abolfazl

كشف باگ براي وردپرس

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

امروز يكي از دوستام يه تاپيكي تو يكي از انجمن ها زد كه گفته شده بود تو يكي از سايت هاي كشف باگ تو اين قسمت:wp-content/plugins/wp-filemanager

وردپرس باز هست كه گفت ميشه فهميد اطلاعات سایت ها رو پیدا کرد مثلا چه پلاگین های نصب شده و ...

ميخاستم بدونم اين مشكل جديه؟

يا نه هيچي نيست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر حرفشون درست باشه پلاگین wp-filemanager دارای باگ امنیتی هست.

اگر اشتباه نکنم قبلا جایی دیده بودم که این پلاگین مشکل داره.

به روز رسانی :

این تایپیک رو بررسی کنید : کشف باگ در پلاگین wp-filemanager !

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب فعالش نکنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این یک پلاگین وردپرس هست و هرکسی نصب کرده پاکش کنه.

غیرفعال کردن خالی به درد نمیخوره؛ باید حذف بشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آها پس يه پلاگينه

خدارو شكر اصلا ازش استفاده نميكنيم :)

دوستان ديگه هم استفاده نكننن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولی به نظرم حذف کردنش هم یا نصب بودنش چندان فرقی نداره!!! چون کسی که به مدیریت وردپرستون دسترسی داره میتونه خودش این پلاگین رو نصب کنه و به همه فایل های هاست تون دسترسی داشته باشه!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولی به نظرم حذف کردنش هم یا نصب بودنش چندان فرقی نداره!!! چون کسی که به مدیریت وردپرستون دسترسی داره میتونه خودش این پلاگین رو نصب کنه و به همه فایل های هاست تون دسترسی داشته باشه!!

کسی که به مدیریت دسترسی داره که نیازی به افزونه نداره مستقیما هرچی را بخواهد می بینه

این افزونه می تونه پوشه ای از سایت رو به عنوان دایرکتوری نشون بده و اسکریپتش لیست کننده فایل های اون پوشه است که مسلما اگر پوشه wp-content بهش معرفی بشه تمام زیر مجموعه هاش رو هم نمایش می ده

البته دونستن نام افزونه های یک سایت نباید خیلی مهم باشه من معمولا یک صفحه می سازم برای قرار دادن لیست افزونه ها به همراه پیوند های دانلودشون که بعد از من وراث به مشکل نخورند و صفحه رو به صورت عمومی منتشر می کنم تا امروز هم خبری و خطری نبوده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//