saber

در خواست CSS3 به شیوه وبلاگ گوگل

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

اگر به وبلاگ گوگل رفته باشین حتما یه Css3 اون بالا پیش هیدر میبینید که با رفتن روش تکون می خوره چیزه جالبی هست.کدش رو میشود یکی از بزرگواران قرار بدهد؟

http://googleblog.blogspot.com/

ممنون میشیم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با جاوااسکریپت و جی کوئری هست دوست عزیز.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدش رو نمیشه طوری به دست آورد؟

برای این که بسازیم باید چکار کنیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای نوشتنش باید جی کوئری بدونید.

من کد آماده شرو جایی ندیدم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام عذر می خواهم صبح زوده و با عجله دارم میرم سرکار نتونستم صفحه را ببینم فقط کدهای jquery را می توان به راحتی در سورس کد صفحه دید و مانند php نیستند که نتیجه را ببینید راست کلیک نمایید سورس را احضار نمایید

نام کلاس یل آی دی بلوک مورد نظر را بیابید و در صفحه جستجو نمایید

جی کوئری ها به یک کتابخانه مرکزی وصلند که می تواند


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

باشد که در head قرار می گیرد و کد اصلی را هم که چیزی مشابه


<script>
$(".class").click(function () {
$(this).toggleClass("highlight");
});
</script>
یا
<script>
$("#id").click(function () {
$(this).toggleClass("highlight");
});
</script>

است را هم که از سورس ها می توانید بیابید به همین سادگی

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز دیدم

اگر بخواهید چنین چیزی رو با CSS3 بنویسید باید اول یک لایه با آی دی مشخص داشته باشید که قابلیت ترانسپورت رو براش تعریف کرده باشید یعنی کد زیر


#layer {-moz-transition: all 1.8s linear .2s;
-o-transition:all 1.8s linear .2s;
-webkit-transition: all 1.8s linear .2s;
transition: all 1.8s linear .2s; }

و بعد برای دایره های رنگی چند جای مختلف را در چند کلاس مختلف تعریف کنید و در نهایت یک کد یک خطی جاوا اسکریپت هم برای هر لایه اضافه کنید مثل


<div id="layer" class="cl1">
<div class="subcl1" onmouseover="document.getElementById('layer').className='cl2'">
</div>
</div>

والبته خود گوگل jquery نوشته که برای آشنایی باید دو پیوند زیر را ببینید پیوند اول پیوند به کتابخانه است و می تونه با همان کیفیت قرار بگیره و پیوند دوم کدهای مخصوص وبلاگ

http://ajax.googleap...1/jquery.min.js

www.blogblog.com/dynamicviews/fd3d7a59ef034be3/js/thirdparty/jquery-mousewheel.js

ویرایش شده در توسط imanfakhar
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر