• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک

337 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خدا قوت

یه مدتی هست که ساعت صفر شدن آمار در افزونه wp-statistics به ساعت 7:30 رسیده.به مدیر سرور اطلاع دادم میگه ساعت سرور درست تنظیم هست و خودم هم وقتی به بخش تنظیمات و همگانی میرم میبینم که زمان محلی طهران انتخاب شده و ساعت هم درسته.

اما ساعت 7:30 شب آمار من صفر میشه

لطفا برای رفع این مشکل من رو راهنمایی بفرمایید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عزیزان کسی نمیتونه در این خصوص به من کمک کنه؟

به دیتابیس فوق و سپس به جدول wp_options مراجعه کنید .

سپس به دنبال timezone_string بگردید و مانند عکس ضمیمه شده (اسکرین شات ) آن را به Asia/Tehran تغییر بدید .

سپس تست کنید ببینید مشکلتان حل شده یا خیر .

post-10193-0-58057400-1433360410_thumb.p

ویرایش شده در توسط محمدرضـا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به دیتابیس فوق و سپس به جدول wp_options مراجعه کنید .

سپس به دنبال timezone_string بگردید و مانند عکس ضمیمه شده (اسکرین شات ) آن را به Asia/Tehran تغییر بدید .

سپس تست کنید ببینید مشکلتان حل شده یا خیر .

timezone_string وجود ندارد !! :mellow:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

timezone_string وجود ندارد !! :mellow:

تصویری که ضمیمه کرده بودم رو مشاهده کنید و طبق اون ایجاد کنید .

سپس تست کنید ببینید مشکلتان حل شده یا خیر .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام یه سوال داشتم در مورد جدول های این افزونه :

میخوام بدونم این جدول ها مربوط به این افزونس؟

statistics_exclusions

statistics_historical

statistics_pages

statistics_useronline

statistics_visit

statistics_visitor

و اینکه این افزونه فقط همین 6 تا تیبل رو داره؟

ویرایش شده در توسط Milad123

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تصویری که ضمیمه کرده بودم رو مشاهده کنید و طبق اون ایجاد کنید .

سپس تست کنید ببینید مشکلتان حل شده یا خیر .

موضوع دقیقا همین است دوست عزیز.این تیبلی که گفتید من ندارم یا شاید من پیداش نمیکنم.!!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی مشکل No search query found که در قسمت اخرین کلمات جستجو شده هست مال خود افزونه هست؟من فکر میکردم صفحه 404 سایت زیاد شده احتمال هم میدادم که سایت با فایرفکس مشکل داره اخه ورودی هایی که با فایرفکس وارد سایت میشن رو این ایرور رو میده افزونه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه پیشنهادی در مورد این افزونه دارم نمیدونم شدنیه یا نه اما اگه بشه فوق العادس! (طولانیه ولی خوندنش خالی از لطف نیست)

پیشنهادم اینه که یک نسخه ی تجاری هم برای این افزونه بسازید و شمارش رو روی سرور دیگری انجام بدید.

یعنی چی؟

یعنی یه جایی مثل وب گذر (نیاز به سایت نیست، منظور اینه که شمارش خارج از سایت باشه) یه سرور با منابع قوی باشه که بجای اینکه شمارش توسط منابع سرور سایت خودمون صورت بگیره، اونجا انجام بشه و این افزونه بیاد فقط اطلاعات رو به ما نمایش بده...

اینجوری کوچکترین فشاری به سرور میزبانی سایت استفاده کننده نمیاد چون در واقع آمار فقط نمایش داده میشه و شمارش جای دیگری انجام میشه...

تمام تبادل اطلاعات و فشاری که قراره برای شمارش به دیتابیس سایت بیاد، روی اون سرور مخصوص اینکار انجام بشه، و فقط نمایش آمار داخل پنل خودمون باشه (یه چیزی مثل افزونه Google Analitycs ولی پیشرفته تر)

اینکه میگم نسخه تجاری، بخاطر همینه که هزینه ی اون سرور تامین بشه و مشکلی پیش نیاد!

در کنار اونم، همین نسخه ی رایگان وجود داشته باشه که اگه کسی خواست رایگان استفاده کنه و شمارش روی سرور خودش انجام بشه، اگر هم کسی خواست ارتقاء بده به نسخه ی تجاری و از نسخه ی تجاری استفاده کنه...

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.

خوشحال میشم نظرتونو راجع به این موضوع بدونم.

ویرایش شده در توسط Milad123

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

یه مشکلی دارم و اون هم اینکه تعدا افراد انلاین رو نشون نمی ده چه در داشبورد چه در ویجیت .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام. خسته نباشید. من افزونه آماری رو چند وقتیه که نصب کردم ولی متاسفانه با یک مشکل برخوردم.افزونه آماری که بعنوان بازدیدکنندگان امروز ثبت میکنه رو فردا با همون عدد نمایش میده و با فاصله زیادی کمتر از اون مقدار رو ثبت میکنه. تمام تنظیماتش رو هم چک کردم ولی به نتیجه نرسیدم. اگر کمکم کنید ممنون میشم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با عرض سلام

خداقوت

با کسب اجازه از آقای صوفی ، یه نکته رومیخواستم بگم و اون اینکه علت بوجود اومدن مشکل در این افزونه پس از آپدیت ،یا عدم نمایش تنظیمات این افزونه پس از  نصب آخرین نسخه و یا حتی بعضی خطاهایی که ایجاد میشه برمیگرده به نسخه php که روی هاست نصب هست که با بررسی که من داشتم بهترین نسخه php که برای این افزونه میتونه به خوبی عمل کنه نسخه 5.4 هست (و نسخه های پایینتر ممکنه بعضی توابع و دستورات به کاربرده شده توی کدهای این افزونه رو به درستی اجرا نکنن.) 

 

برای تغییر نسخه php باید از سی پنل یا دایرکت ادمین گزینه تغییر نسخه php رو بزنید و اگه چنین گزینه ای وجود نداشت با مدیر هاست در ارتباط باشید و درخواست کنید که نسخه php رو به 5.4 یا بالاتر تغییر دهند.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.اگر آقای صوفی هنوز اینجا فعال هستند.... من پیشنهادات زیادی جهت بهبود این افزونه دارم .... پیام خصوصی هم خدمتشون دادم .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط majidted
      سلام  خسته نباشید بسیار ، به مشکلی خوردم و درخواست کمک هر کسی میتونه کمک کنه ، اینم شمارمه 09300151579 درصورت نیاز تماس بگیرید

      مشکل ما اینه که ما وقتی میخوایم داخل فایل htaccess از کد
      RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} !https RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L] استفاده کنیم ، (کدی که اجبار به استفاده از HTTPS ) میکنه این ارور رو میده : the page isn't redirecting properly

       
      اینم فایل htaccess من

      خیلی لطف میکنید اگر کمکم کنید ،
      htaccess.txt
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط arttheft
      با سلام و احترام
      دوست  عزیز من یک سایتی در یک هاست اشتراکی داشتم بدون مشکل لود می شد .
      حال که به سرور مجازی انتقال دادم ، صفحه سفید لود می شود .
      memory_limit و حذف پلاگین ها و تغییر مسیر تم را انجام دادم . مشکل همچنان باقیست
      ممنون میشم یک بزرگوار کمک کنه تا مشکل حل بشه
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟