• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
pary_daryayi

یک مشکل با css

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان .

یه اتفاق عجیب تو کدهام افتاده . با عکس بهتر معلوم میشه . در IE و کروم سایدباری که ایجاد کردم مشکل داره ولی در فایرفاکس درسته .

خیلی کدهامو بررسی کردم نمیدونم این فاصله به خاطر چیه ؟ بعضی سایدها بی فاصله هستند و بعضی بافاصله . نکته ای هست ؟

کد css :


.box-news-center{width:245px;min-height:150px; background-image:url(images/pic-side_02.png); padding-right:20px;padding-left:5px}
.box-news-bottom{width:270px;height:25px; background-image:url(images/pic-side_03.png)}

post-1361-0-54671200-1367838658_thumb.jp

post-1361-0-74722200-1367838666_thumb.jp

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول از همه این دو لایه div هستند یا span

دوم محل قرار گیریشون رو نسبت به هم چک کنید

ضمن اینکه به جای اینگونه استایل دادن که امکان به هم خوردنش زیاده می تونید از یک لایه با دو پس زمینه استفاده کنید مثل


.box-news{width:270px;min-height:175px; background-image:url(images/pic-side_03.png),url(images/pic-side_02.png);background-repeat:no-repeat,repeat-y;background-position:left bottom,left center}

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر کدوم یک دایو هستند که درون دایو اصلی قرار گرفتند .

روش شما رو امتحان کردم . تو ie جواب نمیده . همیشه از همین راه استفاده میکنم و مشکلی نداشت .

روش والد و فرزند هم که در IE ست نیست .

چرا IE منقرض نمیشه ؟ :mellow:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ویرایش : بطور اتفاقی ul ای که قبل از کد آرشیو مطلب و .. قرار میگرفت رو حذف کردم و تقریبا درست شد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل از کد آرشیو کجا ul قرار گرفته بود؟

در هر حال div داخل li با مشکل روبروست و ul نمی تونه زیرمجموعه اولی جز li داشته باشه

کد مولتی بک گراند را ie9 ساپورت می کنه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه !! div رو درون ul قرار نداده بودم . اینطور نوشته بودم که ul رو حذف کردم.


<div id="category">
<?php wp_list_categories('sort_column=name&sort_order=asc&children=true&hierarchical=true&title_li=0&show_count=1&exclude=3,4'); ?>
</div><!-- end category-->

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه !! div رو درون ul قرار نداده بودم . اینطور نوشته بودم که ul رو حذف کردم.


<div id="category">
<?php wp_list_categories('sort_column=name&sort_order=asc&children=true&hierarchical=true&title_li=0&show_count=1&exclude=3,4'); ?>
</div><!-- end category-->

تابع wp list خودش ul ایجاد میکنه!

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه !! div رو درون ul قرار نداده بودم . اینطور نوشته بودم که ul رو حذف کردم.


[code]
<div id="category">
<?php wp_list_categories('sort_column=name&sort_order=asc&children=true&hierarchical=true&title_li=0&show_count=1&exclude=3,4'); ?>
</div><!-- end category-->

این اشتباهه


<ul id="category">
<?php wp_list_categories('sort_column=name&sort_order=asc&children=true&hierarchical=true&title_li=0&show_count=1&exclude=3,4'); ?>
</ul><!-- end category-->

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی لیستی را می خواهید به صورت دیفالت در li بسته بندی می شه مگر اینکه Style برای none تنظیم بشه

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_list_categories

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ایمان روشی که برای قرار دادن عکس گفتید خیلی بهتر و خلاصه تره . من برای یه مورد دیگه همین روش رو امتحان کردم , تو فایرفاکس و کروم درسته ولی در IE اصلا هیچی نشون نمیده . اینطور نوشتم :


background-image:url(images/side-topingg_01.png),url(images/side-topingg_02.png),url(images/side-topingg_03.png);
background-repeat:no-repeat,no-repeat,no-repeat; background-position:left,center,right;

نکته ای داره برای ست شدن در IE?

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ایمان روشی که برای قرار دادن عکس گفتید خیلی بهتر و خلاصه تره . من برای یه مورد دیگه همین روش رو امتحان کردم , تو فایرفاکس و کروم درسته ولی در IE اصلا هیچی نشون نمیده . اینطور نوشتم :


background-image:url(images/side-topingg_01.png),url(images/side-topingg_02.png),url(images/side-topingg_03.png);
background-repeat:no-repeat,no-repeat,no-repeat; background-position:left,center,right;

نکته ای داره برای ست شدن در IE?

ie قراره از این نسخه ساپورتش کنه ولی نسخه های پایین ترش نه متاسفانه معمولا استایل جدا برای آی ای می دن که ساده تر باشه و با یک تصویر یا رنگ اجرا بشه و یک پیام که آی ای از رده خارجه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری