• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
IMDe

تغییر ظاهر و محتوای کلیک راست در سایت

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام . ممکنه این سوالم عجیب باشه و بگید همه میخوان قفل کنند اونوقت تو میخوای تغییر ظاهرش بدی !

در حقیقت این یکی از راه هایی هست که میشه از کپی هم جلوگیری کرد و لنک های خودمون رو داخلش بزاریم .

اما میخواستم بپرسم آیا میشه ظاهر کلیک راست رو عوض کرد ؟

مثلا به جای لینک های پنجره ی کلیک راست ، لینک هایی که خودمون میخوایم رو بزاریم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با jquery می تونید

1. یک لینک به ی کوئری ایجاد کنید

2 این فایل را دانلود کنید javascripts.zip

من آخرین ورژن جی کوئری رو هم گذاشتم که اگر خودتون داشتید می تونید حذفش کنید

3. این کدها را اصلاح کنید و متن راست کلیک را در محلش قرار دهید


<script type="text/javascript">
$('body').bind("contextmenu", function(e) {

$('#rightclick').css({
top: e.pageY+'px',
left: e.pageX+'px'
}).show();

return false;

});
$('body').ready(function() {

$('#rightclick').click(function() {
$('#rightclick').hide();
});
$(document).click(function() {
$('#rightclick').hide();
});

});
</script>
<div id="rightclick">
محتویات راست کلیک
</div>

4 کدها را در صفحه footer.php قرار دهید

5- در استایلتون به لایه


#rightclick {
display:none;
position:absolute;
}

را هم اضافه کنید

راستی برای فایلهایی که دانلود کردید هم در header.php لینک اسکریپت ایجاد کنید و فایل jquery.mousewheel.js حتما باید بعد از جی کوئری خوانده شود یعنی


<script type="text/javascript" src="jآدرس قرار دادن فایل ها/avascripts/jquery-1.9.1.js">
<!--
//-->
</script>
<script type="text/javascript" src="آدرس قرار دادن فایل ها/javascripts/jquery.mousewheel.js">
<!--
//-->
</script>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی آقا ایمان . فقط یه چیز دیگه . چطوری میشه برای این کلیک راست یه پنجره گذاشت ؟ مثل کلیک راست خود مرورگر باشه اما میخوام لینک هاشو تغییر بدم . ممکنه کدش رو بدین ؟ :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به style.css اضافه کنید


#rightclick {
display:none;
position:absolute;
width:240px;
height:320px;
background:#ccc;
box-shadow: 0px 0px 5px rgba(0, 0, 0, 0.5);
-moz-box-shadow:0px 0px 5px rgba(0, 0, 0, 0.5);
-o-box-shadow: 0px 0px 5px rgba(0, 0, 0, 0.5);
-khtml-box-shadow: 0px 0px 5px rgba(0, 0, 0, 0.5);
-webkit-box-shadow: 0px 0px 5px rgba(0, 0, 0, 0.5);
}
#rightclick a {
display:block;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا ممنون . داریم به یه نتایجی میرسیم :lol:

اما هنوز مشکلی هست :

1. در برخی مواقع کادر کلیک راست میره زیر عکس و برخی از قسمت های قالب . چطوری میشه یه کاری کرد که همیشه رو باشه ؟ :unsure:

2. چطوری میشه استایلی برای لینکها تعریف کرد که داخل یک مستطیل مانند قرار بگیرند ؟

مثلا با مرورگرتون همین الان یه کلیک راست بکنید :D

لینک ها به صورت ردیفی هستند و با رفتن موس روشون ، کادر مربوط به همون لینک تغییر رنگ میده .

* در ضمن در صورت امکان اگر مقدور هست یک لینک معرفی کنید که توابع جهت قرار گیری در کلیک راست رو داشته باشه . مثلا کدی باشه برای Past یا امثال اون . * ( اگر نیست که هیچی ) :wub: :wub:

مرسی که با پشتیبانی خوبتون شرمنده میکنید :rolleyes::wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر می خوام ولی استایل دادن به مواردی به این سادگی جزو موارد اولیه css و طراحیه و این کد جزو کدهای خاص و دست بالای طراحی

انتظارم این بود که استایل را خودتون زحمتش رو بکشید و مطابق سلیقه تون بسازیدش مثلا


#rightclick {
display:none;
position:absolute;
width:240px;
height:320px;
font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size:14px;
font-weight:700;
background:#ddd;
border:1px #555 solid;
box-shadow: 5px 2px 5px rgba(0, 0, 0, 0.7);
-moz-box-shadow:5px 2px 5px rgba(0, 0, 0, 0.7);
-o-box-shadow: 5px 2px 5px rgba(0, 0, 0, 0.7);
-khtml-box-shadow: 5px 2px 5px rgba(0, 0, 0, 0.7);
-webkit-box-shadow: 5px 2px 5px rgba(0, 0, 0, 0.7);
}
#rightclick a {
display:block;
line-height:36px;
margin:0px 10px;
padding:10px;
color:#444;
text-decoration:none;
}

کدهایی شبیه past و copy در ویندوز تعریف می شند و نیاز به مفسرهای جاوا اسکریپت طولانی و خیلی سنگینی دارند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب وقتی چیزی رو آدم بلد نیست از کجا باید بلد باشه ؟! :mellow:

ممنون بخاطر پاسختون :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی برای سئوال اولتون هم به کدهای قبلی اضافه کنید


z-index:999999;

اضافه کنید

در ضمن کدهای داخل صفحه را هم درست قبل از بسته شدن تگ body در فایل fotter.php قرار بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری