• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
elshan

درخواست افزونه امتیاز به هر نویسنده

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.بنده افزونه ای رو می خوام :

فرض کنید یک سایت چند تا نویسنده داره و هر کدوم پست می زنند تو سایت من میخوام مجموع امتیاز پست های یک نویسنده رو رو نشون بدم.یعنی امتیازی که به پست های یک نویسنده داده میشه ر.و جمع کنه و با کدی یا... نشون بده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

نصب افزونه زیر:


http://wordpress.org/extend/plugins/wp-postratings/

در فانکشن:


// Show WP-PostRatings Total For Each Author
function author_rating_total() {
   $user_id = get_the_author_meta( 'ID' );
   $query = array (
       'author' => $user_id,
       'suppress_filters' => 'true',
       'posts_per_page' => -1
   );
   $queryObject = new WP_Query($query); while($queryObject->have_posts()) : $queryObject->the_post();
   
   $post_ratings_data = get_post_custom(get_the_id());
   $post_ratings_score = intval($post_ratings_data['ratings_score'][0]);
   
   $ratings_array[] = $post_ratings_score;
   
   endwhile;
   
   $ratings_sum = array_sum($ratings_array);
   
   if ($ratings_sum > 0) {
         $ratings_sum = '+' . $ratings_sum;
   }
      
   echo $ratings_sum;   
   
   wp_reset_query();
}

وبرای نمایش:


<?php echo author_rating_total(); ?>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

من از این پلاگین استفاده میکنم همچنین کد نمایش امتیاز نویسنده.

اما نمیدونم چه کدی رو برای نمایش امتیاز هر پست استفاده کنم.لطفا راهنمایی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

من از این پلاگین استفاده میکنم همچنین کد نمایش امتیاز نویسنده.

اما نمیدونم چه کدی رو برای نمایش امتیاز هر پست استفاده کنم.لطفا راهنمایی کنید.


[ratings id="1"],

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما اما میخوام توی پوسته استفاده کنم.

اینی که شما دادین توی پوسته کار نمیکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما اما میخوام توی پوسته استفاده کنم.

اینی که شما دادین توی پوسته کار نمیکنه.

<?php echo do_shortcode("[ratings id="1"]"); ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی پوسته گذاشتم کد رو ارور زیر رو داد.


Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER in /home3/ashkanre/public_html/jootix.ir/wp-content/themes/jootix.ir/sidebar.php on line 47

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی پوسته گذاشتم کد رو ارور زیر رو داد.


Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER in /home3/ashkanre/public_html/jootix.ir/wp-content/themes/jootix.ir/sidebar.php on line 47

گاهی اشتباه میشه


<?php echo do_shortcode('[ratings id="1"]'); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php echo do_shortcode("[ratings id='1']"); ?>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون اما خودتون توی تصویر ببینید!

Untitled.jpg

من میخوام قسمت امتیاز تصویر ، فقط امتیاز نشون داده بشه.

اگه بخوام تنظیمات رو هم دستکاری کنم قسمت بالایی هم تغییر میکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<div class="new-rating">
<?php echo do_shortcode("[ratings id='1']"); ?>
</div>

و در style.css


.new-rating img {display:none !important;}.new-rating,.new-rating * {background:none !important;}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید من یه کد جاوا پیدا کردم.

آیا این برای افزونه ای هست یا اینکه نه با خود این کد میشه امتیاز دهی درست کرد؟

لطفا راهنمایی کنید که چجور میتونم از این برای امتیاز دهی به پست استفاده کنم.مثل زیر:(بالا امتیاز داده بشه و پایین امتیاز نشون داده بشه.)

point.jpg


$(document).ready(function() {
// plus picture function
$("input[@class=pluspictures]").click(function() {
var a = $(this).attr('name');
var uid = document.getElementById("userid").value;

if(uid != ''){
jQuery.ajax({
data: 'target=pictures&target_id=' + a + '&vote=1',
type: "POST",
url: voteURL,
timeout: 30000,
error: function() {
alert(errors[0]);
},
success: function(r) {
voteHere(a,r);

}
});
}
else{
$(".registrationblock").trigger('click');
}
});
// minus picture function
$("input[@class=minuspictures]").click(function() {
var a = $(this).attr('name');
jQuery.ajax({
data: 'target=pictures&target_id=' + a + '&vote=-1',
type: "POST",
url: voteURL,
timeout: 30000,
error: function() {
alert(errors[0]);
},
success: function(r) {
voteHere(a,r);
}
});
});
$("a[@class=showTooltip]").tooltip({
delay: 0,
showURL: false,
opacity: 0.85,
track: true,
bodyHandler: function() {
return $("<img/>").attr("src", this.rel);
}
});
$(".sideMenu,.sideMenuBlackHover").corner('10');

});
function voteHere(a,r) {

var results = 'picturesresults' + a;
var errortarget = 'pictureserror' + a;
var nexturl = 'next' + a;
$('#'+ "plus" + a).fadeOut("slow");
$('#'+ "minus" + a).fadeOut("slow");
var chunks = r.split('|||');
if(chunks[0] == '1') {
var this_error = errors[-1];
} else if(chunks[0] == '4') {
var this_error = errors[4];
} else if(chunks[0] < 0) {
var this_error = errors[1];
} else if(chunks[0] == '0') {
var this_error = errors[2];
} else {
var this_error = errors[3];
}
if(typeof(chunks[3]) == 'string') { $('#' + errortarget).text(chunks[3]) } else if (this_error) { $('#' + errortarget).text(this_error) };
$('#' + results).text(chunks[1]);
$('#' + results).attr('class','voted');
var redirect = $('#' + nexturl).attr('value');
// if(typeof(redirect) == 'string') window.location = redirect;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید من یه کد جاوا پیدا کردم.

آیا این برای افزونه ای هست یا اینکه نه با خود این کد میشه امتیاز دهی درست کرد؟

لطفا راهنمایی کنید که چجور میتونم از این برای امتیاز دهی به پست استفاده کنم.مثل زیر :(بالا امتیاز داده بشه و پایین امتیاز نشون داده بشه.)

point.jpg


$(document).ready(function() {
// plus picture function
$("input[@class=pluspictures]").click(function() {
var a = $(this).attr('name');
var uid = document.getElementById("userid").value;

if(uid != ''){
jQuery.ajax({
data: 'target=pictures&target_id=' + a + '&vote=1',
type: "POST",
url: voteURL,
timeout: 30000,
error: function() {
alert(errors[0]);
},
success: function(r) {
voteHere(a,r);

}
});
}
else{
$(".registrationblock").trigger('click');
}
});
// minus picture function
$("input[@class=minuspictures]").click(function() {
var a = $(this).attr('name');
jQuery.ajax({
data: 'target=pictures&target_id=' + a + '&vote=-1',
type: "POST",
url: voteURL,
timeout: 30000,
error: function() {
alert(errors[0]);
},
success: function(r) {
voteHere(a,r);
}
});
});
$("a[@class=showTooltip]").tooltip({
delay: 0,
showURL: false,
opacity: 0.85,
track: true,
bodyHandler: function() {
return $("<img/>").attr("src", this.rel);
}
});
$(".sideMenu,.sideMenuBlackHover").corner('10');

});
function voteHere(a,r) {

var results = 'picturesresults' + a;
var errortarget = 'pictureserror' + a;
var nexturl = 'next' + a;
$('#'+ "plus" + a).fadeOut("slow");
$('#'+ "minus" + a).fadeOut("slow");
var chunks = r.split('|||');
if(chunks[0] == '1') {
var this_error = errors[-1];
} else if(chunks[0] == '4') {
var this_error = errors[4];
} else if(chunks[0] < 0) {
var this_error = errors[1];
} else if(chunks[0] == '0') {
var this_error = errors[2];
} else {
var this_error = errors[3];
}
if(typeof(chunks[3]) == 'string') { $('#' + errortarget).text(chunks[3]) } else if (this_error) { $('#' + errortarget).text(this_error) };
$('#' + results).text(chunks[1]);
$('#' + results).attr('class','voted');
var redirect = $('#' + nexturl).attr('value');
// if(typeof(redirect) == 'string') window.location = redirect;
}

جاوا اسکریپت در زیبا سازی و انیمیشن دادن به فرم یا ولید کردن یک فرم و مسائلی از این قبیل کاربرد داره کد باید به وسیله php به دیتابیس معرفی بشه تا بتونه امتیاز را در جایی ثبت کنه والا هربار صفحه رفرش بشه امتیازش هم صفر می شه

برای امتیاز دهی به مطالب صدها افزونه است نیازی به این کدها نیست

http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=rating

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلامی دوباره خدمت دوستان عزیز :wub:

این کد افزونه post rating در فایل postrating.php هستش.

این کد اصلی نمایش تصویر vote و نمایش امتیاز پست هست:


<?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>

حالا من چی میخوام؟

من میخوام که فقط عدد امتیاز داده شده رو نشون بده چون از کد بالایی در جایی دیگه استفاده میکنم.

در کد زیر همونطور که میبینید کارش نمایش امتیاز هست.


### Function: Display Ratings Results
function the_ratings_results($post_id, $new_user = 0, $new_score = 0, $new_average = 0, $type = 0) {
if($new_user == 0 && $new_score == 0 && $new_average == 0) {
$post_ratings_data = null;
} else {
$post_ratings_data = new stdClass();
$post_ratings_data->ratings_users = $new_user;
$post_ratings_data->ratings_score = $new_score;
$post_ratings_data->ratings_average = $new_average;
}

حالا من از این کد فقط میخوام که تابع زیر رو فقط نمایش بده.


$post_ratings_data->ratings_score = $new_score;

خیلی خیلی ممنون بابت کمک های شما.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض معذرت.

آقا اینم ادامه همون کد هست من بیشتر کد هاش رو امتحان کردم اما نمیدونم دقیقا چجور استفادش کنم.

یه جورایی اشتباه استفاده میکنم.


### Function: Display Ratings Results
function the_ratings_results($post_id, $new_user = 0, $new_score = 0, $new_average = 0, $type = 0) {
if($new_user == 0 && $new_score == 0 && $new_average == 0) {
$post_ratings_data = null;
} else {
$post_ratings_data = new stdClass();
$post_ratings_data->ratings_users = $new_user;
$post_ratings_data->ratings_score = $new_score;
$post_ratings_data->ratings_average = $new_average;
}
// Display The Contents
if($type == 1) {
$template_postratings_text = stripslashes(get_option('postratings_template_permission'));
} else {
$template_postratings_text = stripslashes(get_option('postratings_template_text'));
}
// Return Post Ratings Template
return expand_ratings_template($template_postratings_text, $post_id, $post_ratings_data);
}

### Function: Display Ratings Vote
function the_ratings_vote($post_id, $new_user = 0, $new_score = 0, $new_average = 0) {
if($new_user == 0 && $new_score == 0 && $new_average == 0) {
$post_ratings_data = null;
} else {
$post_ratings_data->ratings_users = $new_user;
$post_ratings_data->ratings_score = $new_score;
$post_ratings_data->ratings_average = $new_average;
}
// If No Ratings, Return No Ratings templae
if(get_post_meta($post_id, 'ratings_users', true) == 0) {
$template_postratings_none = stripslashes(get_option('postratings_template_none'));
// Return Post Ratings Template
return expand_ratings_template($template_postratings_none, $post_id, $post_ratings_data);
} else {
// Display The Contents
$template_postratings_vote = stripslashes(get_option('postratings_template_vote'));
// Return Post Ratings Voting Template
return expand_ratings_template($template_postratings_vote, $post_id, $post_ratings_data);
}
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه بعد از نصب سایدبار به ابزارک ها اضافه می کنه بجای کد از ابزارک استفاده کنید

من واقعا متوجه نشدم چی کار می خواهید بکنید و مشکل چیه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید آقا ایمان این افزونه وقتی با کد


<?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>

در پوسته فراخوانی میشه.

با توجه به template هایی که براش تنظیم کردیم نشون داده میشه.

حالا با توجه به این عکس

Untitled.jpg

قسمت بالا که هم عکس هست هم امتیاز تصویر.اون با استفاده از template های خود افزونه هستش.

اما من میخوام با تمپلت فقط تصویر رو نشون بده و امتیاز تصویر رو نشنو نده.(که این کار رو بلدم.)

اما من میخوام امتیاز تصویر به صورت جداگانه و بدون تصویر در قسمت اطلاعات تصویر نمایش داده بشه.

که اون کد طولانی که بالا گذاشتم شاید کمکی کنه.

این افزونه برای نمایش تصویر از یه تابع استفاده میکنه و برای نمایش امتیاز هم یه تابع،نمایش تعداد رای دهنده ها هم یه تابع و...

اگه کمک کنید و تابع فراخوانی امتیاز هر پست رو کمک کنید فراخوانی کنم ممنون میشم.

امیدوارم واضح گفته باشم.با تشکر.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط میخواین نمایش داده بشه؟ اگر فقط بخث نمایش هست میشه با جی کوئری حلش کرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمپلیت ها را اینگونه ویرایش کنید


%RATINGS_IMAGES_VOTE%

را داخل یک span با کلاسی مشخص مثل ratingImage قرار دهید و


%RATINGS_USERS%

رو هم در یک لایه دیگه چیزی شبیه


<span class="myRatingImage">
%RATINGS_IMAGES_VOTE% </span><span class="myRatingUsers">%RATINGS_USERS%</span>

در قالبتون بگذارید


<div class="ratingP1"><?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?></div>
.....
<div class="ratingP2"><?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?></div>

در style.css وارد کنید


.ratingP1 .myRatingUsers,.ratingP2 myRatingImage {display:none}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا با یکم تغییرات و کد های قبلی که دادین درست شد.


.ratingP1 .myRatingUsers {display:none}
.ratingP2 .myRatingImage img {display:none !important;}

با اون استایل قبلی کار زیاد تغییر نکرد.(در اصل امتیاز دو تصویر رو با هم برداشت)

اما با کدی که اول پست دادین تصویر کد ratingP2 رو مخفی کردم و با همی استایل بالا امتیاز ratingP1 رو مخفی کردم.

اینم تصویر:

Untitled.jpg

آقا ایمان دستتون درد نکنه واقعا شرمنده کردین امیدوارم بتونم جبران کنم.

البته خوشحال نشین بازم مزاحم میشم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم