• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
saber

در خواست CSS3 به شیوه وبلاگ گوگل

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

اگر به وبلاگ گوگل رفته باشین حتما یه Css3 اون بالا پیش هیدر میبینید که با رفتن روش تکون می خوره چیزه جالبی هست.کدش رو میشود یکی از بزرگواران قرار بدهد؟

http://googleblog.blogspot.com/

ممنون میشیم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با جاوااسکریپت و جی کوئری هست دوست عزیز.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدش رو نمیشه طوری به دست آورد؟

برای این که بسازیم باید چکار کنیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای نوشتنش باید جی کوئری بدونید.

من کد آماده شرو جایی ندیدم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام عذر می خواهم صبح زوده و با عجله دارم میرم سرکار نتونستم صفحه را ببینم فقط کدهای jquery را می توان به راحتی در سورس کد صفحه دید و مانند php نیستند که نتیجه را ببینید راست کلیک نمایید سورس را احضار نمایید

نام کلاس یل آی دی بلوک مورد نظر را بیابید و در صفحه جستجو نمایید

جی کوئری ها به یک کتابخانه مرکزی وصلند که می تواند


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

باشد که در head قرار می گیرد و کد اصلی را هم که چیزی مشابه


<script>
$(".class").click(function () {
$(this).toggleClass("highlight");
});
</script>
یا
<script>
$("#id").click(function () {
$(this).toggleClass("highlight");
});
</script>

است را هم که از سورس ها می توانید بیابید به همین سادگی

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز دیدم

اگر بخواهید چنین چیزی رو با CSS3 بنویسید باید اول یک لایه با آی دی مشخص داشته باشید که قابلیت ترانسپورت رو براش تعریف کرده باشید یعنی کد زیر


#layer {-moz-transition: all 1.8s linear .2s;
-o-transition:all 1.8s linear .2s;
-webkit-transition: all 1.8s linear .2s;
transition: all 1.8s linear .2s; }

و بعد برای دایره های رنگی چند جای مختلف را در چند کلاس مختلف تعریف کنید و در نهایت یک کد یک خطی جاوا اسکریپت هم برای هر لایه اضافه کنید مثل


<div id="layer" class="cl1">
<div class="subcl1" onmouseover="document.getElementById('layer').className='cl2'">
</div>
</div>

والبته خود گوگل jquery نوشته که برای آشنایی باید دو پیوند زیر را ببینید پیوند اول پیوند به کتابخانه است و می تونه با همان کیفیت قرار بگیره و پیوند دوم کدهای مخصوص وبلاگ

http://ajax.googleap...1/jquery.min.js

www.blogblog.com/dynamicviews/fd3d7a59ef034be3/js/thirdparty/jquery-mousewheel.js

ویرایش شده در توسط imanfakhar
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم