• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
themefarsi

لینک مستقیم به تصاویر بزرگ

21 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی...

بنده می خوام یه برگه نمونه کارها طراحی کنم با استایل خاصی مثل گالری فیسبوک که وقتی روی هر تصویر کلیک می کنیم بصورت لایت باکس باز شه تصویر بزرگ و کنارش هم کامنت های فیسبوک رو نشون بدم ...

پیشنهاد اساتید چیه ؟

و اینکه کدی که باید بذاریم توی لایت باکس واسه نمایش تصویر بزرگ که با کلیک روی تصویر شاخص اونو نشون بده چیه ؟!!

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید این رو اختصاصی بنویسید

کار لایت باکس که با lightbox و fancybox انجام میشه بعد هم باید توی اونها تصاویر رو نمایش بدید و با افزونه یا کد اتصال به فیسبوک بخش دیدگاه ها رو لود کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آره قسمت لایت باکس و اینا که حلله مشکلی ندارم ... اما همینه لود کامنت های فیسبوک رو مشکل دارم ... چیزی سراغ دارید واسه اینکار که قبلاً استفاده کرده باشید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر اما هم کدش هست و هم افزونه

کدوم مورد رو میخوان استفاده کنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تا اینجا که لیست مطالب رو بصورت تصویر شاخص نشون میدم مشکلی ندارم، اما نمی دونم چه کدی رو باید بذارم واسه تصویری که روش کلیک میشه اندازه بزرگشو نشون بدم این حل شه حالا میشه یجوری کامنت های وردپرس رو توی لایت باکس جا داد.

ضمناً یک پلاگین مخصوص همین کار پیدا کردم که هم لایت باکس باز میشه هم کامنت های فیسبوک رو میاره کنارش اما محدودیت داره و باید خرید امکان تنظیماتش رو ... آیا میشه دستکاریش کرد یا خیر ؟! اگه میشه که بدم اینجا یه دستی به سر رو روش بکشید ;):P:D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اگه منظورتون اینه که محدودیت پلاگین برداشته شه که متاسفانه طبق قوانین انجمن این کار ممکن نیست.

پلاگین دیگه ای پیدا کنید یا نسخه ی کاملش رو خریداری کنید.

موفق باشید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لایت باکس گالری که فراوون هست، اما اینی که می خوام نیست ... :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای عکس:

http://wordpress.org/extend/plugins/jquery-lightbox-for-native-galleries/

این افزونه روی گالریهای پیش فرض وردپرس کار میکنه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای عکس:

http://wordpress.org/extend/plugins/jquery-lightbox-for-native-galleries/

این افزونه روی گالریهای پیش فرض وردپرس کار میکنه

ممنون :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام مجدد خدمت دوستان :

بنده برای نمایش تصاویر شاخص با اندازه های متفاوت توی فانکشن اندازه های دلخواهمو تعریف کردم و از کد زیر استفاده می کنم ...


<?php the_post_thumbnail('single', array('class' => 'postimg')); ?>

این بدون مشکل کار میکنه و تصویر مورد نظرم رو با اون اندازه که می خوامو لود می کنه برام، اما یه مشکلی دارم، می خوام همین تصویر رو در اندازه بزرگ لایت باکس کنم ، آیا این کد درست هست برای اینکار ؟

با فرض اینکه استایل و اسکریپت های لایت باکس مورد نظر رو در هدر جایگزین کرده باشم ...


<a rel="lightbox" href="<?php the_post_thumbnail('large', array('class' => 'postimg')); ?>" > <?php the_post_thumbnail('single', array('class' => 'postimg')); ?> </a>

ویرایش شده در توسط themefarsi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله، اگه درست کار کنه که مشکلی نداره!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله کد رو می دونم درسته اما کار نمی کنه متأسفانه :(

shot.jpg:(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ضمناً وقتی لایت باکس رو بعد از آدرس قرار میدم تموم کد رو اون بالا نشون میده :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از تکه اول کد هست ... کدی که در href می گذارم تا تصویر بزرگ رو لود کنه برام ... جایگزینی داره ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم کد باعث این حالت میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم کد باعث این حالت میشه؟

این کد ...


<?php the_post_thumbnail('large', array('class' => 'postimg')); ?>

الان مشکلم با لایت باکس حل شده اگر ادرس مستقیم تصویری رو بدم بدون مشکل نشون میده، اما وقتی می خوام تصویر بزرگ از یک عکس دیگه رو نشون بدم توی لایت باکس و از این کد برای لود تصویر استفاده می کنم


<?php the_post_thumbnail('large', array('class' => 'postimg')); ?>

کد رو هم توی کار نشون میده :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در ابتدای صفحه هست

کد functions را بررسی کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در ابتدای صفحه هست

کد functions را بررسی کنید

خوب کد فانکشن چی باید داشته باشه یا نداشته باشه ؟! از چه قسمتی می تونه باشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول همه کدها ببینید ای بخش اضافه وجود داره؟

تغییر پوسته بدید حذف میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو اینطوری تغییر دادم درست شد ... مشکل حل شد :)


<?php
if ( has_post_thumbnail()) {
$large_image_url = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id(), 'large');
echo '<a class="fancybox-effects-b" href="' . $large_image_url[0] . '" title="' . the_title_attribute('echo=0') . '" >';
the_post_thumbnail('single');
echo '</a>';
}
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.