mahdi

نیاز به کد php

2 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام دوستان

دو کد پی اچ پی زیر رو می خواستم :

1 : کد php که اخرین مطلب رو همراه با زمان ارسال نشون بده مثلا :

09 Jun 12 نام مطلب

2- کد برترین مطالب به صورت زیر ( البته خودم یه کد برترین مطالب داشتم ولی تعداد بازدید رو نشون میداد کمی منو به هم می ریخت )

1- مطلب برتر

2- مطلب برتر

با تشکر.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- کد آخرین پست ها که در بخش آموزش چند مدل معرفی شده بود. حالا اینهم یک نوع دیگه:

<?php query_posts('showposts=5'); ?>

<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php the_time(); ?><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>

<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>

2- پربازدیدترین مطالب هم قبلا گفته شده:

اول کدهای زیر:

http://forum.wp-parsi.com/topic/562-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%87%DA%A9-%D9%BE%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8/#entry5641

بعد هم کوئری زیر:

query_posts("meta_key=post_views_count&orderby=meta_value_num&order=DESC");

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sitefy
      سلام،
      در حال ساخت یک قالب آموزشی هستم. در صفحات دوره، لیست دوره ها رو قرار دادیم که کاربر ( بعد از شرایطی ) بر روی محتوا و درس مورد نظرش کلیک کنه و صفحه به قسمت ویدیوپلیر اسکرول بشه ولینک این درس با لینک قبلی جایگزین بشه ( با js ).
      مشکلمون در حقیقت اینه که اون  "بعد از شرایطی"  رو دقیقا نتونستیم اجرا کنیم. مشکل اینجاست که بعضی از درس های دوره رایگان هستند و همه کاربران ( چه خریدار و چه بازدیدکننده) میتوانند این ویدیو را ببینند. خریدار دوره نیز میتواند همه درس ها را ببیند. برای قرار دادن اطلاعات دروس در صفحه قالب ، از افزونه Advanced Custom Fields و قابلیت Nested Repeaters استفاده شده است. شرط هایی که قرار میدیم همش غلطه
      <ul class="course-accordion"> <?php if( have_rows('chapters') ): ?> <?php while( have_rows('chapters') ): the_row(); ?> <li class="accordion-option opened"> <div class="option-title"><?php the_sub_field('chapter'); ?></div> <div class="option-wrapper"> <ul class="option-items"> <?php if( have_rows('lessons') ): ?> <?php while( have_rows('lessons') ): the_row(); ?> <?php if( have_rows('lesson') ): ?> <?php while( have_rows('lesson') ): the_row(); ?> <li class="option-item"><a><?php if (the_sub_field('Lfree') == "True") { echo '1'; } else { echo '2'; } ?></a> <div class="pull-right"><span class="duration"></span><a href="#"><i class="zmdi zmdi-hc-2x"></i></a> </div> <a href="#"><?php echo the_sub_field('Lname'); ?></a></li> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> </ul> </div> </li> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> </ul> Lfree برای هر درس تعیین شده که برای این قرار گرفته که اگه این درس رایگان بود لینکش قابل دسترسی باشه. مشکل اینجاست وقتی مقدار Lfree برای هر درس رو چاپ می کنیم یه عبارت مشخصه. بعد شرط if میزاریم که اگر مساوی با اون عبارت بود... اما همیشه شرط غلط اجرا میشه. بنظرم باید مربوط به حلقه while و اینجور چیزا باشه
      ممنون از پاسختون
    • توسط m2sali
      چطور میتونم در وردپرس یوزر کاربری که لاگین کرده رو با متد پست به یه صفحه asp ارسال کنم.

      من میخوام یه لینک تو سایت وردپرسی یه لینک بذارم که کاربر که کلیک کرد ، اول چک کنه که لاگین کرده یا نه ، اگه لاگین نکرده اول مجبور باشه لاگین کنه و بعد از لاگین نام کاربریش از طریق متد پست به یه لینک خارجی ارسال بشه.
    • توسط cloudgamer
      سلام خدمت همه ی دوستان.
      دنبال چند تابع هستم که بتونه تو موارد زیر کمکم کنه.
      1-نمایش تعداد تمام پست های منتشر شده (فقط تعدادشون)
      2-نمایش تمام کاربران (فقط تعدادشون)
      3-نمایش تعداد تمام نظرات (فقط تعدادشون)
    • توسط behnazi1995
      با سلام 
      من تا جای ممکن سعی میکنم سوالم رو واضح بنویسم ولی اگر نیازی به توضیح بیشتر بود در خدمتم:
      من با php یک فرم چندمرحله ای نوشتم و ابن کد رو به قالبم وصل کردم و از طریق یکی از گزینه های منو میتونم اجراش کنم.
      حالا میخوام برای بخش ورود به سایتم از یک پلاگین استفاده کنم (که هر کاربر پنل کاربری داشته باشه) 
      سوالم اینه که چطور کدهای php خودم رو به پلاگین وصل کنم؟
      یعنی کاربر از طریق فرم های من ثبت نام کنه بعد از آخرین مرحله اش وارد حساب کاربریش بشه که همین پلاگین آماده اس.
    • توسط behnazi1995
      سلام دوستان با php یک کد برای قسمت ورود کاربرانم نوشتم که چون با فرم های لاگین عادی فرق میکنه نمی خوام از پلاگین استفاده کنم.
      سوال من اینه که این فایل های مربوط به  php رو کدوم قسمت هاستم یا فایل های وردپرسم باید قرار بدم که بتونم اجراشون کنم.(سایت با وردپرس راه اندازی شده از قبل فقط این قسمتی که من با php نوشتم رو میخوام بهش اضافه کنم.)
      یکم مبتدی هستم ممنون میشم با جزئیات توضیح بدین.
      و اینکه کل پروژه شامل 10 تا 20 فایل با پسوند php است و چند تا فولدر برای قسمت های مختلف مثل فونت و استایل و غیره.