sajjadnajafi

گالری تصویر در پست از لینک!

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

خیلی وقته دنبال کد یا افزونه‌ای هستم که بشه در یه پست مثلا گزارش تصویری، تصاویر رو از آدرسی خارج از وردپرس(url عکس) نمایش بدیم اما افزونه یا کد مناسبی برای این مورد پیدا نکردم.

کدی باشه که شبیه این مورد کار کنه خوبه، ساده تر هم باشه خوبه.. :


http://www.yazdfarda.com/tabasfarda/news/1392/02/66831.html

البته ضعفی که این نمونه ای که گفتم داره اینه که برای هر عکس قسمت توضیح نداره..

دوستان ممنون میشم اگر افزونه یا ترجیحا کدی در این زمینه سراغ دارن معرفی کنند..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه های گالری وردپرس زیاد هستند

که اکثرا از گالری پست استفاده میکنند یا ....

شا میتوانید اونها رو ویرایش و از زمینه دلخواه آدرس تصاویر رو بخوانید

یه نمونه ساده باشه . میشه راحت ویرایش کرد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیدا کردم اما یک مشکل داره!

افزونه WP Easy Gallery

وقتی میخوای عکس وارد کنی یه جا داره که نام و توضیح برا عکس میخواد، مثلا مینویسی "کتاب دوست خوبی ایست" و بعد Add image رو میزنی عنوان و توضیح فارسی تبدیل به علامت سوال میشه.. !!

فکر کنم باید utf-8 کنیم اما نمدونم باید کدوم فایل و چطوری این کار رو انجام بدم..

دوستان راهنمایی کنید .. سپاس

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر از جدول دیتابیس جدا استفاده میکنه باید collation جدول رو تغییر دهید utf8_general_ci

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنمایی‌تون اما هنوز علامت سوال میاد!

تو لوکال تست کردم..

میشه خود افزونه رو ویرایش کرد تا همون اول جدولاشو با utf-8 ایجاد کنه..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده ترین راه همون تغییر collation هست

برای تغییر فایل افزونه

ابتدا جدوال easy_gallery و easy_gallery_images را حذف کنید

اینو جایگزین بلاک easy_gallery_install کنید


function easy_gallery_install() {
global $wpdb;
global $easy_gallery_table;
global $easy_gallery_image_table;
global $easy_gallery_db_version;

if ( version_compare(mysql_get_server_info(), '4.1.0', '>=') ) { // from WP
if ( ! empty($wpdb->charset) )
$charset_collate = "DEFAULT CHARACTER SET $wpdb->charset";
if ( ! empty($wpdb->collate) )
$charset_collate .= " COLLATE $wpdb->collate";
}


if ( $wpdb->get_var( "show tables like '$easy_gallery_table'" ) != $easy_gallery_table ) {

$sql = "CREATE TABLE $easy_gallery_table (".
"Id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT, ".
"name VARCHAR( 30 ) NOT NULL, ".
"slug VARCHAR( 30 ) NOT NULL, ".
"description TEXT NOT NULL, ".
"thumbnail LONGTEXT NOT NULL, ".
"thumbwidth INT, ".
"thumbheight INT, ".
"PRIMARY KEY Id (Id) $charset_collate".
")";

require_once( ABSPATH . 'wp-admin/includes/upgrade.php' );
dbDelta( $sql );

$sql = "CREATE TABLE $easy_gallery_image_table (".
"Id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT, ".
"gid INT NOT NULL, ".
"imagePath LONGTEXT NOT NULL, ".
"title VARCHAR( 50 ) NOT NULL, ".
"description LONGTEXT NOT NULL, ".
"sortOrder INT NOT NULL, ".
"PRIMARY KEY Id (Id) $charset_collate".
")";

require_once( ABSPATH . 'wp-admin/includes/upgrade.php' );
dbDelta( $sql );

add_option( "easy_gallery_db_version", $easy_gallery_db_version );
}
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس

اما با این تغییر جدول ایجاد نشد..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:blink: اینو که خودم میدونستم.. :)

من هم همین کارو کردم..

بیخیال.. از پشتیبانی پلاگین پیگیری میکنم.. سپاس

http://wordpress.org/support/topic/utf-8-languages

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان عزیز وردپرسی می بخشید دوباره این تاپیک رو بالا اوردم..

پشتیبانی این پلاگین بالاخره جواب تاپیکی که زده بودمو داد اما جوابش واضح نیست ببینید:

گفته:

Hi,

Currently utf-8 languages are not fully supported, but I will look into providing a fix. Do you know if the Arabic characters are getting converted before before being inserted into the database or on rendering?

Thanks!

دوستان کسی میدونه دقیقا چی گفته؟!!

کمی مبهمه اما فکر کنم اینو گفته:

در حال حاضر از زبان های utf-8 به صورت کامل پشتیبانی نمیشود. اما امیدوارم در آینده حل شود..

این جمله آخریش مبهمه که چی گفته! دوستان منظور از جمله آخر رو اگر میدونن بگن! ممنون شما ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اشاره به تبدیل کاراکترهای عربی قبل ورو به دیتابیس کرده. حالا چرا عربی؟ /:

چیز مهمی نیست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اما چون سوال کرده و من باید جوابشو بدم اگه میشه بگید دقیقا چه سوالی کرده؟!

حالا چرا عربی؟

=> چون آدرس نویسنده پلاگین رو گیر آوردم ولی به روی آی پی ایران کلا بسته بود! گفتم بگم فارسی ممکنه.. ! به هر حال رفتم تو سایتش و گفتم بیا جواب تاپیک رو بده.. همون روز جواب داد..

http://wordpress.org/support/topic/utf-8-languages

در مورد این تاپیکی که در انجمن وردپرس زدم بگم که این افزونه حتی وقتی جدولاشو تبدیل به utf-8 کردم باز هم فارسی به صورت علامت سوال نمایش داده میشه!

اگر میشه شما دوستان هم بیاید تو این تاپیک در وردپرس(EN) تا بحث رو به نتیجه برسونیم.. آخه من انگلیسیم آنچنان تعریفی نداره!

سپاس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما افزونه و جداول رو حذف کنید و فایل پیوست رو جایگزین و مجدد نصب کنید

wp-easy-gallery.rar

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و سپاس!

حل شد..

اونجا هم میذارم که تصحیحش کنه..

http://wordpress.org/support/topic/utf-8-languages?replies=3#post-4177125

باز هم سپاس

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamidfarahani1988
      باسلام به دوستان عزیز یه سوال داشتم میخواستم راهنماییم کنید
      من میخوام یه اسلاید 4 تصویری داشته باشم که به محض باز شدن صفحه در اسلاید اول به ترتیب چهارتا باتن ظاهر بشه که هر کدام شامل یک لینک باشه و اسلاید های دیگر هم به همین ترتیب شبیه لینک زیر
      ممنون میشم راهنماییم کنید. 
      <a href="http://www.iranavukat.com/fr/">
    • توسط hiwa
      سلام دوستان
      یک مشکل خاصی 1-2 هفته است من رو بدون گرفتن نتیجه به خودش مشغول کرده (با کلی استرس و اعصاب خوردی). الان به ذهنم رسید که مشکل رو اینجا مطرح کنم شاید کسی بتونه کمکم کنه. حتی اگه هزینه ای مطالبه باهاش واقعا ممنونتون میشم.
      من در یک سایت آگهی (لینک) که از افزونه wp job manager و افزونه های مکمل این افزونه برای ساخت این سایت استفاده کرده ام (قالب listify).
      سایت به خوبی کار میکرد تا اینکه مجبور شدم سایت رو به کمک polylang دو زبانه کنم (توسعه دهنده قالب این افزونه رو توصیه کرده: لینک)
      پس از نصب این افزونه، فایل mo افزونه job manager دیگه لود نمیشه. یعنی بخشهایی از سایت که مربوط به این افزونه است، انگلیسی میشه (این صفحه سایت، وقتی polylang غیرفعال باشه کاملا فارسیه اما وقتی فعال باشه به این صورت نمایش داده میشه یعنی ترکیبی از فارسی و انگلیسی)
      با غیر فعال کردن polylang مشکل رفع میشه
      اما من باید سایت رو دو زبانه کنم. پس مجبورم از polylang استفاده کنم.
      آیا راهی وجود داره که بدون استفاده از فایل po بخشهایی که مربوط به این افزونه job manager هست رو فارسی کنم؟
      ممنون میشم هر راه حل و سرنخی به ذهنت میرسه رو بهم بگید
      زیاد سرچ کردم. بقیه هم این مشکل رو با ترکیب این دو افزونه دارند(لینک) اما راه حلی که واسه من موثر باشه رو پیشنهاد نکرده ان.
       
    • توسط shikpars_com
      باسلام خدمت  همه دوستان ی سوال داشتم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
      در وردپرس قابلیتی رو میشناسید که از طریق اون بشه به دیتابیس سایت وردپرسی دسترسی پیدا کرد 
      مثلا بشه تمام دسته بندی هارو یکجا با یک کوئری از دیتابیس گرفت؟؟
    • توسط sadra_jojo1996
      سلام من میخوام به صفحه محصول وکامرسم توی بخشی که عکس های اون محصول رو نشون میده به صورت اسلاید شو در بیارمش و بصورت اتوماتیک بعد چند ثانیه بین عکس های اون محصول لوپ کنه 
      با چه افزونه ای یا با چه روشی میتونم این کار رو بکنم 
      لینک نمونه از صفحه ی محصول قالب ام که عکس ها رو به صورت ساده نشون میده
    • توسط alirezax2
      با سلام
      مشکل:
      لاگین وردپرسم یوزر و پسورد و میزنم فقط صفحه ریفرش میشه و دوباره لاگین میاد بدون هیچ خطایی ... بدون هیچ تغییراتی در سایت بوجود اومده!!!
      راه حل هایی که رفتم:
      1- غیر فعال کردن کلیه افزونه ها از طریق هاست
      2- تغییر theme
      3- تغییر htaccess
      4 - آپدیت دستی وردپرس
      5- و ...
      متاسفانه مشکل حل نشد!! به ادمین هاستمم گفتم همون راه حل های بالا رو داد گف نشد دوباره wp نصب کن!!
      من نمیخوام دوباره نصب کنم چون مشکلات زیادی میخورم تنظیمات قالبم، دیتابیس و...
      کسی میدونه چه راه دیگه ای هست؟؟ یا مشکل مشابه داشته؟؟ چطوری حل کنم؟ دارم روانی میشم