• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
pary_daryayi

یک مشکل با css

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان .

یه اتفاق عجیب تو کدهام افتاده . با عکس بهتر معلوم میشه . در IE و کروم سایدباری که ایجاد کردم مشکل داره ولی در فایرفاکس درسته .

خیلی کدهامو بررسی کردم نمیدونم این فاصله به خاطر چیه ؟ بعضی سایدها بی فاصله هستند و بعضی بافاصله . نکته ای هست ؟

کد css :


.box-news-center{width:245px;min-height:150px; background-image:url(images/pic-side_02.png); padding-right:20px;padding-left:5px}
.box-news-bottom{width:270px;height:25px; background-image:url(images/pic-side_03.png)}

post-1361-0-54671200-1367838658_thumb.jp

post-1361-0-74722200-1367838666_thumb.jp

ویرایش شده در توسط pary_daryayi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اول از همه این دو لایه div هستند یا span

دوم محل قرار گیریشون رو نسبت به هم چک کنید

ضمن اینکه به جای اینگونه استایل دادن که امکان به هم خوردنش زیاده می تونید از یک لایه با دو پس زمینه استفاده کنید مثل


.box-news{width:270px;min-height:175px; background-image:url(images/pic-side_03.png),url(images/pic-side_02.png);background-repeat:no-repeat,repeat-y;background-position:left bottom,left center}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هر کدوم یک دایو هستند که درون دایو اصلی قرار گرفتند .

روش شما رو امتحان کردم . تو ie جواب نمیده . همیشه از همین راه استفاده میکنم و مشکلی نداشت .

روش والد و فرزند هم که در IE ست نیست .

چرا IE منقرض نمیشه ؟ :mellow:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ویرایش : بطور اتفاقی ul ای که قبل از کد آرشیو مطلب و .. قرار میگرفت رو حذف کردم و تقریبا درست شد .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قبل از کد آرشیو کجا ul قرار گرفته بود؟

در هر حال div داخل li با مشکل روبروست و ul نمی تونه زیرمجموعه اولی جز li داشته باشه

کد مولتی بک گراند را ie9 ساپورت می کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه !! div رو درون ul قرار نداده بودم . اینطور نوشته بودم که ul رو حذف کردم.


<div id="category">
<?php wp_list_categories('sort_column=name&sort_order=asc&children=true&hierarchical=true&title_li=0&show_count=1&exclude=3,4'); ?>
</div><!-- end category-->

ویرایش شده در توسط pary_daryayi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه !! div رو درون ul قرار نداده بودم . اینطور نوشته بودم که ul رو حذف کردم.


<div id="category">
<?php wp_list_categories('sort_column=name&sort_order=asc&children=true&hierarchical=true&title_li=0&show_count=1&exclude=3,4'); ?>
</div><!-- end category-->

تابع wp list خودش ul ایجاد میکنه!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه !! div رو درون ul قرار نداده بودم . اینطور نوشته بودم که ul رو حذف کردم.


[code]
<div id="category">
<?php wp_list_categories('sort_column=name&sort_order=asc&children=true&hierarchical=true&title_li=0&show_count=1&exclude=3,4'); ?>
</div><!-- end category-->

این اشتباهه


<ul id="category">
<?php wp_list_categories('sort_column=name&sort_order=asc&children=true&hierarchical=true&title_li=0&show_count=1&exclude=3,4'); ?>
</ul><!-- end category-->

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی لیستی را می خواهید به صورت دیفالت در li بسته بندی می شه مگر اینکه Style برای none تنظیم بشه

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_list_categories

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا ایمان روشی که برای قرار دادن عکس گفتید خیلی بهتر و خلاصه تره . من برای یه مورد دیگه همین روش رو امتحان کردم , تو فایرفاکس و کروم درسته ولی در IE اصلا هیچی نشون نمیده . اینطور نوشتم :


background-image:url(images/side-topingg_01.png),url(images/side-topingg_02.png),url(images/side-topingg_03.png);
background-repeat:no-repeat,no-repeat,no-repeat; background-position:left,center,right;

نکته ای داره برای ست شدن در IE?

ویرایش شده در توسط pary_daryayi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا ایمان روشی که برای قرار دادن عکس گفتید خیلی بهتر و خلاصه تره . من برای یه مورد دیگه همین روش رو امتحان کردم , تو فایرفاکس و کروم درسته ولی در IE اصلا هیچی نشون نمیده . اینطور نوشتم :


background-image:url(images/side-topingg_01.png),url(images/side-topingg_02.png),url(images/side-topingg_03.png);
background-repeat:no-repeat,no-repeat,no-repeat; background-position:left,center,right;

نکته ای داره برای ست شدن در IE?

ie قراره از این نسخه ساپورتش کنه ولی نسخه های پایین ترش نه متاسفانه معمولا استایل جدا برای آی ای می دن که ساده تر باشه و با یک تصویر یا رنگ اجرا بشه و یک پیام که آی ای از رده خارجه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری