• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک

337 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من Wordpress Statistics رو برای آمار گیری نصب و ویرایش فایل index رو هم انجام دادم

حالا وقتی آدرس سایت رو میزنم سایت بالا میاد اما وقتی میخام و از موتور جستجو وارد بشن (چون با tag) وارد میشه

سایت بالا نمیاد و اخطار

HTTP Error 500 Internal server error

میده

فایل

htaccess رو هم بررسی کردممشکل حل میشه

وقتی افزونه رو غیر فعال می کنم

نید

لطفا کمک کم

افزونه غیرفعال میشه. مشکل ندارید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

همیشه از افزونه آماره استفاده میکنم، اما تو نسخه آخر wp-statistics 3.1.1 تیک نمایش آمار در سر برگ پیشخوان رو که زدم و ok کردم کلا صفحه سفید شد. و عملا به مدیریت سایتم دسترسی ندارم.

ضروریه لطفا کمک کنید...

ویرایش شده در توسط ibrahim

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پوشه افزونه رو پاک و دوباره نصب‌کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من از افزونه wp-staticstics استفاده می کنم ، اما الان شاهد آمار عجیبی هستم ، دیشب ساعت 9 400 نفر بود اما بعد 2 ساعت رسید به 1100 نفر در حالی که من هر روز 400 نفر فقط دارم ، بعد ساعت 12 تا 12:10 هم در عرض 10 10 دقیقه رسید به 400 نفر ، امکان اشتباه در افزونه هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

400 نفر بازدید کل هستن یا چیز دیگه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دو مورد وجود داره دقت این رو ببرید بالاتر شاید همه نخوان دستکاری بشه.دوما چرا ساعتش ساعت سه ریست میشه؟میخوام 12 شب بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در مورد ساعت، شما تنظیمات ساعت وردپرس و تنظیمات ساعت سرورتون بر اساس ایرن تنظیم شده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله همه چی تنظیم هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام به همه‌ی فعالان وردپرس پارسی

اولاً از انتشار این افزونه‌ی آمارگیر و سایر افزونه‌های خوب توسط این گروه تشکر می‌کنم.

دوماً در مورد افزونه‌ی آمارگیر یک سوال دارم: آیا امکانش هست که بازدید مدیر وبلاگ از آمار بازدید حذف بشه؟ منظورم اینِ که تعداد دفعات بازدید من از صفحات مختلف وبلاگم، به حساب آمار بازدید گذاشته نشه. الآن هر بازدیدی که از هر صفحه دارم، تو آمار درج میشه.

ویرایش شده در توسط mehdi_F

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و درود بر شما

راستش دیگه من از وبگذر نا امید شدم ... ! این افزونه رو از نسخه قبلیش رو سایت دارم ... ! یه نقطه ضعفی که داره و شاید برای من ( یا بقیه :D) خیلی مهم باشه نمایش تعداد ورودی گوگل در روز های مختلف در پنل خوده سایت هست ... !

مثلا دیروز چندتا ورودی داشتی ... ! که اگه این رو تو اپدیت جدید درست شه خیلی عالی میشه ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ،

من از افزونه ی wordpress statistics برای نمایش آمار سایتم استفاده می کنم، اما تاریخی که واسه آخرین به روز رسانی نشون میده میلادیه ، چه طوری شمسیش کنم ؟ هر جای دیگه ی سایتم که تاریخ نشون میده شمسیه اما این نه.

تازه یه چیز دیگه هم میخوام تغییر بدم ؛ بازدیدکنندگان رو نوشته بازدیدکننده گان ، اینو از تو کدوم فایلش میتونم عوض کنم؟

post-2289-0-41856800-1370521314_thumb.jp

ویرایش شده در توسط sanaz_s13

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تاریخ سایتتون شمسیه؟

افزون جلالی نصبه؟

برای ویرایش بازدیدکنندگان باید از پوشه languages فایل wp_statistics-fa_IR.po را در نرم افزار poedit ویرایش کنید و به همراه فایلی که با پسوند mo دوباره آپلود کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تاریخ سایتتون شمسیه؟

افزون جلالی نصبه؟

بله افزونه جلالی نصبه ، عرض کردم که جاهای دیگه ی سایتم که تاریخ نمایش داده میشه شمسیه ، خودمم واسه همین تعجب کردم که چرا این. میلادی نشون میده !!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از چه نسخه ای استفاده می کنید؟

نسخه های قبلی افزونه بخشی برای انتخاب تاریخ میلادی و شمسی داشت ولی در نسخه های جدید خودکار شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نمیدونم درست شدنش به این کاری که کردم ربط داشت یا نه ...!!

یه بار ورژن قدیمیشو نصب کردم که امکان تنظیم دستی تاریخ رو داشت ، گذاشتمش رو شمسی ، بعد افزونه رو آپدیت کردم ، الان دیگه تاریخش رو شمسیه . :)

ویرایش شده در توسط sanaz_s13

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ای بابا چرا وقتی ادم سوال میپرسه بعد سه روز یکی پیدا نمیشه بگه ما چکار کنیم ساعت 12 ریست بشه آمار چون بنده ساعت 5 ریست میشه واسم.و اینکه تنظیمات سرور و ساعتش دقیق هست یکی پاسخ بده لطفا سوال من واسه صفحه های قبلی بود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مصطفي جان توجه كن: ما برسي كرديم ديديم شما متغيراي مقدار بازديد رو با تعداد بازديد كنندگان اشتباه گذاشتي! صفحه رو رفرش ميكني به بازديد كنندگان اضافه ميشه بجاي اضافه شدن به مقدار بازديد!!! يه برسي بفرما الان 3 روزه امار ما جابجا شده! تا شب 3000 نفر بازديد كننده نشون ميده (IP) و مقدار بازديد رو مثلا 2000 نشون ميده! مگه ميشه همچين چيزي اخه! سه هزار نفر امدن سه هزار بازديد بايد حد اقل يكي يدونه ثبت بشه!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خواهش میکنم یکی سریع تر جواب من و بده نیاز دارم خیلی ضایست ساعت 5 ریست میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز باید زونی تایم رو روی تهران یا ایران بزارید تا درست بشه اوکی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ای بابا چرا وقتی ادم سوال میپرسه بعد سه روز یکی پیدا نمیشه بگه ما چکار کنیم ساعت 12 ریست بشه آمار چون بنده ساعت 5 ریست میشه واسم.و اینکه تنظیمات سرور و ساعتش دقیق هست یکی پاسخ بده لطفا سوال من واسه صفحه های قبلی بود

شما می تونی لینک بدی که کدوم سئوال را سه روز پیش پرسیدید که امروز طلبتان را وصول کنید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همین تاپیک و یه تاپیک دیگه مربوط به این افزونه دارید رو بخونید پیدا میکنید دوما الان تایم زون کیو بزارم تهران تایم زون وردپرس یا افزونه؟؟چون تایم زون بنده تهران هست ساعت سرور هم دقیق هست به نظر من مشکل این افزونه این هست که از وقتی نصبش میکنی و تیبل میسازه تایم رو حساب میکه لطفا یکی راه درست تر و دقیق تری بزاره جلو پای بنده خیلی امار ضایع میشه بعد از 5 بعد از ظهر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وای خداروشکر! بالاخره این مشکلاتش رفع شد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تایم زون کیو بزارم تهران تایم زون وردپرس یا افزونه؟؟

هر دو باید روی تهران ست باشن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب همه چی ست هست افزونه که تایم زون نداشت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی یک افزونه فقط برای شما اشتباه کار می کنه یعنی مشکل از افزونه نیست باید پلاگین ها و اسکریپت های خودتون رو چک کنید تا کانفیگ به دست بیاد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط majidted
      سلام  خسته نباشید بسیار ، به مشکلی خوردم و درخواست کمک هر کسی میتونه کمک کنه ، اینم شمارمه 09300151579 درصورت نیاز تماس بگیرید

      مشکل ما اینه که ما وقتی میخوایم داخل فایل htaccess از کد
      RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} !https RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L] استفاده کنیم ، (کدی که اجبار به استفاده از HTTPS ) میکنه این ارور رو میده : the page isn't redirecting properly

       
      اینم فایل htaccess من

      خیلی لطف میکنید اگر کمکم کنید ،
      htaccess.txt
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط arttheft
      با سلام و احترام
      دوست  عزیز من یک سایتی در یک هاست اشتراکی داشتم بدون مشکل لود می شد .
      حال که به سرور مجازی انتقال دادم ، صفحه سفید لود می شود .
      memory_limit و حذف پلاگین ها و تغییر مسیر تم را انجام دادم . مشکل همچنان باقیست
      ممنون میشم یک بزرگوار کمک کنه تا مشکل حل بشه
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟