• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
seb

مشکل گوگل پلاس

25 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من گوگل پلاس داخل سایتم قرار دادم ولی وقتی امتیاز میزنم ارور میده کدهای زیائی استفاده کردم ولی همین ارور میده

post-874-0-41640900-1368804679_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطای خاصی نمایش داده میشه؟ نوشته

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه فقط همین علامت تعجب میاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا مشکا از ای اس پیتون هست که گوگل گیر میده

بعد یه مدت حل میشه

منم این مشکل رو داشتم

تو خود سایت گوگل هم یه توضیحاتی داده بود

ویرایش شده در توسط psddownload
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همچنین مطمئن بشید که آدرس سایتتون رو توی کد درست وارد کردید، چون اگه آدرس اشتباه باشه اینجور خطایی میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر نمبکنم مشکل از ای اس پی باشه چون چند نفر تست کردن همین مشکل داره

شما هم میخوای تست کن +++

کد هم مشکلی نداره چون چندتا کد استفاده کردم همین مشکل دارم اگه کدی دارین بدین تا امتحان کنم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدی که استفاده کردید رو بذارید اینجا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدمت شما


<body <?php body_class($class); ?>>
<div class="plus">
<p>انرژی مثبت دهید</p>

<!-- Place this tag in your head or just before your close body tag. -->
<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script>[/left]


[left]<!-- Place this tag where you want the +1 button to render. -->
<div class="g-plusone" data-size="tall"></div>
</div>[/left]


[left]

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

A +1 button error can occur for a variety of reasons, including the following:[list]
[*]Server timeout: Check your Internet connection and try refreshing the page.
[*]Suspended profile: If your profile has been suspended, you won't be able to +1 content.
[*]Apps user: If your administrator hasn't enabled Google+ for your domain, you won't be able to sign up for a Google+ account to use the +1 button.
[*]Blocked cookies: If you've disabled 3rd party cookies in your browser you won't be able to use the +1 button.
[*]Logged out: If you've logged out of your account, you won't be able to use the +1 button.
[/list]

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب راه حل چیه چیکار کنم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فک می کنم کدتون مشکل داره، از این کد استفاده کنید، تست شده هست:


<script type="text/javascript" src="http://apis.google.com/js/plusone.js">{lang: 'fa'}</script>


<g:plusone href="http://mobser.ir/" size="tall"></g:plusone>

دومی رو داخل div class ی که برا پلاس تعریف کردید قرار دهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به جای https از http استفاده کن ، ببین درست کار میکنه! یا نه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازم تغییری نکرد

همون اتفاق قبلی می افته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون کد رو تو یه سایت دیگه هم امنحان بکن

شاید مشکل از قالبت باشه .!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از url شماست، امتحان کردم جواب نمی ده، نمی دونم چرا!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب باید چیکار کرد ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما آدرس دیگه ایی ندارید که باهاش تست کنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه والا ... من آدرسی ندارم

اگه دوستان تست بزنن ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من الان دکمه رو روی لوکال تست کردم برای سایت شما و براحتی پلاس خورد!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولی من تست کردم از ایشون جواب نداد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان من خودم تست کردم کار کرد ولی دوباره که میخواستم امتحان کنم با همون ارور داد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من هم همین مشکل عدم پذیرش +1 رو دارم و جلبه که همه انجمنها رو گشتم کسی چیزی نمیدونست

الان وقتی +1 میدم بعد از چند ثانیه صفر میشه با علامت تعجب.

گوگل هم همچین پیغامی میده :

خطاهای دکمه 1+

در صورتی که دکمه 1+ در دسترس نباشد یا کار نکند، این تصویر را مشاهده خواهید کرد: plus_1199142_plusone_button_error.gif

خطای دکمه 1+ به دلایل مختلف ممکن است روی دهد، دلایلی از قبیل:

  • به پایان رسیدن مهلت اتصال سرور: اتصال اینترنت خود را بررسی کنید و صفحه را بازخوانی کنید.
  • نمایه معلق شده: در صورتی که نمایه شما به حالت تعلیق درآمده باشد، نمی‌توانید محتوا را 1+ کنید.
  • کاربر برنامه‌ها: اگر سرپرست شما +Google را برای دامنه شما فعال نکرده ‌است نمی‌توانید برای استفاده از 1+ در حساب +Google خود ثبت‌نام کنید.
  • کوکی‌های مسدود شده: اگر کوکی‌های شخص ثالث را در مرورگر خود غیرفعال کرده‌اید نمی‌توانید از دکمه 1+ استفاده کنید.

اون قسمتی که میگه سرپرست شما برای دامنه شما فعال نکرده رو نفهمیدم یعنی چی؟

http://www.farazfa.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

البته این نکته رو هم بگم که تو صفحه اصلی درست کار میکنه ، ولی وقتی یکی از مطالب رو کلیک میکنی و میخوای +1 کنی این مشکل پیش میاد

http://www.farazfa.ir/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D9%88%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B8%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%AD%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84/

ویرایش شده در توسط parniaz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پلاستون لاگ این کنید و صفحه ی گوگل پلاستون رو چک کنید ببینید اروری از گوگل دارید یا نه ممکنه به نام صفحه یا از این قبیل گیر داده باشه

به ترتیب موردهایی که نوشته

1. اولیش می تونه مربوط به پروتکل باشه با تعویض https به http حل می شه

2 . همون موردیه که من اول عرض کردم

3. اگر از افزونه استفاده می کنید که هیچ و الا یک تکه کد فعال سازی هست که از خود پلاس می گیرید می ریزید روی header.php قالب

4. در آپشن های مرورگر ببینید کوکی فعاله یا خیر (مرورگر رو عوض کنید و تست بگیرید مثلا از کروم با فایرفاکس بالا بیایید یا با اکسپلور)

البته این نکته رو هم بگم که تو صفحه اصلی درست کار میکنه ، ولی وقتی یکی از مطالب رو کلیک میکنی و میخوای +1 کنی این مشکل پیش میاد

http://www.farazfa.i...ارات-حداد-عادل/

اگر در صفحه اول فعاله احتمال داره کد فعال سازیش رو جای header.php توی index.php گذاشته باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من که کار کرد یه دونه هم به اعداد اضافه شد :D

حتماً بخاطر اینکه تو سایت گوگل لوگین نکردی! :mellow:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری