webbarg

نمایش ندادن عنوان یک دسته در دسته ها

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

من می خاستم وقتی توی دسته بندی های سایت یک دسته خاص را انتخاب می کنم توی قسمت نمایش دسته ها در پست اسم اون دسته را نشون نده .

توی عکس زیر مثال زدم .

p195_cat.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک روش دستی و نه چندان خوب


<?php //the_category(', ')
$category_out = "";
$excat = array(10,12);
foreach((get_the_category()) as $category) {
if(! in_array($category->cat_ID,$excat))
$category_out .= '<a href="' . get_category_link($category->cat_ID) . '" title="' . $category->cat_name . '">' . $category->cat_name . '</a> ,';
}
$category_out = trim($category_out, " ,");
echo $category_out;
?>

شناسه دسته هایی که میخواهید نمایش داده نشه در متغییر excat قرار دهید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان خیلی ممنون کار میکنه ولی نمیشه کاری کرد که به کل نام این دسته را نشون نده ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظرتون در همه ی ابزارک ها و بخش های سایته؟ می تونید این کد رو هم به style.css اضافه کنید


a[href="آدرس صفحه لینک دسته مورد نظر"] {display:none;}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو وقتی برای چاپ استفاده کنید . دیگر لینک این دسته در پست نمایش داده نمیشود

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک روش دستی و نه چندان خوب


<?php //the_category(', ')
$category_out = "";
$excat = array(10,12);
foreach((get_the_category()) as $category) {
if(! in_array($category->cat_ID,$excat))
$category_out .= '<a href="' . get_category_link($category->cat_ID) . '" title="' . $category->cat_name . '">' . $category->cat_name . '</a> ,';
}
$category_out = trim($category_out, " ,");
echo $category_out;
?>

شناسه دسته هایی که میخواهید نمایش داده نشه در متغییر excat قرار دهید

ببخشید چرا این روش خوب نیست ؟؟

مشکل سئو دارد یا امنیتی یا .... ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچکدوم.

نه چندا خوب چون دستی هست!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟