sajjadnajafi

گالری تصویر در پست از لینک!

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

خیلی وقته دنبال کد یا افزونه‌ای هستم که بشه در یه پست مثلا گزارش تصویری، تصاویر رو از آدرسی خارج از وردپرس(url عکس) نمایش بدیم اما افزونه یا کد مناسبی برای این مورد پیدا نکردم.

کدی باشه که شبیه این مورد کار کنه خوبه، ساده تر هم باشه خوبه.. :


http://www.yazdfarda.com/tabasfarda/news/1392/02/66831.html

البته ضعفی که این نمونه ای که گفتم داره اینه که برای هر عکس قسمت توضیح نداره..

دوستان ممنون میشم اگر افزونه یا ترجیحا کدی در این زمینه سراغ دارن معرفی کنند..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه های گالری وردپرس زیاد هستند

که اکثرا از گالری پست استفاده میکنند یا ....

شا میتوانید اونها رو ویرایش و از زمینه دلخواه آدرس تصاویر رو بخوانید

یه نمونه ساده باشه . میشه راحت ویرایش کرد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیدا کردم اما یک مشکل داره!

افزونه WP Easy Gallery

وقتی میخوای عکس وارد کنی یه جا داره که نام و توضیح برا عکس میخواد، مثلا مینویسی "کتاب دوست خوبی ایست" و بعد Add image رو میزنی عنوان و توضیح فارسی تبدیل به علامت سوال میشه.. !!

فکر کنم باید utf-8 کنیم اما نمدونم باید کدوم فایل و چطوری این کار رو انجام بدم..

دوستان راهنمایی کنید .. سپاس

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر از جدول دیتابیس جدا استفاده میکنه باید collation جدول رو تغییر دهید utf8_general_ci

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنمایی‌تون اما هنوز علامت سوال میاد!

تو لوکال تست کردم..

میشه خود افزونه رو ویرایش کرد تا همون اول جدولاشو با utf-8 ایجاد کنه..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده ترین راه همون تغییر collation هست

برای تغییر فایل افزونه

ابتدا جدوال easy_gallery و easy_gallery_images را حذف کنید

اینو جایگزین بلاک easy_gallery_install کنید


function easy_gallery_install() {
global $wpdb;
global $easy_gallery_table;
global $easy_gallery_image_table;
global $easy_gallery_db_version;

if ( version_compare(mysql_get_server_info(), '4.1.0', '>=') ) { // from WP
if ( ! empty($wpdb->charset) )
$charset_collate = "DEFAULT CHARACTER SET $wpdb->charset";
if ( ! empty($wpdb->collate) )
$charset_collate .= " COLLATE $wpdb->collate";
}


if ( $wpdb->get_var( "show tables like '$easy_gallery_table'" ) != $easy_gallery_table ) {

$sql = "CREATE TABLE $easy_gallery_table (".
"Id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT, ".
"name VARCHAR( 30 ) NOT NULL, ".
"slug VARCHAR( 30 ) NOT NULL, ".
"description TEXT NOT NULL, ".
"thumbnail LONGTEXT NOT NULL, ".
"thumbwidth INT, ".
"thumbheight INT, ".
"PRIMARY KEY Id (Id) $charset_collate".
")";

require_once( ABSPATH . 'wp-admin/includes/upgrade.php' );
dbDelta( $sql );

$sql = "CREATE TABLE $easy_gallery_image_table (".
"Id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT, ".
"gid INT NOT NULL, ".
"imagePath LONGTEXT NOT NULL, ".
"title VARCHAR( 50 ) NOT NULL, ".
"description LONGTEXT NOT NULL, ".
"sortOrder INT NOT NULL, ".
"PRIMARY KEY Id (Id) $charset_collate".
")";

require_once( ABSPATH . 'wp-admin/includes/upgrade.php' );
dbDelta( $sql );

add_option( "easy_gallery_db_version", $easy_gallery_db_version );
}
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس

اما با این تغییر جدول ایجاد نشد..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:blink: اینو که خودم میدونستم.. :)

من هم همین کارو کردم..

بیخیال.. از پشتیبانی پلاگین پیگیری میکنم.. سپاس

http://wordpress.org/support/topic/utf-8-languages

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان عزیز وردپرسی می بخشید دوباره این تاپیک رو بالا اوردم..

پشتیبانی این پلاگین بالاخره جواب تاپیکی که زده بودمو داد اما جوابش واضح نیست ببینید:

گفته:

Hi,

Currently utf-8 languages are not fully supported, but I will look into providing a fix. Do you know if the Arabic characters are getting converted before before being inserted into the database or on rendering?

Thanks!

دوستان کسی میدونه دقیقا چی گفته؟!!

کمی مبهمه اما فکر کنم اینو گفته:

در حال حاضر از زبان های utf-8 به صورت کامل پشتیبانی نمیشود. اما امیدوارم در آینده حل شود..

این جمله آخریش مبهمه که چی گفته! دوستان منظور از جمله آخر رو اگر میدونن بگن! ممنون شما ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اشاره به تبدیل کاراکترهای عربی قبل ورو به دیتابیس کرده. حالا چرا عربی؟ /:

چیز مهمی نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اما چون سوال کرده و من باید جوابشو بدم اگه میشه بگید دقیقا چه سوالی کرده؟!

حالا چرا عربی؟

=> چون آدرس نویسنده پلاگین رو گیر آوردم ولی به روی آی پی ایران کلا بسته بود! گفتم بگم فارسی ممکنه.. ! به هر حال رفتم تو سایتش و گفتم بیا جواب تاپیک رو بده.. همون روز جواب داد..

http://wordpress.org/support/topic/utf-8-languages

در مورد این تاپیکی که در انجمن وردپرس زدم بگم که این افزونه حتی وقتی جدولاشو تبدیل به utf-8 کردم باز هم فارسی به صورت علامت سوال نمایش داده میشه!

اگر میشه شما دوستان هم بیاید تو این تاپیک در وردپرس(EN) تا بحث رو به نتیجه برسونیم.. آخه من انگلیسیم آنچنان تعریفی نداره!

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما افزونه و جداول رو حذف کنید و فایل پیوست رو جایگزین و مجدد نصب کنید

wp-easy-gallery.rar

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و سپاس!

حل شد..

اونجا هم میذارم که تصحیحش کنه..

http://wordpress.org/support/topic/utf-8-languages?replies=3#post-4177125

باز هم سپاس

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط miladahora
      سلام دوستان
      اساتید عزیز لطفا یه نگاه به سایت من بندازید ببینید میتونید بفهمید مشکل دیر لود شدن سایتم چیه؟؟
      من روی یه هاست چند تا سایت راه اندازی کردم همیشه هم cpu هاست بالای 90 درصده
      مشکل از اینجاست؟؟
      آخه اون یکی سایتها خیلی زودتر از این لود میشن.
      این سایتم سایت اصلیه یعنی ادون دامین نیست.
      اینم آدرس سایتم:
      www.filesazebartar.ir
      لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه.ممنونم
    • توسط GH2W43899GT
      سلام
      در قسمت عنوان سایت یک کاراکتر اضافه شده است چگونه می توان آن را حذف نمایم.
       
      عنوان سایت -Naserresan
       
      کاراکتر اضافه شده    -
      http://s8.picofile.com/file/8323589018/Untitled3.jpg
       
      عنوان اصلی برای ثبت Naserresan می باشد.
       
      در قسمت تنظیمات عنوان سایت Naserresan می باشد. http://s9.picofile.com/file/8323588776/Untitled1.jpg
       
      در قسمت شخصی سازی سایت شما نیز عنوان سایت Naserresan می باشد.

       
       
    • توسط b89shahsavari
      با سلام خدمت دوستان عزیز
      وبسایت من بخون دات کام سرعت لودش پایینه و حس می کنم یه کمی مشکل ایجاد کرده.اما نمیدونم پایین بودن سرعت لود سایتم به کدوم موارد بستگی داره اگه دوستن لطف کنن یه نگاهی بندازن و راهنمایی کنن ممنون میشم.
    • توسط iman313
      سلام دوستان عزیز میخواستم یه راهنمایی بهم بدید درمورد استفاده از پوسته اختصاصی یا تجاری و تجربیاتی که دارین رو با من و دیگر کاربران به اشتراک بزارین . 
      میخوایم یه ui/ux خیلی خوب  برای سایتم داشته باشیم پیشنهاد شما چیه ؟      (برای سایت یک وبسایت آموزشی بیشتر نیاز دارم )
      - استفاده از پوسته های تجاری مثل enfold ...  
      - استفاده از پوسته تجاری اما تغیراتی که خودمون میخوایم رو درونش اعمال کنیم با کدنویسی شخصی و ... 
      - از صفر یه پوسته اختصاصی خومون کدش  رو بزنیم یا بدیم یه شرکت طراحی سایت تا کدشو بزنه 
      مرسی از وقتی که میزارید 
    • توسط miohmah
      سلام دوستان؛ وقتتون بخیر
      بنابر گزارش خطایی که سامانه w3c میده، عنوان type نباید در آدرس دهی فایل های جی کوئری استفاده بشه (تصویر ضمیمه رو ببینید)
      حالا ما هم این کار رو داخل سایتمون کردیم ولی دیگه انیمیشن های حرکت نمی کنند؛ یعنی مثلا اسلایدر به جای اینکه از چپ به راست حرکت کنه، یه دفعه عوض میشه!
      یا دکمه هایی که باید کلیک کنی و محتواشون بیاد پایین تا نمایش داده بشه، یه دفعه نشون داده میشن.
      حدود ۳۰ تا از این ارورها در سایت بود که من همه رو اصلاح کردم. برای برگردوندن اون انیمیشن ها باید چه کار کنم؟