sajjadnajafi

گالری تصویر در پست از لینک!

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

خیلی وقته دنبال کد یا افزونه‌ای هستم که بشه در یه پست مثلا گزارش تصویری، تصاویر رو از آدرسی خارج از وردپرس(url عکس) نمایش بدیم اما افزونه یا کد مناسبی برای این مورد پیدا نکردم.

کدی باشه که شبیه این مورد کار کنه خوبه، ساده تر هم باشه خوبه.. :


http://www.yazdfarda.com/tabasfarda/news/1392/02/66831.html

البته ضعفی که این نمونه ای که گفتم داره اینه که برای هر عکس قسمت توضیح نداره..

دوستان ممنون میشم اگر افزونه یا ترجیحا کدی در این زمینه سراغ دارن معرفی کنند..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه های گالری وردپرس زیاد هستند

که اکثرا از گالری پست استفاده میکنند یا ....

شا میتوانید اونها رو ویرایش و از زمینه دلخواه آدرس تصاویر رو بخوانید

یه نمونه ساده باشه . میشه راحت ویرایش کرد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیدا کردم اما یک مشکل داره!

افزونه WP Easy Gallery

وقتی میخوای عکس وارد کنی یه جا داره که نام و توضیح برا عکس میخواد، مثلا مینویسی "کتاب دوست خوبی ایست" و بعد Add image رو میزنی عنوان و توضیح فارسی تبدیل به علامت سوال میشه.. !!

فکر کنم باید utf-8 کنیم اما نمدونم باید کدوم فایل و چطوری این کار رو انجام بدم..

دوستان راهنمایی کنید .. سپاس

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر از جدول دیتابیس جدا استفاده میکنه باید collation جدول رو تغییر دهید utf8_general_ci

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنمایی‌تون اما هنوز علامت سوال میاد!

تو لوکال تست کردم..

میشه خود افزونه رو ویرایش کرد تا همون اول جدولاشو با utf-8 ایجاد کنه..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده ترین راه همون تغییر collation هست

برای تغییر فایل افزونه

ابتدا جدوال easy_gallery و easy_gallery_images را حذف کنید

اینو جایگزین بلاک easy_gallery_install کنید


function easy_gallery_install() {
global $wpdb;
global $easy_gallery_table;
global $easy_gallery_image_table;
global $easy_gallery_db_version;

if ( version_compare(mysql_get_server_info(), '4.1.0', '>=') ) { // from WP
if ( ! empty($wpdb->charset) )
$charset_collate = "DEFAULT CHARACTER SET $wpdb->charset";
if ( ! empty($wpdb->collate) )
$charset_collate .= " COLLATE $wpdb->collate";
}


if ( $wpdb->get_var( "show tables like '$easy_gallery_table'" ) != $easy_gallery_table ) {

$sql = "CREATE TABLE $easy_gallery_table (".
"Id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT, ".
"name VARCHAR( 30 ) NOT NULL, ".
"slug VARCHAR( 30 ) NOT NULL, ".
"description TEXT NOT NULL, ".
"thumbnail LONGTEXT NOT NULL, ".
"thumbwidth INT, ".
"thumbheight INT, ".
"PRIMARY KEY Id (Id) $charset_collate".
")";

require_once( ABSPATH . 'wp-admin/includes/upgrade.php' );
dbDelta( $sql );

$sql = "CREATE TABLE $easy_gallery_image_table (".
"Id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT, ".
"gid INT NOT NULL, ".
"imagePath LONGTEXT NOT NULL, ".
"title VARCHAR( 50 ) NOT NULL, ".
"description LONGTEXT NOT NULL, ".
"sortOrder INT NOT NULL, ".
"PRIMARY KEY Id (Id) $charset_collate".
")";

require_once( ABSPATH . 'wp-admin/includes/upgrade.php' );
dbDelta( $sql );

add_option( "easy_gallery_db_version", $easy_gallery_db_version );
}
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس

اما با این تغییر جدول ایجاد نشد..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:blink: اینو که خودم میدونستم.. :)

من هم همین کارو کردم..

بیخیال.. از پشتیبانی پلاگین پیگیری میکنم.. سپاس

http://wordpress.org/support/topic/utf-8-languages

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان عزیز وردپرسی می بخشید دوباره این تاپیک رو بالا اوردم..

پشتیبانی این پلاگین بالاخره جواب تاپیکی که زده بودمو داد اما جوابش واضح نیست ببینید:

گفته:

Hi,

Currently utf-8 languages are not fully supported, but I will look into providing a fix. Do you know if the Arabic characters are getting converted before before being inserted into the database or on rendering?

Thanks!

دوستان کسی میدونه دقیقا چی گفته؟!!

کمی مبهمه اما فکر کنم اینو گفته:

در حال حاضر از زبان های utf-8 به صورت کامل پشتیبانی نمیشود. اما امیدوارم در آینده حل شود..

این جمله آخریش مبهمه که چی گفته! دوستان منظور از جمله آخر رو اگر میدونن بگن! ممنون شما ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اشاره به تبدیل کاراکترهای عربی قبل ورو به دیتابیس کرده. حالا چرا عربی؟ /:

چیز مهمی نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اما چون سوال کرده و من باید جوابشو بدم اگه میشه بگید دقیقا چه سوالی کرده؟!

حالا چرا عربی؟

=> چون آدرس نویسنده پلاگین رو گیر آوردم ولی به روی آی پی ایران کلا بسته بود! گفتم بگم فارسی ممکنه.. ! به هر حال رفتم تو سایتش و گفتم بیا جواب تاپیک رو بده.. همون روز جواب داد..

http://wordpress.org/support/topic/utf-8-languages

در مورد این تاپیکی که در انجمن وردپرس زدم بگم که این افزونه حتی وقتی جدولاشو تبدیل به utf-8 کردم باز هم فارسی به صورت علامت سوال نمایش داده میشه!

اگر میشه شما دوستان هم بیاید تو این تاپیک در وردپرس(EN) تا بحث رو به نتیجه برسونیم.. آخه من انگلیسیم آنچنان تعریفی نداره!

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما افزونه و جداول رو حذف کنید و فایل پیوست رو جایگزین و مجدد نصب کنید

wp-easy-gallery.rar

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و سپاس!

حل شد..

اونجا هم میذارم که تصحیحش کنه..

http://wordpress.org/support/topic/utf-8-languages?replies=3#post-4177125

باز هم سپاس

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان عزيز. خواستم بدونم امكانش هست كه بنده يك سايت وردپرسي كه ٢٠ تا افزونه روش نصبه رو تبديل كنم به لاراول و رو اون فريم ورك كار كنم؟
    • توسط yaali
      سلام
      کد یا فانکشنی وجود داره که هر چی فایل js و Css که کاربر از آخرین بازدیدش روی دیوایسش کش شده رو پاک کنه و مجددا لود کنه؟
       
    • توسط yaali
      سلام
      آقا یه سایت وردپرسی رو به html تبدیلش کردم.
      ولی بخش مشتریانش نمیاد.
      سایت وردپرسی :
      bit.ly/2BCKQvf

      نسخه ی html:
      http://bit.ly/2Cs14UF
      و اینکه بخش ترجمه ی سایت هم لود نمیشه. روی پرچم های بالای سایت میزنم نمیاد.

      مشکلش چیه؟ چیکار کنیم که اینا لود بشن؟

      مرسی
    • توسط abdossamaddeh
      سلام دوستان من یک هاست دانلود گرفتم که تصاویر سایت رو از اون اپلود کنم قبلا از افزونه upload to ftp استفاده می کردم ولی این افزونه تصاویر رو هم در هاست اصلی و هم هاست دانلود اپلود می کرد و خوب نبود الان هم از افزونه  Hacklog Remote Attachment استفاده می کنم که تصاویر رو تنها در هاست دانلود اپلود می کنه ولی وقتی میخوام داخل نوشته بذارم اولش که میذارم داخل ویرایشگر دیده می شن ولی بعد داخل سایت نوشته رو مشاهده می کنم تصاویر دیده نمیشن 
      لطفا راهنماییم کنید من سایت به مشکل برخورد لطفا سریع تر خواهش می کنم 
    • توسط reza_yki
      سلام من نیاز به کسی دارم که بتونه یه صفحه ساز (page builder) برای قالب وردپرس از پایه طراحی کنه
      و کدها رو به صورت فیلم برام توضیح بده ( فیلم آموزشی ) و داخلش امکانات زیر قرار داده بشه:
      افزودن نامحدود لایه یا همون row و کاملا شبیه به کاری که کامپوزر میکنه با قابلیلت درگ کردن لایه ها، ویرایش، حذف و احتمالا امکان کپی و پیست از یه لایه برای استفاده در لایه دیگه. و کار بعدی اینه که یکی دوتا براش شورتکد (element) بزنید مثلا یکی این باشه که بشه ادیتور اضافه کنید بهش (ویرایشگر پیشفرض وردپرس).  یکی دیگشم نمایش یک دسته خاص با تنظیماتی مانند تعداد پست، رنگ عنوان و دسته مورد نظر برای فهمیدن نحوه ارتباط و غیره تا با توجه به اون من شورتکد های خودمو طراحی کنم توضیح کامل در انتها داده میشه. می خوام کاربر انتخاب کنه که از ویرایشگر خود وردپرس استفاده کنه یا از صفحه ساز ما همچنین امکان استفاده در page و post رو هم داشته باشه. امکان دیگه این که کاربر بتونه برای خودش تو این لایه ها یه widget area اضافه کنه تا از ابزارک ها پیشفرض یا غیره هم استفاده کنه.  
      منظور از شورت کد اینه که طرف بعد از ایجاد row المنت هایی که من طراحی کردم رو داخلش قرار بده می خوام این قسمت طوری آموزش داده بشه که بتونم المنت های خودمو براش توسعه بدم
      توضیح: دلیل این کار اینه که من می تونم با ویژال کامپوزر المنت های اختصاصی ام رو بهش اضافه کنم ولی سنگینی این افزونه باعث شده که منصرف بشم از این کار.
       
      نکته: نمی خوام به صورت پلاگین باشه باید مستقیم به قالب وصل بشه و همچنین باید کاملا سبک باشه
      نکته 2: طوری طراحی بشه که اگر کاربر بعدا قالب رو حذف کرد محتوا از بین نره یا مخدوش نشون داده نشه
      نکته 3: ظاهر کار مهم نیست خودم اون قسمت رو درست میکنم

      اگه پیشنهادی دارید خوشحال میشم بشنوم

      ممنون