• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
miladgradient

سوال در مورد پاراگراف

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

اگه میشه سایت منو یه نگاه بندازین

Androidha.in

اگه منو هارو دقت کنین میبینین که یک خط اومده پایین

اونو چطوری ببرمش بالا

هر کدی رو امتحان کردم نشد

اگه لازم بود بگین قالب رو ضمیمه کنم

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شاید به خاطر استفاده از float باشد.به تازگی خاصیت float را به استایلی اختصاص داده اید؟

ویرایش شده در توسط oMid
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فکر کتم باید ایندکس رو وسط دو کد زیر بزاری :


<?php include(TEMPLATEPATH."/sidebar1.php");?>

index


<?php include(TEMPLATEPATH."/sidbar2.php");?>

همون طور که بالا گفتم باید همچین چیزی باشه :

sidbar1.php

index.php

sidbar2.php

اما مال شما اینطوره :

sidbar1.php

sidbar2.php

index.php

امتحان کد اگه شد که شد نشد ضمیمه کن ببینم چی میشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام دوباره

توی فوتر :

طراحی : تیم طراحی آندرویدها

اقا، شما که بلدید قالب طراحی کنید، بلد نیستید یه مشکل ساده رو حل کنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام دوباره

توی فوتر :

طراحی : تیم طراحی آندرویدها

اقا، شما که بلدید قالب طراحی کنید، بلد نیستید یه مشکل ساده رو حل کنید؟

اون از قبل روی قالب بوده

اینم از قالب:

androidha.in/wp-content/themes/Androidha.in.zip

ویرایش شده در توسط mx10
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز پوسته سایت شما ریپ شده؟ اگر هست. توصیه میکنم از این پوسته استفاده نکنید.

من منوی شما رو فیکس کردم اما این پوسته مشکلات زیادی داره. فایل پیوست رو جایگزین کنید.

style.rar

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز پوسته سایت شما ریپ شده؟ اگر هست. توصیه میکنم از این پوسته استفاده نکنید.

من منوی شما رو فیکس کردم اما این پوسته مشکلات زیادی داره. فایل پیوست رو جایگزین کنید.

میشه لطف کنید بگید چه مشکلاتی؟

چندتاشو بی زحمت بگین

راستی

اگه میشه بفرمایین این کد گوگل رو از کدوم قسمت بردارم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلات ساختاری در طراحی داره.

سئو در بحث طراحی هم کمی جالب نیست.

راستی

اگه میشه بفرمایین این کد گوگل رو از کدوم قسمت بردارم

ممنون

<!-- Place this tag where you want the +1 button to render -->
<g:plusone annotation="[url=""]inline[/url]" width="[url=""]300[/url]"></g:plusone>

<!-- Place this render call where appropriate -->
<script type="[url=""]text/javascript[/url]">
window.___gcfg = {lang: 'fa'};

(function() {
var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true;
po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js';
var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s);
})();
</script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلات ساختاری در طراحی داره.

سئو در بحث طراحی هم کمی جالب نیست.

<!-- Place this tag where you want the +1 button to render -->
<g:plusone annotation="[url=""]inline[/url]" width="[url=""]300[/url]"></g:plusone>

<!-- Place this render call where appropriate -->
<script type="[url=""]text/javascript[/url]">
window.___gcfg = {lang: 'fa'};

(function() {
var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true;
po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js';
var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s);
})();
</script>

خب شما میتونید قالبی معرفی کنید که هم سئوش خوب باشه و هم به درد موضوع سایت من بخوره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از پوسته های فارسی منتظر شده در وب خیر چون هیچکدوم رو تست نکردم.

اما از خارجی هاس سری الگانت تمز ، پرس75 و .. پوسته های استانداردی دارن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضا درست میگن!

همه دوستان باید سعی کنند که از قالب های ریپ استفاده نکنند!

در میان قالب های رایگان فارسی و انگلیسی بگردند تا به قالب مناسبی برسند.

و اگر در ترجمه قالب مشکل داشتند، اینجا دوستان زیادی هستند که ترجمه قالب رو براتون بصورت رایگان انجام میدن!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری