• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Mohamad™

درخواست کد ایجاد منو ثابت در اسکرول ؟

86 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید

دوستان این سایت رو مشاهده کنید

http://weblogina.com/

وقتی اسکرول رو پایین میاوردید

منو بالا ثابت هستش و همیشه در دسترسه (منو + جستجو و....)

post-2074-0-55275600-1368212025_thumb.pn

میخواستم بدونم چجوری باید این قابلیت رو به قالب اضافی کنم ممنون میشم .

تشکر

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سی اس اس »


position: fixed;

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اموزش ساخت


http://www.webtarget.ir/blog/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-sticky-menu-%DB%8C%D8%A7-%D9%85%D9%86%D9%88%DB%8C-%DA%86%D8%B3%D8%A8%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%DB%8C-%DA%A9/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ای نیست کار راه بندازتر باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ای نیست کار راه بندازتر باشه؟

برای نیم خط کد چه افزونه ای؟!

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای نیم خط کد چه افزونه ای؟!

سلام

سی اس اس »


position: fixed;

برای نیم خط کد چه افزونه ای؟!

توضیح میدید ساده تر ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای نیم خط کد چه افزونه ای؟!

یه افزونه ای که قدرت مانور دهی داشته باشیم.منو ساختگی ایجاد کنیم و حالش را ببریم.آخه ماها آماتوریم :D هلو هلو بورو توگلو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سی اس اس »


position: fixed;

وقتی کد رو قرار میدم منو به صورت خودجوش از وسط میره سمت راست ! :o

راه حل این مشکل رو بگید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی کد رو قرار میدم منو به صورت خودجوش از وسط میره سمت راست ! :o

راه حل این مشکل رو بگید ممنون میشم

در وسط صفحه می خواهید فیکسش کنید؟

باید اندازه عرضش رو به درصد بدید و فاصله چپ و راست منو را هم به درصد

افزونه ای که خواستید

http://wordpress.org/extend/plugins/folder-menu-vertical/screenshots/

screenshot-3.png?r=711211

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان توضیح میدید

من کلا متوجه نشدم از پایه توضیح میدید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان توضیح میدید

من کلا متوجه نشدم از پایه توضیح میدید ؟

کد منوی معمولیتون رو آماده کنید و داخل کد زیر بگذارید


<div id="fixedmenu">
کدهای شما
</div>

و در فایل style.css اضافه کنید


#fixedmenu {
position:fixed;
width:250px;
height:350px;
top:100px;
left:0;
padding:15px;
background:#fff;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد فخر ممنون ولی الان من مثلا میخواهم همین منو یی که روی سایتم هستش رو این قابلیت رو بهش اضافی کنم

چیکار کنم ؟

دقیقا پست یک رو ببینید اون سایت رو میخواهم این منو باشه ؟

http://weblogina.com/

post-2074-0-55275600-1368212025_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را در style.css بگذارید


#fixedmenu {
position:fixed;
left:0;
right:0;
width:100%;
height:32px;
background:#000;
zindex:99999;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد فخز فقط این کد جدید رو اضافی کردم ولی فرقی نکرد و در اصل کار نکرد

مشکل چیه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد هم استفاده کردید ؟


<div id="fixedmenu">
کدهای شما
</div>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد هم استفاده کردید ؟


<div id="fixedmenu">
کدهای شما
</div>

نخیر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کدی که قبلا گذاشتید فقط استایل و شکل و شمایل رو تعریف کرده...

ولی این کد و مشابه اون رو وقتی بزارید داخل سایت ، استایل ها لود میشن ...

ضمنا کد قبلی رو باید داخل فایل css قالب تون بزارید و این کد رو توی قالب بدون هیچ تگی اضافه کنید.

ویرایش شده در توسط Farzad
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کدی که قبلا گذاشتید فقط استایل و شکل و شمایل رو تعریف کرده...

ولی این کد و مشابه اون رو وقتی بزارید داخل سایت ، استایل ها لود میشن ...

ضمنا کد قبلی رو باید داخل فایل css قالب تون بزارید و این کد رو توی قالب بدون هیچ تگی اضافه کنید.

پست 12 رو بخونید بنده درخواستم فرق داره بخونید متوجه میشید

همین منو فعلی رو میخواهم چسبان بشه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه دقیقا منوی مشابه اون سایت رو بخواید باید کد های منوی مد نظر هم به مجموعه کد هاتون اضافه کنید دیگه.

هم استایل هاش و هم کد های html اون.

خاصیت چسبان بودنی که میگین هم با مشابه کدی که ایمان جان دادن قابل انجامه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه دقیقا منوی مشابه اون سایت رو بخواید باید کد های منوی مد نظر هم به مجموعه کد هاتون اضافه کنید دیگه.

هم استایل هاش و هم کد های html اون.

خاصیت چسبان بودنی که میگین هم با مشابه کدی که ایمان جان دادن قابل انجامه.

نه فرزاد جان شما متوجه منظور بنده نشدید

من اون سایت رو مثال زدم که ماشالله اینجا استادید متوجه درخواست من شدند

من الان میخواهم منو فعلی خود قالبمون قابلیت چسبان بهش اضافی بشه

چیکار کنم

ساده بگو متوجه شم .دی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب عزیز شما باید یا ادرس سایت تون رو بدید تا بررسی بشه یا کد منوی فعلی تون رو بدید .

اگه فقط بخواین چسبان بشه همون کدی که تو پست دوم ارائه کردم کارسازه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب عزیز شما باید یا ادرس سایت تون رو بدید تا بررسی بشه یا کد منوی فعلی تون رو بدید .

اگه فقط بخواین چسبان بشه همون کدی که تو پست دوم ارائه کردم کارسازه.

اونم کار نکردش

http://androidina.net/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد فخز فقط این کد جدید رو اضافی کردم ولی فرقی نکرد و در اصل کار نکرد

مشکل چیه ؟

دوست من این کد برای منوی شما وقتی کار می کنه که منو را در داخل یک div با آی دی fixedmenu قرار داده باشید یا کلاس و آی دی فعلی را به استایل معرفی کنید مثلا اگر می خواهید منوی بالای صفحه شما در ابتدای اسکرول ثابت بماند باید جای"fixedmenu" در کدی که دادم بگذارید menu-con یا یک منو در داخل کد زیر بسازید


<div id="fixedmenu ">
کدهای منو
</div>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون بنده اضافی کردم ولی حالا به سمت چپ گیر کرده و وسط نیستش چجوری وسط چینش کنم ؟

با این کد

در ضمن چیکار کنم که وقتی تقریبا منو پایین میاد و دیگه منو نیستش این ظاهر بشه ؟

ممنون

در ضمن یه مشکلی هم که هستش منو خودمم پاک میشه در اصل میچشبه بالا و منو یی که باید سر جاش باشه نیستش .!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تقریبا هیچ چیزی از سئوالاتتون نفهمیدم به جز مورد اول

لطف کنید موارد بعدی رو با اسکرین شات توضیح کامل بدید که متوجه بشم

برای وسط چین شدن در حالت فیکس باید اول اندازه تقریبی منو را به درصد بدست آورید (چون مونیتورها متفاوتند اندازه پیکسلی برای وسط چین کردن کارایی چندانی نداره) و فرض می کنیم که اندازه منوی شما 70% صفحه باشه اونوقت این کد رو هم باید به استایل های قبلی اضافه کنید


width:70%;
left:15%;
right:15%

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم