13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

موقع ثبت نام ابتدای ترم در دانشگاه ما، چون سایت خیلی شلوغ میشه، بعضی از بچه های دانشگاه روی سایت ترافیک میریزن تا خودشون به راحتی ثبت نام کنن و وقتی ثبت نامشون تموم شد، ترافیک رو بر میدارن.

میخواستم بدونم این کار رو چطوری انجام میدن؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکه بچه های دانشگاه شما چه می کنند الله و اعلم ولی می شه اسکریپتی نوشت که مثل تلفن که مرتب ردیالینگ می کنه پشت سر هم وارد سایت بشه و وقتی که تونست ارتباط رو برقرار کنه صفحه را در کش نگه داره تا کاربر بیاد پشت سیستم و پرش کنه البته اگر کپچا آژاکسی کار کنه و نیاز به لود دوباره صفحه نباشه

ولی نیاز به دانش برنامه نویسی و php داره و من اسکریپت آماده ازش ندیدم

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینا طوری عمل میکنن که فقط خودشون بتونن استفاده کنن و دیگران یا نمیتونن یا به سختی بتونن استفاده کنن :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکار رو احتمالا با iframe و یک تکه کد js انام می دند که کار درستی نیست

و چون کار درستی نیست بهتر نیاموزید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر برای ثبت نام به مشکل خوردید و چاره ای نداشتید بگید کد را می گذارم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بحث من یکی نیست. کل دانشجو ها شاکی اند از این قضیه. راستش این پست رو زدم که یاد بگیرم و بلد باشم اما قصد ندارم برای این موضوع ازش استفاده کنم چون اصلا کار درستی نیست. اگه احساس میکنین تو یه مکان عمومی نباید راجع بهش صحبت کنین تو پیام خصوصی قطعه کد یا آموزشش رو بفرستین یا اینکه بگین که آدرس ای میلم رو براتون بفرستم و به اونجا ارسال کنین.

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<html>
<head>
</head>
<body>
<iframe id="myframe" onload="mf()" src="آدرس ثبت نام">
</iframe>
<script type="text/javascript">
function mf() {
var add1 = document.getElementById('myframe').src
if(add1 == 'آدرس ثبت نام ')
{
document.getElementById('myframe').src="آدرس دوم";
}
else
{
document.getElementById('myframe').src='آدرس ثبت نام '
}
}
</script>
</body>
</html>

دوتا آدرس ها را یکی آدرس ثبت نام و دومی هم یک سایت سالم که کامل لود بشه وگرنه کد تکرار نمی شه می گذارید توی کد برگه را در فرمت html ذخیره می کنید و در بروسر باز می کنید می بینی که مرتبا روی یک صفحه لود و رو تکرار می کنه

و هروقت خواستی ثبت نام کنی اول در نوت پد باز می کنی و کد جاوا اسکریپت را حذف می کنی و بعد با f5 صفحه را رفرش می کنی

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کد دقیقا چیکار می کنه؟

ویرایش شده در توسط someone
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک صفحه رو مرتب لود می کنه که نوبت ثبت نام برای کاربرش حفظ بمونه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک صفحه رو مرتب لود می کنه که نوبت ثبت نام برای کاربرش حفظ بمونه

ببخشید ولی آدرس دوم باید چی باشه؟

این رو باید در نوت پد ریخت و بعد تغییر فرمت داد به html دیگه درسته؟

یا اینکه باید در انتهای کد های سایت قرار بگیره؟

ویرایش شده در توسط someone
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید، منظور از "یک

سایت سالم که کامل لود بشه" چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس دوم هر آدرسی باشه مهم نیست ولی حتما باید کامل لود بشه و به سر انجام برسه آدرسهایی مثل yahoo.com که توان فشار را دارند بهترینند

کدها در نوت پد به صورت مستقل نوشته می شند و با پسوند html و فرمت utf-8 ذخیره می شند مثلا روی دسکتاپ یا هرجای دیگه سیستم و ربطی به هاست یا سایت ندارند از سیستم کاربر فایل باز می شه و تا انتها باید در سیستم کاربر باز بمونه

ببخشید، منظور از "یک

سایت سالم که کامل لود بشه" چیه؟

شرط اجرای کد جاوا اسکریپت لود آی فریمه این کار باعث می شه از لود موندن برگه ثبت نام هم مطمئن باشند و تغییر آدر برای اینکه در اغلب بروسر ها اتی فریم روی آدرسی که لوده دوباره لود نمی کنه ولی اینکار آدرس را مرتبا عوض می کنه و امکان لود دوباره فذراهم می شه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و احترام محضر استاد

 

شما که اینقدر اطلاعات بالا دارید به ما هم کمک کنید

چطوری میتونم با کمترین هزینه ترافیک خوبی رو سایت http://Agahi90.ir  ایجاد کنم

سپاسگذار اگه جواب رو به ایمیل هم ارسال بفرمایید

7007mm7007@gmail.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر