• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
alikhani98

شرطی کردن نوفالو کردن لینک زمینه دلخواه

18 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام

من زمنیه دلخواه خودم را نوشتم اما یه مشکل دارم ، اینکه میخوام وقتی مثلا لینکی خارجی در مقدارش وارد میکنم ، به اون لینک نوالو اضافه بشه ولی برای لینک های داخلی نه!

این هم تکه ای از کد زمینه دلخواهم.


<?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?><a class="small green button" href="<?php echo $link; ?>">دانلود</a> 
<?php endif;

خوب برای انجام اینکار چیکار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آدرس سایت جایگزین و داخل تگ a قرار دهید


<?php echo (strpos($link,"mysite.tld")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون

آدرس سایتم را دقیقا کجا وارد کنم،اینطوری جایگزین کردم ولی کار نکردش:


if ($url!="") : ?></p> </p><a target="_blank" class="small red button" href="<?php echo (strpos($url,"4blogers.com")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>">لینک کوتاه</a>

کجاش اشتباه کردم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داخل بخش href نه

rel داخل تگ a هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه خدوتون وارد کنید ، منکه متوجه نشدم!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

<?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?><a class="small green button" href="<?php echo $link; ?>" <?php echo (strpos($link,"mysite.tld")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>>دانلود</a>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پارسا جان من وقتی این کد را استفاده میکنم تبم خراب میشه و محتویات تمام تب ها نشون داده میشه لینک

این هم نم.نه کدی که قرار دادم،مشکل از کجاست؟


<?php $src = get_post_meta($post->ID, 'src', true); ?>if ($src!="") : ?>
<a target="_blank" class="small teal button" href="<?php echo $src; ?>" <?php echo (strpos($src,"http://4blogers.com")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>>منبع</a>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کجا تب داره؟ یعنی کجا باید تب باشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه مرتضی

من قسمت دانلود که توابع درش هست را داخل تب قرار دادم ولی وقتی این کد را قرار میدم تب بهم میخوره!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این تیکه کد مشکلی نداره مگر اینکه در اون بخشی که لود میشه خطایی ایجاد کنه که توی پوسته همچین چیزی دیده نمیشه

با فایرباگ بررسی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان یه مشکلی که توی این کد دیدم:


<a class="small teal button" target="_blank" "="" rel="nofollow" href="http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/213-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87/"> … </a>

قبل از نوفال "=""هستش که بخاطر


<?php echo (strpos($link,"mysite.tld")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>

قسمت : "" هستش

این قسمت را حذف کردم سایت بالا نیومد ، برای برطرف کردنش چکار باید انجام داد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد تولید شده مربوط به سورس صفحه هست (view source)

اینو تست کنید


<?php echo (strpos($link,"mysite.tld")===false ? "rel=\"nofollow\"" : ""); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با این کد ، کد سورس اینطور میشه:


<a class="small teal button" target="_blank" "="" rel="nofollow" href="http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/213-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87/"> … </a>

و "="" اضافی هستش!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نمیدونم چی شد که درست شد ولی برای سایتم خودم نوفال قرار میده.

به جای mysite

من اینا گذاشتم

4blogers.com

اینطور درست نیستش؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نمیدونم چی شد که درست شد ولی برای سایتم خودم نوفال قرار میده.

به جای mysite

من اینا گذاشتم

4blogers.com

اینطور درست نیستش؟

به جای mysite.tld قرار دادید؟

بهتره با آدرسهای دیگر تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه خیر به جای mysite.tld قرار ندادم همون طور که توی صفحه قبل گفتید اینطوری گذاشتم

4blogers.com.tld

درست هستش؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه خیر به جای mysite.tld قرار ندادم همون طور که توی صفحه قبل گفتید اینطوری گذاشتم

4blogers.com.tld

درست هستش؟

نه

.tld را حذف کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی ممنون پارسا جان

درسا شد <_<

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری