• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
i.gratia

تب css به همراه نمایش مطالب با تصویر شاخص

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من چند روزه دارم دنبال tabe میگردم که چند تا پیدا کردم اما با جی کوئری عمل میکرد که وقتی تو سایتم میزاشتم با جی کوئری های دیگه تداخل پیدا میکرد و به هم میریخت

یه جا یه تب دیدیم که فقط html css بود ینی خبری از جی کوئری نبود براتون اینجا گذاشتم که کسی خواست استفاده کنه راحت باشه

یه موضوع دیگه که یسری کد بهش اضافه کردم که خودم میخواستم مطالب داخل تب به اینصورت نمایش داده بشه اما کدای ورد پرسش و بلد نیستم که جایگزین کنم اساتید اگه لطف کنن این دستوراتو بفرمایند جایگزین کنم ممنون میشم

پیش نمایشو تو این لینک میتونید ببینید


http://jsfiddle.net/igratia/y99VT/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

توضیح کد: به جای عدد 2 شماره آی دی دسته دلخواه - به جای 3 تعداد مطالبی که میخواید نمایش داده بشه.

به جای rand ترتیب دلخواه خودتون (برای اطلاعات بیشتر در مورد ترتیب نمایش اینجا کلیک کنید)

به جای دو عدد 50 و 50 هم سایز دلخواه تصویر شاخص شما.


<ul><?php $my_query = new WP_Query('cat=2&showposts=3&orderby=rand');
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID; ?>
<!--CUSTOM LOOP STUFF HERE -->
<li>
<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail(array(50,50), array("class" => "")); } ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</li>
<?php endwhile; ?>
</ul>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<ul><?php $my_query = new WP_Query('cat=2&showposts=3&orderby=rand');
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID; ?>
<!--CUSTOM LOOP STUFF HERE -->
<li>
<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail(array(50,50), array("class" => "")); } ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</li>
<?php endwhile; ?>
</ul>

آقا سجاد ممنون

آین تکه کدی که زحمت کشیدید و جایگزین کدوم یک از دستورات تو قسمت html مطالب بالا کنم ؟؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا سجاد ممنون

آین تکه کدی که زحمت کشیدید و جایگزین کدوم یک از دستورات تو قسمت html مطالب بالا کنم ؟؟؟

[خوهش میکنم.. نکته: پیشنهاد میشه برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید ;) ]

کد رو در اینجا بذارید:


<div id="container">
<!-- Start Tabs !-->
<div class="tab-container">
<!-- Use c + the tab number or any other identifier you'd like when creating a new tab, just keep them in order. You can have an unlimited number of tabs !-->
<div id="c1">
<a href="#c1" title="First">First</a> <!-- This is your actual tab and the content is below it !-->
<div class="tab-content"> <!-- tab-container > div > div in the CSS !-->
<div id="main">
اینجا
</div>
</div>
</div>

<div id="c2">
<a href="#c2" title="Second">Second</a> <!-- This is your actual tab and the content is below it !-->
<div class="tab-content"> <!-- tab-container > div > div in the CSS !-->
<div id="main">
اینجا
</div> </div>
</div>
<div id="c3">
<a href="#c3" title="Third">Third</a> <!-- This is your actual tab and the content is below it !-->
<div class="tab-content"> <!-- tab-container > div > div in the CSS !-->
<div id="main">
اینجا
</div> </div>
</div>
<div id="c4">
<a href="#c4" title="Fourth">Fourth</a> <!-- This is your actual tab and the content is below it !-->
<div class="tab-content"> <!-- tab-container > div > div in the CSS !-->
<div id="main">
اینجا
</div> </div>
</div>
</div><!-- Tab Container !-->

</div><!-- Container !-->

هر اینجا مربوط به یک تب است..

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا سجاد ممنون

یه موضوعیی اینکه استایل تیترمطلب و محتویا تو تصویر شاخص و جدا گانه چجوری بدم بهش که دقیقا نمایشش مثل دستور اچ تی ام الش باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد نمایش دهنده تصویر شاخص + تیتر مطالبه و متن را همراه نمی آره


<ul class="my-tab"><?php $my_query = new WP_Query('cat=2&showposts=3&orderby=rand');
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID; ?>
<!--CUSTOM LOOP STUFF HERE -->
<li>
<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail(array(50,50), array("class" => "tab-thumb")); } ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" class="tab-title><?php the_title(); ?></a>
</li>
<?php endwhile; ?>
</ul>

کلاس های


my-tab
tab-thumb
tab-title

به ترتیب لایه اصلی تصویر شاخص با ابعاد 50 در 50 و عنوان مطالبند که می تونید تغییرات دلخواه رو روشون اعمال کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد نمایش دهنده تصویر شاخص + تیتر مطالبه و متن را همراه نمی آره

ممنون از همه ی دوستان

در مورد " ادامه مطلب " و محتوای پست چطور ؟؟ چه کدی باید وارد کنم ؟؟

یه مشکل دیگه ای هست اینه که این 5 تا مطلب آخر و یه جا نشون میده دونه دونه کنار هم نمیان مثل اچ تی املی که بالا نشون دادم

ویرایش شده در توسط i.gratia
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا با یه همچین چیزی درست شد استایلش و ما بقی چیزا اساتید اگه مشکلی داره تصحیح کنن تا بقیه دوستان که مثل من مبتدین راحت استفاده کنند


<div id="main-post-tab">
<?php $my_query = new WP_Query('cat=235&showposts=6&orderby=rand');
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID; ?>
<!--CUSTOM LOOP STUFF HERE -->
<li id="post-tab">
<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail(array(50,50), array("id" => "img-post-tab")); } ?>
<p id="title-post-tab"><?php the_title(); ?></p>
<p id="content-post-tab"><?php the_content_rss('', TRUE, '', 15); ?></p><p id="more-post-tab"><a href="<?php echo get_permalink(); ?>"> ادامه مطلب</a></p>
</li>
<?php endwhile; ?>
</div>

فقط یه سوال از اینکه از <p> زیاد استفاده کردم ایرادی پیدا نمیکنه ؟؟ منظور از لحاظ استاندارد کد نویسیه

ویرایش شده در توسط i.gratia
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگ p برای پاراگراف هست

برای کار شما div مناسبتر هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه مشکل جدی : دستورات tabe css تو اینترنت اکسپولرر اجرا نمیشه چیکارش کنم ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
دستورات tabe css

کدوم دستورات؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون دستورات css نوشته اولم تو همین تاپیک مطرح کردم

اینجا میتونید ببینید


http://jsfiddle.net/igratia/y99VT/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عرض خسته نباشید خدمت دوستان یه مشکلی تو دستور زیر هست که وقتی رفرش میکنیم پست ها به صورت قاطی پاطی کنار هم میان ینی یبار پست اول و دوم دو تا آخرین پست ارسالیه بعد از رفرش دو پست اول د وتا مونده به آخرین ارسال هاس همینجوری در هم نشون میده دلیلش چی میتونه باشه ؟؟؟


<div id="main-post-tab">
<?php $my_query = new WP_Query('cat=235&showposts=6&orderby=rand');
while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID; ?>
<!--CUSTOM LOOP STUFF HERE -->
<li id="post-tab">
<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail(array(50,50), array("id" => "img-post-tab")); } ?>
<p id="title-post-tab"><?php the_title(); ?></p>
<p id="content-post-tab"><?php the_content_rss('', TRUE, '', 15); ?></p><p id="more-post-tab"><a href="<?php echo get_permalink(); ?>"> ادامه مطلب</a></p>
</li>
<?php endwhile; ?>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایل را بگذارید بررسی شود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
استایل را بگذارید بررسی شود

اینجا همه چیش هست


http://jsfiddle.net/igratia/y99VT/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجا که درست عمل می کنه جایی که مشکل داره باید کدش بررسی بشه

ببخشید سئوالتون بد متوجه شده بودم از کد


&orderby=rand

را حذف کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط madidi
      سلام 
      چطور میشه شرط برای یه المان تعریف کرد ؟
      مثلا اگر در یک قسمت [500px*500px] با فونت 15px بصورت کامل متن پر شد بجا اینکه ارتفاع اون دیو زیاد بشه یا اسکرول بخوره یا ... سایز متن از 15 به 12 بصورت خودکار تغییر کنه تا اون دیو همون جوری بدون تغییر بمونه ؟
    • توسط nazanin123
      سلام
      من با این دو روش استایل reset.css رو به پوسته معرفی میکنم ،
      میخوام برای کش نشدن ver=2.0 به انتهای css اضافه بشه میخوام این استایل پایین تر از rtl.css قرار بگیره  در حال حاضر کدهای زیر رو امتحان کردم و جواب نگرفتم !!!
      //روش اول add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'custom_styles' ); function custom_styles() { wp_register_style( 'reset', get_template_directory_uri().'/my/reset.css', array(), '2.0', 'all' ); wp_enqueue_style( 'reset' ); } //روش دوم add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'custom_styles' ); function custom_styles() { wp_enqueue_style( 'reset', get_template_directory_uri().'/my/reset.css',false,'2.0','all' ); }  
    • توسط yaali
      سلام دوستان
      این سایدبار سایت ما مشکل پیدا کرده.
      توی صفحه اصلی درسته ولی توی صفحه نوشته و دسته ها میره بالا
      مشکلش چیه؟
      مرسی
      http://ghalamsoft.ir/shop/افزونه-پرداخت-قسط-نگارش-2/
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من سایتم سرعتش خیلی پایینه. wp rocket رو نصب کردم خیلی بهتر شد اما بخش فشرده کردن css , js رو فعال کردم قالب رو به هم ریخت و مجبور شدم این بخش رو غیر فعال کنم. قالب رو اورجینال از تم فارست خریدم. الان مشکل چیه؟ چطوری میشه فایل هایی که gtmetrix بم میگه رو gzip کنم؟
      به پشتیبانی سایتمم گفتم ارور 504 رو زیاد میده گفت کدنویسی سایتت رو بهینه کن یا هاست ویژه یا اختصاصی بخر. مصرف منابع ات بالاست.