jakob

مشکلی در ادرس دهی عکس

10 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام


[one_third]
[frame style="modern" image_path="" link_to_page="" target="" description="" size="three_col_large"]
Content goes here...
[/one_third]

تو کد بالا تو قسمت image_path ادرس عکس رو به چه صورت باید بذارم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شورتکد هست

شما باید URL تصویر را قرار دهید

برای مثال


[one_third]
[frame style="modern" image_path="http://site.com/logo.jpg" link_to_page="" target="" description="" size="three_col_large"]
Content goes here...
[/one_third]

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شورتکد هست

شما باید URL تصویر را قرار دهید

برای مثال


[one_third]
[frame style="modern" image_path="http://site.com/logo.jpg" link_to_page="" target="" description="" size="three_col_large"]
Content goes here...
[/one_third]

مرسی پارسا جان بابت جوابت

ولی من همین کارو کردم اما بارم عکس رو لود نمیکنه!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد مربوط به چی هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این یه کد هست هنگامی که دارم یه برگه تو وردپرس میسازم یه قسمتی هست که کد شورتکات میده .

این کد رو از اون قسمت اینزرت میکنم تو صفحه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شورتکد بودن کد مشخصه

مربوط به افزونه خاصی هست؟

برای چی استفاده میکنید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شورتکد بودن کد مشخصه

مربوط به افزونه خاصی هست؟

برای چی استفاده میکنید؟

نه مربوط به افزونه خاصی نیست شایدم باشه من نمیدونم !

ولی , این کد رو موقع ساختن برگه اضافه میکنم .

واسه این خاطره که تو صفحه اصلی زیر اسلایدر 3 تا باکس عکس میذاره (لایت باکس) که میخوام تو اون عکس بذارم که فعلا نشده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره بفهمید مربوط به چی هست

این طوری نمیشه کاری کرد

از چه پوسته ای استفاده میکنید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان من از پوسته کارما استفاده میکنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته شما تجاری هست

بایگانی شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .