• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
pary_daryayi

ایجاد منو بصورت تب

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان . وقت بخیر .

میخوام مثل این سایت ( قسمت وسط صفحه ) منوهای اصلی رو بصورت تب ایجاد کنم .

ممنون میشم مراحلش رو بگین .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب استایل نویسی داره!

شما برای هر li یک padding و بکگراند رنگ تعریف کنید

بعد هم به menu-item-current که برای صفحه جاری هست بگراند مجزا بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از شما . من الان این تب رو با استفاده از این لینک ایجاد کردم و در نمایش و استایلش مشکلی نیست .

فقط برای نمایش محتوای هر تب مشکل دارم . هر تب محتواش از یک صفحه خونده میشه . در پیش فرض این لینک ، صفحات در پوشه ی pages گذاشته شدن و در فایل جی کوئری اینطور فراخوانی شدن:


var Tabs = {
'Tab one' : 'pages/page1.html',
'Tab two' : 'pages/page2.html',
'Tab three' : 'pages/page3.html',
'Tab four' : 'pages/page4.html'
}

من هم به خاطر نحوه ی قرار گرفتن پوشه هام این طور فراخوانی کردم :


var Tabs = {
'Tab one' : '../pages/page1.html',
'Tab two' : '../pages/page2.html',
'Tab three' : '../pages/page3.html',
'Tab four' : '../pages/page4.html'
}

اما هیچ محتوایی نشان داده نمیشه . در واقع صفحات page1 تا page4 رو نمیخونه .

نوع فراخوانیم مشکل داره ؟

ممنون

ویرایش شده در توسط pary_daryayi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما اگر در بخش پوسته میخواید استفاده کنید باید آدرس ها رو بصورت کامل و با اسم سایت قرار بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنونم . عجله داشتم یه تب ساده ی css برداشتم که محتوا تو همون صفحه ی اول لود بشن که نیاز به فراخوانی صفحه هم نباشه . خیلی خوبه . همه چیز درسته . جز یه چیز :

این تب های ساده ی css تو ie ست نیستند و کاربرها هم اکثرا با ie کار میکنند . راهی هست که تب های این حالتی رو درست کرد ؟

من از این تب استفاده کردم که با رادیو باتن ساخته میشن .

تو ie9 تب ها غیر فعالند و در IE7 بصورت رادیوباتن هستند.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تبی که داید اصلا فکر نکنم تا نسخه آخر ie درست نمایش داده بشه!

کلا ie با css های نسبتا جدید مشکل فنی داره!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنونم ازتون . پس مجبورم از همون تب جی کوئری استفاده کنم . فقط یه سوال ؟ صفحات حتما باید در برگه ها تعریف بشن ؟ من میتونم 4 صفحه ی ساده ی page1 تا page4 درست کنم و کد مربوط به نمایش محتوایات رو درونشون بزارم و فراخوانی کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنونم ازتون . پس مجبورم از همون تب جی کوئری استفاده کنم . فقط یه سوال ؟ صفحات حتما باید در برگه ها تعریف بشن ؟ من میتونم 4 صفحه ی ساده ی page1 تا page4 درست کنم و کد مربوط به نمایش محتوایات رو درونشون بزارم و فراخوانی کنم ؟

در هردو صورت هم میشه.

میتونید دستی فایل های page1.html رو ایجاد کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه نمونه با جاوااسکریپت و css پیدا کردم که تو ie هم ست هستش و دیگه نیاز به فراخوانی صفحات نیست نیست .

این لینک

این خیلی خوبه . فقط نمیدونم چرا با اینکه دقیقا کدها رو کپی میکنم و فایل js رو هم درست کپی و فراخوانی میکنم اما ie باز مشکل داره . در صورتی که لینکی که دادم تو ie مشکل نداره . یعنی من درست استفاده نکردم ؟

خیلی امتحان کردم

ویرایش شده در توسط pary_daryayi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شاید مشکل از استایلهای پوسته شما باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل استایل رو حل کردم.

این لینک سایتی که دارم کار میکنم.

اما یک مشکل با صفحه بندیش دارم :

من یک تب بالای صفحه گذاشتم که اخبار , مقالات و ... رو نشون میده . مطالب رو صفحه بندی هم کردم . اما وقتی روی صفحه ی بعدی کلیک میکنم کل استایل بهم میریزه . من این تب رو در صفحات index , single,category و ... هم include کردم .

کد قسمتی از تب صفحه بندی اخبار :


<div id="tab1" class="contentt">
<ul class="new-news">
<?php
global $post;
$myposts = get_posts('numberposts=-1&offset=0&post_status=publish&posts_per_page=3&cat=1');
foreach($myposts as $post) :
setup_postdata($post);?>
<li class="recent_post_item">
<?php
if(has_post_thumbnail()) {
echo '<a href="'.get_permalink().'">';
echo get_the_post_thumbnail($post->ID, array(80,80) );
echo '</a>';
}?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" class="news-new">
<?php the_title(); ?></a>
</li>
<br/>
<?php endforeach; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>
<div id="navigation"><?php posts_nav_link('-','قبلي','بعدي'); ?></div>
</ul>
</div>

البته پایین صفحات هم کل مطالب سایت صفحه بندی شده . وقتی حذف میکنم بهم ریختگی وجود نداره اما صفحه بندی کار نمیکنه . چطوری این تداخل رو حل کنم؟

یا حداقل فقط با تب کار کنم و صفحه بندیش کار کنه .

ممنون از دوستان

ویرایش شده در توسط pary_daryayi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من مشکل ظاهری نمیبینم

تصویری از مشکل قرار میدهید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید حل کرده بودم و پست شما رو ندیدم.تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری