abolfazl

مشكل افزونه يsuper-cache با w3-total-cache

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

يكي دو روزه كه نسخه ي جديد w3-total-cache اومد وماهم بروز رساني كرديم

قبل از بروز رساني اين افزونه با super-cache مشكلي نداشت ولي بعد از بروز رساني پيغام غير فعال سازي super-cache مياد!!!

مشكل از كجاست ؟

يعني دركنار w3-total-cache ديگري احتياج نيست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

يكي دو روزه كه نسخه ي جديد w3-total-cache اومد وماهم بروز رساني كرديم

قبل از بروز رساني اين افزونه با super-cache مشكلي نداشت ولي بعد از بروز رساني پيغام غير فعال سازي super-cache مياد!!!

مشكل از كجاست ؟

يعني دركنار w3-total-cache ديگري احتياج نيست؟

درود ...

افزونه w3-total-cache خودش به تنهایی قدرت فراوانی داره . ضمنا اگر تنظیماتشو به بهترین شکل انجام بدید ، خیلی میتونه مفید واقع بشه . برید به لینک زیر واسه تنظیماتش :

http://forum.wp-parsi.com/topic/8014-%d9%85%d8%b4%da%a9%d9%84-%d9%81%d8%b4%d8%a7%d8%b1-%d8%b2%db%8c%d8%a7%d8%af-%d8%b1%d9%88%db%8c-%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1/page__st__10#entry66146

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟