elshan

درخواست افزونه امتیاز به هر نویسنده

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.بنده افزونه ای رو می خوام :

فرض کنید یک سایت چند تا نویسنده داره و هر کدوم پست می زنند تو سایت من میخوام مجموع امتیاز پست های یک نویسنده رو رو نشون بدم.یعنی امتیازی که به پست های یک نویسنده داده میشه ر.و جمع کنه و با کدی یا... نشون بده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

نصب افزونه زیر:


http://wordpress.org/extend/plugins/wp-postratings/

در فانکشن:


// Show WP-PostRatings Total For Each Author
function author_rating_total() {
   $user_id = get_the_author_meta( 'ID' );
   $query = array (
       'author' => $user_id,
       'suppress_filters' => 'true',
       'posts_per_page' => -1
   );
   $queryObject = new WP_Query($query); while($queryObject->have_posts()) : $queryObject->the_post();
   
   $post_ratings_data = get_post_custom(get_the_id());
   $post_ratings_score = intval($post_ratings_data['ratings_score'][0]);
   
   $ratings_array[] = $post_ratings_score;
   
   endwhile;
   
   $ratings_sum = array_sum($ratings_array);
   
   if ($ratings_sum > 0) {
         $ratings_sum = '+' . $ratings_sum;
   }
      
   echo $ratings_sum;   
   
   wp_reset_query();
}

وبرای نمایش:


<?php echo author_rating_total(); ?>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

من از این پلاگین استفاده میکنم همچنین کد نمایش امتیاز نویسنده.

اما نمیدونم چه کدی رو برای نمایش امتیاز هر پست استفاده کنم.لطفا راهنمایی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

من از این پلاگین استفاده میکنم همچنین کد نمایش امتیاز نویسنده.

اما نمیدونم چه کدی رو برای نمایش امتیاز هر پست استفاده کنم.لطفا راهنمایی کنید.


[ratings id="1"],

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما اما میخوام توی پوسته استفاده کنم.

اینی که شما دادین توی پوسته کار نمیکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما اما میخوام توی پوسته استفاده کنم.

اینی که شما دادین توی پوسته کار نمیکنه.

<?php echo do_shortcode("[ratings id="1"]"); ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی پوسته گذاشتم کد رو ارور زیر رو داد.


Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER in /home3/ashkanre/public_html/jootix.ir/wp-content/themes/jootix.ir/sidebar.php on line 47

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی پوسته گذاشتم کد رو ارور زیر رو داد.


Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER in /home3/ashkanre/public_html/jootix.ir/wp-content/themes/jootix.ir/sidebar.php on line 47

گاهی اشتباه میشه


<?php echo do_shortcode('[ratings id="1"]'); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php echo do_shortcode("[ratings id='1']"); ?>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون اما خودتون توی تصویر ببینید!

Untitled.jpg

من میخوام قسمت امتیاز تصویر ، فقط امتیاز نشون داده بشه.

اگه بخوام تنظیمات رو هم دستکاری کنم قسمت بالایی هم تغییر میکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<div class="new-rating">
<?php echo do_shortcode("[ratings id='1']"); ?>
</div>

و در style.css


.new-rating img {display:none !important;}.new-rating,.new-rating * {background:none !important;}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید من یه کد جاوا پیدا کردم.

آیا این برای افزونه ای هست یا اینکه نه با خود این کد میشه امتیاز دهی درست کرد؟

لطفا راهنمایی کنید که چجور میتونم از این برای امتیاز دهی به پست استفاده کنم.مثل زیر:(بالا امتیاز داده بشه و پایین امتیاز نشون داده بشه.)

point.jpg


$(document).ready(function() {
// plus picture function
$("input[@class=pluspictures]").click(function() {
var a = $(this).attr('name');
var uid = document.getElementById("userid").value;

if(uid != ''){
jQuery.ajax({
data: 'target=pictures&target_id=' + a + '&vote=1',
type: "POST",
url: voteURL,
timeout: 30000,
error: function() {
alert(errors[0]);
},
success: function(r) {
voteHere(a,r);

}
});
}
else{
$(".registrationblock").trigger('click');
}
});
// minus picture function
$("input[@class=minuspictures]").click(function() {
var a = $(this).attr('name');
jQuery.ajax({
data: 'target=pictures&target_id=' + a + '&vote=-1',
type: "POST",
url: voteURL,
timeout: 30000,
error: function() {
alert(errors[0]);
},
success: function(r) {
voteHere(a,r);
}
});
});
$("a[@class=showTooltip]").tooltip({
delay: 0,
showURL: false,
opacity: 0.85,
track: true,
bodyHandler: function() {
return $("<img/>").attr("src", this.rel);
}
});
$(".sideMenu,.sideMenuBlackHover").corner('10');

});
function voteHere(a,r) {

var results = 'picturesresults' + a;
var errortarget = 'pictureserror' + a;
var nexturl = 'next' + a;
$('#'+ "plus" + a).fadeOut("slow");
$('#'+ "minus" + a).fadeOut("slow");
var chunks = r.split('|||');
if(chunks[0] == '1') {
var this_error = errors[-1];
} else if(chunks[0] == '4') {
var this_error = errors[4];
} else if(chunks[0] < 0) {
var this_error = errors[1];
} else if(chunks[0] == '0') {
var this_error = errors[2];
} else {
var this_error = errors[3];
}
if(typeof(chunks[3]) == 'string') { $('#' + errortarget).text(chunks[3]) } else if (this_error) { $('#' + errortarget).text(this_error) };
$('#' + results).text(chunks[1]);
$('#' + results).attr('class','voted');
var redirect = $('#' + nexturl).attr('value');
// if(typeof(redirect) == 'string') window.location = redirect;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید من یه کد جاوا پیدا کردم.

آیا این برای افزونه ای هست یا اینکه نه با خود این کد میشه امتیاز دهی درست کرد؟

لطفا راهنمایی کنید که چجور میتونم از این برای امتیاز دهی به پست استفاده کنم.مثل زیر :(بالا امتیاز داده بشه و پایین امتیاز نشون داده بشه.)

point.jpg


$(document).ready(function() {
// plus picture function
$("input[@class=pluspictures]").click(function() {
var a = $(this).attr('name');
var uid = document.getElementById("userid").value;

if(uid != ''){
jQuery.ajax({
data: 'target=pictures&target_id=' + a + '&vote=1',
type: "POST",
url: voteURL,
timeout: 30000,
error: function() {
alert(errors[0]);
},
success: function(r) {
voteHere(a,r);

}
});
}
else{
$(".registrationblock").trigger('click');
}
});
// minus picture function
$("input[@class=minuspictures]").click(function() {
var a = $(this).attr('name');
jQuery.ajax({
data: 'target=pictures&target_id=' + a + '&vote=-1',
type: "POST",
url: voteURL,
timeout: 30000,
error: function() {
alert(errors[0]);
},
success: function(r) {
voteHere(a,r);
}
});
});
$("a[@class=showTooltip]").tooltip({
delay: 0,
showURL: false,
opacity: 0.85,
track: true,
bodyHandler: function() {
return $("<img/>").attr("src", this.rel);
}
});
$(".sideMenu,.sideMenuBlackHover").corner('10');

});
function voteHere(a,r) {

var results = 'picturesresults' + a;
var errortarget = 'pictureserror' + a;
var nexturl = 'next' + a;
$('#'+ "plus" + a).fadeOut("slow");
$('#'+ "minus" + a).fadeOut("slow");
var chunks = r.split('|||');
if(chunks[0] == '1') {
var this_error = errors[-1];
} else if(chunks[0] == '4') {
var this_error = errors[4];
} else if(chunks[0] < 0) {
var this_error = errors[1];
} else if(chunks[0] == '0') {
var this_error = errors[2];
} else {
var this_error = errors[3];
}
if(typeof(chunks[3]) == 'string') { $('#' + errortarget).text(chunks[3]) } else if (this_error) { $('#' + errortarget).text(this_error) };
$('#' + results).text(chunks[1]);
$('#' + results).attr('class','voted');
var redirect = $('#' + nexturl).attr('value');
// if(typeof(redirect) == 'string') window.location = redirect;
}

جاوا اسکریپت در زیبا سازی و انیمیشن دادن به فرم یا ولید کردن یک فرم و مسائلی از این قبیل کاربرد داره کد باید به وسیله php به دیتابیس معرفی بشه تا بتونه امتیاز را در جایی ثبت کنه والا هربار صفحه رفرش بشه امتیازش هم صفر می شه

برای امتیاز دهی به مطالب صدها افزونه است نیازی به این کدها نیست

http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=rating

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلامی دوباره خدمت دوستان عزیز :wub:

این کد افزونه post rating در فایل postrating.php هستش.

این کد اصلی نمایش تصویر vote و نمایش امتیاز پست هست:


<?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>

حالا من چی میخوام؟

من میخوام که فقط عدد امتیاز داده شده رو نشون بده چون از کد بالایی در جایی دیگه استفاده میکنم.

در کد زیر همونطور که میبینید کارش نمایش امتیاز هست.


### Function: Display Ratings Results
function the_ratings_results($post_id, $new_user = 0, $new_score = 0, $new_average = 0, $type = 0) {
if($new_user == 0 && $new_score == 0 && $new_average == 0) {
$post_ratings_data = null;
} else {
$post_ratings_data = new stdClass();
$post_ratings_data->ratings_users = $new_user;
$post_ratings_data->ratings_score = $new_score;
$post_ratings_data->ratings_average = $new_average;
}

حالا من از این کد فقط میخوام که تابع زیر رو فقط نمایش بده.


$post_ratings_data->ratings_score = $new_score;

خیلی خیلی ممنون بابت کمک های شما.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض معذرت.

آقا اینم ادامه همون کد هست من بیشتر کد هاش رو امتحان کردم اما نمیدونم دقیقا چجور استفادش کنم.

یه جورایی اشتباه استفاده میکنم.


### Function: Display Ratings Results
function the_ratings_results($post_id, $new_user = 0, $new_score = 0, $new_average = 0, $type = 0) {
if($new_user == 0 && $new_score == 0 && $new_average == 0) {
$post_ratings_data = null;
} else {
$post_ratings_data = new stdClass();
$post_ratings_data->ratings_users = $new_user;
$post_ratings_data->ratings_score = $new_score;
$post_ratings_data->ratings_average = $new_average;
}
// Display The Contents
if($type == 1) {
$template_postratings_text = stripslashes(get_option('postratings_template_permission'));
} else {
$template_postratings_text = stripslashes(get_option('postratings_template_text'));
}
// Return Post Ratings Template
return expand_ratings_template($template_postratings_text, $post_id, $post_ratings_data);
}

### Function: Display Ratings Vote
function the_ratings_vote($post_id, $new_user = 0, $new_score = 0, $new_average = 0) {
if($new_user == 0 && $new_score == 0 && $new_average == 0) {
$post_ratings_data = null;
} else {
$post_ratings_data->ratings_users = $new_user;
$post_ratings_data->ratings_score = $new_score;
$post_ratings_data->ratings_average = $new_average;
}
// If No Ratings, Return No Ratings templae
if(get_post_meta($post_id, 'ratings_users', true) == 0) {
$template_postratings_none = stripslashes(get_option('postratings_template_none'));
// Return Post Ratings Template
return expand_ratings_template($template_postratings_none, $post_id, $post_ratings_data);
} else {
// Display The Contents
$template_postratings_vote = stripslashes(get_option('postratings_template_vote'));
// Return Post Ratings Voting Template
return expand_ratings_template($template_postratings_vote, $post_id, $post_ratings_data);
}
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه بعد از نصب سایدبار به ابزارک ها اضافه می کنه بجای کد از ابزارک استفاده کنید

من واقعا متوجه نشدم چی کار می خواهید بکنید و مشکل چیه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید آقا ایمان این افزونه وقتی با کد


<?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>

در پوسته فراخوانی میشه.

با توجه به template هایی که براش تنظیم کردیم نشون داده میشه.

حالا با توجه به این عکس

Untitled.jpg

قسمت بالا که هم عکس هست هم امتیاز تصویر.اون با استفاده از template های خود افزونه هستش.

اما من میخوام با تمپلت فقط تصویر رو نشون بده و امتیاز تصویر رو نشنو نده.(که این کار رو بلدم.)

اما من میخوام امتیاز تصویر به صورت جداگانه و بدون تصویر در قسمت اطلاعات تصویر نمایش داده بشه.

که اون کد طولانی که بالا گذاشتم شاید کمکی کنه.

این افزونه برای نمایش تصویر از یه تابع استفاده میکنه و برای نمایش امتیاز هم یه تابع،نمایش تعداد رای دهنده ها هم یه تابع و...

اگه کمک کنید و تابع فراخوانی امتیاز هر پست رو کمک کنید فراخوانی کنم ممنون میشم.

امیدوارم واضح گفته باشم.با تشکر.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط میخواین نمایش داده بشه؟ اگر فقط بخث نمایش هست میشه با جی کوئری حلش کرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمپلیت ها را اینگونه ویرایش کنید


%RATINGS_IMAGES_VOTE%

را داخل یک span با کلاسی مشخص مثل ratingImage قرار دهید و


%RATINGS_USERS%

رو هم در یک لایه دیگه چیزی شبیه


<span class="myRatingImage">
%RATINGS_IMAGES_VOTE% </span><span class="myRatingUsers">%RATINGS_USERS%</span>

در قالبتون بگذارید


<div class="ratingP1"><?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?></div>
.....
<div class="ratingP2"><?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?></div>

در style.css وارد کنید


.ratingP1 .myRatingUsers,.ratingP2 myRatingImage {display:none}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا با یکم تغییرات و کد های قبلی که دادین درست شد.


.ratingP1 .myRatingUsers {display:none}
.ratingP2 .myRatingImage img {display:none !important;}

با اون استایل قبلی کار زیاد تغییر نکرد.(در اصل امتیاز دو تصویر رو با هم برداشت)

اما با کدی که اول پست دادین تصویر کد ratingP2 رو مخفی کردم و با همی استایل بالا امتیاز ratingP1 رو مخفی کردم.

اینم تصویر:

Untitled.jpg

آقا ایمان دستتون درد نکنه واقعا شرمنده کردین امیدوارم بتونم جبران کنم.

البته خوشحال نشین بازم مزاحم میشم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم