• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
alikhani98

شرطی کردن نوفالو کردن لینک زمینه دلخواه

18 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام

من زمنیه دلخواه خودم را نوشتم اما یه مشکل دارم ، اینکه میخوام وقتی مثلا لینکی خارجی در مقدارش وارد میکنم ، به اون لینک نوالو اضافه بشه ولی برای لینک های داخلی نه!

این هم تکه ای از کد زمینه دلخواهم.


<?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?><a class="small green button" href="<?php echo $link; ?>">دانلود</a> 
<?php endif;

خوب برای انجام اینکار چیکار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آدرس سایت جایگزین و داخل تگ a قرار دهید


<?php echo (strpos($link,"mysite.tld")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون

آدرس سایتم را دقیقا کجا وارد کنم،اینطوری جایگزین کردم ولی کار نکردش:


if ($url!="") : ?></p> </p><a target="_blank" class="small red button" href="<?php echo (strpos($url,"4blogers.com")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>">لینک کوتاه</a>

کجاش اشتباه کردم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داخل بخش href نه

rel داخل تگ a هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه خدوتون وارد کنید ، منکه متوجه نشدم!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

<?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?><a class="small green button" href="<?php echo $link; ?>" <?php echo (strpos($link,"mysite.tld")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>>دانلود</a>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پارسا جان من وقتی این کد را استفاده میکنم تبم خراب میشه و محتویات تمام تب ها نشون داده میشه لینک

این هم نم.نه کدی که قرار دادم،مشکل از کجاست؟


<?php $src = get_post_meta($post->ID, 'src', true); ?>if ($src!="") : ?>
<a target="_blank" class="small teal button" href="<?php echo $src; ?>" <?php echo (strpos($src,"http://4blogers.com")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>>منبع</a>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کجا تب داره؟ یعنی کجا باید تب باشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه مرتضی

من قسمت دانلود که توابع درش هست را داخل تب قرار دادم ولی وقتی این کد را قرار میدم تب بهم میخوره!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این تیکه کد مشکلی نداره مگر اینکه در اون بخشی که لود میشه خطایی ایجاد کنه که توی پوسته همچین چیزی دیده نمیشه

با فایرباگ بررسی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان یه مشکلی که توی این کد دیدم:


<a class="small teal button" target="_blank" "="" rel="nofollow" href="http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/213-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87/"> … </a>

قبل از نوفال "=""هستش که بخاطر


<?php echo (strpos($link,"mysite.tld")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>

قسمت : "" هستش

این قسمت را حذف کردم سایت بالا نیومد ، برای برطرف کردنش چکار باید انجام داد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد تولید شده مربوط به سورس صفحه هست (view source)

اینو تست کنید


<?php echo (strpos($link,"mysite.tld")===false ? "rel=\"nofollow\"" : ""); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با این کد ، کد سورس اینطور میشه:


<a class="small teal button" target="_blank" "="" rel="nofollow" href="http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/213-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87/"> … </a>

و "="" اضافی هستش!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نمیدونم چی شد که درست شد ولی برای سایتم خودم نوفال قرار میده.

به جای mysite

من اینا گذاشتم

4blogers.com

اینطور درست نیستش؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نمیدونم چی شد که درست شد ولی برای سایتم خودم نوفال قرار میده.

به جای mysite

من اینا گذاشتم

4blogers.com

اینطور درست نیستش؟

به جای mysite.tld قرار دادید؟

بهتره با آدرسهای دیگر تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه خیر به جای mysite.tld قرار ندادم همون طور که توی صفحه قبل گفتید اینطوری گذاشتم

4blogers.com.tld

درست هستش؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه خیر به جای mysite.tld قرار ندادم همون طور که توی صفحه قبل گفتید اینطوری گذاشتم

4blogers.com.tld

درست هستش؟

نه

.tld را حذف کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی ممنون پارسا جان

درسا شد <_<

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری