aminfc

حل مشکل internal error

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی من به تازگی هاست خریدم و یه سایتی رو برای یه دفتری رو قبول کردم که بسازم با همین قالب های آماده حالا که اخرین نسخه ورد پرس هم طبق دستور عمل ها نصب کردم و فایل htacssesهم حذف کردم اما بازم در زمان بارگزاری ها مثل بارگزاری عکس قالب و افزونه با ارور 500مواجه میشم هر تایپیک مرتبطی هم می بینم نمی تونم مشکلمو حل کنم هاستم هم هاست ویندوز هست و از شرکت akan.co خریداری کردم.بنابراین از دوستان می خوام که این مشکلو برای من حتما حل کنن چون باید این سایتو تا چند روز دیگه تحویل بدم h-matin.com.لطفا طوری راهنمایی کنید که قابل درک باشه چون من مبتدی هستم و قبلا تجربه شو درک نکردم.پشتیبانی هاست هم میگه شما دسترسی ها رو اجرا نکردید1vak46qg1cxtx5ggu3pf.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارور 500 رو باید در لوگ های طرف سرور جستجو کنید البته این ارور کوکی سازه و اگر یکبار اجرا بشه روی سیستمتون ککوکی ایجاد می کنه و دفعات بعدی قبل از خوندن سایت کوکی رو می خونه که با رفرش درست می شه اگر مشکلتون این شکلیه کوکی های سیستمتون را پاک کنید

در مورد دسترسی ها بخوانید

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/262-%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%BE%D8%B1%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D9%87%D8%A7-%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84/

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/263-%d9%87%d9%85%d9%87-%da%86%db%8c%d8%b2-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d9%be%d8%b1%d9%85%db%8c%d8%b4%d9%86-%d9%87%d8%a7-%d8%ac%d9%84%d8%b3%d9%87-%d8%af%d9%88%d9%85/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من بازم مشکلم حل نشد اعصابمو خورد کرده اگه میشه بگید چه جوری فایل های پوسته مو چه جوری تو هاستم اکسترک کنم که بیاد؟

ویرایش شده در توسط aminfc
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از طریق ftp وارد بشید اطلاعاتش رو هنگام خرید هاست باید دریافت کرده باشید اگر نرم افزار ftp ندارید مرورگر معمولی کامپیوتر را باز کنید (مثلا mycomputer ) و در محل آدرس آدرس سایت را بزنید و در مرحله بعد با رمز عبور و نامی که دارید وارد می شید پوشه public_html را باز کنید و روی wp-config.php راست کلیک کنید و پروپرتیس بگیرید و مطابق عکس زیر تنظیم کنید post-336-0-52032600-1368897450_thumb.jpg

در ضمن پیشنهاد می کنم به فکر سرور بهتر باشید پشتیبانی ای که تنظیمات دسترسی رو در حالت دیفالت به کاربر تحویل نده جسارتا به درد لای جرز دیوار می خوره

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از طریق ftp وارد بشید اطلاعاتش رو هنگام خرید هاست باید دریافت کرده باشید اگر نرم افزار ftp ندارید مرورگر معمولی کامپیوتر را باز کنید (مثلا mycomputer ) و در محل آدرس آدرس سایت را بزنید و در مرحله بعد با رمز عبور و نامی که دارید وارد می شید پوشه public_html را باز کنید و روی wp-config.php راست کلیک کنید و پروپرتیس بگیرید و مطابق عکس زیر تنظیم کنید post-336-0-52032600-1368897450_thumb.jpg

در ضمن پیشنهاد می کنم به فکر سرور بهتر باشید پشتیبانی ای که تنظیمات دسترسی رو در حالت دیفالت به کاربر تحویل نده جسارتا به درد لای جرز دیوار می خوره

سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییت ولی من بازم نمی تونم از اکسپلورر مای کامپیوترم به اف تی ی متصل بشم تا تنظیماتی رو که گفتی رو انجام بدم تو مرور گر ارور میده اینجام ارور میده .قبلا باز میشد ولی پسوردم که میدادم بازم وارد نمی شد.اگه شما مایلید من اطلاعات سرور مو در اختیارتون بذارم که شما مشکلمو حل کنید ؟

1369303977.png

ویرایش شده در توسط aminfc
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس ftp را با قید پروتکل ftp وارد کنید می شه

یا از نرم افزار filezilla استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس ftp را با قید پروتکل ftp وارد کنید می شه

یا از نرم افزار filezilla استفاده کنید

دوست عزیز سلام ممنون از راهنمایی هات بالاخره تونستم قالب رو بذارم رو هاستم الان چند تا مشکل کوچیک دارم.این سایت رو همون طور که می دونی دارم برای یه دفتر پژوهشی که در تولید کتاب هستن درست می کنم قالبی هم که انتخاب کردم قالب امام زمان بوده حالا می خوام بدونم چه جوری باید ستون ها رو عریض تر کنم ؟ستون وسط خیلی فضای کمی میده و باید عکس رو خیلی کوچیک کرد تا وسط بیوفته د.م اینکه افزونه هام کار نمی کنه افزونه آمار گیر نصب کردم ولی کار نکرد
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

لطفا سوال جدید رو در تاپیک جدید و با یک عنوان مناسب مطرح کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//