• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
pary_daryayi

یک مشکل با css

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان .

یه اتفاق عجیب تو کدهام افتاده . با عکس بهتر معلوم میشه . در IE و کروم سایدباری که ایجاد کردم مشکل داره ولی در فایرفاکس درسته .

خیلی کدهامو بررسی کردم نمیدونم این فاصله به خاطر چیه ؟ بعضی سایدها بی فاصله هستند و بعضی بافاصله . نکته ای هست ؟

کد css :


.box-news-center{width:245px;min-height:150px; background-image:url(images/pic-side_02.png); padding-right:20px;padding-left:5px}
.box-news-bottom{width:270px;height:25px; background-image:url(images/pic-side_03.png)}

post-1361-0-54671200-1367838658_thumb.jp

post-1361-0-74722200-1367838666_thumb.jp

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول از همه این دو لایه div هستند یا span

دوم محل قرار گیریشون رو نسبت به هم چک کنید

ضمن اینکه به جای اینگونه استایل دادن که امکان به هم خوردنش زیاده می تونید از یک لایه با دو پس زمینه استفاده کنید مثل


.box-news{width:270px;min-height:175px; background-image:url(images/pic-side_03.png),url(images/pic-side_02.png);background-repeat:no-repeat,repeat-y;background-position:left bottom,left center}

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر کدوم یک دایو هستند که درون دایو اصلی قرار گرفتند .

روش شما رو امتحان کردم . تو ie جواب نمیده . همیشه از همین راه استفاده میکنم و مشکلی نداشت .

روش والد و فرزند هم که در IE ست نیست .

چرا IE منقرض نمیشه ؟ :mellow:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ویرایش : بطور اتفاقی ul ای که قبل از کد آرشیو مطلب و .. قرار میگرفت رو حذف کردم و تقریبا درست شد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل از کد آرشیو کجا ul قرار گرفته بود؟

در هر حال div داخل li با مشکل روبروست و ul نمی تونه زیرمجموعه اولی جز li داشته باشه

کد مولتی بک گراند را ie9 ساپورت می کنه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه !! div رو درون ul قرار نداده بودم . اینطور نوشته بودم که ul رو حذف کردم.


<div id="category">
<?php wp_list_categories('sort_column=name&sort_order=asc&children=true&hierarchical=true&title_li=0&show_count=1&exclude=3,4'); ?>
</div><!-- end category-->

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه !! div رو درون ul قرار نداده بودم . اینطور نوشته بودم که ul رو حذف کردم.


<div id="category">
<?php wp_list_categories('sort_column=name&sort_order=asc&children=true&hierarchical=true&title_li=0&show_count=1&exclude=3,4'); ?>
</div><!-- end category-->

تابع wp list خودش ul ایجاد میکنه!

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه !! div رو درون ul قرار نداده بودم . اینطور نوشته بودم که ul رو حذف کردم.


[code]
<div id="category">
<?php wp_list_categories('sort_column=name&sort_order=asc&children=true&hierarchical=true&title_li=0&show_count=1&exclude=3,4'); ?>
</div><!-- end category-->

این اشتباهه


<ul id="category">
<?php wp_list_categories('sort_column=name&sort_order=asc&children=true&hierarchical=true&title_li=0&show_count=1&exclude=3,4'); ?>
</ul><!-- end category-->

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی لیستی را می خواهید به صورت دیفالت در li بسته بندی می شه مگر اینکه Style برای none تنظیم بشه

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_list_categories

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ایمان روشی که برای قرار دادن عکس گفتید خیلی بهتر و خلاصه تره . من برای یه مورد دیگه همین روش رو امتحان کردم , تو فایرفاکس و کروم درسته ولی در IE اصلا هیچی نشون نمیده . اینطور نوشتم :


background-image:url(images/side-topingg_01.png),url(images/side-topingg_02.png),url(images/side-topingg_03.png);
background-repeat:no-repeat,no-repeat,no-repeat; background-position:left,center,right;

نکته ای داره برای ست شدن در IE?

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ایمان روشی که برای قرار دادن عکس گفتید خیلی بهتر و خلاصه تره . من برای یه مورد دیگه همین روش رو امتحان کردم , تو فایرفاکس و کروم درسته ولی در IE اصلا هیچی نشون نمیده . اینطور نوشتم :


background-image:url(images/side-topingg_01.png),url(images/side-topingg_02.png),url(images/side-topingg_03.png);
background-repeat:no-repeat,no-repeat,no-repeat; background-position:left,center,right;

نکته ای داره برای ست شدن در IE?

ie قراره از این نسخه ساپورتش کنه ولی نسخه های پایین ترش نه متاسفانه معمولا استایل جدا برای آی ای می دن که ساده تر باشه و با یک تصویر یا رنگ اجرا بشه و یک پیام که آی ای از رده خارجه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری