• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
aliesf

آخرین ارسال های phpbb در وردپرس به سبک نیوک

43 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

همیشه عنوان هایی که میزارم خلاصه ی کل درخواستم هست :دی

من برای انجمن سایت وردپرسی ام انجمن ساز phpbb را انتخاب کردم و الان میخوام آخرین ارسال های انجمن را در صفحه ی اصلی وبسایت نمایش دهم

از افزونه هم استفاده کردم ، افزونه ی phpbb-recent-topics اما هم بعضی از امکانات مثل نام نویسنده و تعداد بازدید رو نداشت و هم بسیار ساده بود

میخوام آخرین ارسال ها به سبک سیستم نیوک باشه ( که اون هم تالارش به صورت پیشفرض phpbb هست )

خودم از بسته ی نیوک فایل ها را دریافت کردم و کمی روشون کار کردم اما به نتیجه ای نرسیدم

ممنون میشم دوستان توی این زمینه من رو راهنمایی کنند

css هاش رو خودم درست میکنم ، فقط ارتباطش با دیتابیس و گزینه های نمایش داده شده رو نیاز دارم ( عنوان ، بازدید ، پاسخ ، نویسنده ، آخرین ارسال کننده )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون سبکی که میگید ازش یک نمونه بدید تا ببینیم چی هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سبکی که میگم نمونش داخل این سایت هست : http://www.behmusic187.com

اگر خاطرتون باشه یه نمونه از این سبک هم برای وی بی بود که خود شما برام درستش کردید و توی سایت والپیپرم گذاشتم ( این هم تاپیکی که داخلش صحبت کردیم )

من میخوام یه همچین چیزی رو برای phpbb داشته باشم

یه چند تا فایل هم براتون ضمیمه کردم که فایل های همین بلوک مورد نظر من در سیستم نیوک هست ( شاید لازمتون بشه ) البته عکس ها و سی اس اس ها رو پیدا نکردم ، اونارو خودم درست میکنم

forum.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ایی که استفاده کردید رو بزارید اینجا تا از بررسی کنیم که چه حد میشه تکمیلش کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه رو براتون ضمیمه میکنم

سیستم کاریش به این صورت هست که باید افزونه رو نصب کنیم و اون رو متصل کنیم به دیتابیس phpbb

بعد از این کار ، یه کد داره که هر جای قالب که خواستیم آخرین ارسال ها رو نشون بده قرار میدیم

این کدش هست :


<?php
if (function_exists('phpbb_topics')) {
phpbb_topics();
}
?>

کد رو که قرار دادم من فقط عنوان تاپیک رو خیلی ساده نوشته ، هیچ کدوم از ویژگی هایی که توی پست اول گفتم رو نداره ( نام نویسنده و ... )

( البته برای توضیحات بیشتر ، فایل readme رو هم میتونید ببینید ، من اینا رو از اونجا خوندم

phpbb-recent-topics.0.7.1.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما آدرس سایت phpbb تون رو هم بدید.

میخوام خروجی فید رو هم بررسی کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی توی صفحه ی اول انجمن همون بالا هم یه دونه آخرین ارسال ها هست ، یه مد هست که نصبش کردم ، اون نمیتونه کمکتون کنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مد خود phpbb هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا دیدم جواب دادین خوش حال شدم فکر کردم درست شده آ :D

بله ، اسم مدش این هست : Top_Stats_1.0.8 براتونم ضمیمه کردم که اگر نیاز شد

آقا مرتضی یه سوالی ، نمیشه همون بلوک که مال نیوک هست رو دستکاری کرد و با وردپرس ست کرد ؟

چون اون بلوک هم کارش این هست که به دیتابیس وصل بشه و از اون طریق آخرین ارسال ها رو بگیره دیگه ، و در نهایت هم اینطور هست که به یه فرمتی اونارو نشون بده که توی نیوک ساپورت میشه ، حالا نمیشه اون فرمتش رو به وردپرس تغییر داد ؟

یا اگر این راه هم نمیشه ، از طریق فید فکر کنم بشه چون من چند جا خوندم با فید میشه درستش کرد اما اصلا بلد نیستم با فید کار کنم

Top_Stats_1.0.8.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضی به نتیجه ای رسیدید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضی خودتون توی تاپیک چرا بی جواب مونده گفتین یادآوری کنید

یادآوری میکنیم :دی

اگر ممکنه زودتر این مشکل رو کمکم کنید حل شه ، ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه آماده شد (حالت ایجاکسی نداره)

LatestFromPHPBB3.rar

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من با کد زیر توی قالب سایتم قرار دادم


<script type="text/javascript" language="javascript">
setInterval(function(){ChangeForumPage('Current');}, 30 * 1000);</script>
<div id="MTForumBlock">
<?php include('LatestFromPHPBB3.php'); ?>
</div>
<div id="MTForumBlockControl" align="center">
<table cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td class="MTForumButton"><a href="javascript:ChangeForumPage('Prev')"><img border="0" src="MTForumBlock_buttonParrow.png" /> ÞÈá</a></td>
<td id="MTFloader"></td>
<td class="MTForumButton"><a href="javascript:ChangeForumPage('Next')">ÈÚÏ <img border="0" src="MTForumBlock_buttonNarrow.png" /></a></td>
</tr>
</table>
</div>

اما ارور میده ، تصویر رو براتون ضمیمه کردم

ضمنا اطلاعات دیتابیس رو هم وارد کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطا یا تصویر رو قرار بدید (الان تصویری نیست)

هر دو فایل رو در یک جا قرار دادید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ببخشید فراموش کردم تصویر رو ضمیمه کنم

بفرمائید

post-856-0-16541100-1369646073_thumb.png

من هر 2 فایل رو در روت هاستم قرار دادم

محتویات فایل ForumsBlock.php را ویرایش کردم و دیتا بیس خودم را وارد کردم و اون رو توی روت آپلود کردم ، وارد کردن دیتابیس هام به این صورت بود :


$con=mysqli_connect("localhost","name databass","user databass","pass");

فایل LatestFromPHPBB3.php هم رو هم داخل روت آپلود کردم ، البته استایل های داخلش رو داشتم خودم و بقیه محتویاتش هم اینطور که من متوجه شدم فقط فراخوانی ForumsBlock.php بود اما به هر حال من قرارش دادم

و داخل index.php هم برای نمایش دادن جدول این کد ها رو قرار دادم :


<script type="text/javascript" language="javascript">
setInterval(function(){ChangeForumPage('Current');}, 30 * 1000);</script>
<div id="MTForumBlock">
<?php include('LatestFromPHPBB3.php'); ?>
</div>
<div id="MTForumBlockControl" align="center">
<table cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td class="MTForumButton"><a href="javascript:ChangeForumPage('Prev')"><img border="0" src="MTForumBlock_buttonParrow.png" /> ÞÈá</a></td>
<td id="MTFloader"></td>
<td class="MTForumButton"><a href="javascript:ChangeForumPage('Next')">ÈÚÏ <img border="0" src="MTForumBlock_buttonNarrow.png" /></a></td>
</tr>
</table>
</div>

ویرایش شده در توسط aliesf
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یوزر و پسوردی که وارد کردید یا درست نیست یا دسترسی برای ارتباط نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یوزر و پسورد درسته و همونی هست که داخل config.php نوشته

چطور میتونم دسترسی هاشون رو چک کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ای کاش عزیزان دیگری هم که در زمینه ی برنامه نویسی دستی بر آتش دارند کمک میکردند تا این مشکل رو حل کنیم ، من الان 2 3 هفته میشه که میخوام این مورد رو حل کنم و هنوز تموم نشده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل همونی هست که بالاتر گفتم

ببینید اگر مشخصات درست هست پس کاربری شما دسترسی لازم برای کانکت شدن رو نداره

شما این خطا رو به مدیر سرور نشون بدید شاید موردی در سرور باشه که نمیدونیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من به پشتیبانی هاستینگ هم گفتم ، گفتند باید به پشتیبانی نرم افزار سایتتون مراجعه کنید !

ممنون به همین جا هم رسوندید

ولی مشکل من که حل نشد ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی از طرف phpbb؟ فکر نمیکنم.

بازشون بپرسید دسترسی برای توابع mysqli وجود داره؟

اگر نه از توابع دیگه استفاده کنیم

شما همین فایلها رو ببرسید روی لوکال تست بگیرید. ببینید مشکلی هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به پشتیبانی سرور گفتم منتظر جواب هستم

روی لوکال هم تست کردم باز همین ارور رو داد ، تصویرش :post-856-0-19809700-1370252743_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به پشتیبانی سرور گفتم منتظر جواب هستم

روی لوکال هم تست کردم باز همین ارور رو داد ، تصویرش :post-856-0-19809700-1370252743_thumb.png

نام کاربری bb دارید در لوکال؟

بهتره با root تست کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نام کاربری bb دارید در لوکال؟

بهتره با root تست کنید

نام دیتابیس : bb هست

یوزر رو هم root گذاشتم و پسورد رو خالی

حالا چی تست کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری