• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
seb

مشکل گوگل پلاس

25 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من گوگل پلاس داخل سایتم قرار دادم ولی وقتی امتیاز میزنم ارور میده کدهای زیائی استفاده کردم ولی همین ارور میده

post-874-0-41640900-1368804679_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطای خاصی نمایش داده میشه؟ نوشته

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه فقط همین علامت تعجب میاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا مشکا از ای اس پیتون هست که گوگل گیر میده

بعد یه مدت حل میشه

منم این مشکل رو داشتم

تو خود سایت گوگل هم یه توضیحاتی داده بود

ویرایش شده در توسط psddownload
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همچنین مطمئن بشید که آدرس سایتتون رو توی کد درست وارد کردید، چون اگه آدرس اشتباه باشه اینجور خطایی میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر نمبکنم مشکل از ای اس پی باشه چون چند نفر تست کردن همین مشکل داره

شما هم میخوای تست کن +++

کد هم مشکلی نداره چون چندتا کد استفاده کردم همین مشکل دارم اگه کدی دارین بدین تا امتحان کنم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدی که استفاده کردید رو بذارید اینجا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدمت شما


<body <?php body_class($class); ?>>
<div class="plus">
<p>انرژی مثبت دهید</p>

<!-- Place this tag in your head or just before your close body tag. -->
<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script>[/left]


[left]<!-- Place this tag where you want the +1 button to render. -->
<div class="g-plusone" data-size="tall"></div>
</div>[/left]


[left]

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

A +1 button error can occur for a variety of reasons, including the following:[list]
[*]Server timeout: Check your Internet connection and try refreshing the page.
[*]Suspended profile: If your profile has been suspended, you won't be able to +1 content.
[*]Apps user: If your administrator hasn't enabled Google+ for your domain, you won't be able to sign up for a Google+ account to use the +1 button.
[*]Blocked cookies: If you've disabled 3rd party cookies in your browser you won't be able to use the +1 button.
[*]Logged out: If you've logged out of your account, you won't be able to use the +1 button.
[/list]

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب راه حل چیه چیکار کنم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فک می کنم کدتون مشکل داره، از این کد استفاده کنید، تست شده هست:


<script type="text/javascript" src="http://apis.google.com/js/plusone.js">{lang: 'fa'}</script>


<g:plusone href="http://mobser.ir/" size="tall"></g:plusone>

دومی رو داخل div class ی که برا پلاس تعریف کردید قرار دهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به جای https از http استفاده کن ، ببین درست کار میکنه! یا نه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازم تغییری نکرد

همون اتفاق قبلی می افته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون کد رو تو یه سایت دیگه هم امنحان بکن

شاید مشکل از قالبت باشه .!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از url شماست، امتحان کردم جواب نمی ده، نمی دونم چرا!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب باید چیکار کرد ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما آدرس دیگه ایی ندارید که باهاش تست کنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه والا ... من آدرسی ندارم

اگه دوستان تست بزنن ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من الان دکمه رو روی لوکال تست کردم برای سایت شما و براحتی پلاس خورد!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولی من تست کردم از ایشون جواب نداد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان من خودم تست کردم کار کرد ولی دوباره که میخواستم امتحان کنم با همون ارور داد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من هم همین مشکل عدم پذیرش +1 رو دارم و جلبه که همه انجمنها رو گشتم کسی چیزی نمیدونست

الان وقتی +1 میدم بعد از چند ثانیه صفر میشه با علامت تعجب.

گوگل هم همچین پیغامی میده :

خطاهای دکمه 1+

در صورتی که دکمه 1+ در دسترس نباشد یا کار نکند، این تصویر را مشاهده خواهید کرد: plus_1199142_plusone_button_error.gif

خطای دکمه 1+ به دلایل مختلف ممکن است روی دهد، دلایلی از قبیل:

  • به پایان رسیدن مهلت اتصال سرور: اتصال اینترنت خود را بررسی کنید و صفحه را بازخوانی کنید.
  • نمایه معلق شده: در صورتی که نمایه شما به حالت تعلیق درآمده باشد، نمی‌توانید محتوا را 1+ کنید.
  • کاربر برنامه‌ها: اگر سرپرست شما +Google را برای دامنه شما فعال نکرده ‌است نمی‌توانید برای استفاده از 1+ در حساب +Google خود ثبت‌نام کنید.
  • کوکی‌های مسدود شده: اگر کوکی‌های شخص ثالث را در مرورگر خود غیرفعال کرده‌اید نمی‌توانید از دکمه 1+ استفاده کنید.

اون قسمتی که میگه سرپرست شما برای دامنه شما فعال نکرده رو نفهمیدم یعنی چی؟

http://www.farazfa.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

البته این نکته رو هم بگم که تو صفحه اصلی درست کار میکنه ، ولی وقتی یکی از مطالب رو کلیک میکنی و میخوای +1 کنی این مشکل پیش میاد

http://www.farazfa.ir/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D9%88%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B8%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%AD%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84/

ویرایش شده در توسط parniaz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پلاستون لاگ این کنید و صفحه ی گوگل پلاستون رو چک کنید ببینید اروری از گوگل دارید یا نه ممکنه به نام صفحه یا از این قبیل گیر داده باشه

به ترتیب موردهایی که نوشته

1. اولیش می تونه مربوط به پروتکل باشه با تعویض https به http حل می شه

2 . همون موردیه که من اول عرض کردم

3. اگر از افزونه استفاده می کنید که هیچ و الا یک تکه کد فعال سازی هست که از خود پلاس می گیرید می ریزید روی header.php قالب

4. در آپشن های مرورگر ببینید کوکی فعاله یا خیر (مرورگر رو عوض کنید و تست بگیرید مثلا از کروم با فایرفاکس بالا بیایید یا با اکسپلور)

البته این نکته رو هم بگم که تو صفحه اصلی درست کار میکنه ، ولی وقتی یکی از مطالب رو کلیک میکنی و میخوای +1 کنی این مشکل پیش میاد

http://www.farazfa.i...ارات-حداد-عادل/

اگر در صفحه اول فعاله احتمال داره کد فعال سازیش رو جای header.php توی index.php گذاشته باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من که کار کرد یه دونه هم به اعداد اضافه شد :D

حتماً بخاطر اینکه تو سایت گوگل لوگین نکردی! :mellow:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری