abolfazl

كد بلوك

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

ما تا امروز توسط ابزارك ها به صورت دايناميك برا ستون هاي سمت چپ و راست سايت بلوك ايجاد ميكرديم

حالا ميخاستم بدونم اگه بخام همين كار رو به صورت دستي خودم تو پوشه قرار بدم بايد چه تغييراتي رو تو اين كد اعمال كنم؟

اين كد ستون سمت راسته:


<!--sidebar-right-->[/b]
[b] <div id=sidebar-right>[/b]
[b] <div class=sidebar-right>
<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(2) ) : else : ?> <?php endif; ?> [/b]

[b]</div>
</div>[/b]
[b]

ميشه راهنماييمون كنيد؟ :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید سورس بلاک ابزارک را پیدا کنید و به صورت مستقیم بعد از بخش php یا قبل از آن استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش من نفهميدم ايني كه گفتي يعني چي؟ :blink:

ميشه خودتون بهم بديدش؟

البته پنجاه درصدش و فهميدم ولي عملي بلد نيستم :D

ویرایش شده در توسط abolfazl

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش من نفهميدم ايني كه گفتي يعني چي؟ :blink:

ميشه خودتون بهم بديدش؟

البته پنجاه درصدش و فهميدم ولي عملي بلد نيستم :D

خب الآن همین کدی که دادید میشه قسمت ابزارک های شما

حالا هر چیزی میخوای بزاری باید قبل یا بعد از کدهای php این باشه

مثلن :


<!--sidebar-right-->[/b]
[b] <div id=sidebar-right>[/b]
کدهای دلخواه شما
[b] <div class=sidebar-right>
<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(2) ) : else : ?> <?php endif; ?> [/b]

کدهای دلخواه شما
[b]</div>
</div>[/b]
[b]

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سورس بلاکهای پوسته ها متفاوت هست

یک ابزارک قرار دهید

و در سورس صفحه کد اون بخش رو کپی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان همون طوري كه گفتيد عمل كردم اما هر بار بايه مشكل مواجه شدم

اين كدي كه ميخام توي اون بلوك قرار بگيره:


<p align="center"><a href="http://www.k-zaminy.ir" target="_blank"><img border="0" src="http://www.k-zaminy.ir/%D8%B9%D9%83%D8%B3%20%D9%87%D8%A7/%D9%84%D9%88%DA%AF%D9%88%20%D9%87%D8%A7%20%D9%88%20%D8%A8%D9%86%D8%B1%20%D9%87%D8%A7%D9%8A%20%D9%83%D8%A8%D9%88%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D8%B2%D9%85%D9%8A%D9%86%D9%8A/k-zaminy.ir.png" alt="سايت كبوتران زميني" ></a><br><input onclick="this.select()" type="text" width="356" name="T1" size="15" value='<!-- start logo cod off http://www.k-zaminy.ir --><p align="center"><p align="center"><a href="http://www.k-zaminy.ir" target="_blank"><img border="0" src="http://www.k-zaminy.ir/%D8%B9%D9%83%D8%B3%20%D9%87%D8%A7/%D9%84%D9%88%DA%AF%D9%88%20%D9%87%D8%A7%20%D9%88%20%D8%A8%D9%86%D8%B1%20%D9%87%D8%A7%D9%8A%20%D9%83%D8%A8%D9%88%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D8%B2%D9%85%D9%8A%D9%86%D9%8A/k-zaminy.ir.png" alt="سايت كبوتران زميني"></a></p><!--finish logo cod off http://www.k-zaminy.ir -->' dir="ltr" ></p><div style="display:none"><a href="http://blogers.ir">وبلاگ</a>-<a href="http://blogers.ir/cod/make-logo-banner-cod/">کد لوگو و بنر</a></div>

واين هم كد بلوك كه آقا پارسا گفتند ازش كپي كنيم:


<DIV class=sidebar-box-footer></div>
</div>
<div class="sidebar-box"><H3><div class="title">آمار سايت</div></H3>
<DIV class=sidebar-box-content><ul><li>کاربران حاضر: 2</li><li>بازدید امروز: 633</li><li>بازدید دیروز: 1155</li><li>کل بازدیدها: 2540</li><li>ورودی موتور جستجو: 6</li><li>کل دیدگاه‌ها: 75</li><li>تاریخ به‌روزشدن سایت: May 17, 2013</li></ul></DIV>
<DIV class=sidebar-box-footer></div>
</div>

دوستان ميشه شما جايگذاريش كنيد؟

آخه وقتي كد و تلفيق ميكنم و تو ستون ها قرار ميدم محتوا رو نشون ميده ولي بلوك و كادر دورش ونشون نميده!!!

ویرایش شده در توسط abolfazl

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید