• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
ahadto

تعیین زمان لود

19 پست در این موضوع قرار دارد

آیا توی پی اچ پی (یا هر زبان دیگه ای) میشه شرطی گذاشت و کاری کرد که کد مشخصی بعد از زمان مشخصی لود بشه، مثلا کد گوگل پلاس بعد از 10 ثانیه لود شه و قبل از 10 ثانیه هیچ کدی خوانده نشود (نه اینکه لود صورت بگیره اما مخفی شه)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

باجی کوئری میشه همچین کاری کرد:


<script type="text/javascript">

// Check if the page has loaded completely
$(document).ready( function() {
setTimeout( function() {
$('#some_id').load('index.php');
}, 10000);
});
</script>

همون #some_id بعداز 10 ثانیه لود میشه

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ولی می خواستم داخل فوتر به کار ببرم و یه سری کدهای جاوا و ... که زیاد لازم نیستند و سنگین هستند مثلا بعد 20 ثانیه لود بشن، اینجوری امکانش هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام کدهای جاوا را می تونید داخل یک فانکشن بگذارید و با دستور onload بخوانید که بعد از لود باقی صفحه لود بشوند ولی باز مدت زمان خود را اشغال می کنند و رم سیستم را مشغول می سازند و بسته به میزان رمی که در موقع خرید هاست گرفتید یا صفحه سفید می شود تا لودشان تمام شود یا در حالت استندبای یا تایمر می ماند و یا کند می شود

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلش فقط اینه که رم رو مشغول می کنه؟ آیا باعث سریعتر لود شدن صفحه توسط بازدید کننده میشه یا اونو هم کند می کنه و در کل نمیصرفه اینجور کاری کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییری نمی کنه وقتی رم درگیر باشه موس به حالتتایمر در می آد و کار نمی کنه تا رم آزراد بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای لود بعد از رفتن موس روی اون قسمت چی؟ آیا کدی هست که مثلا بعد از رفتن موس روی قسمت گوگل پلاس کدهاش لود بشن، مخصوصا که کدهای گوگل پلاس از پورت ssl خونده میشن و سرعت رو پائین میارن (البته خود کد از کد گوگل پلاس و اینجور موارد سنگین تر نباشه :) )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه کدهایی از گوگل پلاس لود بشه؟

منظور باکس شرینگ هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم همون کدهای جاوای گوگل پلاس هست، همون کد معروفی که خود سایت گوگل برا نمایش دکمه گوگل پلاس میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم همون کدهای جاوای گوگل پلاس هست، همون کد معروفی که خود سایت گوگل برا نمایش دکمه گوگل پلاس میده

کد آخر این صفحه

http://stackoverflow.com/questions/753514/how-do-i-dynamically-load-google-analytics-javascript

زمانبندی

http://www.w3schools.com/js/js_timing.asp

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه هم در این زمینه مناسبه!

یا اینکه defer به کدهای جاوااسکریپت اضافه کنید که پس از لود صفحه لود بشند!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این defer چیه و چجور باید به کدهای جاوا اضافه کنم?

هدفم اینه که سرعت لود بره بالا و کدهای جاوا مثل کد تولتیپ و کدهای گوگل پلاس و ... بعد از لود صفحه لود بشن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما سعی کن بیشتر کدهای جاوا اسکریپت را در فوتر لود کنی ، یک نکته که باید بدونید این هستش که وقتی یک فایل جاوااسکریپت توسط مرورگر فارخونده میشه همزمان با آن هیچ فایل دیگر فراخونده نمیشه!

اگر اشتباه نکنم قبل از بستن تگ اسکریپت ;defer را اضافه کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معنای این defer چی هست دقیقا؟ یعنی این فایل بعد از تمامی کدها لود بشه؟ نحوه استفادش رو هم بی زحمت دقیق بگید

در مورد کدهای جاوا همین کار رو کردم و همه رو بردم فوتر اما باز هم اذیت می کنه و همزمان لود میشه، به همین خاطر بعضی کدهای جاوام رو حذف کردم، می خواستم کاری کنم که وقتی صفحه کامل لود شد و همه چی اومد اونوقت شروع به لود کنه تا بتونم کدهای جاوای زیادی استفاده کنم

و دغدغه پائین اومدن سرعت رو دیگه نداشته باشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین حالت همینه که در فوتر لود بشن

استفاده از cdn هم میتونه کمک نه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین حالت همینه که در فوتر لود بشن

استفاده از cdn هم میتونه کمک نه

سی دی ان های رایگان هم فایده ای دارند؟ اصلا سی دی ان برای ما که فقط سایتمامون توی ایران کاربرد دارند سودی داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر سایت روی هاست ایرانی هست خیر cdn استفاده نکنید!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتم روی سرور ایران نیست، منظورم این هست که کل بازدید کنندگان ما از ایران هستند و سی دی ان هم اینجور که من فهمیدم وقتی کاربرد داره که از سرتاسر جهان بازدید کننده داشته باشی که هر فرد از سروری که بهش نزدیکتر هست اطلاعات رو لود می کنه، پس ما که فقط بازدید کننده هامون از ایران هستند سودی داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم طرف ایران چه سرورهایی ساپورت میشه اما میتونه کمک کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری