sajjadnajafi

گالری تصویر در پست از لینک!

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

خیلی وقته دنبال کد یا افزونه‌ای هستم که بشه در یه پست مثلا گزارش تصویری، تصاویر رو از آدرسی خارج از وردپرس(url عکس) نمایش بدیم اما افزونه یا کد مناسبی برای این مورد پیدا نکردم.

کدی باشه که شبیه این مورد کار کنه خوبه، ساده تر هم باشه خوبه.. :


http://www.yazdfarda.com/tabasfarda/news/1392/02/66831.html

البته ضعفی که این نمونه ای که گفتم داره اینه که برای هر عکس قسمت توضیح نداره..

دوستان ممنون میشم اگر افزونه یا ترجیحا کدی در این زمینه سراغ دارن معرفی کنند..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه های گالری وردپرس زیاد هستند

که اکثرا از گالری پست استفاده میکنند یا ....

شا میتوانید اونها رو ویرایش و از زمینه دلخواه آدرس تصاویر رو بخوانید

یه نمونه ساده باشه . میشه راحت ویرایش کرد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیدا کردم اما یک مشکل داره!

افزونه WP Easy Gallery

وقتی میخوای عکس وارد کنی یه جا داره که نام و توضیح برا عکس میخواد، مثلا مینویسی "کتاب دوست خوبی ایست" و بعد Add image رو میزنی عنوان و توضیح فارسی تبدیل به علامت سوال میشه.. !!

فکر کنم باید utf-8 کنیم اما نمدونم باید کدوم فایل و چطوری این کار رو انجام بدم..

دوستان راهنمایی کنید .. سپاس

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر از جدول دیتابیس جدا استفاده میکنه باید collation جدول رو تغییر دهید utf8_general_ci

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنمایی‌تون اما هنوز علامت سوال میاد!

تو لوکال تست کردم..

میشه خود افزونه رو ویرایش کرد تا همون اول جدولاشو با utf-8 ایجاد کنه..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده ترین راه همون تغییر collation هست

برای تغییر فایل افزونه

ابتدا جدوال easy_gallery و easy_gallery_images را حذف کنید

اینو جایگزین بلاک easy_gallery_install کنید


function easy_gallery_install() {
global $wpdb;
global $easy_gallery_table;
global $easy_gallery_image_table;
global $easy_gallery_db_version;

if ( version_compare(mysql_get_server_info(), '4.1.0', '>=') ) { // from WP
if ( ! empty($wpdb->charset) )
$charset_collate = "DEFAULT CHARACTER SET $wpdb->charset";
if ( ! empty($wpdb->collate) )
$charset_collate .= " COLLATE $wpdb->collate";
}


if ( $wpdb->get_var( "show tables like '$easy_gallery_table'" ) != $easy_gallery_table ) {

$sql = "CREATE TABLE $easy_gallery_table (".
"Id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT, ".
"name VARCHAR( 30 ) NOT NULL, ".
"slug VARCHAR( 30 ) NOT NULL, ".
"description TEXT NOT NULL, ".
"thumbnail LONGTEXT NOT NULL, ".
"thumbwidth INT, ".
"thumbheight INT, ".
"PRIMARY KEY Id (Id) $charset_collate".
")";

require_once( ABSPATH . 'wp-admin/includes/upgrade.php' );
dbDelta( $sql );

$sql = "CREATE TABLE $easy_gallery_image_table (".
"Id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT, ".
"gid INT NOT NULL, ".
"imagePath LONGTEXT NOT NULL, ".
"title VARCHAR( 50 ) NOT NULL, ".
"description LONGTEXT NOT NULL, ".
"sortOrder INT NOT NULL, ".
"PRIMARY KEY Id (Id) $charset_collate".
")";

require_once( ABSPATH . 'wp-admin/includes/upgrade.php' );
dbDelta( $sql );

add_option( "easy_gallery_db_version", $easy_gallery_db_version );
}
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس

اما با این تغییر جدول ایجاد نشد..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:blink: اینو که خودم میدونستم.. :)

من هم همین کارو کردم..

بیخیال.. از پشتیبانی پلاگین پیگیری میکنم.. سپاس

http://wordpress.org/support/topic/utf-8-languages

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان عزیز وردپرسی می بخشید دوباره این تاپیک رو بالا اوردم..

پشتیبانی این پلاگین بالاخره جواب تاپیکی که زده بودمو داد اما جوابش واضح نیست ببینید:

گفته:

Hi,

Currently utf-8 languages are not fully supported, but I will look into providing a fix. Do you know if the Arabic characters are getting converted before before being inserted into the database or on rendering?

Thanks!

دوستان کسی میدونه دقیقا چی گفته؟!!

کمی مبهمه اما فکر کنم اینو گفته:

در حال حاضر از زبان های utf-8 به صورت کامل پشتیبانی نمیشود. اما امیدوارم در آینده حل شود..

این جمله آخریش مبهمه که چی گفته! دوستان منظور از جمله آخر رو اگر میدونن بگن! ممنون شما ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اشاره به تبدیل کاراکترهای عربی قبل ورو به دیتابیس کرده. حالا چرا عربی؟ /:

چیز مهمی نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اما چون سوال کرده و من باید جوابشو بدم اگه میشه بگید دقیقا چه سوالی کرده؟!

حالا چرا عربی؟

=> چون آدرس نویسنده پلاگین رو گیر آوردم ولی به روی آی پی ایران کلا بسته بود! گفتم بگم فارسی ممکنه.. ! به هر حال رفتم تو سایتش و گفتم بیا جواب تاپیک رو بده.. همون روز جواب داد..

http://wordpress.org/support/topic/utf-8-languages

در مورد این تاپیکی که در انجمن وردپرس زدم بگم که این افزونه حتی وقتی جدولاشو تبدیل به utf-8 کردم باز هم فارسی به صورت علامت سوال نمایش داده میشه!

اگر میشه شما دوستان هم بیاید تو این تاپیک در وردپرس(EN) تا بحث رو به نتیجه برسونیم.. آخه من انگلیسیم آنچنان تعریفی نداره!

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما افزونه و جداول رو حذف کنید و فایل پیوست رو جایگزین و مجدد نصب کنید

wp-easy-gallery.rar

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و سپاس!

حل شد..

اونجا هم میذارم که تصحیحش کنه..

http://wordpress.org/support/topic/utf-8-languages?replies=3#post-4177125

باز هم سپاس

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mohammades
      سلام دوستان من یه سایت میخوام مثل سایت زیر کسی میتونه راهنماییم کنه
      www.resanehtasvir.com
      <a heref="http://resanehtasvir.com">تو این ادرس سایت و ببینید</a>  
    • توسط cloudgamer
      سلام خدمت همه اعضای وردپرس فارسی
      یه مشکل خیلی بزرگ برام پیش اومده در طراحی قالب وردپرس وقتی main سایت رو ارتفاعش رو auto قرار میدم دیگه از header سایتم جلوتر نمیره و content رو در بر نمیگیره.
      هرچی چک میکنم دایو رو جای درستی بستم ولی بازم نمیدونم مشکل کجاس عکس مشکلمم این زیر میذارم
      میبینید تو عکس که main از قسمت باکسی که مطلب درباره داره پایین تر نیومده با اینکه من بهش گفتم auto و پست های من رو در بر نگرفته

    • توسط wordpress123
      سلام دوستان
      من یک تازه کار هستم که کدنویسی هم بلد نیستم . کاملا مبتدی هستم . چند روزه دارم با ویدیو های آموزشی وردپرس رو یاد میگیرم . اولین بار روی یک کامپیوتر سر کارم وارد وردپرس شدم و باهاش کار میکردم ولی وقتی خونه اومدم و خواستم با لپ تاپم کار کنم موقع آپلود عکس هرجایی این اررور رو میده و نمیزاره عکسی آپلود کنم :
      The uploaded file could not be moved to wp-content/uploads/2018/10.
      این مشکل از کجاست و چطوری حل میشه . چندجا خوندم و تو یوتیوب هم چندتا ویدیو دیدم ولی نفهیدم که چکار میکنن که درست میشه . بعضی جاها گفتن نمیدونم کد 777 بزن و php رو فلان کار کن ولی من تازه کارم و نمیتونم حلش کنم
      خواهشا هر کس میتونه کمکم کنه راهنماییم کنه خیلی معطل شدم سر این موضوع
      ممنونتون میشم
    • توسط Jamal Poosti
      سلام خسته نباشید من میخواستم ی سایت مشابه lynda یا فرانش بسازم ولی خب نمیدونم از چه افزونه یا قالبی استفاده کنم لطفا اساتید راهنمایی فرمایید.
    • توسط M a H D i
      باسلام و احترام
       
      من دنبال یک سایتی مثل سایت godui بودم که ایکن هایی به همراه انیمیشن درونش داشته باشه تا ازش الگو بگیرم
      اگر کسی میشناسته لطفا معرفی کنه
      به عنوان نمونه مثلا سایت تامین اجتماعی (البته برای تامین اجتماعی انیمیشن نداره!)
      https://www.tamin.ir
      باتشکر از شما