• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
alikhani98

شرطی کردن نوفالو کردن لینک زمینه دلخواه

18 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام

من زمنیه دلخواه خودم را نوشتم اما یه مشکل دارم ، اینکه میخوام وقتی مثلا لینکی خارجی در مقدارش وارد میکنم ، به اون لینک نوالو اضافه بشه ولی برای لینک های داخلی نه!

این هم تکه ای از کد زمینه دلخواهم.


<?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?><a class="small green button" href="<?php echo $link; ?>">دانلود</a> 
<?php endif;

خوب برای انجام اینکار چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت جایگزین و داخل تگ a قرار دهید


<?php echo (strpos($link,"mysite.tld")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

آدرس سایتم را دقیقا کجا وارد کنم،اینطوری جایگزین کردم ولی کار نکردش:


if ($url!="") : ?></p> </p><a target="_blank" class="small red button" href="<?php echo (strpos($url,"4blogers.com")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>">لینک کوتاه</a>

کجاش اشتباه کردم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داخل بخش href نه

rel داخل تگ a هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه خدوتون وارد کنید ، منکه متوجه نشدم!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?><a class="small green button" href="<?php echo $link; ?>" <?php echo (strpos($link,"mysite.tld")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>>دانلود</a>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان من وقتی این کد را استفاده میکنم تبم خراب میشه و محتویات تمام تب ها نشون داده میشه لینک

این هم نم.نه کدی که قرار دادم،مشکل از کجاست؟


<?php $src = get_post_meta($post->ID, 'src', true); ?>if ($src!="") : ?>
<a target="_blank" class="small teal button" href="<?php echo $src; ?>" <?php echo (strpos($src,"http://4blogers.com")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>>منبع</a>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کجا تب داره؟ یعنی کجا باید تب باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه مرتضی

من قسمت دانلود که توابع درش هست را داخل تب قرار دادم ولی وقتی این کد را قرار میدم تب بهم میخوره!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تیکه کد مشکلی نداره مگر اینکه در اون بخشی که لود میشه خطایی ایجاد کنه که توی پوسته همچین چیزی دیده نمیشه

با فایرباگ بررسی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان یه مشکلی که توی این کد دیدم:


<a class="small teal button" target="_blank" "="" rel="nofollow" href="http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/213-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87/"> … </a>

قبل از نوفال "=""هستش که بخاطر


<?php echo (strpos($link,"mysite.tld")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>

قسمت : "" هستش

این قسمت را حذف کردم سایت بالا نیومد ، برای برطرف کردنش چکار باید انجام داد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد تولید شده مربوط به سورس صفحه هست (view source)

اینو تست کنید


<?php echo (strpos($link,"mysite.tld")===false ? "rel=\"nofollow\"" : ""); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این کد ، کد سورس اینطور میشه:


<a class="small teal button" target="_blank" "="" rel="nofollow" href="http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/213-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87/"> … </a>

و "="" اضافی هستش!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم چی شد که درست شد ولی برای سایتم خودم نوفال قرار میده.

به جای mysite

من اینا گذاشتم

4blogers.com

اینطور درست نیستش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم چی شد که درست شد ولی برای سایتم خودم نوفال قرار میده.

به جای mysite

من اینا گذاشتم

4blogers.com

اینطور درست نیستش؟

به جای mysite.tld قرار دادید؟

بهتره با آدرسهای دیگر تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه خیر به جای mysite.tld قرار ندادم همون طور که توی صفحه قبل گفتید اینطوری گذاشتم

4blogers.com.tld

درست هستش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه خیر به جای mysite.tld قرار ندادم همون طور که توی صفحه قبل گفتید اینطوری گذاشتم

4blogers.com.tld

درست هستش؟

نه

.tld را حذف کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون پارسا جان

درسا شد <_<

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری