alikhani98

شرطی کردن نوفالو کردن لینک زمینه دلخواه

18 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام

من زمنیه دلخواه خودم را نوشتم اما یه مشکل دارم ، اینکه میخوام وقتی مثلا لینکی خارجی در مقدارش وارد میکنم ، به اون لینک نوالو اضافه بشه ولی برای لینک های داخلی نه!

این هم تکه ای از کد زمینه دلخواهم.


<?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?><a class="small green button" href="<?php echo $link; ?>">دانلود</a> 
<?php endif;

خوب برای انجام اینکار چیکار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت جایگزین و داخل تگ a قرار دهید


<?php echo (strpos($link,"mysite.tld")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

آدرس سایتم را دقیقا کجا وارد کنم،اینطوری جایگزین کردم ولی کار نکردش:


if ($url!="") : ?></p> </p><a target="_blank" class="small red button" href="<?php echo (strpos($url,"4blogers.com")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>">لینک کوتاه</a>

کجاش اشتباه کردم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داخل بخش href نه

rel داخل تگ a هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه خدوتون وارد کنید ، منکه متوجه نشدم!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?><a class="small green button" href="<?php echo $link; ?>" <?php echo (strpos($link,"mysite.tld")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>>دانلود</a>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان من وقتی این کد را استفاده میکنم تبم خراب میشه و محتویات تمام تب ها نشون داده میشه لینک

این هم نم.نه کدی که قرار دادم،مشکل از کجاست؟


<?php $src = get_post_meta($post->ID, 'src', true); ?>if ($src!="") : ?>
<a target="_blank" class="small teal button" href="<?php echo $src; ?>" <?php echo (strpos($src,"http://4blogers.com")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>>منبع</a>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کجا تب داره؟ یعنی کجا باید تب باشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه مرتضی

من قسمت دانلود که توابع درش هست را داخل تب قرار دادم ولی وقتی این کد را قرار میدم تب بهم میخوره!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تیکه کد مشکلی نداره مگر اینکه در اون بخشی که لود میشه خطایی ایجاد کنه که توی پوسته همچین چیزی دیده نمیشه

با فایرباگ بررسی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان یه مشکلی که توی این کد دیدم:


<a class="small teal button" target="_blank" "="" rel="nofollow" href="http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/213-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87/"> … </a>

قبل از نوفال "=""هستش که بخاطر


<?php echo (strpos($link,"mysite.tld")===false ? "rel='nofollow'" : ""); ?>

قسمت : "" هستش

این قسمت را حذف کردم سایت بالا نیومد ، برای برطرف کردنش چکار باید انجام داد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد تولید شده مربوط به سورس صفحه هست (view source)

اینو تست کنید


<?php echo (strpos($link,"mysite.tld")===false ? "rel=\"nofollow\"" : ""); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این کد ، کد سورس اینطور میشه:


<a class="small teal button" target="_blank" "="" rel="nofollow" href="http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/213-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87/"> … </a>

و "="" اضافی هستش!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم چی شد که درست شد ولی برای سایتم خودم نوفال قرار میده.

به جای mysite

من اینا گذاشتم

4blogers.com

اینطور درست نیستش؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم چی شد که درست شد ولی برای سایتم خودم نوفال قرار میده.

به جای mysite

من اینا گذاشتم

4blogers.com

اینطور درست نیستش؟

به جای mysite.tld قرار دادید؟

بهتره با آدرسهای دیگر تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه خیر به جای mysite.tld قرار ندادم همون طور که توی صفحه قبل گفتید اینطوری گذاشتم

4blogers.com.tld

درست هستش؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه خیر به جای mysite.tld قرار ندادم همون طور که توی صفحه قبل گفتید اینطوری گذاشتم

4blogers.com.tld

درست هستش؟

نه

.tld را حذف کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون پارسا جان

درسا شد <_<

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری