• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  

337 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من Wordpress Statistics رو برای آمار گیری نصب و ویرایش فایل index رو هم انجام دادم

حالا وقتی آدرس سایت رو میزنم سایت بالا میاد اما وقتی میخام و از موتور جستجو وارد بشن (چون با tag) وارد میشه

سایت بالا نمیاد و اخطار

HTTP Error 500 Internal server error

میده

فایل

htaccess رو هم بررسی کردممشکل حل میشه

وقتی افزونه رو غیر فعال می کنم

نید

لطفا کمک کم

افزونه غیرفعال میشه. مشکل ندارید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

همیشه از افزونه آماره استفاده میکنم، اما تو نسخه آخر wp-statistics 3.1.1 تیک نمایش آمار در سر برگ پیشخوان رو که زدم و ok کردم کلا صفحه سفید شد. و عملا به مدیریت سایتم دسترسی ندارم.

ضروریه لطفا کمک کنید...

ویرایش شده در توسط ibrahim
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوشه افزونه رو پاک و دوباره نصب‌کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من از افزونه wp-staticstics استفاده می کنم ، اما الان شاهد آمار عجیبی هستم ، دیشب ساعت 9 400 نفر بود اما بعد 2 ساعت رسید به 1100 نفر در حالی که من هر روز 400 نفر فقط دارم ، بعد ساعت 12 تا 12:10 هم در عرض 10 10 دقیقه رسید به 400 نفر ، امکان اشتباه در افزونه هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

400 نفر بازدید کل هستن یا چیز دیگه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دو مورد وجود داره دقت این رو ببرید بالاتر شاید همه نخوان دستکاری بشه.دوما چرا ساعتش ساعت سه ریست میشه؟میخوام 12 شب بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد ساعت، شما تنظیمات ساعت وردپرس و تنظیمات ساعت سرورتون بر اساس ایرن تنظیم شده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله همه چی تنظیم هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام به همه‌ی فعالان وردپرس پارسی

اولاً از انتشار این افزونه‌ی آمارگیر و سایر افزونه‌های خوب توسط این گروه تشکر می‌کنم.

دوماً در مورد افزونه‌ی آمارگیر یک سوال دارم: آیا امکانش هست که بازدید مدیر وبلاگ از آمار بازدید حذف بشه؟ منظورم اینِ که تعداد دفعات بازدید من از صفحات مختلف وبلاگم، به حساب آمار بازدید گذاشته نشه. الآن هر بازدیدی که از هر صفحه دارم، تو آمار درج میشه.

ویرایش شده در توسط mehdi_F
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود بر شما

راستش دیگه من از وبگذر نا امید شدم ... ! این افزونه رو از نسخه قبلیش رو سایت دارم ... ! یه نقطه ضعفی که داره و شاید برای من ( یا بقیه :D) خیلی مهم باشه نمایش تعداد ورودی گوگل در روز های مختلف در پنل خوده سایت هست ... !

مثلا دیروز چندتا ورودی داشتی ... ! که اگه این رو تو اپدیت جدید درست شه خیلی عالی میشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام ،

من از افزونه ی wordpress statistics برای نمایش آمار سایتم استفاده می کنم، اما تاریخی که واسه آخرین به روز رسانی نشون میده میلادیه ، چه طوری شمسیش کنم ؟ هر جای دیگه ی سایتم که تاریخ نشون میده شمسیه اما این نه.

تازه یه چیز دیگه هم میخوام تغییر بدم ؛ بازدیدکنندگان رو نوشته بازدیدکننده گان ، اینو از تو کدوم فایلش میتونم عوض کنم؟

post-2289-0-41856800-1370521314_thumb.jp

ویرایش شده در توسط sanaz_s13
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاریخ سایتتون شمسیه؟

افزون جلالی نصبه؟

برای ویرایش بازدیدکنندگان باید از پوشه languages فایل wp_statistics-fa_IR.po را در نرم افزار poedit ویرایش کنید و به همراه فایلی که با پسوند mo دوباره آپلود کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاریخ سایتتون شمسیه؟

افزون جلالی نصبه؟

بله افزونه جلالی نصبه ، عرض کردم که جاهای دیگه ی سایتم که تاریخ نمایش داده میشه شمسیه ، خودمم واسه همین تعجب کردم که چرا این. میلادی نشون میده !!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از چه نسخه ای استفاده می کنید؟

نسخه های قبلی افزونه بخشی برای انتخاب تاریخ میلادی و شمسی داشت ولی در نسخه های جدید خودکار شده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نمیدونم درست شدنش به این کاری که کردم ربط داشت یا نه ...!!

یه بار ورژن قدیمیشو نصب کردم که امکان تنظیم دستی تاریخ رو داشت ، گذاشتمش رو شمسی ، بعد افزونه رو آپدیت کردم ، الان دیگه تاریخش رو شمسیه . :)

ویرایش شده در توسط sanaz_s13
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ای بابا چرا وقتی ادم سوال میپرسه بعد سه روز یکی پیدا نمیشه بگه ما چکار کنیم ساعت 12 ریست بشه آمار چون بنده ساعت 5 ریست میشه واسم.و اینکه تنظیمات سرور و ساعتش دقیق هست یکی پاسخ بده لطفا سوال من واسه صفحه های قبلی بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مصطفي جان توجه كن: ما برسي كرديم ديديم شما متغيراي مقدار بازديد رو با تعداد بازديد كنندگان اشتباه گذاشتي! صفحه رو رفرش ميكني به بازديد كنندگان اضافه ميشه بجاي اضافه شدن به مقدار بازديد!!! يه برسي بفرما الان 3 روزه امار ما جابجا شده! تا شب 3000 نفر بازديد كننده نشون ميده (IP) و مقدار بازديد رو مثلا 2000 نشون ميده! مگه ميشه همچين چيزي اخه! سه هزار نفر امدن سه هزار بازديد بايد حد اقل يكي يدونه ثبت بشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم یکی سریع تر جواب من و بده نیاز دارم خیلی ضایست ساعت 5 ریست میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز باید زونی تایم رو روی تهران یا ایران بزارید تا درست بشه اوکی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ای بابا چرا وقتی ادم سوال میپرسه بعد سه روز یکی پیدا نمیشه بگه ما چکار کنیم ساعت 12 ریست بشه آمار چون بنده ساعت 5 ریست میشه واسم.و اینکه تنظیمات سرور و ساعتش دقیق هست یکی پاسخ بده لطفا سوال من واسه صفحه های قبلی بود

شما می تونی لینک بدی که کدوم سئوال را سه روز پیش پرسیدید که امروز طلبتان را وصول کنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین تاپیک و یه تاپیک دیگه مربوط به این افزونه دارید رو بخونید پیدا میکنید دوما الان تایم زون کیو بزارم تهران تایم زون وردپرس یا افزونه؟؟چون تایم زون بنده تهران هست ساعت سرور هم دقیق هست به نظر من مشکل این افزونه این هست که از وقتی نصبش میکنی و تیبل میسازه تایم رو حساب میکه لطفا یکی راه درست تر و دقیق تری بزاره جلو پای بنده خیلی امار ضایع میشه بعد از 5 بعد از ظهر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وای خداروشکر! بالاخره این مشکلاتش رفع شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تایم زون کیو بزارم تهران تایم زون وردپرس یا افزونه؟؟

هر دو باید روی تهران ست باشن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب همه چی ست هست افزونه که تایم زون نداشت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی یک افزونه فقط برای شما اشتباه کار می کنه یعنی مشکل از افزونه نیست باید پلاگین ها و اسکریپت های خودتون رو چک کنید تا کانفیگ به دست بیاد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط Rangarang
      سلام
      دقیقا از دیشب سه تا سایت من با هم بالا نمیاد و وقتی واردش می شیم با صفحه سفید مواجه می شیم.
      من فایل Error_Log رو که چک می کنم می بینم هیچ خطایی موجود نیست. پشتیبانی هاست می گه مشکل از سمت شماست، در صورتی که من شک دارم، چون اولا چرا هر سه تا سایت با هم و تو یک ساعت بالا نمیاد و دوما چرا تو فایل خطا اثری از هیچ اروری نیست. من راهکارهای موجود تو وب رو هم تست کردم، از جمله افزودن کد نمایش خطا تو wp-config ، تغییر نام پوشه پلاگین، تغییر نام پوشه تم، عوض کردن پوسته از دیتابیس به پیشفرض وردپرس و... اما هیچ کدوم تغییری تو وضعیت صفحه سفید نداد.
       
      راه حل پیدا کردن خطا تو چنین مواقعی چی هست؟ چطوری باید ثابت کرد مشکل از سمت سروره یا خودمون؟
      مرسی
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.