محمد

مشکل لاگ افزونه wp-poll و ظاهر disqus

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان گل ببخشید دوباره مزاحمتون میشم چند تا سوال دیگه داشتم و به نظرم این فروم برای پرسیدن جای خوبی بود هم محیط کاربری خوبی داره و همینطور کاربران و مدیران گل

سوال اول در رابطه با افزونه wp-poll است:سوال مربوط میشه به قسمت logging method بنده در این قسمت گزینه بررسی کوکی و آی پی رو فعال کردم اما نمی دونم چرا می تونم بیشتر از یک بار در نظر سنجی شرکت کنم!!البته به عنوان مهمان سایت چون بخش نظر دهی برای نویسندگان و ثبت نام شده ها رو در همین تنظیمات غیر فعال کردم.حالا اگه آی پی هم تغییر کنه کوکی چطوری تغییر می کنه و باعث میشه دوبار یا بیشتر در نظر سنجی شرکت کنم رو نمی دونم!!اگر امکانش هست راهنمایی فرمایید اینم اسکرین شات از قسمت تنظیمات افزونه

Screenshot_1.png

سوال دوم در رابطه با افزونه disqus هست:می خوام بدونم میشه این افزونه رو مثل عکس زیر داخل کادر گذاشت؟؟یا چطوری اندازه این افزونه رو کوچیکتر کنم بنده هرچه فایل استایل و یا فایل های دیگه از این افزونه رو دستکاری کردم نتونستم اندازه افزونه رو تغییر بدم آیا راهی برای تغییر هست؟؟؟سوال 2 در رابطه با همین افزونه حذف بارگذاری(تصویر لودینگ) قبل از بارگذاری افزونه هست آیا اصلا امکانش وجود داره؟؟

screenshot-1.png

البته یه مشکل دیگه هم هست اونم ایه که این افزونه رفته تو قسمت تگ ها در حالی که قبل از فعال کردن این افزونه بخش تگ ها با یک خط از بخش ارسال دیدگاه جدا می شد در هر حال لینک یکی از پست ها رو به شکل نمونه میزارم تا خودتون مشاده فرمایید.

نمونه یکی از پست های سایت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- در بخش دوم log زمان آن را مشخص باید بکنید

شما 0 قرار دادید. به معنای غیر فعل بودن لاگ

2-

آدرس افزونه

3- سعی کنید سوالها را در تاپیکهای جداگانه مطرح کنید و عنوان بهتری انتخاب کنید

عنوان ابتدایی : چند مشکل و چند سوال (ویرایش شد)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک سوال دیگه اگر بنده در بخش log زمان رو بزارم مثلا 1 ماه و بعد از دو هفته نظر سنجی جدیدی در سایت قرار بدم اون یک ماه دوباره از نظر سنجی جدید شروع میشه یا تو نظر سنجی جدید هم اعمال خواهد شد؟؟؟

برای مثال یکی تو نظر سنجی قبلی شرکت کنه و بعد از دوهفته یه نظر سنجی جدید بره رو صفحه و دوباره بخواد شرکت کنه که نتونه دلیلش هم زمانی هست که زدیم اونم 1 ماه آیا سیستم اینطوری کار می کنه یا با تغییر هر نظر سنجی اون زمان دوباره از اول فعال میشه؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک سوال دیگه اگر بنده در بخش log زمان رو بزارم مثلا 1 ماه و بعد از دو هفته نظر سنجی جدیدی در سایت قرار بدم اون یک ماه دوباره از نظر سنجی جدید شروع میشه یا تو نظر سنجی جدید هم اعمال خواهد شد؟؟؟

برای مثال یکی تو نظر سنجی قبلی شرکت کنه و بعد از دوهفته یه نظر سنجی جدید بره رو صفحه و دوباره بخواد شرکت کنه که نتونه دلیلش هم زمانی هست که زدیم اونم 1 ماه آیا سیستم اینطوری کار می کنه یا با تغییر هر نظر سنجی اون زمان دوباره از اول فعال میشه؟؟؟

مشکلی برای نظرسنجی های جدید نیست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سایت سازنده

https://disqus.com/

اینم لینک افزونه در وردپرس

https://wordpress.or...comment-system/

دوست عزیز آدرسی ک درخواست داده بودین رو قرار دادم!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟