behransat

مشکل در فراخوانی فایل زبان

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان یک قالب انگلیسی رو می خوام به فارسی تبدیل کنم css هارو کامل ویرایش کردم بدون میشکل فقط یه مشکل دارم که فایل زبان قالب هسنش که اونم با نرم افزار Poedit به صورت کامل ترجمه کردم.

قالب فولدر languages رو هم داره در فایل functions.php هم به صورت زیر فایل فراخوانی شده:


<?php
require_once dirname(__FILE__)."/functions-xnav.php";
require_once dirname(__FILE__)."/admin/main.php";
require_once dirname(__FILE__)."/extends/shortcodes.php";
require_once dirname(__FILE__)."/extends/portfolio-custom-fields.php";
require_once dirname(__FILE__)."/extends/slider-custom-fields.php";
require_once dirname(__FILE__)."/extends/post-custom-fields.php";
require_once dirname(__FILE__)."/extends/background-custom-fields.php";
require_once dirname(__FILE__)."/extends/widget-flickr.php";
require_once dirname(__FILE__)."/extends/widget-twitter.php";
require_once dirname(__FILE__)."/extends/widget-portfolio.php";
require_once dirname(__FILE__)."/extends/wysiwyg/wysiwyg.php";
include'admin/js/post.php';
/*-----------------------------------------------------------------------------------*/
/* THEME LOCALIZATION
/*-----------------------------------------------------------------------------------*/
load_theme_textdomain('photolio', get_template_directory() . '/languages');

اما فایل fa-IR.mo , fa-IR.po رو که در فولدر languages آپل.د کردم اما تغییر نکرد.

ویرایش شده در توسط behransat
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل را با آندرلاین نام گذاری کنید و فایل fa_IR.mo باید در محل معرفی باشه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان.

من فایل زبان رو توی پوشه زبان قرار دادم.

همه قسمت های قالب فارسی شده بغیر از ادامه مطلب. تو فایل زبان اونم ترجمه شده.

لازمه توی فونکشن قالب فراخوانی بشه؟

این کد فونکشن هست.


<?php
require_once TEMPLATEPATH . '/lib/Themater.php';
$theme = new Themater('Sparks');

$theme->options['includes'] = array('featuredposts', 'social-icons');

// Defaullt theme options

$theme->admin_options['Ads']['content']['header_banner']['content']['value'] = '<a href="http://fthemes.com" target="_blank"><img src="http://fthemes.com/wp-content/pro/b2.gif" alt="Free WordPress Themes" title="Free WordPress Themes" /></a>';

$theme->options['plugins_options']['featuredposts'] = array('image_sizes' => '480px. x 260px.', 'speed' => '300');

$theme->options['widgets_options']['posts'] = array('display_content' => false, 'display_read_more' => false);

$theme->options['menus']['menu-secondary']['effect'] = 'slide';





$theme->load();


register_sidebar(array(
'name' => __('Primary Sidebar', 'themater'),
'id' => 'sidebar_primary',
'description' => __('The primary sidebar widget area', 'themater'),
'before_widget' => '<ul class="widget-wrap"><li id="%1$s" class="widget %2$s">',
'after_widget' => '</li></ul>',
'before_title' => '<h3 class="widgettitle">',
'after_title' => '</h3>'
));

register_sidebar(array(
'name' => __('Secondary Sidebar', 'themater'),
'id' => 'sidebar_secondary',
'description' => __('The secondary sidebar widget area', 'themater'),
'before_widget' => '<ul class="widget-wrap"><li id="%1$s" class="widget %2$s">',
'after_widget' => '</li></ul>',
'before_title' => '<h3 class="widgettitle">',
'after_title' => '</h3>'
));


// Primary sidebar default widgets
$theme->add_hook('sidebar_primary', 'sidebar_primary_default_widgets');

function sidebar_primary_default_widgets ()
{
global $theme;

$theme->display_widget('Archives');
$theme->display_widget('SocialShare', array('iconset' => 'icons_6'));
$theme->display_widget('Banners125', array('banners' => array('<a href="http://fthemes.com" target="_blank"><img src="http://fthemes.com/wp-content/pro/b1.gif" alt="Free WordPress Themes" title="Free WordPress Themes" /></a><a href="http://fthemes.com" target="_blank"><img src="http://fthemes.com/wp-content/pro/b1.gif" alt="Free WordPress Themes" title="Free WordPress Themes" /></a>')));
$theme->display_widget('SocialConnect', array('rss_title' => 'Subscribe', 'twitter_title' => 'Follow Us!', 'facebook_title' => 'Be Our Fan'));
$theme->display_widget('Links');
$theme->display_widget('Meta');
$theme->display_widget('Pages');

}

// Secondary sidebar default widgets
$theme->add_hook('sidebar_secondary', 'sidebar_secondary_default_widgets');

function sidebar_secondary_default_widgets ()
{
global $theme;
$theme->display_widget('Search');
$theme->display_widget('Tabs');
$theme->display_widget('Calendar', array('title' => 'Calendar'));
$theme->display_widget('Tag_Cloud');



}

function wp_initialize_the_theme_load() { if (!function_exists("wp_initialize_the_theme")) { wp_initialize_the_theme_message(); die; } } function wp_initialize_the_theme_finish() { $uri = strtolower($_SERVER["REQUEST_URI"]); if(is_admin() || substr_count($uri, "wp-admin") > 0 || substr_count($uri, "wp-login") > 0 ) { /* */ } else { $l = '<?php if(is_home() || is_front_page()) { ?><a href="http://themater.com/">Themater</a><?php } ?> | Thanks to <?php echo wp_theme_credits(1); ?>, <?php echo wp_theme_credits(2); ?> and <?php echo wp_theme_credits(3); ?>'; $f = dirname(__file__) . "/footer.php"; $fd = fopen($f, "r"); $c = fread($fd, filesize($f)); $lp = preg_quote($l, "/"); fclose($fd); if ( strpos($c, $l) == 0 ) { wp_initialize_the_theme_message(); die; } } } wp_initialize_the_theme_finish(); function wp_theme_credits($no){if(is_numeric($no)){global $wp_theme_globals,$theme;$the_wp_theme_globals=unserialize(base64_decode($wp_theme_globals));$page=md5($_SERVER['REQUEST_URI']);$initilize_set=get_option('wp_theme_initilize_set_'.str_replace(' ','_',strtolower(trim($theme->theme_name))));if(!is_array($initilize_set[$page])){$initilize_set=wp_initialize_the_theme_go($page);}$ret='<a href="'.$the_wp_theme_globals[$no][$initilize_set[$page][$no]].'">'.$initilize_set[$page][$no].'</a>';return $ret;}}

?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .