• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
goldenfont

مشکل در آپلود

67 پست در این موضوع قرار دارد

theme-admin.phpheader.phpfunctions.php

سلام

من برای پوسته ام پنل تنظیمات درست کردم

تونستم دکمه آپلود بزارم

ولی به یه مشکل جدید برخورد کردم

دکمه آپلود هستش

و وقتی میزنی روش پنجره ای باز میشه و فایلتو انتخاب میکنی آدرس اون عکس ( مثلا درایو E و . . . ) در کادر جلو دکمه میاد

ولی عملیات آپلود شروع نمیشه

و هیچی آپلود نمیشه

3 تا فایل هدر و فانکیشن و تم ادمین ( همون پنل تنظیمات ) رو ضمیمه کردم

ممنون میشم بگید مشکل از چیه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، آپلود معمولی وردپرس مشکلی ندارد؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدهارو نگاه کردید ؟

اصلا چیزی آپلود نمیشه که من بخوام بهش مسیر بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس تاپیکی که دادم برای آپلود فایل هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا این مشکلم هم حل شد

حالا باز یه مشکل جدید پیش اومده

الان فایل هدر رو من آپ میکنم و فوتر و مثلا فاوآیکون

برای دفه بعدی میخوام مثلا هدر رو تغییر بدم

3 تا عکس هم میپره

بعد باید 3 تا شو انتخاب کنی و دوباره آپلود کنی تا درست بشه

مشکل از چیه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از تابع is_uploaded_file استفاده کنید برای بررسی انتخاب فایل آپلود شده

http://www.php.net/manual/en/function.is-uploaded-file.php

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه بگید کدوم کدهارو باید قرار بدم

راستش از این لینک چیزی نفهمیدم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثال اون صفحه


if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'])) {

userfile نام تگ input file هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو کپی کنم در توابع ؟ نیازی به بستن نداره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو بخوانید

شما باید برای ذخیره هر تنظیم مربوط به فایل شرط آپلود رو قرار دهید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اوکی ، اونوقت مثلا الان ابن کد رو قرار بدم درسته ؟


<input id="showcaser_theme_settings[head]" class="regular-text" type="file" size="36" name="head" value="<?php esc_attr_e( $options['head'] ); ?>" />
<br />
<label class="description abouttxtdescription" for="showcaser_theme_settings[head]"><?php _e( 'آپلود کنید یا آدرس ایکون را وارد کنید.' ); ?></label>
if (is_uploaded_file($_FILES['head']['tmp_name'])) {

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد برای بخش ذخیره هست نه نمایش

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب اینکه الان فراخوانی ونمایش نیست

پس کجا باید این کد بکار بره ؟

اینجا ؟


$filename3 = $_FILES["head"]["name"];
$img_extension2 = end(explode(".", $filename));
if ($filename2 != NULL && ($_FILES["head"]["size"] < 200000) && in_array($img_extension2, $allowedExts)){
while(file_exists($folder.$filename2))
{
$img_count2+=1;
$img_ex2 = explode(".", $filename2);
$filename2 = $img_ex2[0].$img_count2.".".$img_ex2[1];
}
move_uploaded_file($_FILES["head"]["tmp_name"] , $folder.$filename2);
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['head']=$folder_uri.$filename2;
}
else{
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['head']="";
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یله این بخش باید در بلاک شرط باشه + قسمت ذخیره کردن تنظیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

این الان درسته ؟ محل قرار گیری این کد رو میگم


$filename3 = $_FILES["head"]["name"];
$img_extension2 = end(explode(".", $filename));
if ($filename2 != NULL && ($_FILES["head"]["size"] < 200000) && in_array($img_extension2, $allowedExts)){
while(file_exists($folder.$filename2))
{
$img_count2+=1;
$img_ex2 = explode(".", $filename2);
$filename2 = $img_ex2[0].$img_count2.".".$img_ex2[1];
}
move_uploaded_file($_FILES["head"]["tmp_name"] , $folder.$filename2);
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['head']=$folder_uri.$filename2;
}
else{
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['head']="";
}
if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'])) {

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

if (is_uploaded_file($_FILES['head']['tmp_name'])) {
$filename3 = $_FILES["head"]["name"];
$img_extension2 = end(explode(".", $filename));
if ($filename2 != NULL && ($_FILES["head"]["size"] < 200000) && in_array($img_extension2, $allowedExts)){
while(file_exists($folder.$filename2))
{
$img_count2+=1;
$img_ex2 = explode(".", $filename2);
$filename2 = $img_ex2[0].$img_count2.".".$img_ex2[1];
}
move_uploaded_file($_FILES["head"]["tmp_name"] , $folder.$filename2);
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['head']=$folder_uri.$filename2;
}
else{
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['head']="";
}
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

ولی با این کد دیگه اصلا هیچی آپلود نمیشه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه تایپیکها همینطوری هستن

خیلی لطف دارید جدا

باورکنین از صمیم قلب براتون آرزو موفقیت دارم

ولی چرا در یه تایپیک وقتی یه راهی میگید به نتیجه نمیرسه دیگه جواب نمیدین ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ارور برای چی هستش ؟

مشکل چیه ؟

Warning: move_uploaded_file(/home2/vakilman/domains/vakileman.com/public_html/wp-content/themes/showcaser/upload/fav.gif) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in public_html/wp-content/themes/showcaser/admin/theme-admin.php on line 37

این هم محتوای خط 37


}
move_uploaded_file($_FILES["favicon"]["tmp_name"] , $folder.$filename);
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['favicon']=$folder_uri.$filename;
}
else{
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['favicon']="";
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ارور برای چی هستش ؟

مشکل چیه ؟

Warning: move_uploaded_file(/home2/vakilman/domains/vakileman.com/public_html/wp-content/themes/showcaser/upload/fav.gif) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in public_html/wp-content/themes/showcaser/admin/theme-admin.php on line 37

این هم محتوای خط 37


}
move_uploaded_file($_FILES["favicon"]["tmp_name"] , $folder.$filename);
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['favicon']=$folder_uri.$filename;
}
else{
$_REQUEST['showcaser_theme_settings']['favicon']="";
}

آدرس فایل مقصد معتبر نیست

از لینک آموزشهایی قبلی استفاده کنید

روشهای ساده تر هم هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای تم ادمین رو بزارم بگید چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از تابع wp_upload_bits استفاده کنید

در تاپیکی نمونش قرار داده شده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

4، 5 تا تایپیک زدم تا تونستم اینرو درست کنم

برم سر یه تابع دیگه بدبخت میشم

همین رو نمیشه درست کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید آدرس مقصد رو درست کنید

همین

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری