• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
i.gratia

تب css به همراه نمایش مطالب با تصویر شاخص

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من چند روزه دارم دنبال tabe میگردم که چند تا پیدا کردم اما با جی کوئری عمل میکرد که وقتی تو سایتم میزاشتم با جی کوئری های دیگه تداخل پیدا میکرد و به هم میریخت

یه جا یه تب دیدیم که فقط html css بود ینی خبری از جی کوئری نبود براتون اینجا گذاشتم که کسی خواست استفاده کنه راحت باشه

یه موضوع دیگه که یسری کد بهش اضافه کردم که خودم میخواستم مطالب داخل تب به اینصورت نمایش داده بشه اما کدای ورد پرسش و بلد نیستم که جایگزین کنم اساتید اگه لطف کنن این دستوراتو بفرمایند جایگزین کنم ممنون میشم

پیش نمایشو تو این لینک میتونید ببینید


http://jsfiddle.net/igratia/y99VT/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

توضیح کد: به جای عدد 2 شماره آی دی دسته دلخواه - به جای 3 تعداد مطالبی که میخواید نمایش داده بشه.

به جای rand ترتیب دلخواه خودتون (برای اطلاعات بیشتر در مورد ترتیب نمایش اینجا کلیک کنید)

به جای دو عدد 50 و 50 هم سایز دلخواه تصویر شاخص شما.


<ul><?php $my_query = new WP_Query('cat=2&showposts=3&orderby=rand');
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID; ?>
<!--CUSTOM LOOP STUFF HERE -->
<li>
<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail(array(50,50), array("class" => "")); } ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</li>
<?php endwhile; ?>
</ul>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<ul><?php $my_query = new WP_Query('cat=2&showposts=3&orderby=rand');
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID; ?>
<!--CUSTOM LOOP STUFF HERE -->
<li>
<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail(array(50,50), array("class" => "")); } ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</li>
<?php endwhile; ?>
</ul>

آقا سجاد ممنون

آین تکه کدی که زحمت کشیدید و جایگزین کدوم یک از دستورات تو قسمت html مطالب بالا کنم ؟؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا سجاد ممنون

آین تکه کدی که زحمت کشیدید و جایگزین کدوم یک از دستورات تو قسمت html مطالب بالا کنم ؟؟؟

[خوهش میکنم.. نکته: پیشنهاد میشه برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید ;) ]

کد رو در اینجا بذارید:


<div id="container">
<!-- Start Tabs !-->
<div class="tab-container">
<!-- Use c + the tab number or any other identifier you'd like when creating a new tab, just keep them in order. You can have an unlimited number of tabs !-->
<div id="c1">
<a href="#c1" title="First">First</a> <!-- This is your actual tab and the content is below it !-->
<div class="tab-content"> <!-- tab-container > div > div in the CSS !-->
<div id="main">
اینجا
</div>
</div>
</div>

<div id="c2">
<a href="#c2" title="Second">Second</a> <!-- This is your actual tab and the content is below it !-->
<div class="tab-content"> <!-- tab-container > div > div in the CSS !-->
<div id="main">
اینجا
</div> </div>
</div>
<div id="c3">
<a href="#c3" title="Third">Third</a> <!-- This is your actual tab and the content is below it !-->
<div class="tab-content"> <!-- tab-container > div > div in the CSS !-->
<div id="main">
اینجا
</div> </div>
</div>
<div id="c4">
<a href="#c4" title="Fourth">Fourth</a> <!-- This is your actual tab and the content is below it !-->
<div class="tab-content"> <!-- tab-container > div > div in the CSS !-->
<div id="main">
اینجا
</div> </div>
</div>
</div><!-- Tab Container !-->

</div><!-- Container !-->

هر اینجا مربوط به یک تب است..

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا سجاد ممنون

یه موضوعیی اینکه استایل تیترمطلب و محتویا تو تصویر شاخص و جدا گانه چجوری بدم بهش که دقیقا نمایشش مثل دستور اچ تی ام الش باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد نمایش دهنده تصویر شاخص + تیتر مطالبه و متن را همراه نمی آره


<ul class="my-tab"><?php $my_query = new WP_Query('cat=2&showposts=3&orderby=rand');
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID; ?>
<!--CUSTOM LOOP STUFF HERE -->
<li>
<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail(array(50,50), array("class" => "tab-thumb")); } ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" class="tab-title><?php the_title(); ?></a>
</li>
<?php endwhile; ?>
</ul>

کلاس های


my-tab
tab-thumb
tab-title

به ترتیب لایه اصلی تصویر شاخص با ابعاد 50 در 50 و عنوان مطالبند که می تونید تغییرات دلخواه رو روشون اعمال کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد نمایش دهنده تصویر شاخص + تیتر مطالبه و متن را همراه نمی آره

ممنون از همه ی دوستان

در مورد " ادامه مطلب " و محتوای پست چطور ؟؟ چه کدی باید وارد کنم ؟؟

یه مشکل دیگه ای هست اینه که این 5 تا مطلب آخر و یه جا نشون میده دونه دونه کنار هم نمیان مثل اچ تی املی که بالا نشون دادم

ویرایش شده در توسط i.gratia
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا با یه همچین چیزی درست شد استایلش و ما بقی چیزا اساتید اگه مشکلی داره تصحیح کنن تا بقیه دوستان که مثل من مبتدین راحت استفاده کنند


<div id="main-post-tab">
<?php $my_query = new WP_Query('cat=235&showposts=6&orderby=rand');
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID; ?>
<!--CUSTOM LOOP STUFF HERE -->
<li id="post-tab">
<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail(array(50,50), array("id" => "img-post-tab")); } ?>
<p id="title-post-tab"><?php the_title(); ?></p>
<p id="content-post-tab"><?php the_content_rss('', TRUE, '', 15); ?></p><p id="more-post-tab"><a href="<?php echo get_permalink(); ?>"> ادامه مطلب</a></p>
</li>
<?php endwhile; ?>
</div>

فقط یه سوال از اینکه از <p> زیاد استفاده کردم ایرادی پیدا نمیکنه ؟؟ منظور از لحاظ استاندارد کد نویسیه

ویرایش شده در توسط i.gratia
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگ p برای پاراگراف هست

برای کار شما div مناسبتر هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه مشکل جدی : دستورات tabe css تو اینترنت اکسپولرر اجرا نمیشه چیکارش کنم ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
دستورات tabe css

کدوم دستورات؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون دستورات css نوشته اولم تو همین تاپیک مطرح کردم

اینجا میتونید ببینید


http://jsfiddle.net/igratia/y99VT/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عرض خسته نباشید خدمت دوستان یه مشکلی تو دستور زیر هست که وقتی رفرش میکنیم پست ها به صورت قاطی پاطی کنار هم میان ینی یبار پست اول و دوم دو تا آخرین پست ارسالیه بعد از رفرش دو پست اول د وتا مونده به آخرین ارسال هاس همینجوری در هم نشون میده دلیلش چی میتونه باشه ؟؟؟


<div id="main-post-tab">
<?php $my_query = new WP_Query('cat=235&showposts=6&orderby=rand');
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID; ?>
<!--CUSTOM LOOP STUFF HERE -->
<li id="post-tab">
<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail(array(50,50), array("id" => "img-post-tab")); } ?>
<p id="title-post-tab"><?php the_title(); ?></p>
<p id="content-post-tab"><?php the_content_rss('', TRUE, '', 15); ?></p><p id="more-post-tab"><a href="<?php echo get_permalink(); ?>"> ادامه مطلب</a></p>
</li>
<?php endwhile; ?>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایل را بگذارید بررسی شود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
استایل را بگذارید بررسی شود

اینجا همه چیش هست


http://jsfiddle.net/igratia/y99VT/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجا که درست عمل می کنه جایی که مشکل داره باید کدش بررسی بشه

ببخشید سئوالتون بد متوجه شده بودم از کد


&orderby=rand

را حذف کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط soheil1
      سلام دوستان من قالبی دارم که دوتا فایل css داره یکی حالت شب و مشکی یکی روز و سفید. الان به صورت دستی میشه از تنظیمات قالب بین این دوحالت سوئیچ کرد میخوام بدونم راحی هست که کاربر با یک دکمه بین این دوحالت سوئیچ کنه یا مناسب با ساعت شبانه روز حالت شب و روز فعال بشه؟!
    • توسط hamedsog
      سلام من درحال طراحی یک قالب سایت هستم  و بخش ایندکس رو بدون مشکل تمام کردم اما در طراحی بخش سینگل با یک مشکل مواجه شدم  در صفحه ی سینگل کاملا در پایین صفحه قرار نمیگیره و من با هر راهی نمیتونم بیارمش پایین لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟
       

    • توسط Rasoul
      سلام
      من میخواستم وقتی صفحه اسکرول میشه و هدر همراهش میاد پایین به هدر یه لگو مثلا اضافه بشه میدونم باید با جاوااسکریپ انجام بشه ولی من این زبان را تا این حد بلد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنید.
      الان تو این دمو میخوام وقتی اسکرول میشه کنار My Header یک لوگو اضافه بشه و وقتی دوباره میبری بالا حذف بشه.
       
      دمو
    • توسط acc
      سلام دوستان
      بنده علاقمند هستم که فونت و استایل یک ویجت خارجی که مربوط به چت انلاین هست رو تغییر بدم , ایا این به وسیله جاوا امکان پذیر است؟
      اگر از دوستان کسی در این زمینه مهارت دارد لطفا من را راهنمایی کند
       
      با تشکر
    • توسط madidi
      سلام من همیشه واسه وردپرس که قالب مینویسم یه  مشکل دارم 
      توی تصویر زیر کامل توضیح دادم 
      چطوری تو یه دیو بزرگ دو تا دیو تعریف کنیم یکی متن و یکی عکس و وقتی دیو عکس تموم شده متن ها بقیه جاهای دیو بزرگ تر پر کنند ؟؟؟
      ممنون