• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
pary_daryayi

ایجاد منو بصورت تب

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان . وقت بخیر .

میخوام مثل این سایت ( قسمت وسط صفحه ) منوهای اصلی رو بصورت تب ایجاد کنم .

ممنون میشم مراحلش رو بگین .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب استایل نویسی داره!

شما برای هر li یک padding و بکگراند رنگ تعریف کنید

بعد هم به menu-item-current که برای صفحه جاری هست بگراند مجزا بدید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما . من الان این تب رو با استفاده از این لینک ایجاد کردم و در نمایش و استایلش مشکلی نیست .

فقط برای نمایش محتوای هر تب مشکل دارم . هر تب محتواش از یک صفحه خونده میشه . در پیش فرض این لینک ، صفحات در پوشه ی pages گذاشته شدن و در فایل جی کوئری اینطور فراخوانی شدن:


var Tabs = {
'Tab one' : 'pages/page1.html',
'Tab two' : 'pages/page2.html',
'Tab three' : 'pages/page3.html',
'Tab four' : 'pages/page4.html'
}

من هم به خاطر نحوه ی قرار گرفتن پوشه هام این طور فراخوانی کردم :


var Tabs = {
'Tab one' : '../pages/page1.html',
'Tab two' : '../pages/page2.html',
'Tab three' : '../pages/page3.html',
'Tab four' : '../pages/page4.html'
}

اما هیچ محتوایی نشان داده نمیشه . در واقع صفحات page1 تا page4 رو نمیخونه .

نوع فراخوانیم مشکل داره ؟

ممنون

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اگر در بخش پوسته میخواید استفاده کنید باید آدرس ها رو بصورت کامل و با اسم سایت قرار بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم . عجله داشتم یه تب ساده ی css برداشتم که محتوا تو همون صفحه ی اول لود بشن که نیاز به فراخوانی صفحه هم نباشه . خیلی خوبه . همه چیز درسته . جز یه چیز :

این تب های ساده ی css تو ie ست نیستند و کاربرها هم اکثرا با ie کار میکنند . راهی هست که تب های این حالتی رو درست کرد ؟

من از این تب استفاده کردم که با رادیو باتن ساخته میشن .

تو ie9 تب ها غیر فعالند و در IE7 بصورت رادیوباتن هستند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تبی که داید اصلا فکر نکنم تا نسخه آخر ie درست نمایش داده بشه!

کلا ie با css های نسبتا جدید مشکل فنی داره!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم ازتون . پس مجبورم از همون تب جی کوئری استفاده کنم . فقط یه سوال ؟ صفحات حتما باید در برگه ها تعریف بشن ؟ من میتونم 4 صفحه ی ساده ی page1 تا page4 درست کنم و کد مربوط به نمایش محتوایات رو درونشون بزارم و فراخوانی کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم ازتون . پس مجبورم از همون تب جی کوئری استفاده کنم . فقط یه سوال ؟ صفحات حتما باید در برگه ها تعریف بشن ؟ من میتونم 4 صفحه ی ساده ی page1 تا page4 درست کنم و کد مربوط به نمایش محتوایات رو درونشون بزارم و فراخوانی کنم ؟

در هردو صورت هم میشه.

میتونید دستی فایل های page1.html رو ایجاد کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه نمونه با جاوااسکریپت و css پیدا کردم که تو ie هم ست هستش و دیگه نیاز به فراخوانی صفحات نیست نیست .

این لینک

این خیلی خوبه . فقط نمیدونم چرا با اینکه دقیقا کدها رو کپی میکنم و فایل js رو هم درست کپی و فراخوانی میکنم اما ie باز مشکل داره . در صورتی که لینکی که دادم تو ie مشکل نداره . یعنی من درست استفاده نکردم ؟

خیلی امتحان کردم

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید مشکل از استایلهای پوسته شما باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل استایل رو حل کردم.

این لینک سایتی که دارم کار میکنم.

اما یک مشکل با صفحه بندیش دارم :

من یک تب بالای صفحه گذاشتم که اخبار , مقالات و ... رو نشون میده . مطالب رو صفحه بندی هم کردم . اما وقتی روی صفحه ی بعدی کلیک میکنم کل استایل بهم میریزه . من این تب رو در صفحات index , single,category و ... هم include کردم .

کد قسمتی از تب صفحه بندی اخبار :


<div id="tab1" class="contentt">
<ul class="new-news">
<?php
global $post;
$myposts = get_posts('numberposts=-1&offset=0&post_status=publish&posts_per_page=3&cat=1');
foreach($myposts as $post) :
setup_postdata($post);?>
<li class="recent_post_item">
<?php
if(has_post_thumbnail()) {
echo '<a href="'.get_permalink().'">';
echo get_the_post_thumbnail($post->ID, array(80,80) );
echo '</a>';
}?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" class="news-new">
<?php the_title(); ?></a>
</li>
<br/>
<?php endforeach; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>
<div id="navigation"><?php posts_nav_link('-','قبلي','بعدي'); ?></div>
</ul>
</div>

البته پایین صفحات هم کل مطالب سایت صفحه بندی شده . وقتی حذف میکنم بهم ریختگی وجود نداره اما صفحه بندی کار نمیکنه . چطوری این تداخل رو حل کنم؟

یا حداقل فقط با تب کار کنم و صفحه بندیش کار کنه .

ممنون از دوستان

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت رو درست نداده بودم .

این سایت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من مشکل ظاهری نمیبینم

تصویری از مشکل قرار میدهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید حل کرده بودم و پست شما رو ندیدم.تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری