• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
pary_daryayi

ایجاد منو بصورت تب

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان . وقت بخیر .

میخوام مثل این سایت ( قسمت وسط صفحه ) منوهای اصلی رو بصورت تب ایجاد کنم .

ممنون میشم مراحلش رو بگین .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب استایل نویسی داره!

شما برای هر li یک padding و بکگراند رنگ تعریف کنید

بعد هم به menu-item-current که برای صفحه جاری هست بگراند مجزا بدید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما . من الان این تب رو با استفاده از این لینک ایجاد کردم و در نمایش و استایلش مشکلی نیست .

فقط برای نمایش محتوای هر تب مشکل دارم . هر تب محتواش از یک صفحه خونده میشه . در پیش فرض این لینک ، صفحات در پوشه ی pages گذاشته شدن و در فایل جی کوئری اینطور فراخوانی شدن:


var Tabs = {
'Tab one' : 'pages/page1.html',
'Tab two' : 'pages/page2.html',
'Tab three' : 'pages/page3.html',
'Tab four' : 'pages/page4.html'
}

من هم به خاطر نحوه ی قرار گرفتن پوشه هام این طور فراخوانی کردم :


var Tabs = {
'Tab one' : '../pages/page1.html',
'Tab two' : '../pages/page2.html',
'Tab three' : '../pages/page3.html',
'Tab four' : '../pages/page4.html'
}

اما هیچ محتوایی نشان داده نمیشه . در واقع صفحات page1 تا page4 رو نمیخونه .

نوع فراخوانیم مشکل داره ؟

ممنون

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اگر در بخش پوسته میخواید استفاده کنید باید آدرس ها رو بصورت کامل و با اسم سایت قرار بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم . عجله داشتم یه تب ساده ی css برداشتم که محتوا تو همون صفحه ی اول لود بشن که نیاز به فراخوانی صفحه هم نباشه . خیلی خوبه . همه چیز درسته . جز یه چیز :

این تب های ساده ی css تو ie ست نیستند و کاربرها هم اکثرا با ie کار میکنند . راهی هست که تب های این حالتی رو درست کرد ؟

من از این تب استفاده کردم که با رادیو باتن ساخته میشن .

تو ie9 تب ها غیر فعالند و در IE7 بصورت رادیوباتن هستند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تبی که داید اصلا فکر نکنم تا نسخه آخر ie درست نمایش داده بشه!

کلا ie با css های نسبتا جدید مشکل فنی داره!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم ازتون . پس مجبورم از همون تب جی کوئری استفاده کنم . فقط یه سوال ؟ صفحات حتما باید در برگه ها تعریف بشن ؟ من میتونم 4 صفحه ی ساده ی page1 تا page4 درست کنم و کد مربوط به نمایش محتوایات رو درونشون بزارم و فراخوانی کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم ازتون . پس مجبورم از همون تب جی کوئری استفاده کنم . فقط یه سوال ؟ صفحات حتما باید در برگه ها تعریف بشن ؟ من میتونم 4 صفحه ی ساده ی page1 تا page4 درست کنم و کد مربوط به نمایش محتوایات رو درونشون بزارم و فراخوانی کنم ؟

در هردو صورت هم میشه.

میتونید دستی فایل های page1.html رو ایجاد کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه نمونه با جاوااسکریپت و css پیدا کردم که تو ie هم ست هستش و دیگه نیاز به فراخوانی صفحات نیست نیست .

این لینک

این خیلی خوبه . فقط نمیدونم چرا با اینکه دقیقا کدها رو کپی میکنم و فایل js رو هم درست کپی و فراخوانی میکنم اما ie باز مشکل داره . در صورتی که لینکی که دادم تو ie مشکل نداره . یعنی من درست استفاده نکردم ؟

خیلی امتحان کردم

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید مشکل از استایلهای پوسته شما باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل استایل رو حل کردم.

این لینک سایتی که دارم کار میکنم.

اما یک مشکل با صفحه بندیش دارم :

من یک تب بالای صفحه گذاشتم که اخبار , مقالات و ... رو نشون میده . مطالب رو صفحه بندی هم کردم . اما وقتی روی صفحه ی بعدی کلیک میکنم کل استایل بهم میریزه . من این تب رو در صفحات index , single,category و ... هم include کردم .

کد قسمتی از تب صفحه بندی اخبار :


<div id="tab1" class="contentt">
<ul class="new-news">
<?php
global $post;
$myposts = get_posts('numberposts=-1&offset=0&post_status=publish&posts_per_page=3&cat=1');
foreach($myposts as $post) :
setup_postdata($post);?>
<li class="recent_post_item">
<?php
if(has_post_thumbnail()) {
echo '<a href="'.get_permalink().'">';
echo get_the_post_thumbnail($post->ID, array(80,80) );
echo '</a>';
}?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" class="news-new">
<?php the_title(); ?></a>
</li>
<br/>
<?php endforeach; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>
<div id="navigation"><?php posts_nav_link('-','قبلي','بعدي'); ?></div>
</ul>
</div>

البته پایین صفحات هم کل مطالب سایت صفحه بندی شده . وقتی حذف میکنم بهم ریختگی وجود نداره اما صفحه بندی کار نمیکنه . چطوری این تداخل رو حل کنم؟

یا حداقل فقط با تب کار کنم و صفحه بندیش کار کنه .

ممنون از دوستان

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت رو درست نداده بودم .

این سایت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من مشکل ظاهری نمیبینم

تصویری از مشکل قرار میدهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید حل کرده بودم و پست شما رو ندیدم.تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری