• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
pary_daryayi

یک مشکل با css

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان .

یه اتفاق عجیب تو کدهام افتاده . با عکس بهتر معلوم میشه . در IE و کروم سایدباری که ایجاد کردم مشکل داره ولی در فایرفاکس درسته .

خیلی کدهامو بررسی کردم نمیدونم این فاصله به خاطر چیه ؟ بعضی سایدها بی فاصله هستند و بعضی بافاصله . نکته ای هست ؟

کد css :


.box-news-center{width:245px;min-height:150px; background-image:url(images/pic-side_02.png); padding-right:20px;padding-left:5px}
.box-news-bottom{width:270px;height:25px; background-image:url(images/pic-side_03.png)}

post-1361-0-54671200-1367838658_thumb.jp

post-1361-0-74722200-1367838666_thumb.jp

ویرایش شده در توسط pary_daryayi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اول از همه این دو لایه div هستند یا span

دوم محل قرار گیریشون رو نسبت به هم چک کنید

ضمن اینکه به جای اینگونه استایل دادن که امکان به هم خوردنش زیاده می تونید از یک لایه با دو پس زمینه استفاده کنید مثل


.box-news{width:270px;min-height:175px; background-image:url(images/pic-side_03.png),url(images/pic-side_02.png);background-repeat:no-repeat,repeat-y;background-position:left bottom,left center}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هر کدوم یک دایو هستند که درون دایو اصلی قرار گرفتند .

روش شما رو امتحان کردم . تو ie جواب نمیده . همیشه از همین راه استفاده میکنم و مشکلی نداشت .

روش والد و فرزند هم که در IE ست نیست .

چرا IE منقرض نمیشه ؟ :mellow:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ویرایش : بطور اتفاقی ul ای که قبل از کد آرشیو مطلب و .. قرار میگرفت رو حذف کردم و تقریبا درست شد .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قبل از کد آرشیو کجا ul قرار گرفته بود؟

در هر حال div داخل li با مشکل روبروست و ul نمی تونه زیرمجموعه اولی جز li داشته باشه

کد مولتی بک گراند را ie9 ساپورت می کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه !! div رو درون ul قرار نداده بودم . اینطور نوشته بودم که ul رو حذف کردم.


<div id="category">
<?php wp_list_categories('sort_column=name&sort_order=asc&children=true&hierarchical=true&title_li=0&show_count=1&exclude=3,4'); ?>
</div><!-- end category-->

ویرایش شده در توسط pary_daryayi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه !! div رو درون ul قرار نداده بودم . اینطور نوشته بودم که ul رو حذف کردم.


<div id="category">
<?php wp_list_categories('sort_column=name&sort_order=asc&children=true&hierarchical=true&title_li=0&show_count=1&exclude=3,4'); ?>
</div><!-- end category-->

تابع wp list خودش ul ایجاد میکنه!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه !! div رو درون ul قرار نداده بودم . اینطور نوشته بودم که ul رو حذف کردم.


[code]
<div id="category">
<?php wp_list_categories('sort_column=name&sort_order=asc&children=true&hierarchical=true&title_li=0&show_count=1&exclude=3,4'); ?>
</div><!-- end category-->

این اشتباهه


<ul id="category">
<?php wp_list_categories('sort_column=name&sort_order=asc&children=true&hierarchical=true&title_li=0&show_count=1&exclude=3,4'); ?>
</ul><!-- end category-->

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی لیستی را می خواهید به صورت دیفالت در li بسته بندی می شه مگر اینکه Style برای none تنظیم بشه

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_list_categories

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا ایمان روشی که برای قرار دادن عکس گفتید خیلی بهتر و خلاصه تره . من برای یه مورد دیگه همین روش رو امتحان کردم , تو فایرفاکس و کروم درسته ولی در IE اصلا هیچی نشون نمیده . اینطور نوشتم :


background-image:url(images/side-topingg_01.png),url(images/side-topingg_02.png),url(images/side-topingg_03.png);
background-repeat:no-repeat,no-repeat,no-repeat; background-position:left,center,right;

نکته ای داره برای ست شدن در IE?

ویرایش شده در توسط pary_daryayi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا ایمان روشی که برای قرار دادن عکس گفتید خیلی بهتر و خلاصه تره . من برای یه مورد دیگه همین روش رو امتحان کردم , تو فایرفاکس و کروم درسته ولی در IE اصلا هیچی نشون نمیده . اینطور نوشتم :


background-image:url(images/side-topingg_01.png),url(images/side-topingg_02.png),url(images/side-topingg_03.png);
background-repeat:no-repeat,no-repeat,no-repeat; background-position:left,center,right;

نکته ای داره برای ست شدن در IE?

ie قراره از این نسخه ساپورتش کنه ولی نسخه های پایین ترش نه متاسفانه معمولا استایل جدا برای آی ای می دن که ساده تر باشه و با یک تصویر یا رنگ اجرا بشه و یک پیام که آی ای از رده خارجه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری