• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Sgwgo

کد تشخیص زبان فارسی از انگلیسی

36 پست در این موضوع قرار دارد

من یه تابع یا کدی میخوام که بتونه تشخیص بده متن وارد شده در زمینه دلخواه کاراکتر انگلیسی هستش یا فارسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از جاوا میتونین استفاده کنید.

نمونه کدی که خودم استفاده میکنم »


String.prototype.toFaDigit = function() {
return this.replace(/\d+/g, function(digit) {
var ret = '';
for (var i = 0, len = digit.length; i < len; i++) {
ret += String.fromCharCode(digit.charCodeAt(i) + 1728);
}
return ret;
});
};

String.prototype.toEnDigit = function() {
return this.replace(/[\u06F0-\u06F9]+/g, function(digit) {
var ret = '';
for (var i = 0, len = digit.length; i < len; i++) {
ret += String.fromCharCode(digit.charCodeAt(i) - 1728);
}

return ret;
});
};
function processEnter(input)
{
var enterCount = 0;
for (var i = 0; i < input.length; i++)
{
if (input.charCodeAt(i) == 10)
{
enterCount ++;
}
}
return enterCount;
}
function isEnglishString(input )
{
if (input == '')
{
return true;
}

for (var i = 0; i < input.length; i++)
{
if (input.charCodeAt(i) > 127)
{
return false;
}
}
return true;
}

function updateLengthAndMessageCount2(MainTextFieldName, messageLengthFieldName, messageCountFieldName, fieldmobileCount)
{
var fieldObj = document.getElementById(MainTextFieldName);
var messageLengthField = document.getElementById(messageLengthFieldName);
var messageCountField = document.getElementById(messageCountFieldName);
var messageContent1 = fieldObj.value;
var messageContent = messageContent1.replace(/(\r\n|\r|\n)/g, ' ');

var enterCount = processEnter(messageContent);
var browserName = navigator.appName;
var messageLength = messageContent.length + fieldmobileCount;

if (browserName != 'Netscape')
{

messageLength = messageLength - enterCount;
}
var RemainLength = 0;
var maxMessageCount = 5;
var maxEnglishLength = 160;
var maxPersianLength = 70;
var maxLongEnglishLength = 153;
var maxLongPersianLength = 66;
var isEnMessage = isEnglishString(messageContent);

var maxMessageLength = isEnMessage ? (maxMessageCount * maxLongEnglishLength) : (maxMessageCount * maxLongPersianLength);
fieldObj.MaxLength = maxMessageLength;
var messageCount = 1;
if (isEnMessage && messageLength > maxEnglishLength)
{
messageCount = messageLength > maxMessageLength ?
maxMessageCount : parseInt(messageLength % maxLongEnglishLength) == 0 ?
parseInt(messageLength / maxLongEnglishLength) :
parseInt(messageLength / maxLongEnglishLength) + 1;
}

if (!isEnMessage && messageLength > maxPersianLength)
{
messageCount = messageLength > maxMessageLength ?
maxMessageCount : parseInt(messageLength % maxLongPersianLength) == 0 ?
parseInt(messageLength / maxLongPersianLength) :
parseInt(messageLength / maxLongPersianLength) + 1;
}

if (messageCount == 1)
{
RemainLength = isEnMessage ? parseInt(maxEnglishLength - messageLength) : parseInt( maxPersianLength - messageLength)

}
else
{
RemainLength = isEnMessage ? parseInt(messageCount * maxLongEnglishLength - messageLength) : parseInt( messageCount * maxLongPersianLength - messageLength)

}
messageLengthField.value = RemainLength;
messageCountField.value = messageCount;
ChekNumLang(MainTextFieldName);
}
function ChekNumLang(MainTextFieldName) {
var fieldObj = document.getElementById(MainTextFieldName);
if (document.getElementById("FarsiNum").checked) {
fieldObj.value = fieldObj.value.toFaDigit();

}
}
function ChekNumLang_ChekBox(MainTextFieldName) {
var fieldObj = document.getElementById(MainTextFieldName);
if (document.getElementById("FarsiNum").checked) {
fieldObj.value = fieldObj.value.toFaDigit();
}
else {
fieldObj.value = fieldObj.value.toEnDigit();
}
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما دوست عزیز لطف کردید

ولی دوستان اگه کد بهتری سراغ دارن لطف معرفی کننند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشخیص انگلیسی بودن:


if (preg_match("/^[a-zA-Z0-9]+$/", $pas)) {
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون پارسا جان خیلی گلی عالی بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط یه سوال

این کد چه مشکلی داره که فقط قسمت else داره جواب میده


<?php if (preg_match("/^[a-zA-Z0-9]+$/", $clog)) { ?>
<div dir="ltr">
<?php echo nl2br($clog); ?>
</div>
<?php } else { ?>
<div dir="rtl">
<?php echo nl2br($clog); ?>
</div>
<?php }?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی برام عجیبه هرچی نیگا میندازم هیچ ایرادی نمیبینم!!!! ممنونمیشم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ورودی چی هست؟

نمونه زیر بدرستی به ازای هر متن جواب میده


$test_string = "parsi";
$test_string = "پارسی";
if(preg_match('/^[a-zA-Z0-9]+$/',$test_string)) {
echo 'EN';
}else{
echo 'ELSE';
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان یه سوال

تکلیف کاراکترها چی میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به حروف اضافه شون کنید همونطوری که اعداد و حروف معرفی شده اند

برای استفاده از این کد هیچ کارکتری نباید غیر از حروف انگلیسی یا اعدادش باشه و الا پاسخ منفی می ده

اگر از زمینه دلخواه می خوای استفاده کنی می تونی دو زمینه بسازی و در قالب زمینه اول را چپ چین و دومی را راستچین کنی که خیالت راحت شه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این تست کنید . سمبل انگلیسی


/^[a-zA-Z0-9$-/:-?{-~!"^_`\[\]]+$/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هنوز دارم از کد قبلی خودم که چند پست بالاتر گذاشتم استفاده میکنم

و محتوای رمینه من اینه:


Keyboard controls can now be used in touch control mode

دلیل چیه که جواب نمیگیرم؟

آیا اسپیس هم اینجا باعث دردسر میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

اینو تست کنید


/^[a-zA-Z0-9$-/:-?{-~!"^_`\[\] ]+$/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خطا رخ داد

Parse error: syntax error, unexpected '`'

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستور رو چطوری بکار بردید؟

اینو باید داخل ' در شرط قبلی قرار دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل


if (preg_match("/^[a-zA-Z0-9]+$/", $clog))

بعد


if (preg_match("/^[a-zA-Z0-9$-/:-?{-~!"^_`\[\] ]+$/", $clog))

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

if (preg_match("/^[a-zA-Z0-9$-/:-?{-~!\"^_`\[\] ]+$/", $clog))

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا این خطا

Warning: preg_match(): Unknown modifier '-' in

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:)


<?php

$test_string = "Keyboard controls can now be used in touch control mode";
//$test_string = "پارسی";
if (preg_match("/^[a-zA-Z0-9$-\/:-?{-~!\"^_`\[\] ]+$/", $test_string)){
echo 'EN';
}else{
echo 'ELSE';
}
?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد شما به درستی کار میکنه

حالا چرا وقتی این متن بزارم else میده


Rise and swine! It's a beautiful morning, but the Bad Piggies have just one thing on their mind: FOOD! Use two ALL NEW gadgets in these 15 NEW LEVELS to track down some elusive chocolate cake!
15 new sun-drenched levels!
Climb walls with the new suction cup gadget!
Punch your way to victory with the new spring-loaded Boxing Glove!
Go crazy in an all-new sandbox!

آیا ممکنه بخاطر اینتر موجود در کل متن هست؟

خب با یه تست کوچیک فهمیدم که بخاطر اینتر هستش آیا واسش راه حلی هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه کاراکترها کد دارند


\n خط جدید
یا
\r\n

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب مشکل اینتر هم حل شد

فقط یه چیز عجیب مونده چرا وقتی استرینگ به صورت دستی وارد کنیم جواب درست میده و وقتی از زمینه میگیره اشتباه

و هم متن دستی و هم متن زمینه یکی است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یاففففففففففتم مشکل را

ببینید آقا پارسا ما وقتی متن بصورت دستی وارد کنیم یعنی:


$string="تست
اینتر"

رشته بصورت خودکار اینتر تشخیص میده و مشکلی نیست اگه متن اینتر هم داشته باشه حله

ولی وقتی میخواد از زمینه بخونه حتی اگه در متن زمینه اینتر زده باشم موقه چاپ مقدار زمینه اگه دقت کرده باشد اینتر نادیده میگیره و همین قضیه الان واسه من مشکل ساز شده

چون طبق تست من الان اگه متن زمینه بدون اینتر باشه به درستی جواب میگیرم ولی اگه اینتر اشته باشه جواب نمیگره و else نشون میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید در ورودی که بصورت رشته وارد میکنید برای هر /n به br تبدیلش کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا منظور شما چیه؟ یعنی به br تبدیل کنم و بعد کاراکتر br تعریف کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم