sajjadnajafi

گالری تصویر در پست از لینک!

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

خیلی وقته دنبال کد یا افزونه‌ای هستم که بشه در یه پست مثلا گزارش تصویری، تصاویر رو از آدرسی خارج از وردپرس(url عکس) نمایش بدیم اما افزونه یا کد مناسبی برای این مورد پیدا نکردم.

کدی باشه که شبیه این مورد کار کنه خوبه، ساده تر هم باشه خوبه.. :


http://www.yazdfarda.com/tabasfarda/news/1392/02/66831.html

البته ضعفی که این نمونه ای که گفتم داره اینه که برای هر عکس قسمت توضیح نداره..

دوستان ممنون میشم اگر افزونه یا ترجیحا کدی در این زمینه سراغ دارن معرفی کنند..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه های گالری وردپرس زیاد هستند

که اکثرا از گالری پست استفاده میکنند یا ....

شا میتوانید اونها رو ویرایش و از زمینه دلخواه آدرس تصاویر رو بخوانید

یه نمونه ساده باشه . میشه راحت ویرایش کرد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیدا کردم اما یک مشکل داره!

افزونه WP Easy Gallery

وقتی میخوای عکس وارد کنی یه جا داره که نام و توضیح برا عکس میخواد، مثلا مینویسی "کتاب دوست خوبی ایست" و بعد Add image رو میزنی عنوان و توضیح فارسی تبدیل به علامت سوال میشه.. !!

فکر کنم باید utf-8 کنیم اما نمدونم باید کدوم فایل و چطوری این کار رو انجام بدم..

دوستان راهنمایی کنید .. سپاس

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر از جدول دیتابیس جدا استفاده میکنه باید collation جدول رو تغییر دهید utf8_general_ci

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنمایی‌تون اما هنوز علامت سوال میاد!

تو لوکال تست کردم..

میشه خود افزونه رو ویرایش کرد تا همون اول جدولاشو با utf-8 ایجاد کنه..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده ترین راه همون تغییر collation هست

برای تغییر فایل افزونه

ابتدا جدوال easy_gallery و easy_gallery_images را حذف کنید

اینو جایگزین بلاک easy_gallery_install کنید


function easy_gallery_install() {
global $wpdb;
global $easy_gallery_table;
global $easy_gallery_image_table;
global $easy_gallery_db_version;

if ( version_compare(mysql_get_server_info(), '4.1.0', '>=') ) { // from WP
if ( ! empty($wpdb->charset) )
$charset_collate = "DEFAULT CHARACTER SET $wpdb->charset";
if ( ! empty($wpdb->collate) )
$charset_collate .= " COLLATE $wpdb->collate";
}


if ( $wpdb->get_var( "show tables like '$easy_gallery_table'" ) != $easy_gallery_table ) {

$sql = "CREATE TABLE $easy_gallery_table (".
"Id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT, ".
"name VARCHAR( 30 ) NOT NULL, ".
"slug VARCHAR( 30 ) NOT NULL, ".
"description TEXT NOT NULL, ".
"thumbnail LONGTEXT NOT NULL, ".
"thumbwidth INT, ".
"thumbheight INT, ".
"PRIMARY KEY Id (Id) $charset_collate".
")";

require_once( ABSPATH . 'wp-admin/includes/upgrade.php' );
dbDelta( $sql );

$sql = "CREATE TABLE $easy_gallery_image_table (".
"Id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT, ".
"gid INT NOT NULL, ".
"imagePath LONGTEXT NOT NULL, ".
"title VARCHAR( 50 ) NOT NULL, ".
"description LONGTEXT NOT NULL, ".
"sortOrder INT NOT NULL, ".
"PRIMARY KEY Id (Id) $charset_collate".
")";

require_once( ABSPATH . 'wp-admin/includes/upgrade.php' );
dbDelta( $sql );

add_option( "easy_gallery_db_version", $easy_gallery_db_version );
}
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس

اما با این تغییر جدول ایجاد نشد..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:blink: اینو که خودم میدونستم.. :)

من هم همین کارو کردم..

بیخیال.. از پشتیبانی پلاگین پیگیری میکنم.. سپاس

http://wordpress.org/support/topic/utf-8-languages

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان عزیز وردپرسی می بخشید دوباره این تاپیک رو بالا اوردم..

پشتیبانی این پلاگین بالاخره جواب تاپیکی که زده بودمو داد اما جوابش واضح نیست ببینید:

گفته:

Hi,

Currently utf-8 languages are not fully supported, but I will look into providing a fix. Do you know if the Arabic characters are getting converted before before being inserted into the database or on rendering?

Thanks!

دوستان کسی میدونه دقیقا چی گفته؟!!

کمی مبهمه اما فکر کنم اینو گفته:

در حال حاضر از زبان های utf-8 به صورت کامل پشتیبانی نمیشود. اما امیدوارم در آینده حل شود..

این جمله آخریش مبهمه که چی گفته! دوستان منظور از جمله آخر رو اگر میدونن بگن! ممنون شما ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اشاره به تبدیل کاراکترهای عربی قبل ورو به دیتابیس کرده. حالا چرا عربی؟ /:

چیز مهمی نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اما چون سوال کرده و من باید جوابشو بدم اگه میشه بگید دقیقا چه سوالی کرده؟!

حالا چرا عربی؟

=> چون آدرس نویسنده پلاگین رو گیر آوردم ولی به روی آی پی ایران کلا بسته بود! گفتم بگم فارسی ممکنه.. ! به هر حال رفتم تو سایتش و گفتم بیا جواب تاپیک رو بده.. همون روز جواب داد..

http://wordpress.org/support/topic/utf-8-languages

در مورد این تاپیکی که در انجمن وردپرس زدم بگم که این افزونه حتی وقتی جدولاشو تبدیل به utf-8 کردم باز هم فارسی به صورت علامت سوال نمایش داده میشه!

اگر میشه شما دوستان هم بیاید تو این تاپیک در وردپرس(EN) تا بحث رو به نتیجه برسونیم.. آخه من انگلیسیم آنچنان تعریفی نداره!

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما افزونه و جداول رو حذف کنید و فایل پیوست رو جایگزین و مجدد نصب کنید

wp-easy-gallery.rar

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و سپاس!

حل شد..

اونجا هم میذارم که تصحیحش کنه..

http://wordpress.org/support/topic/utf-8-languages?replies=3#post-4177125

باز هم سپاس

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Rangarang
      سلام
      فرض کنید یک فروشگاه داریم که شامل دو نوع جنس هست، 1. جنس های سبک و 2. جنس های سنگین.
      جنس های سبک به اجبار باید توسط پست سفارشی ارسال بشن و جنس هاس سنگین هم به اجبار توسط باربری.
      هزینه ارسال جنس های سفارشی به هر تعدادی با هزینه ثابت 8000 تومان و برای باربری هم صفر هست (پرداخت در محل).
       
      حالا سوال من اینجاست: اگه مشتری فقط بخواد تو سبد خریدش جنس های سبک رو اضافه کنه می تونه دو شیوه ارسال داشته باشه، یعنی پرداخت آنلاین وجه محصولات یا پرداخت در محل. ولی سوال اصلی اینه که اگه فرض کنیم 10 تا جنس معمولی گرفت و یکی جنس بزرگ، اون موقع تکلیف چیه؟ آیا می شه کاری کرد که مشتری اگه یک جنس باربری انتخاب کنه باید کل وجه محصولات رو اجبارا به صورت آنلاین پرداخت کنه؟ و تو بحث پست هم هم باید 8000 رو برای پست سفارشی بده و هم پرداخت درب منزل برای جنس باربری؟ (یعنی دو بار پرداخت پستی برای دو مرسوله جدا).
       
      من یه کم گیچ شدم تو این موارد و نمی دئنم باید چیکار کرد |:
      ممنونم از راهنمایی تون
    • توسط amiridm
      با سلام.ببخشید من میخوام تعداد ستون محصولاتم رو 4 ستون کنم ولی نمیشه.لطفا راهنمایی کنید


    • توسط ahmadib
      سلام خسته نباشید 
      من یه مشکلی دارم توی اتصال درگاه پرداخت بانک ملت
      وقتی رکویست می فرستم سمت درگاه بانک یه خطایی میده که خوده به پرداخت هم جواب منو نداد 
      خطا :
       
      Error fault:1
      میشه راهنمایی کنید 
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط ahmadib
      سلام خشته نباشید من می خوام یه شرط بزارم که اگر جدول هیچ رکوردی نداشت اجرا بشه چکار باید بکنم