• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mohamad13

متن و عکس ثابت مخصوص هر دسته

13 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و خسته نباشید

من میخواستم بالای دسته ها یه متن و عکس ثابت مخصوص هر دسته بذارم، که بعد از اون متن و عکس نوشته های مربوط به اون دسته بیاد. یعنی مثلا" فک کنید من 10 تا دسته دارم که از منو بهشون دسترسی دادم، می خوام وقتی داخل هر دسته میری یه توضیح و عکس از اون دستته بیاد، بعد نوشته هاش پایینش بیاد.

ببخشید من زیاد وارد نیستم، چیکار میتونم بکنم؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در هنگام ایجاد/ویرایش دسته بخشی برای توضیحات هست

که میتوانید با تابع


<?php echo category_description( ); ?>

آن را نمایش دهید

در فایل category.php

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در هنگام ایجاد/ویرایش دسته بخشی برای توضیحات هست

که میتوانید با تابع


<?php echo category_description( ); ?>

آن را نمایش دهید

در فایل category.php

ممنون به خاطر پاسختون

بله قسمت توضیحات تو هر دسته هست، ولی مشکل اینه که تو بخش توضیحات کد قبول نمیکنه، فقط کد <strong> , <a> رو قبول می کنهخ. نه میشه عکس گذاشت، نه میشه متن رو justify کرد، یا از حاشیه فاصله داد و ...

برای این قابلیت ها باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برای نمایش‌عکس میتونی به‌این صورت عمل کنی:


<?php
foreach((get_the_category()) as $category) {
echo '<img src="http://example.com/images/' . $category->cat_ID . '.jpg" alt="' . $category->cat_name . '" />';
}
?>

مسیر عکسها رو در کد بالا مشخص کن.

مثلا ای دی هر دسته نام اون عکس میشه مثل: کیتگوری ایدی 1 میشه 1.jpg

برای متن هم میتونی انجوری بزاری:


</div><div class="des"><?php echo category_description( ); ?>

و به کلاس des استایل بدی.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام برای نمایش‌عکس میتونی به‌این صورت عمل کنی:
 cat_ID . '.jpg" alt="' . $category->cat_name . '" />'; } ?> 

مسیر عکسها رو در کد بالا مشخص کن. مثلا ای دی هر دسته نام اون عکس میشه مثل: کیتگوری ایدی 1 میشه 1.jpg برای متن هم میتونی انجوری بزاری:


و به کلاس des استایل بدی.

واقعا" دستتون درد نکنه 8))

فقط به 2 تا مشکل خوردن:

یکی اینکه من به همه ی دسته هام نمی خوام عکس بدم، با این کد وقتی به دسته ای عکس ندادم، یه عکس لود نشده میاره!

یکیم اینکه چه جوری به عکس استایل بدم؟ یعنی چه جوری کلاسش کنم که بتونم بهش استایل بدم؟

بازم ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
foreach((get_the_category()) as $category) {
if($category->cat_ID != 1,2) {
echo '<div class="catimg"><img src="http://example.com/images/' . $category->cat_ID . '.jpg" alt="' . $category->cat_name . '" /></div>';
}
}
?>

در کد بالا ای دی دسته هایی را که نمیخوای تواونا عکس نمایش داده بشه رو وارد کن

و به کلاس catimg img استابل بده.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
foreach((get_the_category()) as $category) {
if($category->cat_ID != 1,2) {
echo '<div class="catimg"><img src="http://example.com/images/' . $category->cat_ID . '.jpg" alt="' . $category->cat_name . '" /></div>';
}
}
?>

در کد بالا ای دی دسته هایی را که نمیخوای تواونا عکس نمایش داده بشه رو وارد کن

و به کلاس catimg img استابل بده.

باز هم ممنون به خاطر راهنماییتون

ولی باز هم تو بالای دسته چند تا عکس لود نشده میاد! و اینکه وقتی بیشتر از یه دسته رو تو کد بالا وارد می کنم این ارور رو میده:

Parse error: syntax error, unexpected ',' in D:\inetpub\vhosts\mirasfarda.org\httpdocs\wp-content\themes\mirasfarda\Category.php on line 9

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متغییر cats شامل شناسه دسته شماست


<?php
$cats = array(10,5,12);
$category = get_category( get_query_var( 'cat' ) );
$cat_id = $category->cat_ID;
if(in_array($cat_id,$cats)) {
echo '<div class="catimg"><img src="http://example.com/images/' . $category->cat_ID . '.jpg" alt="' . $category->cat_name . '" /></div>';
}
?>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متغییر cats شامل شناسه دسته شماست


<?php
$cats = array(10,5,12);
$category = get_category( get_query_var( 'cat' ) );
$cat_id = $category->cat_ID;
if(in_array($cat_id,$cats)) {
echo '<div class="catimg"><img src="http://example.com/images/' . $category->cat_ID . '.jpg" alt="' . $category->cat_name . '" /></div>';
}
?>

آقا یه دنیا ممنون هم از شما و هم از آقا محمد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام و احترام

سایت بیتوته رو اگر برید یه سر بزنید در سایدبار سمت راست اون نمایش آخرین نوشته ها همراه با تصویر است و جالب اینکه برای هر برگه این افزونه آخرین ارسالی های اون برگه رو نمایش میده و جالبتر اینکه با کلیک روی یکی از پست های مثلا بخش کودکان در سایدبار سمت راست این افزونه تمام نوشته های قسمت برگه کودکان رو فقط نمایش میده .

یعنی با کلیک روی هر نوشته از برگه های مختلف سایت در سایبار سمت راست فقط نوشته های مربوط به اون دسته یا برگه میاد.

منم یه افزونه دارم ولی نمیدونم چطوری تنظمش کنم که اینطور نمایش داده بشه؟

advanced-recent-posts-widget.zip

ویرایش شده در توسط shili
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توضيحات افزونه در قسمت readme نوشته شده است:


== Installation ==
1. Download the plugin.
2. Upload it to the plugins folder of your blog.
3. Goto the Plugins section of the WordPress admin and activate the plugin.
4. Goto the Widget tab of the Presentation section and configure the widget.
5. Changing the CSS - If you need to configure the CSS style of Advanced Recent Posts Widget, you can copy the 'advanced-recent-posts-widget.css' file from the plugin directory to your theme's directory and make your modifications there. This way, you won't lose your changes when you update the plugin.
== Frequently Asked Questions ==
See documentation at http://www.safiweb.co.ke/advanced-recent-posts-widget

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

پوزش !فکر کنم متوجه نشدین!

میتونم چطور ازابزارکش استفاده کنم .فقط میخوام بدونم چطوری با کلیک روی هر نوشته مثلا در صفحه اصلی سایت ودر سایدبار وسط از دسته های مختلف سایت ،بعد با باز شدن نوشته ،در سایبار سمت راست فقط نوشته های مربوط به اون دسته یا برگه میاد؟

من ابزارکو که برای یه برگه فعال میکنم بعد با زدن Page IDs (comma separated) و انتخاب شماره برگه اون ابزارک فقط در همون صفحه نمایش داده میشه .در صورتی که من میخوام وقتی یه نوشته که در صفحه اصلی سایت است رو کلیک کنم علاوه بر نمایش اون نوشته ،در سایدبار سمت راست تمام یا تعدادی از نوشته های مربوط به اون دسته یا برگه هم بیاد درست مثل بیتوته!

شاید مشکل در انتخاب نکردن این گزینه ها باشه ؟میشه بگید این گزینه ها چیکار میکنند؟

Front page

Single posts

Single pages

Posts page

Page IDs (comma separated)

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پستتون تکراری هست توی همون تاپیک قبلی ادامه بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری