13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

موقع ثبت نام ابتدای ترم در دانشگاه ما، چون سایت خیلی شلوغ میشه، بعضی از بچه های دانشگاه روی سایت ترافیک میریزن تا خودشون به راحتی ثبت نام کنن و وقتی ثبت نامشون تموم شد، ترافیک رو بر میدارن.

میخواستم بدونم این کار رو چطوری انجام میدن؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکه بچه های دانشگاه شما چه می کنند الله و اعلم ولی می شه اسکریپتی نوشت که مثل تلفن که مرتب ردیالینگ می کنه پشت سر هم وارد سایت بشه و وقتی که تونست ارتباط رو برقرار کنه صفحه را در کش نگه داره تا کاربر بیاد پشت سیستم و پرش کنه البته اگر کپچا آژاکسی کار کنه و نیاز به لود دوباره صفحه نباشه

ولی نیاز به دانش برنامه نویسی و php داره و من اسکریپت آماده ازش ندیدم

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینا طوری عمل میکنن که فقط خودشون بتونن استفاده کنن و دیگران یا نمیتونن یا به سختی بتونن استفاده کنن :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکار رو احتمالا با iframe و یک تکه کد js انام می دند که کار درستی نیست

و چون کار درستی نیست بهتر نیاموزید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر برای ثبت نام به مشکل خوردید و چاره ای نداشتید بگید کد را می گذارم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بحث من یکی نیست. کل دانشجو ها شاکی اند از این قضیه. راستش این پست رو زدم که یاد بگیرم و بلد باشم اما قصد ندارم برای این موضوع ازش استفاده کنم چون اصلا کار درستی نیست. اگه احساس میکنین تو یه مکان عمومی نباید راجع بهش صحبت کنین تو پیام خصوصی قطعه کد یا آموزشش رو بفرستین یا اینکه بگین که آدرس ای میلم رو براتون بفرستم و به اونجا ارسال کنین.

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<html>
<head>
</head>
<body>
<iframe id="myframe" onload="mf()" src="آدرس ثبت نام">
</iframe>
<script type="text/javascript">
function mf() {
var add1 = document.getElementById('myframe').src
if(add1 == 'آدرس ثبت نام ')
{
document.getElementById('myframe').src="آدرس دوم";
}
else
{
document.getElementById('myframe').src='آدرس ثبت نام '
}
}
</script>
</body>
</html>

دوتا آدرس ها را یکی آدرس ثبت نام و دومی هم یک سایت سالم که کامل لود بشه وگرنه کد تکرار نمی شه می گذارید توی کد برگه را در فرمت html ذخیره می کنید و در بروسر باز می کنید می بینی که مرتبا روی یک صفحه لود و رو تکرار می کنه

و هروقت خواستی ثبت نام کنی اول در نوت پد باز می کنی و کد جاوا اسکریپت را حذف می کنی و بعد با f5 صفحه را رفرش می کنی

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کد دقیقا چیکار می کنه؟

ویرایش شده در توسط someone
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک صفحه رو مرتب لود می کنه که نوبت ثبت نام برای کاربرش حفظ بمونه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک صفحه رو مرتب لود می کنه که نوبت ثبت نام برای کاربرش حفظ بمونه

ببخشید ولی آدرس دوم باید چی باشه؟

این رو باید در نوت پد ریخت و بعد تغییر فرمت داد به html دیگه درسته؟

یا اینکه باید در انتهای کد های سایت قرار بگیره؟

ویرایش شده در توسط someone
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید، منظور از "یک

سایت سالم که کامل لود بشه" چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس دوم هر آدرسی باشه مهم نیست ولی حتما باید کامل لود بشه و به سر انجام برسه آدرسهایی مثل yahoo.com که توان فشار را دارند بهترینند

کدها در نوت پد به صورت مستقل نوشته می شند و با پسوند html و فرمت utf-8 ذخیره می شند مثلا روی دسکتاپ یا هرجای دیگه سیستم و ربطی به هاست یا سایت ندارند از سیستم کاربر فایل باز می شه و تا انتها باید در سیستم کاربر باز بمونه

ببخشید، منظور از "یک

سایت سالم که کامل لود بشه" چیه؟

شرط اجرای کد جاوا اسکریپت لود آی فریمه این کار باعث می شه از لود موندن برگه ثبت نام هم مطمئن باشند و تغییر آدر برای اینکه در اغلب بروسر ها اتی فریم روی آدرسی که لوده دوباره لود نمی کنه ولی اینکار آدرس را مرتبا عوض می کنه و امکان لود دوباره فذراهم می شه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و احترام محضر استاد

 

شما که اینقدر اطلاعات بالا دارید به ما هم کمک کنید

چطوری میتونم با کمترین هزینه ترافیک خوبی رو سایت http://Agahi90.ir  ایجاد کنم

سپاسگذار اگه جواب رو به ایمیل هم ارسال بفرمایید

7007mm7007@gmail.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..
    • توسط hamasehyaran
      سلام 
      روزبخیر
      من یه تازه وارد وردپرسی هستم ، حدود 9 ماهه با وردپرس مشغولم .
      کدنویسی هم در حد html و css بلدم. php نمیدونم
      الان هم دارم روی سایت برای انتشارات کتاب کار میکنم.
      یه کاری می خوام انجام بدم که مدت ها درگیرشم.
      میخوام توی صفحه محصولاتم، نویسنده کتاب به صورت لینک شده بیاد و شخص با کلیک کردن روی اون به صفحه نویسنده هدایت بشه.(مثل عکس پیوست)
      چند تا کار انجام دادم ، مثلا با taxonomy ها کار  کردم ولی بلد نبودم ازشون استفاده کنم.
       
      لطفا در این مورد رهنماییم کنید.


    • توسط zoh.ayat
      با عرض سلام خدمت اساتید محترم
      من دنبال افزونه ای هستم که با کلیک روی یک متن یا تصویر پنجره ای مشابه پنجره های popup باز شود و در این صفحه عکس و نوشته هایی را بتوانم قرار دهم.
      آیا کسی میتونه بنده را راهنمایی کند؟
    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر