• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
seb

مشکل گوگل پلاس

25 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من گوگل پلاس داخل سایتم قرار دادم ولی وقتی امتیاز میزنم ارور میده کدهای زیائی استفاده کردم ولی همین ارور میده

post-874-0-41640900-1368804679_thumb.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خطای خاصی نمایش داده میشه؟ نوشته

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه فقط همین علامت تعجب میاد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

احتمالا مشکا از ای اس پیتون هست که گوگل گیر میده

بعد یه مدت حل میشه

منم این مشکل رو داشتم

تو خود سایت گوگل هم یه توضیحاتی داده بود

ویرایش شده در توسط psddownload

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همچنین مطمئن بشید که آدرس سایتتون رو توی کد درست وارد کردید، چون اگه آدرس اشتباه باشه اینجور خطایی میده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فکر نمبکنم مشکل از ای اس پی باشه چون چند نفر تست کردن همین مشکل داره

شما هم میخوای تست کن +++

کد هم مشکلی نداره چون چندتا کد استفاده کردم همین مشکل دارم اگه کدی دارین بدین تا امتحان کنم

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما کدی که استفاده کردید رو بذارید اینجا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خدمت شما


<body <?php body_class($class); ?>>
<div class="plus">
<p>انرژی مثبت دهید</p>

<!-- Place this tag in your head or just before your close body tag. -->
<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script>[/left]


[left]<!-- Place this tag where you want the +1 button to render. -->
<div class="g-plusone" data-size="tall"></div>
</div>[/left]


[left]

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

A +1 button error can occur for a variety of reasons, including the following:[list]
[*]Server timeout: Check your Internet connection and try refreshing the page.
[*]Suspended profile: If your profile has been suspended, you won't be able to +1 content.
[*]Apps user: If your administrator hasn't enabled Google+ for your domain, you won't be able to sign up for a Google+ account to use the +1 button.
[*]Blocked cookies: If you've disabled 3rd party cookies in your browser you won't be able to use the +1 button.
[*]Logged out: If you've logged out of your account, you won't be able to use the +1 button.
[/list]

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب راه حل چیه چیکار کنم ؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فک می کنم کدتون مشکل داره، از این کد استفاده کنید، تست شده هست:


<script type="text/javascript" src="http://apis.google.com/js/plusone.js">{lang: 'fa'}</script>


<g:plusone href="http://mobser.ir/" size="tall"></g:plusone>

دومی رو داخل div class ی که برا پلاس تعریف کردید قرار دهید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به جای https از http استفاده کن ، ببین درست کار میکنه! یا نه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بازم تغییری نکرد

همون اتفاق قبلی می افته

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همون کد رو تو یه سایت دیگه هم امنحان بکن

شاید مشکل از قالبت باشه .!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل از url شماست، امتحان کردم جواب نمی ده، نمی دونم چرا!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب باید چیکار کرد ؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما آدرس دیگه ایی ندارید که باهاش تست کنید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه والا ... من آدرسی ندارم

اگه دوستان تست بزنن ممنون میشم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من الان دکمه رو روی لوکال تست کردم برای سایت شما و براحتی پلاس خورد!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ولی من تست کردم از ایشون جواب نداد!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان من خودم تست کردم کار کرد ولی دوباره که میخواستم امتحان کنم با همون ارور داد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من هم همین مشکل عدم پذیرش +1 رو دارم و جلبه که همه انجمنها رو گشتم کسی چیزی نمیدونست

الان وقتی +1 میدم بعد از چند ثانیه صفر میشه با علامت تعجب.

گوگل هم همچین پیغامی میده :

خطاهای دکمه 1+

در صورتی که دکمه 1+ در دسترس نباشد یا کار نکند، این تصویر را مشاهده خواهید کرد: plus_1199142_plusone_button_error.gif

خطای دکمه 1+ به دلایل مختلف ممکن است روی دهد، دلایلی از قبیل:

  • به پایان رسیدن مهلت اتصال سرور: اتصال اینترنت خود را بررسی کنید و صفحه را بازخوانی کنید.
  • نمایه معلق شده: در صورتی که نمایه شما به حالت تعلیق درآمده باشد، نمی‌توانید محتوا را 1+ کنید.
  • کاربر برنامه‌ها: اگر سرپرست شما +Google را برای دامنه شما فعال نکرده ‌است نمی‌توانید برای استفاده از 1+ در حساب +Google خود ثبت‌نام کنید.
  • کوکی‌های مسدود شده: اگر کوکی‌های شخص ثالث را در مرورگر خود غیرفعال کرده‌اید نمی‌توانید از دکمه 1+ استفاده کنید.

اون قسمتی که میگه سرپرست شما برای دامنه شما فعال نکرده رو نفهمیدم یعنی چی؟

http://www.farazfa.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

البته این نکته رو هم بگم که تو صفحه اصلی درست کار میکنه ، ولی وقتی یکی از مطالب رو کلیک میکنی و میخوای +1 کنی این مشکل پیش میاد

http://www.farazfa.ir/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D9%88%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B8%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%AD%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84/

ویرایش شده در توسط parniaz

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در پلاستون لاگ این کنید و صفحه ی گوگل پلاستون رو چک کنید ببینید اروری از گوگل دارید یا نه ممکنه به نام صفحه یا از این قبیل گیر داده باشه

به ترتیب موردهایی که نوشته

1. اولیش می تونه مربوط به پروتکل باشه با تعویض https به http حل می شه

2 . همون موردیه که من اول عرض کردم

3. اگر از افزونه استفاده می کنید که هیچ و الا یک تکه کد فعال سازی هست که از خود پلاس می گیرید می ریزید روی header.php قالب

4. در آپشن های مرورگر ببینید کوکی فعاله یا خیر (مرورگر رو عوض کنید و تست بگیرید مثلا از کروم با فایرفاکس بالا بیایید یا با اکسپلور)

البته این نکته رو هم بگم که تو صفحه اصلی درست کار میکنه ، ولی وقتی یکی از مطالب رو کلیک میکنی و میخوای +1 کنی این مشکل پیش میاد

http://www.farazfa.i...ارات-حداد-عادل/

اگر در صفحه اول فعاله احتمال داره کد فعال سازیش رو جای header.php توی index.php گذاشته باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای من که کار کرد یه دونه هم به اعداد اضافه شد :D

حتماً بخاطر اینکه تو سایت گوگل لوگین نکردی! :mellow:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری