• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
goldenfont

مشکل در آپلود

67 پست در این موضوع قرار دارد

theme-admin.phpheader.phpfunctions.php

سلام

من برای پوسته ام پنل تنظیمات درست کردم

تونستم دکمه آپلود بزارم

ولی به یه مشکل جدید برخورد کردم

دکمه آپلود هستش

و وقتی میزنی روش پنجره ای باز میشه و فایلتو انتخاب میکنی آدرس اون عکس ( مثلا درایو E و . . . ) در کادر جلو دکمه میاد

ولی عملیات آپلود شروع نمیشه

و هیچی آپلود نمیشه

3 تا فایل هدر و فانکیشن و تم ادمین ( همون پنل تنظیمات ) رو ضمیمه کردم

ممنون میشم بگید مشکل از چیه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، آپلود معمولی وردپرس مشکلی ندارد؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدهارو نگاه کردید ؟

اصلا چیزی آپلود نمیشه که من بخوام بهش مسیر بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس تاپیکی که دادم برای آپلود فایل هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا این مشکلم هم حل شد

حالا باز یه مشکل جدید پیش اومده

الان فایل هدر رو من آپ میکنم و فوتر و مثلا فاوآیکون

برای دفه بعدی میخوام مثلا هدر رو تغییر بدم

3 تا عکس هم میپره

بعد باید 3 تا شو انتخاب کنی و دوباره آپلود کنی تا درست بشه

مشکل از چیه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از تابع is_uploaded_file استفاده کنید برای بررسی انتخاب فایل آپلود شده

http://www.php.net/manual/en/function.is-uploaded-file.php

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه بگید کدوم کدهارو باید قرار بدم

راستش از این لینک چیزی نفهمیدم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثال اون صفحه


if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'])) {

userfile نام تگ input file هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو کپی کنم در توابع ؟ نیازی به بستن نداره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو بخوانید

شما باید برای ذخیره هر تنظیم مربوط به فایل شرط آپلود رو قرار دهید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اوکی ، اونوقت مثلا الان ابن کد رو قرار بدم درسته ؟


<input id="showcaser_theme_settings[head]" class="regular-text" type="file" size="36" name="head" value="<?php esc_attr_e( $options['head'] ); ?>" />
<br />
<label class="description abouttxtdescription" for="showcaser_theme_settings[head]"><?php _e( 'آپلود کنید یا آدرس ایکون را وارد کنید.' ); ?></label>
if (is_uploaded_file($_FILES['head']['tmp_name'])) {

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد برای بخش ذخیره هست نه نمایش

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب اینکه الان فراخوانی ونمایش نیست

پس کجا باید این کد بکار بره ؟

اینجا ؟


$filename3 = $_FILES["head"]["name"];
$img_extension2 = end(explode(".", $filename));
if ($filename2 != NULL && ($_FILES["head"]["size"] < 200000) && in_array($img_extension2, $allowedExts)){
while(file_exists($folder.$filename2))
{
$img_count2+=1;
$img_ex2 = explode(".", $filename2);
$filename2 = $img_ex2[0].$img_count2.".".$img_ex2[1];
}
move_uploaded_file($_FILES["head"]["tmp_name"] , $folder.$filename2);
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['head']=$folder_uri.$filename2;
}
else{
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['head']="";
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یله این بخش باید در بلاک شرط باشه + قسمت ذخیره کردن تنظیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

این الان درسته ؟ محل قرار گیری این کد رو میگم


$filename3 = $_FILES["head"]["name"];
$img_extension2 = end(explode(".", $filename));
if ($filename2 != NULL && ($_FILES["head"]["size"] < 200000) && in_array($img_extension2, $allowedExts)){
while(file_exists($folder.$filename2))
{
$img_count2+=1;
$img_ex2 = explode(".", $filename2);
$filename2 = $img_ex2[0].$img_count2.".".$img_ex2[1];
}
move_uploaded_file($_FILES["head"]["tmp_name"] , $folder.$filename2);
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['head']=$folder_uri.$filename2;
}
else{
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['head']="";
}
if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'])) {

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

if (is_uploaded_file($_FILES['head']['tmp_name'])) {
$filename3 = $_FILES["head"]["name"];
$img_extension2 = end(explode(".", $filename));
if ($filename2 != NULL && ($_FILES["head"]["size"] < 200000) && in_array($img_extension2, $allowedExts)){
while(file_exists($folder.$filename2))
{
$img_count2+=1;
$img_ex2 = explode(".", $filename2);
$filename2 = $img_ex2[0].$img_count2.".".$img_ex2[1];
}
move_uploaded_file($_FILES["head"]["tmp_name"] , $folder.$filename2);
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['head']=$folder_uri.$filename2;
}
else{
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['head']="";
}
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

ولی با این کد دیگه اصلا هیچی آپلود نمیشه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه تایپیکها همینطوری هستن

خیلی لطف دارید جدا

باورکنین از صمیم قلب براتون آرزو موفقیت دارم

ولی چرا در یه تایپیک وقتی یه راهی میگید به نتیجه نمیرسه دیگه جواب نمیدین ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ارور برای چی هستش ؟

مشکل چیه ؟

Warning: move_uploaded_file(/home2/vakilman/domains/vakileman.com/public_html/wp-content/themes/showcaser/upload/fav.gif) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in public_html/wp-content/themes/showcaser/admin/theme-admin.php on line 37

این هم محتوای خط 37


}
move_uploaded_file($_FILES["favicon"]["tmp_name"] , $folder.$filename);
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['favicon']=$folder_uri.$filename;
}
else{
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['favicon']="";
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ارور برای چی هستش ؟

مشکل چیه ؟

Warning: move_uploaded_file(/home2/vakilman/domains/vakileman.com/public_html/wp-content/themes/showcaser/upload/fav.gif) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in public_html/wp-content/themes/showcaser/admin/theme-admin.php on line 37

این هم محتوای خط 37


}
move_uploaded_file($_FILES["favicon"]["tmp_name"] , $folder.$filename);
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['favicon']=$folder_uri.$filename;
}
else{
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['favicon']="";
}

آدرس فایل مقصد معتبر نیست

از لینک آموزشهایی قبلی استفاده کنید

روشهای ساده تر هم هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای تم ادمین رو بزارم بگید چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از تابع wp_upload_bits استفاده کنید

در تاپیکی نمونش قرار داده شده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

4، 5 تا تایپیک زدم تا تونستم اینرو درست کنم

برم سر یه تابع دیگه بدبخت میشم

همین رو نمیشه درست کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید آدرس مقصد رو درست کنید

همین

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری