• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
jakob

مشکلی در ادرس دهی عکس

10 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام


[one_third]
[frame style="modern" image_path="" link_to_page="" target="" description="" size="three_col_large"]
Content goes here...
[/one_third]

تو کد بالا تو قسمت image_path ادرس عکس رو به چه صورت باید بذارم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شورتکد هست

شما باید URL تصویر را قرار دهید

برای مثال


[one_third]
[frame style="modern" image_path="http://site.com/logo.jpg" link_to_page="" target="" description="" size="three_col_large"]
Content goes here...
[/one_third]

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شورتکد هست

شما باید URL تصویر را قرار دهید

برای مثال


[one_third]
[frame style="modern" image_path="http://site.com/logo.jpg" link_to_page="" target="" description="" size="three_col_large"]
Content goes here...
[/one_third]

مرسی پارسا جان بابت جوابت

ولی من همین کارو کردم اما بارم عکس رو لود نمیکنه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد مربوط به چی هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این یه کد هست هنگامی که دارم یه برگه تو وردپرس میسازم یه قسمتی هست که کد شورتکات میده .

این کد رو از اون قسمت اینزرت میکنم تو صفحه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شورتکد بودن کد مشخصه

مربوط به افزونه خاصی هست؟

برای چی استفاده میکنید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شورتکد بودن کد مشخصه

مربوط به افزونه خاصی هست؟

برای چی استفاده میکنید؟

نه مربوط به افزونه خاصی نیست شایدم باشه من نمیدونم !

ولی , این کد رو موقع ساختن برگه اضافه میکنم .

واسه این خاطره که تو صفحه اصلی زیر اسلایدر 3 تا باکس عکس میذاره (لایت باکس) که میخوام تو اون عکس بذارم که فعلا نشده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره بفهمید مربوط به چی هست

این طوری نمیشه کاری کرد

از چه پوسته ای استفاده میکنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان من از پوسته کارما استفاده میکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته شما تجاری هست

بایگانی شد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }