• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

موقع ثبت نام ابتدای ترم در دانشگاه ما، چون سایت خیلی شلوغ میشه، بعضی از بچه های دانشگاه روی سایت ترافیک میریزن تا خودشون به راحتی ثبت نام کنن و وقتی ثبت نامشون تموم شد، ترافیک رو بر میدارن.

میخواستم بدونم این کار رو چطوری انجام میدن؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکه بچه های دانشگاه شما چه می کنند الله و اعلم ولی می شه اسکریپتی نوشت که مثل تلفن که مرتب ردیالینگ می کنه پشت سر هم وارد سایت بشه و وقتی که تونست ارتباط رو برقرار کنه صفحه را در کش نگه داره تا کاربر بیاد پشت سیستم و پرش کنه البته اگر کپچا آژاکسی کار کنه و نیاز به لود دوباره صفحه نباشه

ولی نیاز به دانش برنامه نویسی و php داره و من اسکریپت آماده ازش ندیدم

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینا طوری عمل میکنن که فقط خودشون بتونن استفاده کنن و دیگران یا نمیتونن یا به سختی بتونن استفاده کنن :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکار رو احتمالا با iframe و یک تکه کد js انام می دند که کار درستی نیست

و چون کار درستی نیست بهتر نیاموزید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر برای ثبت نام به مشکل خوردید و چاره ای نداشتید بگید کد را می گذارم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بحث من یکی نیست. کل دانشجو ها شاکی اند از این قضیه. راستش این پست رو زدم که یاد بگیرم و بلد باشم اما قصد ندارم برای این موضوع ازش استفاده کنم چون اصلا کار درستی نیست. اگه احساس میکنین تو یه مکان عمومی نباید راجع بهش صحبت کنین تو پیام خصوصی قطعه کد یا آموزشش رو بفرستین یا اینکه بگین که آدرس ای میلم رو براتون بفرستم و به اونجا ارسال کنین.

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<html>
<head>
</head>
<body>
<iframe id="myframe" onload="mf()" src="آدرس ثبت نام">
</iframe>
<script type="text/javascript">
function mf() {
var add1 = document.getElementById('myframe').src
if(add1 == 'آدرس ثبت نام ')
{
document.getElementById('myframe').src="آدرس دوم";
}
else
{
document.getElementById('myframe').src='آدرس ثبت نام '
}
}
</script>
</body>
</html>

دوتا آدرس ها را یکی آدرس ثبت نام و دومی هم یک سایت سالم که کامل لود بشه وگرنه کد تکرار نمی شه می گذارید توی کد برگه را در فرمت html ذخیره می کنید و در بروسر باز می کنید می بینی که مرتبا روی یک صفحه لود و رو تکرار می کنه

و هروقت خواستی ثبت نام کنی اول در نوت پد باز می کنی و کد جاوا اسکریپت را حذف می کنی و بعد با f5 صفحه را رفرش می کنی

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کد دقیقا چیکار می کنه؟

ویرایش شده در توسط someone
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک صفحه رو مرتب لود می کنه که نوبت ثبت نام برای کاربرش حفظ بمونه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک صفحه رو مرتب لود می کنه که نوبت ثبت نام برای کاربرش حفظ بمونه

ببخشید ولی آدرس دوم باید چی باشه؟

این رو باید در نوت پد ریخت و بعد تغییر فرمت داد به html دیگه درسته؟

یا اینکه باید در انتهای کد های سایت قرار بگیره؟

ویرایش شده در توسط someone
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید، منظور از "یک

سایت سالم که کامل لود بشه" چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس دوم هر آدرسی باشه مهم نیست ولی حتما باید کامل لود بشه و به سر انجام برسه آدرسهایی مثل yahoo.com که توان فشار را دارند بهترینند

کدها در نوت پد به صورت مستقل نوشته می شند و با پسوند html و فرمت utf-8 ذخیره می شند مثلا روی دسکتاپ یا هرجای دیگه سیستم و ربطی به هاست یا سایت ندارند از سیستم کاربر فایل باز می شه و تا انتها باید در سیستم کاربر باز بمونه

ببخشید، منظور از "یک

سایت سالم که کامل لود بشه" چیه؟

شرط اجرای کد جاوا اسکریپت لود آی فریمه این کار باعث می شه از لود موندن برگه ثبت نام هم مطمئن باشند و تغییر آدر برای اینکه در اغلب بروسر ها اتی فریم روی آدرسی که لوده دوباره لود نمی کنه ولی اینکار آدرس را مرتبا عوض می کنه و امکان لود دوباره فذراهم می شه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و احترام محضر استاد

 

شما که اینقدر اطلاعات بالا دارید به ما هم کمک کنید

چطوری میتونم با کمترین هزینه ترافیک خوبی رو سایت http://Agahi90.ir  ایجاد کنم

سپاسگذار اگه جواب رو به ایمیل هم ارسال بفرمایید

7007mm7007@gmail.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.