13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

موقع ثبت نام ابتدای ترم در دانشگاه ما، چون سایت خیلی شلوغ میشه، بعضی از بچه های دانشگاه روی سایت ترافیک میریزن تا خودشون به راحتی ثبت نام کنن و وقتی ثبت نامشون تموم شد، ترافیک رو بر میدارن.

میخواستم بدونم این کار رو چطوری انجام میدن؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکه بچه های دانشگاه شما چه می کنند الله و اعلم ولی می شه اسکریپتی نوشت که مثل تلفن که مرتب ردیالینگ می کنه پشت سر هم وارد سایت بشه و وقتی که تونست ارتباط رو برقرار کنه صفحه را در کش نگه داره تا کاربر بیاد پشت سیستم و پرش کنه البته اگر کپچا آژاکسی کار کنه و نیاز به لود دوباره صفحه نباشه

ولی نیاز به دانش برنامه نویسی و php داره و من اسکریپت آماده ازش ندیدم

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینا طوری عمل میکنن که فقط خودشون بتونن استفاده کنن و دیگران یا نمیتونن یا به سختی بتونن استفاده کنن :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکار رو احتمالا با iframe و یک تکه کد js انام می دند که کار درستی نیست

و چون کار درستی نیست بهتر نیاموزید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر برای ثبت نام به مشکل خوردید و چاره ای نداشتید بگید کد را می گذارم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بحث من یکی نیست. کل دانشجو ها شاکی اند از این قضیه. راستش این پست رو زدم که یاد بگیرم و بلد باشم اما قصد ندارم برای این موضوع ازش استفاده کنم چون اصلا کار درستی نیست. اگه احساس میکنین تو یه مکان عمومی نباید راجع بهش صحبت کنین تو پیام خصوصی قطعه کد یا آموزشش رو بفرستین یا اینکه بگین که آدرس ای میلم رو براتون بفرستم و به اونجا ارسال کنین.

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<html>
<head>
</head>
<body>
<iframe id="myframe" onload="mf()" src="آدرس ثبت نام">
</iframe>
<script type="text/javascript">
function mf() {
var add1 = document.getElementById('myframe').src
if(add1 == 'آدرس ثبت نام ')
{
document.getElementById('myframe').src="آدرس دوم";
}
else
{
document.getElementById('myframe').src='آدرس ثبت نام '
}
}
</script>
</body>
</html>

دوتا آدرس ها را یکی آدرس ثبت نام و دومی هم یک سایت سالم که کامل لود بشه وگرنه کد تکرار نمی شه می گذارید توی کد برگه را در فرمت html ذخیره می کنید و در بروسر باز می کنید می بینی که مرتبا روی یک صفحه لود و رو تکرار می کنه

و هروقت خواستی ثبت نام کنی اول در نوت پد باز می کنی و کد جاوا اسکریپت را حذف می کنی و بعد با f5 صفحه را رفرش می کنی

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کد دقیقا چیکار می کنه؟

ویرایش شده در توسط someone
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک صفحه رو مرتب لود می کنه که نوبت ثبت نام برای کاربرش حفظ بمونه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک صفحه رو مرتب لود می کنه که نوبت ثبت نام برای کاربرش حفظ بمونه

ببخشید ولی آدرس دوم باید چی باشه؟

این رو باید در نوت پد ریخت و بعد تغییر فرمت داد به html دیگه درسته؟

یا اینکه باید در انتهای کد های سایت قرار بگیره؟

ویرایش شده در توسط someone
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید، منظور از "یک

سایت سالم که کامل لود بشه" چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس دوم هر آدرسی باشه مهم نیست ولی حتما باید کامل لود بشه و به سر انجام برسه آدرسهایی مثل yahoo.com که توان فشار را دارند بهترینند

کدها در نوت پد به صورت مستقل نوشته می شند و با پسوند html و فرمت utf-8 ذخیره می شند مثلا روی دسکتاپ یا هرجای دیگه سیستم و ربطی به هاست یا سایت ندارند از سیستم کاربر فایل باز می شه و تا انتها باید در سیستم کاربر باز بمونه

ببخشید، منظور از "یک

سایت سالم که کامل لود بشه" چیه؟

شرط اجرای کد جاوا اسکریپت لود آی فریمه این کار باعث می شه از لود موندن برگه ثبت نام هم مطمئن باشند و تغییر آدر برای اینکه در اغلب بروسر ها اتی فریم روی آدرسی که لوده دوباره لود نمی کنه ولی اینکار آدرس را مرتبا عوض می کنه و امکان لود دوباره فذراهم می شه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و احترام محضر استاد

 

شما که اینقدر اطلاعات بالا دارید به ما هم کمک کنید

چطوری میتونم با کمترین هزینه ترافیک خوبی رو سایت http://Agahi90.ir  ایجاد کنم

سپاسگذار اگه جواب رو به ایمیل هم ارسال بفرمایید

7007mm7007@gmail.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟