Mohamad™

درخواست کد ایجاد منو ثابت در اسکرول ؟

86 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید

دوستان این سایت رو مشاهده کنید

http://weblogina.com/

وقتی اسکرول رو پایین میاوردید

منو بالا ثابت هستش و همیشه در دسترسه (منو + جستجو و....)

post-2074-0-55275600-1368212025_thumb.pn

میخواستم بدونم چجوری باید این قابلیت رو به قالب اضافی کنم ممنون میشم .

تشکر

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سی اس اس »


position: fixed;

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اموزش ساخت


http://www.webtarget.ir/blog/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-sticky-menu-%DB%8C%D8%A7-%D9%85%D9%86%D9%88%DB%8C-%DA%86%D8%B3%D8%A8%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%DB%8C-%DA%A9/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ای نیست کار راه بندازتر باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ای نیست کار راه بندازتر باشه؟

برای نیم خط کد چه افزونه ای؟!

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای نیم خط کد چه افزونه ای؟!

سلام

سی اس اس »


position: fixed;

برای نیم خط کد چه افزونه ای؟!

توضیح میدید ساده تر ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای نیم خط کد چه افزونه ای؟!

یه افزونه ای که قدرت مانور دهی داشته باشیم.منو ساختگی ایجاد کنیم و حالش را ببریم.آخه ماها آماتوریم :D هلو هلو بورو توگلو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سی اس اس »


position: fixed;

وقتی کد رو قرار میدم منو به صورت خودجوش از وسط میره سمت راست ! :o

راه حل این مشکل رو بگید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی کد رو قرار میدم منو به صورت خودجوش از وسط میره سمت راست ! :o

راه حل این مشکل رو بگید ممنون میشم

در وسط صفحه می خواهید فیکسش کنید؟

باید اندازه عرضش رو به درصد بدید و فاصله چپ و راست منو را هم به درصد

افزونه ای که خواستید

http://wordpress.org/extend/plugins/folder-menu-vertical/screenshots/

screenshot-3.png?r=711211

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان توضیح میدید

من کلا متوجه نشدم از پایه توضیح میدید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان توضیح میدید

من کلا متوجه نشدم از پایه توضیح میدید ؟

کد منوی معمولیتون رو آماده کنید و داخل کد زیر بگذارید


<div id="fixedmenu">
کدهای شما
</div>

و در فایل style.css اضافه کنید


#fixedmenu {
position:fixed;
width:250px;
height:350px;
top:100px;
left:0;
padding:15px;
background:#fff;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد فخر ممنون ولی الان من مثلا میخواهم همین منو یی که روی سایتم هستش رو این قابلیت رو بهش اضافی کنم

چیکار کنم ؟

دقیقا پست یک رو ببینید اون سایت رو میخواهم این منو باشه ؟

http://weblogina.com/

post-2074-0-55275600-1368212025_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را در style.css بگذارید


#fixedmenu {
position:fixed;
left:0;
right:0;
width:100%;
height:32px;
background:#000;
zindex:99999;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد فخز فقط این کد جدید رو اضافی کردم ولی فرقی نکرد و در اصل کار نکرد

مشکل چیه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد هم استفاده کردید ؟


<div id="fixedmenu">
کدهای شما
</div>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد هم استفاده کردید ؟


<div id="fixedmenu">
کدهای شما
</div>

نخیر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کدی که قبلا گذاشتید فقط استایل و شکل و شمایل رو تعریف کرده...

ولی این کد و مشابه اون رو وقتی بزارید داخل سایت ، استایل ها لود میشن ...

ضمنا کد قبلی رو باید داخل فایل css قالب تون بزارید و این کد رو توی قالب بدون هیچ تگی اضافه کنید.

ویرایش شده در توسط Farzad
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کدی که قبلا گذاشتید فقط استایل و شکل و شمایل رو تعریف کرده...

ولی این کد و مشابه اون رو وقتی بزارید داخل سایت ، استایل ها لود میشن ...

ضمنا کد قبلی رو باید داخل فایل css قالب تون بزارید و این کد رو توی قالب بدون هیچ تگی اضافه کنید.

پست 12 رو بخونید بنده درخواستم فرق داره بخونید متوجه میشید

همین منو فعلی رو میخواهم چسبان بشه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه دقیقا منوی مشابه اون سایت رو بخواید باید کد های منوی مد نظر هم به مجموعه کد هاتون اضافه کنید دیگه.

هم استایل هاش و هم کد های html اون.

خاصیت چسبان بودنی که میگین هم با مشابه کدی که ایمان جان دادن قابل انجامه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه دقیقا منوی مشابه اون سایت رو بخواید باید کد های منوی مد نظر هم به مجموعه کد هاتون اضافه کنید دیگه.

هم استایل هاش و هم کد های html اون.

خاصیت چسبان بودنی که میگین هم با مشابه کدی که ایمان جان دادن قابل انجامه.

نه فرزاد جان شما متوجه منظور بنده نشدید

من اون سایت رو مثال زدم که ماشالله اینجا استادید متوجه درخواست من شدند

من الان میخواهم منو فعلی خود قالبمون قابلیت چسبان بهش اضافی بشه

چیکار کنم

ساده بگو متوجه شم .دی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب عزیز شما باید یا ادرس سایت تون رو بدید تا بررسی بشه یا کد منوی فعلی تون رو بدید .

اگه فقط بخواین چسبان بشه همون کدی که تو پست دوم ارائه کردم کارسازه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب عزیز شما باید یا ادرس سایت تون رو بدید تا بررسی بشه یا کد منوی فعلی تون رو بدید .

اگه فقط بخواین چسبان بشه همون کدی که تو پست دوم ارائه کردم کارسازه.

اونم کار نکردش

http://androidina.net/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد فخز فقط این کد جدید رو اضافی کردم ولی فرقی نکرد و در اصل کار نکرد

مشکل چیه ؟

دوست من این کد برای منوی شما وقتی کار می کنه که منو را در داخل یک div با آی دی fixedmenu قرار داده باشید یا کلاس و آی دی فعلی را به استایل معرفی کنید مثلا اگر می خواهید منوی بالای صفحه شما در ابتدای اسکرول ثابت بماند باید جای"fixedmenu" در کدی که دادم بگذارید menu-con یا یک منو در داخل کد زیر بسازید


<div id="fixedmenu ">
کدهای منو
</div>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون بنده اضافی کردم ولی حالا به سمت چپ گیر کرده و وسط نیستش چجوری وسط چینش کنم ؟

با این کد

در ضمن چیکار کنم که وقتی تقریبا منو پایین میاد و دیگه منو نیستش این ظاهر بشه ؟

ممنون

در ضمن یه مشکلی هم که هستش منو خودمم پاک میشه در اصل میچشبه بالا و منو یی که باید سر جاش باشه نیستش .!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تقریبا هیچ چیزی از سئوالاتتون نفهمیدم به جز مورد اول

لطف کنید موارد بعدی رو با اسکرین شات توضیح کامل بدید که متوجه بشم

برای وسط چین شدن در حالت فیکس باید اول اندازه تقریبی منو را به درصد بدست آورید (چون مونیتورها متفاوتند اندازه پیکسلی برای وسط چین کردن کارایی چندانی نداره) و فرض می کنیم که اندازه منوی شما 70% صفحه باشه اونوقت این کد رو هم باید به استایل های قبلی اضافه کنید


width:70%;
left:15%;
right:15%

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر