espad

لود نشدن لوگو سایت

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

لوگو سایت نمی دونم چرا لود نمیشه

اینم کدش


<div class="container clearfix">
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>">
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/logo.png" alt="logo" id="logo"/>
</a>

www.viva811.ir

مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

لوگو سایت نمی دونم چرا لود نمیشه

اینم کدش


<div class="container clearfix">
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>">
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/logo.png" alt="logo" id="logo"/>
</a>

www.viva811.ir

مرسی

لوگو رو دوباره اپلود کنید . ببینید مشکل حل میشه ؟

لوگو رو دوباره اپلود کنید . ببینید مشکل حل میشه ؟

درود ...

مشکل از اسم لوگویی هستش که شما آپلود کردید ...

شما این فایل رو ‍آپلود کردید :

http://viva811.ir/wp-content/themes/viva/images/logo.png.png

دقت کنید توی اسم دو بار PNG تکرار شده. شما این فایل رو از هاست پاک کنید و فایلی با اسم logo.png در قسمت تصاویر قالب خود آپلود کنید . مشکلتون حل میشه .

:)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن مد آپلود برای تصاویر باید باینری باشه نه ASCII معمولا مد باینری دیفالت هستش مگر اینکه دستی تغییر داده باشید اگر چنین تغییری داشتید مد را برگردونید و بعد آپلود کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید