• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
themefarsi

صفحه بندی آرشیو موضوعی

11 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما

بنده یک قالب برای یک برگه درست کردم که که میاد لیست 15تای آخر یک دسته خاص رو نشون میده، حالا اگر بخوام اینو صفحه بندی کنم که صفحه 2 بیاد 15 تای قدیمی تر و همچنین به ترتیب تا اولین مطالب دسته رو نشون بدم از چه کدی باید استفاده کنم ؟!

کلاً عنوان هایی رو که نشون میده رو می خوام صفحه بندی کنم واسه این موضوع

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما

بنده یک قالب برای یک برگه درست کردم که که میاد لیست 15تای آخر یک دسته خاص رو نشون میده، حالا اگر بخوام اینو صفحه بندی کنم که صفحه 2 بیاد 15 تای قدیمی تر و همچنین به ترتیب تا اولین مطالب دسته رو نشون بدم از چه کدی باید استفاده کنم ؟!

کلاً عنوان هایی رو که نشون میده رو می خوام صفحه بندی کنم واسه این موضوع

ممنون

از این کد استفاده کنید ...


<!--nextpage-->

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متن رو نمی خوام صفحه بندی کنماااااااااا یک لیستی از آخرین عنوان ها هست اونارو می خوام صفحه بندی کنم ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متن رو نمی خوام صفحه بندی کنماااااااااا یک لیستی از آخرین عنوان ها هست اونارو می خوام صفحه بندی کنم ...

درود ...

خب چه کاری دوست من ، خود وردپرس که وقتی یه موضوع درست میکنید واسش اینکار رو میکنه !!!

؟؟؟

:)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر منظورتون مثل آرشیو هست که وردپرس انجام میده و کافیه در اون بخش از یک افزونه صفحه بندی استفاده کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر منظورتون مثل آرشیو هست که وردپرس انجام میده و کافیه در اون بخش از یک افزونه صفحه بندی استفاده کنید

درسته اینو میدونم ، من اومدم آخرین عنوان های یک دسته رو در یک برگه لود کردم به نام news مثلاً ... توی این برگه 15 تاشو نشون میدم الان اگر از یک افزونه مثل WP-PageNavi استفاده کنم مشکلم حله واسه صفحه بندی توی این برگه ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته اینو میدونم ، من اومدم آخرین عنوان های یک دسته رو در یک برگه لود کردم به نام news مثلاً ... توی این برگه 15 تاشو نشون میدم الان اگر از یک افزونه مثل WP-PageNavi استفاده کنم مشکلم حله واسه صفحه بندی توی این برگه ؟!

خیر

یه برگه مثل یه پسته ...

واسه اینکار باید برگه اختصاصی طراحی و کدنویسی کنید .

ولی خود وردپرس که همچنین کاری رو میکنه !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خود وردپرس همچین کاری و میکنه من چون می خواستم استایلش فرق داشته باشه یک برگه با استایل جدا ساختم و با کوئری این دسته رو توش لود کردم حالا فقط می خوام عنوان های لیست شده در این برگه رو صفحه بندی کنم

حالا واسه صفحه بندی این شکلی چیکا کنم ؟!

کد من :


<?php
/*
template name: news
*/
?>
<?php get_header () ; ?>
<div class="about-content">
<div class="posttitle">
<div style="clear:both"></div>
<h3>
<?PHP the_title() ?>
</h3>
</div>
<div class="news-archive">
<?php
$my_query = new WP_Query('showposts=3&cat=1');
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<a href="<?php the_permalink()?>">
<p class="news">
<?php the_title($post->post_title); ?>
</a> </p>
<?php endwhile; ?>
</div>
<div class="wp-pagenavi">
<div id="wp_page_numbers">
<ul>
<li class="active_page">
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>
</li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
<?php include ( TEMPLATEPATH.'/footer-about.php'); ?>

چیشو حذف کنم ؟ چی اضافه کنم ؟

الان با این کد و افزونه wp-pagenavi زیرش زده صفحه 1 از 11 که اشتباست کلا 5تا عنوان هست که 3تاشو لود کرده باید بزنه 1 از 2

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خود وردپرس همچین کاری و میکنه من چون می خواستم استایلش فرق داشته باشه یک برگه با استایل جدا ساختم و با کوئری این دسته رو توش لود کردم حالا فقط می خوام عنوان های لیست شده در این برگه رو صفحه بندی کنم

حالا واسه صفحه بندی این شکلی چیکا کنم ؟!

کد من :


<?php
/*
template name: news
*/
?>
<?php get_header () ; ?>
<div class="about-content">
<div class="posttitle">
<div style="clear:both"></div>
<h3>
<?PHP the_title() ?>
</h3>
</div>
<div class="news-archive">
<?php
$my_query = new WP_Query('showposts=3&cat=1');
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<a href="<?php the_permalink()?>">
<p class="news">
<?php the_title($post->post_title); ?>
</a> </p>
<?php endwhile; ?>
</div>
<div class="wp-pagenavi">
<div id="wp_page_numbers">
<ul>
<li class="active_page">
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>
</li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
<?php include ( TEMPLATEPATH.'/footer-about.php'); ?>

چیشو حذف کنم ؟ چی اضافه کنم ؟

الان با این کد و افزونه wp-pagenavi زیرش زده صفحه 1 از 11 که اشتباست کلا 5تا عنوان هست که 3تاشو لود کرده باید بزنه 1 از 2

درود

شما میتونید استایل کنونی خودتون رو تغییر بدید، یعنی استایل دسته بندی ها رو تغییر بدید( دسته بندی های خود وردپرس با توجه به پوسته ای که دارین . )

:)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر دوراه قابل انجام هست

1- شما کوئری استفاده کنید و بعد از افزونه های صفحه بندی استفاده کنید. کمی باید کوئری رو تغییر بدید. موضوع "صفحه بندی و کوئری" رو در انجمن جستجو کنید چند تاپیک مناسب وجود داره

2- شما طبق گفته دوستمون بیاین برای اون دسته استایل ایجاد کنید. میتونید آرشیو موضوعی رو اختصاصی کنید. مقلا اگر دسته شما نامش هست test اسم فایل دسته بندی شما میشه : category-test.php

همین حالت با آی دی هم میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از دوستان

انجامش دادم و داره کار می کنه خداروشکر :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.