340 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان یک پیشنهاد:

الان تعدادی از موتورهای جستجو ربطی به ما فارسی زبان ها ندارد و الکی فقط پیشخوان شلوغ شده ترتیبی دهید تا بر اساس زبان کاربر موتورهای جستجوی مربوط نمایش داده شوند مثلا زبان روسی دیگر بایدو نمایش داده نشود و در زبان چینی یاندکس نمایش داده نشود و در فارسی باقی موتورها ((امکان انتخاب نیز وجود داشته باشد))

لطفا برای حمایت از خودمان موتورهای جستجوی ایرانی را نمایش دهید مثلا سلام و ...

این شعار خودتان است که: «باحمایت شما جهانی خواهیم شد» پس شما نیز از بقیه حمایت کنید تا آنها نیز جهانی شوند

به امید سربلندی اسلام و ایران

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب پروسه محاسبه افراد آنلاین در این افزونه بدین صورت است که کاربر وارد سایت میشود، بررسی میشود که آیا در n زمان گذشته بوده یا خیر، اگر نبوده یک رکورد جدید در دیتابیس ایجاد میشود. اگرهم که بوده تاریخ آخرین بازدید را به روز میکند.

این جدول تا زمانی که کاربر جدید به سایت نیاید تغییری نخواهد کرد.

بله قبول داریم که افراد آنلاین در افزونه ضعیف عمل میکند، چون تغییراتی هنوز درونش ندادیم وازهمان ابتدا تا الان بدین صورت کار میکرده! در برنامه هست که تغییراتی درون افراد آنلاین بدهیم.

با تشکر.

مصطفی جان ممنونت میشم اگر این مساله رو تو اپدیت جدیدت بررسی کنید و مکانیزمش رو عوض کنی.... شاید اون N یک ساعت پیش بوده! و رفته دوباره برگشته و الان جز اماره. در هر صورت یه تحقیقی بکن سر اینکه جدیدترین مکانیزم های نمایش کاربران انلاین چیه و از اون راه استفاده کن برای افزونه عاالی که داریم. متشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

میبخشید این جدول برای همین افزونس دیگه ؟


RSo_TABLE_STATISTICS_RAW

اگه اره برای چیه دقیقا ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،

همین کار و مجددا" انجام دادم، اما بازم هم بدون نمایش آمار و همان خطا ها، فقط آمار آنلاین رو داره، مشکل اینجاست که حتی نسخه 4.7 رو هم که نصب می کنم باز هم هیچی نمیاره، در حالی که خیلی وقته افزونه جدیدی رو نصب نکردم تا تداخلی پیش بیاد، یعنی با همین افزونه های که نصب هستند آماره هم درست کار می کرد، اما بعد از بروز رسانی به نسخه 5.1 کلا" همه چی به هم ریخت، از هر راه حلی هم که گفته شده استفاده کردم اما باز مشکل داره

جدول ها را بررسی کنید. ببینید کامل ساخته شده اند یا نه.

همچنین صفحه تنظیمات را نیز به درستی بررسی کنید.

دوستان یک پیشنهاد:

الان تعدادی از موتورهای جستجو ربطی به ما فارسی زبان ها ندارد و الکی فقط پیشخوان شلوغ شده ترتیبی دهید تا بر اساس زبان کاربر موتورهای جستجوی مربوط نمایش داده شوند مثلا زبان روسی دیگر بایدو نمایش داده نشود و در زبان چینی یاندکس نمایش داده نشود و در فارسی باقی موتورها ((امکان انتخاب نیز وجود داشته باشد))

لطفا برای حمایت از خودمان موتورهای جستجوی ایرانی را نمایش دهید مثلا سلامو ...

این شعار خودتان است که: «باحمایت شما جهانی خواهیم شد» پس شما نیز از بقیه حمایت کنید تا آنها نیز جهانی شوند

به امید سربلندی اسلام و ایران

با یکی از کاربران در رابطه با این پیشنهاد قبلاً صحبت هایی شده.

در آینده این امکان را اضافه خواهیم کرد :)

مصطفی جان ممنونت میشم اگر این مساله رو تو اپدیت جدیدت بررسی کنید و مکانیزمش رو عوض کنی.... شاید اون N یک ساعت پیش بوده! و رفته دوباره برگشته و الان جز اماره. در هر صورت یه تحقیقی بکن سر اینکه جدیدترین مکانیزم های نمایش کاربران انلاین چیه و از اون راه استفاده کن برای افزونه عاالی که داریم. متشکر

حتماً :)

سلام

میبخشید این جدول برای همین افزونس دیگه ؟


RSo_TABLE_STATISTICS_RAW

اگه اره برای چیه دقیقا ؟

خیر!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،

جدول ها را بررسی کنید. ببینید کامل ساخته شده اند یا نه.

همچنین صفحه تنظیمات را نیز به درستی بررسی کنید.

جدول ها در دیتابیس هستند و نمی دونم منظورتون از درست ساخته شدن چیه، منتها غیر از جدول کاربران آنلاین مابقی همه خالی هستن.صفحه تنظیمات رو بارها و بارها بررسی کردم، ولی باز درست نشد. اصلا" نمی دونم چرا مثلا" نسخه 4.8 رو هم نصب می کنم باز همین مشکل هست!تا قبل از ورژن 5.1 مشکلی نبود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک دسترسی هاست+وردپرس برایم پیغام خصوصی کنید تا بررسی شود.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عجب!!!

این چه مشکلیه دیگه؟!؟!؟!

axgig.com/images/51871469744007450360.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عجب!!!

این چه مشکلیه دیگه؟!؟!؟!

axgig.com/images/51871469744007450360.jpg

لیست ربات هارا بررسی کنید و اگر آنها را پاک کردید، دکمه پیش فرض رابزنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لیست ربات هارا بررسی کنید و اگر آنها را پاک کردید، دکمه پیش فرض رابزنید.

حیر پاک نکردم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اولا تشکر میکنم بابت این افزونه کارآمد

یه مشکلی که هست اینه : پیغام تنظیمات GeoIP که بالای صفحه ادمین همیشه ظاهر میشه رو چطور میشه غیر فعال کرد ؟ چون من اصلا نیازی به دیدن کشور بازدیدکنندگان ندارم !

post-2346-0-06828000-1397409740_thumb.jp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اولا تشکر میکنم بابت این افزونه کارآمد

یه مشکلی که هست اینه : پیغام تنظیمات GeoIP که بالای صفحه ادمین همیشه ظاهر میشه رو چطور میشه غیر فعال کرد ؟ چون من اصلا نیازی به دیدن کشور بازدیدکنندگان ندارم !

post-2346-0-06828000-1397409740_thumb.jp

:)

فایل wp-statistics.php را باز کنید و در خط 66 و 67 دستورات را حذف کنید.


if(!get_option('wps_geoip') && version_compare(phpversion(), WP_STATISTICS_REQUIRED_GEOIP_PHP_VERSION, '>') && function_exists('curl_init') && function_exists('bcadd'))
echo '<div class="error"><p>'.sprintf(__('GeoIP collection is not active! Please go to <a href="%s">Setting page > GeoIP</a> and enable this feature (GeoIP can detect the visitors country)', 'wp_statistics'), $get_bloginfo_url . '&tab=geoip').'</p></div>';

حیر پاک نکردم...

باید ورودی هایی که به سایت مراجعه میکنند را بررسی کنید که از کجا و چگونه هستند. شاید رباتی باشه که مانتونستیم اونو شناسایی و فیلتر کنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بنده از افزونه wp statistics استفاده میکنم که پس از آپدیت به آخرین ورژن یا حتی ورژن های بالاتر از 3 این پلاگین به مشکل ثبت بازدیدها بر می خورم. چون در نسخه پائین تر بازدید هر صفحه را ثبت می کرد حتی اگر آن صفحه را دوباره لود میکردیم مجدد آمار بازدید را ثبت میکرد که این موضوع در نسخه آخر یا بالاتر با 5- 6 تا بازدید یکی در میون ثبت میکند. (آیا راهی برای اصلاح این مورد می باشد؟ چون کلی آمار وب سایتم بروی این سیستم ثبت است).

در ضمن آیا با تغییر سال 92 به 93 آرشیو سالیانه را باید انجام بدهد یا خیر ؟ چون برای من این مورد را نیز انجام نداده.

با سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،

سلام

بنده از افزونه wp statistics استفاده میکنم که پس از آپدیت به آخرین ورژن یا حتی ورژن های بالاتر از 3 این پلاگین به مشکل ثبت بازدیدها بر می خورم. چون در نسخه پائین تر بازدید هر صفحه را ثبت می کرد حتی اگر آن صفحه را دوباره لود میکردیم مجدد آمار بازدید را ثبت میکرد که این موضوع در نسخه آخر یا بالاتر با 5- 6 تا بازدید یکی در میون ثبت میکند. (آیا راهی برای اصلاح این مورد می باشد؟ چون کلی آمار وب سایتم بروی این سیستم ثبت است).

در ضمن آیا با تغییر سال 92 به 93 آرشیو سالیانه را باید انجام بدهد یا خیر ؟ چون برای من این مورد را نیز انجام نداده.

با سپاس

- بله امکان پذیر است. تنظیمات افزونه را بررسی نمائید.

- خودکار انجام میشود. مبنای تاریخ اصلی میلادی‌ست و با کمک افزونه Parsi Date به شمسی برگردانده می‌شود.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،

- بله امکان پذیر است. تنظیمات افزونه را بررسی نمائید.

- خودکار انجام میشود. مبنای تاریخ اصلی میلادی‌ست و با کمک افزونه Parsi Date به شمسی برگردانده می‌شود.

ممنون از شما ، در مورد مشکل آمار هم کاش کمکی میکردین. چون با یکی دو تا از دوستان هم چک کردم این مسئله را داشتن. در ضمن من از افزونه Parsi Date استفاده میکردم که در حال حاضر ساختار تاریخ ، ساختار زمان و زمان محلی بصورت شمسی و تهران ست شده . اما هنوز آمار را یکپارچه نشان می دهد. :(

افزونه جلالی را هم غیرفعال گذاشتم تا شاید درست شود که نشد ....

ویرایش شده در توسط arya252
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بنده تازه به ورژن 5.3 آپدیت کردم و مشکلات زیادی برام به وجود اومده

من برای فارسی سازی وردپرس از افزونه wp-jalali آپدیت شده استفاده می کنم ولی مثل اینکه برای نشون دادن تاریخ بروز شدن سایت در این ورژن حتما باید از parsidate استفاده کرد

و مورد بعدی اینکه من نمی تونم یه آمار اولیه بهش بدم

این جوری کنتر بازدید سایت من از صفر شروع شده که خیلی بده

ممنون میشم برای رفع مشکلاتم راهنمایی کنید

باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بنده تازه به ورژن 5.3 آپدیت کردم و مشکلات زیادی برام به وجود اومده

من برای فارسی سازی وردپرس از افزونه wp-jalali آپدیت شده استفاده می کنم ولی مثل اینکه برای نشون دادن تاریخ بروز شدن سایت در این ورژن حتما باید از parsidate استفاده کرد

و مورد بعدی اینکه من نمی تونم یه آمار اولیه بهش بدم

این جوری کنتر بازدید سایت من از صفر شروع شده که خیلی بده

ممنون میشم برای رفع مشکلاتم راهنمایی کنید

باتشکر

در مورد جلالی باید بهتون پیشنهاد بدم پارسی دیتا رو نصب کنید اگرم نخواهید استفاده کنید به نظرم باید از داخل فایل های افزونه کد های مربوط به پارسی دیتا رو تغییر بدید به جلالی در مورد آمار اولیه هم باید از طریق php my admin وارد دیتابیستون بشید و بعد از اونجا برید به جدول مربوط به افزونه آماره از انجا هر چقدر می خواهید بهش بازدید و بازدیدکننده اضافه کنید تا امارتون از صفر شروع نشه یا هم اگر بک آپ دارید از اطلاعات این افزونه جای دیگه اون رو بازگردانی کنید از طریق افزونه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای من آمار نشون نمیدادGeorp را بروز رسانی کردم آمار درست شده برای چند دقیقه درست شد فعلا کنتور نمیندازه و پیغام زیر بالای صفحه اومده برای حذفش وشروع بکار دوباره آمار سایت باید چکارش کنم؟


خطای دریافت پایگاه‌داده GeoIP از http://geolite.maxmind.com/download/geoip/database/GeoLite2-Country.mmdb.gz: - Forbidden

ویرایش شده در توسط saeed313
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،

سلام

بنده تازه به ورژن 5.3 آپدیت کردم و مشکلات زیادی برام به وجود اومده

من برای فارسی سازی وردپرس از افزونه wp-jalali آپدیت شده استفاده می کنم ولی مثل اینکه برای نشون دادن تاریخ بروز شدن سایت در این ورژن حتما باید از parsidate استفاده کرد

و مورد بعدی اینکه من نمی تونم یه آمار اولیه بهش بدم

این جوری کنتر بازدید سایت من از صفر شروع شده که خیلی بده

ممنون میشم برای رفع مشکلاتم راهنمایی کنید

باتشکر

ببینید ما برای اینکه بتوانیم تاریخ را برای تمامی کشوره درست تنظیم کنیم از تابع date_i18n استفاده میکنیم که افزونه های برگردان تاریخ (مثل jalali و parsidate) باید با قلاب date_i18n کار کنند. که متأسفانه jalali این قلاب رو به کار نبرده.

برای من آمار نشون نمیدادGeorp را بروز رسانی کردم آمار درست شده برای چند دقیقه درست شد فعلا کنتور نمیندازه و پیغام زیر بالای صفحه اومده برای حذفش وشروع بکار دوباره آمار سایت باید چکارش کنم؟

مجدد بررسی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ....

آقا مرتضی مصرف منابع سرور این افزونه چه قدره؟

یه پیشنهاد هم دارم و اینه که لطفا شمارنده IP هم به افزونه اضافه کنید و یه بخشی بذارید که مثلا کاربر بتونه برخی جاها که مصرف منابع دارن وبدرد کاربر و سایتش نمیخوره رو غیر فعال کنه ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و عرض خسته نباشید

من از افزونه آمار wp statistics ورژن 5.3 استفاده میکنم ممکنه آدرس دقیق اعمال ضریب آمار رو بفرمایید

ممنون از راهنماییتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،

یه پیشنهاد هم دارم و اینه که لطفا شمارنده IP هم به افزونه اضافه کنید و یه بخشی بذارید که مثلا کاربر بتونه برخی جاها که مصرف منابع دارن وبدرد کاربر و سایتش نمیخوره رو غیر فعال کنه ....

در حال حاضر امکانات رو میشه در بخش تنظیمات افزونه مدیریت کرد.

من از افزونه آمار wp statistics ورژن 5.3 استفاده میکنم ممکنه آدرس دقیق اعمال ضریب آمار رو بفرمایید

تنظیمات » ضریب محاسبه هر بازدیدکننده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای من آمار نشون نمیدادGeorp را بروز رسانی کردم آمار درست شده برای چند دقیقه درست شد فعلا کنتور نمیندازه و پیغام زیر بالای صفحه اومده برای حذفش وشروع بکار دوباره آمار سایت باید چکارش کنم؟


خطای دریافت پایگاه‌داده GeoIP از http://geolite.maxmind.com/download/geoip/database/GeoLite2-Country.mmdb.gz: - Forbidden

مجدد بررسی کنید.

همچنان مشکل بقوت خودش باقی است!!

ویرایش شده در توسط saeed313
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان من یه مشکلی برام جدیدن پیش اومده اونم اینه که وقتی از پنل ادمین میرم توی قسمت آماره برای نمایش اطلاعات بازدید ها هیچی نشون نمیده در حالی که قبلا نمودار ها میومد و همه چی اوکی بود ولی الان هیچی نمیاد و مثل عکس زیر هست

amar.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

افزونه ظاهرا تازگیا دیگه آمار درست نشون نمیده و آمار رو خیلی کمتر از اون چیزی که هست نمایش میده

اگه این سیستم آمارگیرشو یه آپدیتی بکنید خیلی عالی میشه حیف این افزونه فوق العادس ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟