatingUsers {display:none}
.ratingP2 .myRatingImage img {display:none !important;}

با اون استایل قبلی کار زیاد تغییر نکرد.(در اصل امتیاز دو تصویر رو با هم برداشت)

اما با کدی که اول پست دادین تصویر کد ratingP2 رو مخفی کردم و با همی استایل بالا امتیاز ratingP1 رو مخفی کردم.

اینم تصویر:

Untitled.jpg

آقا ایمان دستتون درد نکنه واقعا شرمنده کردین امیدوارم بتونم جبران کنم.

البته خوشحال نشین بازم مزاحم میشم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir