• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
::AmiR::

هماهنگ کردن استایل با مرورگرهای متفاوت

24 پست در این موضوع قرار دارد

درود فراوان

همونطور که همه میدونیم با فراوانی مرورگرها خیلی سخت شده که بخشی رو اضافه کرد که با همه ی مرورگرها سازگار باشه.حالا هرچی میخوایم به کاربرها بگیم که اقاجون ، جون مادرت از موزیلا استفاده کن ، اما بازم کاربرها با مرورگرهای متفاوت میان به سایت.

من یک کد استایل دارم که توی مرورگر موزیلا کاملا درست نشون داده میشه اما با کروم و اینترنت اکسپلوره که چک میکنم درست نشون داده نمیشه.

اگه بزرگواری بفرمائید که راهنمایی کنید که چطور میشه کد زیر رو با همه ی مرورگرها ست کنم ممنون میشم.


div.peek-a-boo_right {
position: fixed;
z-index: 100;
bottom: -145px;
right: -122px;
-webkit-transform:scale(0.75) rotate(-39deg);
-moz-transform:scale(0.75) rotate(-39deg);
-o-transform:scale(0.75) rotate(-39deg);
/* filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.BasicImage(rotation=0.43); */
-ms-transform:scale(0.75) rotate(-39deg);
-webkit-transform: scale(0.75) rotate(-39deg);
-webkit-transition-duration: 0.3s;
-moz-transition-duration: 0.3s;
-o-transition-duration: 0.3s;
transition-duration: 0.3s;
}
div.peek-a-boo_right:hover {
bottom: 20px;
right: 10px;
-webkit-transform: scale(1) rotate(0deg);
-moz-transform: scale(1) rotate(0deg);
-o-transform: scale(1) rotate(0deg);
/* filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.BasicImage(rotation=0); */
-ms-transform: scale(1) rotate(0deg);
-webkit-transform: scale(1) rotate(0deg);
-webkit-transition-duration: 0.3s;
-moz-transition-duration: 0.3s;
-o-transition-duration: 0.3s;
transition-duration: 0.3s;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما بیگد این عدم هماهنگی در چی هست و اگر آنلاین هست آدرس بدید تا راحتتر بشه در مورد فیکس کمک کرد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدهای scale و transition هیچکدوم در IE زیر 9 ساپورت نمی شند ولی با وجود webkit هر دو در کروم باید درست اجرا بشند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود.شرمنده اصلا فراموش کردم آدرس بدم.بخشی رو ایجاد کردم به عنوان تبلیغات گوشه سمت راست که میتونید در این بخش ببینید

با موزیلا بسیار خوب نشون داده میشه و کاملا فیکس شده اما با کروم در جای خودش میمونه و به همراه مرورگر پایین نمیاد و با IE هم که واااویییلااان.رفته چسبیده به زیر فوتر :wacko:

ویرایش شده در توسط amir1909

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پوزیشن رو absolute کنید و بعد مقدار راست و پایین رو برابر صفر قرار بدید

البته کد شما روی کروم درست کار میکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این بخش امتیاز تو کامنت ها تو مرورگر کروم و اکسپلورر درست نمایش داده نمیشه ولی تو فایرفاکس درست نمایش داده میشه.

تو این لینک میتونید ببینید : zoobino

وقتی استایل رو تغییر میدم تو فایرفاکس هم بهم میرزه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کجاش بهم میریزه؟

روی کرم برای من درسته!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان این چیزی هست که تو فایرفاکس نشون میده و درستش این هست:

v5849_a2.png

و این چیزی هست که تو کروم و اکسپلورر نشون میده:

z4415_a1.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب اینگونه تعریف شده این ایراد نیست طراح اینگونه طرح رو تعریف کرده و. قطعا بجز css دستوراتی دئر فایل های دیگه هم براشون داره بهتر دستکاریش نکنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ایمان جان این بخش کامنت ها رو من خودم درست کردم. الان کاربرهایی که از کروم یا اکسپلورر استفاده میکنن نمیتونن امتیاز بدن و اینکه این بخش حالت بهم ریختگی و گسسته داره به نظرم خوب نیست.

راهی داره که اصلاحش کنم؟ اکسپلورر اگه نشد عیبی نداره حداقل تو کروم خوب نمایش بده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر استایل رو استاندارد زده باشید نباید حداقل توی دو مرورگر کروم و فایرفاکس مشکلی داشته باشه. اما می تونید برای کروم استایل اختصاصی تعریف کنید. برای این کار این اسکریپت کمکتون می کنه:

http://rafael.adm.br/css_browser_selector/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر استایل رو استاندارد زده باشید نباید حداقل توی دو مرورگر کروم و فایرفاکس مشکلی داشته باشه. اما می تونید برای کروم استایل اختصاصی تعریف کنید. برای این کار این اسکریپت کمکتون می کنه:

http://rafael.adm.br...owser_selector/

یعنی باید برا کروم کل استایل ها رو از نو طراحی کنم؟

این بخش که الان این مشکل رو داره، فایل استایل جداگانه نداره و استایلش رو تو خود کدهای افزونه نوشته.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی باید برا کروم کل استایل ها رو از نو طراحی کنم؟

این بخش که الان این مشکل رو داره، فایل استایل جداگانه نداره و استایلش رو تو خود کدهای افزونه نوشته.

نه! فقط برای همین قسمت که مشکل داره استایل رو بنویسید. یا اینکه باید استایل اصلی رو تغییر بدید تا مشکلی در کروم نداشته باشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه بشه استایل اصلی رو تغییر بدم که بسیار عالی میشه.

میشه یه نگاهی به ای بخش بکنید و یه راهنمایی کنید.

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من بخشی که فکر میکنم مشکل از اینجا باشه رو پیدا کردم:


$content .= " <img $imgStyle id=\"up-$ck_comment_ID\" src=\"{$plugin_path}/images/$imgUp\" style=\"cursor:pointer;margin:0px 30px;\" alt=\"".__('', 'ckrating') ."\" $onclick_add />";
if ( get_option('ckrating_value_display') != 'one' )
$content .= " <span id=\"karma-{$ck_comment_ID}-up\" $likesStyle>{$ck_cache['ck_rating_up']}</span>";
}
if ( get_option('ckrating_vote_type') != 'likes' )
{
$content .= " <img $imgStyle id=\"down-$ck_comment_ID\" src=\"{$plugin_path}/images/$imgDown\" style=\"cursor:pointer;margin:0px -23px;\" alt=\"". __('', 'ckrating')."\" $onclick_sub />"; //Phew
if ( get_option('ckrating_value_display') != 'one' )
$content .= " <span id=\"karma-{$ck_comment_ID}-down\" $dislikesStyle>{$ck_cache['ck_rating_down']}</span>";

الان من تو این کد یه مارجین به هر کدوم از دکمه ها دادم که این مارجین رو فایر فاکس میخونه ولی کروم نمیخونه. فکر کنم اشتباه دادم. الان کد استایل دهی به این قسمت ها به این شکله:


style=\"cursor:pointer;margin:0px -23px;\"

که قبلش اینجوری بود:


style=\"cursor:pointer \"

این کد درست هست؟ این کاراکتر '/' و " رو به چه صورت قرار بدم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان در نسخه آنلاین، مارجین و پدینگ 0 هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه تو فایرفاکس نگاه کنی اینطور نیست.

نمیدونم شاید مارجینی که تو اون بخش اضافه کردم اشتباه بوده و باعث شده cursor:pointer هم تو کروم خونده نشه ولی تو فایر فاکس درسته


style=\"cursor:pointer;margin:0px -23px;\"

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب بجای اینکار این مشخصات را در style.css اضافه کنید و به تصاویر یک کلاس بدید در اسنادت html گاهی کروم یک فاصله را نممی خونه و باعث می شه -23 شما به 0px قبلی بچسبه (بخاطر علامت منفی)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه راهنمایی کنید آیدی یا کلاسش چیه؟

تو کدها که اینجوری زده:


id=\"up-$ck_comment_ID\"
id=\"down-$ck_comment_ID\"


به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه راهنمایی کنید آیدی یا کلاسش چیه؟

تو کدها که اینجوری زده:


id=\"up-$ck_comment_ID\"
id=\"down-$ck_comment_ID\"


متغیر هست! خودتون یه آی دی یا کلاس دلخواه دیگه بدید، یا باید از سلکتورهای خاص استفاده کنید.

ویرایش شده در توسط Anisi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


class=\"up-rating\"
class=\"down-rating\"

و


.down-rating {
cursor:pointer;
margin:0px;
margin-right: -23px;
}
.up-rating {
cursor:pointer;
margin:0px;
margin-left: -23px;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آنیسی جان نمیدونم چطور باید از سلکتور استفاده کنم. یا اینکه چطور بهش ایدی بدم. میشه یه راهنمایی کنی؟

ممنون

ویرایش شده در توسط fantome0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درستش کردم بین دو خاصیت یه اسپیس زدم درست شد.


style=\"cursor:pointer; margin:0px 30px;\"

البته فکر کنم اینی که استاد ایمان دادن اصولی تر هست و به این صورت عمل کنم بهتره

ممنون از راهنمایی دوستان

---------------

البته با این اسپیسی که زدم تو فایر فاکس خراب شد!

ویرایش شده در توسط fantome0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آنیسی جان نمیدونم چطور باید از سلکتور استفاده کنم. یا اینکه چطور بهش ایدی بدم. میشه یه راهنمایی کنی؟

ممنون

خوب خداروشکر مشکلتون حل شد. راستی، اَنیسی درست هست.

ویرایش شده در توسط Anisi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری