• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
themefarsi

لینک مستقیم به تصاویر بزرگ

21 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی...

بنده می خوام یه برگه نمونه کارها طراحی کنم با استایل خاصی مثل گالری فیسبوک که وقتی روی هر تصویر کلیک می کنیم بصورت لایت باکس باز شه تصویر بزرگ و کنارش هم کامنت های فیسبوک رو نشون بدم ...

پیشنهاد اساتید چیه ؟

و اینکه کدی که باید بذاریم توی لایت باکس واسه نمایش تصویر بزرگ که با کلیک روی تصویر شاخص اونو نشون بده چیه ؟!!

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید این رو اختصاصی بنویسید

کار لایت باکس که با lightbox و fancybox انجام میشه بعد هم باید توی اونها تصاویر رو نمایش بدید و با افزونه یا کد اتصال به فیسبوک بخش دیدگاه ها رو لود کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آره قسمت لایت باکس و اینا که حلله مشکلی ندارم ... اما همینه لود کامنت های فیسبوک رو مشکل دارم ... چیزی سراغ دارید واسه اینکار که قبلاً استفاده کرده باشید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر اما هم کدش هست و هم افزونه

کدوم مورد رو میخوان استفاده کنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تا اینجا که لیست مطالب رو بصورت تصویر شاخص نشون میدم مشکلی ندارم، اما نمی دونم چه کدی رو باید بذارم واسه تصویری که روش کلیک میشه اندازه بزرگشو نشون بدم این حل شه حالا میشه یجوری کامنت های وردپرس رو توی لایت باکس جا داد.

ضمناً یک پلاگین مخصوص همین کار پیدا کردم که هم لایت باکس باز میشه هم کامنت های فیسبوک رو میاره کنارش اما محدودیت داره و باید خرید امکان تنظیماتش رو ... آیا میشه دستکاریش کرد یا خیر ؟! اگه میشه که بدم اینجا یه دستی به سر رو روش بکشید ;):P:D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اگه منظورتون اینه که محدودیت پلاگین برداشته شه که متاسفانه طبق قوانین انجمن این کار ممکن نیست.

پلاگین دیگه ای پیدا کنید یا نسخه ی کاملش رو خریداری کنید.

موفق باشید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لایت باکس گالری که فراوون هست، اما اینی که می خوام نیست ... :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای عکس:

http://wordpress.org/extend/plugins/jquery-lightbox-for-native-galleries/

این افزونه روی گالریهای پیش فرض وردپرس کار میکنه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای عکس:

http://wordpress.org/extend/plugins/jquery-lightbox-for-native-galleries/

این افزونه روی گالریهای پیش فرض وردپرس کار میکنه

ممنون :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام مجدد خدمت دوستان :

بنده برای نمایش تصاویر شاخص با اندازه های متفاوت توی فانکشن اندازه های دلخواهمو تعریف کردم و از کد زیر استفاده می کنم ...


<?php the_post_thumbnail('single', array('class' => 'postimg')); ?>

این بدون مشکل کار میکنه و تصویر مورد نظرم رو با اون اندازه که می خوامو لود می کنه برام، اما یه مشکلی دارم، می خوام همین تصویر رو در اندازه بزرگ لایت باکس کنم ، آیا این کد درست هست برای اینکار ؟

با فرض اینکه استایل و اسکریپت های لایت باکس مورد نظر رو در هدر جایگزین کرده باشم ...


<a rel="lightbox" href="<?php the_post_thumbnail('large', array('class' => 'postimg')); ?>" > <?php the_post_thumbnail('single', array('class' => 'postimg')); ?> </a>

ویرایش شده در توسط themefarsi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله، اگه درست کار کنه که مشکلی نداره!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله کد رو می دونم درسته اما کار نمی کنه متأسفانه :(

shot.jpg:(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ضمناً وقتی لایت باکس رو بعد از آدرس قرار میدم تموم کد رو اون بالا نشون میده :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از تکه اول کد هست ... کدی که در href می گذارم تا تصویر بزرگ رو لود کنه برام ... جایگزینی داره ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم کد باعث این حالت میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم کد باعث این حالت میشه؟

این کد ...


<?php the_post_thumbnail('large', array('class' => 'postimg')); ?>

الان مشکلم با لایت باکس حل شده اگر ادرس مستقیم تصویری رو بدم بدون مشکل نشون میده، اما وقتی می خوام تصویر بزرگ از یک عکس دیگه رو نشون بدم توی لایت باکس و از این کد برای لود تصویر استفاده می کنم


<?php the_post_thumbnail('large', array('class' => 'postimg')); ?>

کد رو هم توی کار نشون میده :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در ابتدای صفحه هست

کد functions را بررسی کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در ابتدای صفحه هست

کد functions را بررسی کنید

خوب کد فانکشن چی باید داشته باشه یا نداشته باشه ؟! از چه قسمتی می تونه باشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول همه کدها ببینید ای بخش اضافه وجود داره؟

تغییر پوسته بدید حذف میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو اینطوری تغییر دادم درست شد ... مشکل حل شد :)


<?php
if ( has_post_thumbnail()) {
$large_image_url = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id(), 'large');
echo '<a class="fancybox-effects-b" href="' . $large_image_url[0] . '" title="' . the_title_attribute('echo=0') . '" >';
the_post_thumbnail('single');
echo '</a>';
}
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم