morsvaba

تگ های مجاز در فرم دیدگاه

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام، تازه سایتتون رو پیدا کردم! یکی دوتا سوال در مورد کامنت ها داشتم که به شدت برام حیاتی هستن.

میخواستم بدونم چطور میشه تگ های فرم دیگاه رو افزایش داد. مثلا تگ <span> رو اضافه کرد. و یا اینکه از چه قسمتی میتونم تگ های از پیش تعریف شده رو دوباره تعریف کرد؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

مثلا برای تگ pre:

// Create function which allows more tags within comments
function allow_pres() {
global $allowedtags;
$allowedtags['pre'] = array('class'=>array());
}

// Add WordPress hook to use the function
add_action('comment_post', 'allow_pres');

منبع

بیشتر

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون. ولی با اضافه کردنش مشکلم حل نشد :(

من داخل فایل css قالب وردپرسم یه id تعریف کردم و تو فرم نظردهی میخوام ازش استفاده کنم. اولش که تست کردم هیچ مشکلی نبود ولی بعد متوجه شدم سیستم برای مدیر سایت محدودیت نذاشته بود و کد من رو کامل قرار میداده ولی کاربر معمولی که کد رو میذاشته کد رو حذف میکرده. کد هم به این صورت استفاده میکنم.


<span id=" "></span>

الان با دستوری که شما گفتید span رو اضافه کردم ولی صفتش رو تو گذاشتن کامنت حذف میشه. {""=id}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به کد بالا. این رو تست کنید

$allowedtags['span'] = array('id'=>'test');

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امکانش هم یک مقدار ریز تر بگید؟ من از کدنویسی php چیز زیادی نمیدونم. من تو این الگو قرار میدم. درسته؟ ولی توصیه پارسا عزیز هم موثر نشد. {صفت هنوز از کامنت حذف میشه}


/*
* only allow <strong>, <em>, pre, code, and <a href=""> tags
*/
add_action('init', 'my_html_tags_code', 10);
function my_html_tags_code() {
define('CUSTOM_TAGS', true);
global $allowedposttags, $allowedtags;
$allowedtags['span'] = array('id'=>'test');
$allowedposttags = array(
'strong' => array(),
'em' => array(),
'pre' => array(),
'span' => array(),
'code' => array(),

'a' => array(
'href' => array (),
'title' => array ())
);
$allowedtags['span'] = array('id'=>'test');
$allowedtags = array(
'strong' => array(),
'em' => array(),
'pre' => array(),
'span' => array(),
'code' => array(),
'a' => array(
'href' => array (),
'title' => array ())
);
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون شما دوبار تعریفش کردید


add_action('init', 'my_html_tags_code', 10);
function my_html_tags_code() {
define('CUSTOM_TAGS', true);
global $allowedposttags, $allowedtags;
$allowedposttags = array(
'strong' => array(),
'em' => array(),
'pre' => array(),
'span' => array(),
'code' => array(),
'a' => array(
'href' => array (),
'title' => array ())
);
$allowedtags['span'] = array('id'=>'test');
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوستان، یه دنیا ممنون. درست شد.

همون اول که وارد فرم شدم دیدم از IP.Board استفاده میکنید حرفه ای بودنتون رو حس کردم. :)

ویرایش شده در توسط morsvaba
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم