• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
::AmiR::

هماهنگ کردن استایل با مرورگرهای متفاوت

24 پست در این موضوع قرار دارد

درود فراوان

همونطور که همه میدونیم با فراوانی مرورگرها خیلی سخت شده که بخشی رو اضافه کرد که با همه ی مرورگرها سازگار باشه.حالا هرچی میخوایم به کاربرها بگیم که اقاجون ، جون مادرت از موزیلا استفاده کن ، اما بازم کاربرها با مرورگرهای متفاوت میان به سایت.

من یک کد استایل دارم که توی مرورگر موزیلا کاملا درست نشون داده میشه اما با کروم و اینترنت اکسپلوره که چک میکنم درست نشون داده نمیشه.

اگه بزرگواری بفرمائید که راهنمایی کنید که چطور میشه کد زیر رو با همه ی مرورگرها ست کنم ممنون میشم.


div.peek-a-boo_right {
position: fixed;
z-index: 100;
bottom: -145px;
right: -122px;
-webkit-transform:scale(0.75) rotate(-39deg);
-moz-transform:scale(0.75) rotate(-39deg);
-o-transform:scale(0.75) rotate(-39deg);
/* filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.BasicImage(rotation=0.43); */
-ms-transform:scale(0.75) rotate(-39deg);
-webkit-transform: scale(0.75) rotate(-39deg);
-webkit-transition-duration: 0.3s;
-moz-transition-duration: 0.3s;
-o-transition-duration: 0.3s;
transition-duration: 0.3s;
}
div.peek-a-boo_right:hover {
bottom: 20px;
right: 10px;
-webkit-transform: scale(1) rotate(0deg);
-moz-transform: scale(1) rotate(0deg);
-o-transform: scale(1) rotate(0deg);
/* filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.BasicImage(rotation=0); */
-ms-transform: scale(1) rotate(0deg);
-webkit-transform: scale(1) rotate(0deg);
-webkit-transition-duration: 0.3s;
-moz-transition-duration: 0.3s;
-o-transition-duration: 0.3s;
transition-duration: 0.3s;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بیگد این عدم هماهنگی در چی هست و اگر آنلاین هست آدرس بدید تا راحتتر بشه در مورد فیکس کمک کرد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای scale و transition هیچکدوم در IE زیر 9 ساپورت نمی شند ولی با وجود webkit هر دو در کروم باید درست اجرا بشند

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود.شرمنده اصلا فراموش کردم آدرس بدم.بخشی رو ایجاد کردم به عنوان تبلیغات گوشه سمت راست که میتونید در این بخش ببینید

با موزیلا بسیار خوب نشون داده میشه و کاملا فیکس شده اما با کروم در جای خودش میمونه و به همراه مرورگر پایین نمیاد و با IE هم که واااویییلااان.رفته چسبیده به زیر فوتر :wacko:

ویرایش شده در توسط amir1909
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوزیشن رو absolute کنید و بعد مقدار راست و پایین رو برابر صفر قرار بدید

البته کد شما روی کروم درست کار میکنه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این بخش امتیاز تو کامنت ها تو مرورگر کروم و اکسپلورر درست نمایش داده نمیشه ولی تو فایرفاکس درست نمایش داده میشه.

تو این لینک میتونید ببینید : zoobino

وقتی استایل رو تغییر میدم تو فایرفاکس هم بهم میرزه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کجاش بهم میریزه؟

روی کرم برای من درسته!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان این چیزی هست که تو فایرفاکس نشون میده و درستش این هست:

v5849_a2.png

و این چیزی هست که تو کروم و اکسپلورر نشون میده:

z4415_a1.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب اینگونه تعریف شده این ایراد نیست طراح اینگونه طرح رو تعریف کرده و. قطعا بجز css دستوراتی دئر فایل های دیگه هم براشون داره بهتر دستکاریش نکنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایمان جان این بخش کامنت ها رو من خودم درست کردم. الان کاربرهایی که از کروم یا اکسپلورر استفاده میکنن نمیتونن امتیاز بدن و اینکه این بخش حالت بهم ریختگی و گسسته داره به نظرم خوب نیست.

راهی داره که اصلاحش کنم؟ اکسپلورر اگه نشد عیبی نداره حداقل تو کروم خوب نمایش بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر استایل رو استاندارد زده باشید نباید حداقل توی دو مرورگر کروم و فایرفاکس مشکلی داشته باشه. اما می تونید برای کروم استایل اختصاصی تعریف کنید. برای این کار این اسکریپت کمکتون می کنه:

http://rafael.adm.br/css_browser_selector/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر استایل رو استاندارد زده باشید نباید حداقل توی دو مرورگر کروم و فایرفاکس مشکلی داشته باشه. اما می تونید برای کروم استایل اختصاصی تعریف کنید. برای این کار این اسکریپت کمکتون می کنه:

http://rafael.adm.br...owser_selector/

یعنی باید برا کروم کل استایل ها رو از نو طراحی کنم؟

این بخش که الان این مشکل رو داره، فایل استایل جداگانه نداره و استایلش رو تو خود کدهای افزونه نوشته.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی باید برا کروم کل استایل ها رو از نو طراحی کنم؟

این بخش که الان این مشکل رو داره، فایل استایل جداگانه نداره و استایلش رو تو خود کدهای افزونه نوشته.

نه! فقط برای همین قسمت که مشکل داره استایل رو بنویسید. یا اینکه باید استایل اصلی رو تغییر بدید تا مشکلی در کروم نداشته باشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بشه استایل اصلی رو تغییر بدم که بسیار عالی میشه.

میشه یه نگاهی به ای بخش بکنید و یه راهنمایی کنید.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من بخشی که فکر میکنم مشکل از اینجا باشه رو پیدا کردم:


$content .= " <img $imgStyle id=\"up-$ck_comment_ID\" src=\"{$plugin_path}/images/$imgUp\" style=\"cursor:pointer;margin:0px 30px;\" alt=\"".__('', 'ckrating') ."\" $onclick_add />";
if ( get_option('ckrating_value_display') != 'one' )
$content .= " <span id=\"karma-{$ck_comment_ID}-up\" $likesStyle>{$ck_cache['ck_rating_up']}</span>";
}
if ( get_option('ckrating_vote_type') != 'likes' )
{
$content .= " <img $imgStyle id=\"down-$ck_comment_ID\" src=\"{$plugin_path}/images/$imgDown\" style=\"cursor:pointer;margin:0px -23px;\" alt=\"". __('', 'ckrating')."\" $onclick_sub />"; //Phew
if ( get_option('ckrating_value_display') != 'one' )
$content .= " <span id=\"karma-{$ck_comment_ID}-down\" $dislikesStyle>{$ck_cache['ck_rating_down']}</span>";

الان من تو این کد یه مارجین به هر کدوم از دکمه ها دادم که این مارجین رو فایر فاکس میخونه ولی کروم نمیخونه. فکر کنم اشتباه دادم. الان کد استایل دهی به این قسمت ها به این شکله:


style=\"cursor:pointer;margin:0px -23px;\"

که قبلش اینجوری بود:


style=\"cursor:pointer \"

این کد درست هست؟ این کاراکتر '/' و " رو به چه صورت قرار بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان در نسخه آنلاین، مارجین و پدینگ 0 هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه تو فایرفاکس نگاه کنی اینطور نیست.

نمیدونم شاید مارجینی که تو اون بخش اضافه کردم اشتباه بوده و باعث شده cursor:pointer هم تو کروم خونده نشه ولی تو فایر فاکس درسته


style=\"cursor:pointer;margin:0px -23px;\"

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب بجای اینکار این مشخصات را در style.css اضافه کنید و به تصاویر یک کلاس بدید در اسنادت html گاهی کروم یک فاصله را نممی خونه و باعث می شه -23 شما به 0px قبلی بچسبه (بخاطر علامت منفی)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه راهنمایی کنید آیدی یا کلاسش چیه؟

تو کدها که اینجوری زده:


id=\"up-$ck_comment_ID\"
id=\"down-$ck_comment_ID\"


0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

میشه راهنمایی کنید آیدی یا کلاسش چیه؟

تو کدها که اینجوری زده:


id=\"up-$ck_comment_ID\"
id=\"down-$ck_comment_ID\"


متغیر هست! خودتون یه آی دی یا کلاس دلخواه دیگه بدید، یا باید از سلکتورهای خاص استفاده کنید.

ویرایش شده در توسط Anisi
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


class=\"up-rating\"
class=\"down-rating\"

و


.down-rating {
cursor:pointer;
margin:0px;
margin-right: -23px;
}
.up-rating {
cursor:pointer;
margin:0px;
margin-left: -23px;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آنیسی جان نمیدونم چطور باید از سلکتور استفاده کنم. یا اینکه چطور بهش ایدی بدم. میشه یه راهنمایی کنی؟

ممنون

ویرایش شده در توسط fantome0
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درستش کردم بین دو خاصیت یه اسپیس زدم درست شد.


style=\"cursor:pointer; margin:0px 30px;\"

البته فکر کنم اینی که استاد ایمان دادن اصولی تر هست و به این صورت عمل کنم بهتره

ممنون از راهنمایی دوستان

---------------

البته با این اسپیسی که زدم تو فایر فاکس خراب شد!

ویرایش شده در توسط fantome0
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آنیسی جان نمیدونم چطور باید از سلکتور استفاده کنم. یا اینکه چطور بهش ایدی بدم. میشه یه راهنمایی کنی؟

ممنون

خوب خداروشکر مشکلتون حل شد. راستی، اَنیسی درست هست.

ویرایش شده در توسط Anisi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری