337 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من Wordpress Statistics رو برای آمار گیری نصب و ویرایش فایل index رو هم انجام دادم

حالا وقتی آدرس سایت رو میزنم سایت بالا میاد اما وقتی میخام و از موتور جستجو وارد بشن (چون با tag) وارد میشه

سایت بالا نمیاد و اخطار

HTTP Error 500 Internal server error

میده

فایل

htaccess رو هم بررسی کردممشکل حل میشه

وقتی افزونه رو غیر فعال می کنم

نید

لطفا کمک کم

افزونه غیرفعال میشه. مشکل ندارید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

همیشه از افزونه آماره استفاده میکنم، اما تو نسخه آخر wp-statistics 3.1.1 تیک نمایش آمار در سر برگ پیشخوان رو که زدم و ok کردم کلا صفحه سفید شد. و عملا به مدیریت سایتم دسترسی ندارم.

ضروریه لطفا کمک کنید...

ویرایش شده در توسط ibrahim
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوشه افزونه رو پاک و دوباره نصب‌کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من از افزونه wp-staticstics استفاده می کنم ، اما الان شاهد آمار عجیبی هستم ، دیشب ساعت 9 400 نفر بود اما بعد 2 ساعت رسید به 1100 نفر در حالی که من هر روز 400 نفر فقط دارم ، بعد ساعت 12 تا 12:10 هم در عرض 10 10 دقیقه رسید به 400 نفر ، امکان اشتباه در افزونه هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

400 نفر بازدید کل هستن یا چیز دیگه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دو مورد وجود داره دقت این رو ببرید بالاتر شاید همه نخوان دستکاری بشه.دوما چرا ساعتش ساعت سه ریست میشه؟میخوام 12 شب بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد ساعت، شما تنظیمات ساعت وردپرس و تنظیمات ساعت سرورتون بر اساس ایرن تنظیم شده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله همه چی تنظیم هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام به همه‌ی فعالان وردپرس پارسی

اولاً از انتشار این افزونه‌ی آمارگیر و سایر افزونه‌های خوب توسط این گروه تشکر می‌کنم.

دوماً در مورد افزونه‌ی آمارگیر یک سوال دارم: آیا امکانش هست که بازدید مدیر وبلاگ از آمار بازدید حذف بشه؟ منظورم اینِ که تعداد دفعات بازدید من از صفحات مختلف وبلاگم، به حساب آمار بازدید گذاشته نشه. الآن هر بازدیدی که از هر صفحه دارم، تو آمار درج میشه.

ویرایش شده در توسط mehdi_F
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود بر شما

راستش دیگه من از وبگذر نا امید شدم ... ! این افزونه رو از نسخه قبلیش رو سایت دارم ... ! یه نقطه ضعفی که داره و شاید برای من ( یا بقیه :D) خیلی مهم باشه نمایش تعداد ورودی گوگل در روز های مختلف در پنل خوده سایت هست ... !

مثلا دیروز چندتا ورودی داشتی ... ! که اگه این رو تو اپدیت جدید درست شه خیلی عالی میشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام ،

من از افزونه ی wordpress statistics برای نمایش آمار سایتم استفاده می کنم، اما تاریخی که واسه آخرین به روز رسانی نشون میده میلادیه ، چه طوری شمسیش کنم ؟ هر جای دیگه ی سایتم که تاریخ نشون میده شمسیه اما این نه.

تازه یه چیز دیگه هم میخوام تغییر بدم ؛ بازدیدکنندگان رو نوشته بازدیدکننده گان ، اینو از تو کدوم فایلش میتونم عوض کنم؟

post-2289-0-41856800-1370521314_thumb.jp

ویرایش شده در توسط sanaz_s13
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاریخ سایتتون شمسیه؟

افزون جلالی نصبه؟

برای ویرایش بازدیدکنندگان باید از پوشه languages فایل wp_statistics-fa_IR.po را در نرم افزار poedit ویرایش کنید و به همراه فایلی که با پسوند mo دوباره آپلود کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاریخ سایتتون شمسیه؟

افزون جلالی نصبه؟

بله افزونه جلالی نصبه ، عرض کردم که جاهای دیگه ی سایتم که تاریخ نمایش داده میشه شمسیه ، خودمم واسه همین تعجب کردم که چرا این. میلادی نشون میده !!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از چه نسخه ای استفاده می کنید؟

نسخه های قبلی افزونه بخشی برای انتخاب تاریخ میلادی و شمسی داشت ولی در نسخه های جدید خودکار شده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نمیدونم درست شدنش به این کاری که کردم ربط داشت یا نه ...!!

یه بار ورژن قدیمیشو نصب کردم که امکان تنظیم دستی تاریخ رو داشت ، گذاشتمش رو شمسی ، بعد افزونه رو آپدیت کردم ، الان دیگه تاریخش رو شمسیه . :)

ویرایش شده در توسط sanaz_s13
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ای بابا چرا وقتی ادم سوال میپرسه بعد سه روز یکی پیدا نمیشه بگه ما چکار کنیم ساعت 12 ریست بشه آمار چون بنده ساعت 5 ریست میشه واسم.و اینکه تنظیمات سرور و ساعتش دقیق هست یکی پاسخ بده لطفا سوال من واسه صفحه های قبلی بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مصطفي جان توجه كن: ما برسي كرديم ديديم شما متغيراي مقدار بازديد رو با تعداد بازديد كنندگان اشتباه گذاشتي! صفحه رو رفرش ميكني به بازديد كنندگان اضافه ميشه بجاي اضافه شدن به مقدار بازديد!!! يه برسي بفرما الان 3 روزه امار ما جابجا شده! تا شب 3000 نفر بازديد كننده نشون ميده (IP) و مقدار بازديد رو مثلا 2000 نشون ميده! مگه ميشه همچين چيزي اخه! سه هزار نفر امدن سه هزار بازديد بايد حد اقل يكي يدونه ثبت بشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم یکی سریع تر جواب من و بده نیاز دارم خیلی ضایست ساعت 5 ریست میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز باید زونی تایم رو روی تهران یا ایران بزارید تا درست بشه اوکی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ای بابا چرا وقتی ادم سوال میپرسه بعد سه روز یکی پیدا نمیشه بگه ما چکار کنیم ساعت 12 ریست بشه آمار چون بنده ساعت 5 ریست میشه واسم.و اینکه تنظیمات سرور و ساعتش دقیق هست یکی پاسخ بده لطفا سوال من واسه صفحه های قبلی بود

شما می تونی لینک بدی که کدوم سئوال را سه روز پیش پرسیدید که امروز طلبتان را وصول کنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین تاپیک و یه تاپیک دیگه مربوط به این افزونه دارید رو بخونید پیدا میکنید دوما الان تایم زون کیو بزارم تهران تایم زون وردپرس یا افزونه؟؟چون تایم زون بنده تهران هست ساعت سرور هم دقیق هست به نظر من مشکل این افزونه این هست که از وقتی نصبش میکنی و تیبل میسازه تایم رو حساب میکه لطفا یکی راه درست تر و دقیق تری بزاره جلو پای بنده خیلی امار ضایع میشه بعد از 5 بعد از ظهر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وای خداروشکر! بالاخره این مشکلاتش رفع شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تایم زون کیو بزارم تهران تایم زون وردپرس یا افزونه؟؟

هر دو باید روی تهران ست باشن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب همه چی ست هست افزونه که تایم زون نداشت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی یک افزونه فقط برای شما اشتباه کار می کنه یعنی مشکل از افزونه نیست باید پلاگین ها و اسکریپت های خودتون رو چک کنید تا کانفیگ به دست بیاد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط عمارگراف
      سلام
      وقتتون بخیر
      داشتم با سایت کار میکردم. مشکلی هم نبود. آخرین پلاگینی که نصب کردم افزونه پست پیشتاز و سفارشی بود. بعد از نصب افزونه هم چند دقیقه با سایت کار کردم مشکلی نداشت.
      اما یهو صفحه سفید شد. به هیچ صفحه ای دیگه دسترسی ندارم. نه مدیریت نه فروشگاه.
      مدام هم داره رفرش میشه.
      دیباگ وردپرس رو هم فعال کردم اما چیزی نیشون نمیده.
      پوشه پلاگین ها رو تغییر نام دادم اما اتفاقی نیوفتاد.
      پوشه پوسته اصلی سایت رو هم تغییر نام دادم اما درست نشد.
      لطفاً راهنمایی کنید.
      یا علی
      آدرس سایت : http://bonyadtarikhbook.ir/
       
      **به روز رسانی **
      در حین نوشتن این تاپیک بودم که سایت خود به خود بالا اومد! :|
      نمیدونم مشکل از کجاست اما قاعدتاً دوباره اتفاق میوفته. چون این بار هم من درستش نکردم. ممنون میشم دوستان از تجربیاتشون بهم بگن که ووکامرس چه مشکلاتی ممکنه داشته باشه.
      الآن هم سایت رو ببینید، دیباگ رو خاموش نکردم که دوستان ارورها رو ببینن.
      بازم ممنون
    • توسط mehran-b
      سلام بر دوستان و ستون های انجمن
       
      در حال طراحی یک پلاگین خبرخوان هوشمند هستم که دو مشکل واقعا نمیدونم از کجاست مطرح میکنم انشاالله حل بشه.
      مود اول یه ارورلاگ هست مربوط به یکی از تیبل های پلاگین که همون ارور Error Code: 1062. Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY' هست در حالی که من قبلش چک میکنم که وجود نداشته باشه همچین ردیفی در جدول و بعد insert میکنم.
      استرکچر تیبل به این شکل هست:

      خوب همون طور که مشخصه ارور مربوط به ستون hash هست و ستون id یونیک و دو ستون status و time صرفا index هستند و یونیک نیستند.
      کدی که باهاش چک میکنم که همچین رکوردی هست و اگر نبود insert میکنم اینه:
      foreach($post_link as $link) : if($wpdb->get_var($wpdb->prepare("SELECT id FROM $table_name WHERE hash = %s", hash('sha256', $link))) === null) $wpdb->insert($table_name, array('hash' => hash('sha256', $link), 'link' => $link, 'status' => 'Q', 'source_name' => $source_name, 'time' => date("Y-m-d H:i:s")), array('%s', '%s', '%s', '%s', '%s')); endforeach; خوب میریم سراغ موردی بعدی مورد بعدی هم یه ارورلاگه که مطمئنم مربوط به افزونه ام میشه ولی به یکی از فایل اصلی وردپرس اشاره میکنه ارورلاگ اینه:
      Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/htdocs/XXXXXXX/wordpress/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 153 البته به یه موردی اشاره کنم که wp_list_pluck رو مستقیم توی کدهای افزونه استفاده نکردم ولی شاید توابع دیگه وردپرس که استفاده کردم توی پلاگین از این تابع استفاده کنند.
      توابعی که از وردپرس استفاده کردم توی پلاگینم اینا هستند:
      get_option(); wp_die(); apply_filters(); register_activation_hook(); $wpdb::get_var(); $wpdb::get_charset_collate(); dbDelta(); wp_insert_category(); add_action(); add_menu_page(); get_current_screen(); update_option(); add_option(); wp_remote_get(); wp_remote_retrieve_response_code(); wp_nonce_field(); $wpdb::insert(); wp_insert_post(); wp_set_post_terms(); wp_update_post(); wp_get_post_terms(); $wpdb::get_row(); $wpdb::update(); تشکر از راهنماییتون.
      یا حق
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه