13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

موقع ثبت نام ابتدای ترم در دانشگاه ما، چون سایت خیلی شلوغ میشه، بعضی از بچه های دانشگاه روی سایت ترافیک میریزن تا خودشون به راحتی ثبت نام کنن و وقتی ثبت نامشون تموم شد، ترافیک رو بر میدارن.

میخواستم بدونم این کار رو چطوری انجام میدن؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکه بچه های دانشگاه شما چه می کنند الله و اعلم ولی می شه اسکریپتی نوشت که مثل تلفن که مرتب ردیالینگ می کنه پشت سر هم وارد سایت بشه و وقتی که تونست ارتباط رو برقرار کنه صفحه را در کش نگه داره تا کاربر بیاد پشت سیستم و پرش کنه البته اگر کپچا آژاکسی کار کنه و نیاز به لود دوباره صفحه نباشه

ولی نیاز به دانش برنامه نویسی و php داره و من اسکریپت آماده ازش ندیدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینا طوری عمل میکنن که فقط خودشون بتونن استفاده کنن و دیگران یا نمیتونن یا به سختی بتونن استفاده کنن :D

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکار رو احتمالا با iframe و یک تکه کد js انام می دند که کار درستی نیست

و چون کار درستی نیست بهتر نیاموزید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر برای ثبت نام به مشکل خوردید و چاره ای نداشتید بگید کد را می گذارم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بحث من یکی نیست. کل دانشجو ها شاکی اند از این قضیه. راستش این پست رو زدم که یاد بگیرم و بلد باشم اما قصد ندارم برای این موضوع ازش استفاده کنم چون اصلا کار درستی نیست. اگه احساس میکنین تو یه مکان عمومی نباید راجع بهش صحبت کنین تو پیام خصوصی قطعه کد یا آموزشش رو بفرستین یا اینکه بگین که آدرس ای میلم رو براتون بفرستم و به اونجا ارسال کنین.

مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<html>
<head>
</head>
<body>
<iframe id="myframe" onload="mf()" src="آدرس ثبت نام">
</iframe>
<script type="text/javascript">
function mf() {
var add1 = document.getElementById('myframe').src
if(add1 == 'آدرس ثبت نام ')
{
document.getElementById('myframe').src="آدرس دوم";
}
else
{
document.getElementById('myframe').src='آدرس ثبت نام '
}
}
</script>
</body>
</html>

دوتا آدرس ها را یکی آدرس ثبت نام و دومی هم یک سایت سالم که کامل لود بشه وگرنه کد تکرار نمی شه می گذارید توی کد برگه را در فرمت html ذخیره می کنید و در بروسر باز می کنید می بینی که مرتبا روی یک صفحه لود و رو تکرار می کنه

و هروقت خواستی ثبت نام کنی اول در نوت پد باز می کنی و کد جاوا اسکریپت را حذف می کنی و بعد با f5 صفحه را رفرش می کنی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک صفحه رو مرتب لود می کنه که نوبت ثبت نام برای کاربرش حفظ بمونه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک صفحه رو مرتب لود می کنه که نوبت ثبت نام برای کاربرش حفظ بمونه

ببخشید ولی آدرس دوم باید چی باشه؟

این رو باید در نوت پد ریخت و بعد تغییر فرمت داد به html دیگه درسته؟

یا اینکه باید در انتهای کد های سایت قرار بگیره؟

ویرایش شده در توسط someone

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید، منظور از "یک

سایت سالم که کامل لود بشه" چیه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس دوم هر آدرسی باشه مهم نیست ولی حتما باید کامل لود بشه و به سر انجام برسه آدرسهایی مثل yahoo.com که توان فشار را دارند بهترینند

کدها در نوت پد به صورت مستقل نوشته می شند و با پسوند html و فرمت utf-8 ذخیره می شند مثلا روی دسکتاپ یا هرجای دیگه سیستم و ربطی به هاست یا سایت ندارند از سیستم کاربر فایل باز می شه و تا انتها باید در سیستم کاربر باز بمونه

ببخشید، منظور از "یک

سایت سالم که کامل لود بشه" چیه؟

شرط اجرای کد جاوا اسکریپت لود آی فریمه این کار باعث می شه از لود موندن برگه ثبت نام هم مطمئن باشند و تغییر آدر برای اینکه در اغلب بروسر ها اتی فریم روی آدرسی که لوده دوباره لود نمی کنه ولی اینکار آدرس را مرتبا عوض می کنه و امکان لود دوباره فذراهم می شه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و احترام محضر استاد

 

شما که اینقدر اطلاعات بالا دارید به ما هم کمک کنید

چطوری میتونم با کمترین هزینه ترافیک خوبی رو سایت http://Agahi90.ir  ایجاد کنم

سپاسگذار اگه جواب رو به ایمیل هم ارسال بفرمایید

7007mm7007@gmail.com

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید