• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
abolfazl

كد بلوك

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

ما تا امروز توسط ابزارك ها به صورت دايناميك برا ستون هاي سمت چپ و راست سايت بلوك ايجاد ميكرديم

حالا ميخاستم بدونم اگه بخام همين كار رو به صورت دستي خودم تو پوشه قرار بدم بايد چه تغييراتي رو تو اين كد اعمال كنم؟

اين كد ستون سمت راسته:


<!--sidebar-right-->[/b]
[b] <div id=sidebar-right>[/b]
[b] <div class=sidebar-right>
<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(2) ) : else : ?> <?php endif; ?> [/b]

[b]</div>
</div>[/b]
[b]

ميشه راهنماييمون كنيد؟ :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید سورس بلاک ابزارک را پیدا کنید و به صورت مستقیم بعد از بخش php یا قبل از آن استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش من نفهميدم ايني كه گفتي يعني چي؟ :blink:

ميشه خودتون بهم بديدش؟

البته پنجاه درصدش و فهميدم ولي عملي بلد نيستم :D

ویرایش شده در توسط abolfazl

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش من نفهميدم ايني كه گفتي يعني چي؟ :blink:

ميشه خودتون بهم بديدش؟

البته پنجاه درصدش و فهميدم ولي عملي بلد نيستم :D

خب الآن همین کدی که دادید میشه قسمت ابزارک های شما

حالا هر چیزی میخوای بزاری باید قبل یا بعد از کدهای php این باشه

مثلن :


<!--sidebar-right-->[/b]
[b] <div id=sidebar-right>[/b]
کدهای دلخواه شما
[b] <div class=sidebar-right>
<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(2) ) : else : ?> <?php endif; ?> [/b]

کدهای دلخواه شما
[b]</div>
</div>[/b]
[b]

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سورس بلاکهای پوسته ها متفاوت هست

یک ابزارک قرار دهید

و در سورس صفحه کد اون بخش رو کپی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان همون طوري كه گفتيد عمل كردم اما هر بار بايه مشكل مواجه شدم

اين كدي كه ميخام توي اون بلوك قرار بگيره:


<p align="center"><a href="http://www.k-zaminy.ir" target="_blank"><img border="0" src="http://www.k-zaminy.ir/%D8%B9%D9%83%D8%B3%20%D9%87%D8%A7/%D9%84%D9%88%DA%AF%D9%88%20%D9%87%D8%A7%20%D9%88%20%D8%A8%D9%86%D8%B1%20%D9%87%D8%A7%D9%8A%20%D9%83%D8%A8%D9%88%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D8%B2%D9%85%D9%8A%D9%86%D9%8A/k-zaminy.ir.png" alt="سايت كبوتران زميني" ></a><br><input onclick="this.select()" type="text" width="356" name="T1" size="15" value='<!-- start logo cod off http://www.k-zaminy.ir --><p align="center"><p align="center"><a href="http://www.k-zaminy.ir" target="_blank"><img border="0" src="http://www.k-zaminy.ir/%D8%B9%D9%83%D8%B3%20%D9%87%D8%A7/%D9%84%D9%88%DA%AF%D9%88%20%D9%87%D8%A7%20%D9%88%20%D8%A8%D9%86%D8%B1%20%D9%87%D8%A7%D9%8A%20%D9%83%D8%A8%D9%88%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D8%B2%D9%85%D9%8A%D9%86%D9%8A/k-zaminy.ir.png" alt="سايت كبوتران زميني"></a></p><!--finish logo cod off http://www.k-zaminy.ir -->' dir="ltr" ></p><div style="display:none"><a href="http://blogers.ir">وبلاگ</a>-<a href="http://blogers.ir/cod/make-logo-banner-cod/">کد لوگو و بنر</a></div>

واين هم كد بلوك كه آقا پارسا گفتند ازش كپي كنيم:


<DIV class=sidebar-box-footer></div>
</div>
<div class="sidebar-box"><H3><div class="title">آمار سايت</div></H3>
<DIV class=sidebar-box-content><ul><li>کاربران حاضر: 2</li><li>بازدید امروز: 633</li><li>بازدید دیروز: 1155</li><li>کل بازدیدها: 2540</li><li>ورودی موتور جستجو: 6</li><li>کل دیدگاه‌ها: 75</li><li>تاریخ به‌روزشدن سایت: May 17, 2013</li></ul></DIV>
<DIV class=sidebar-box-footer></div>
</div>

دوستان ميشه شما جايگذاريش كنيد؟

آخه وقتي كد و تلفيق ميكنم و تو ستون ها قرار ميدم محتوا رو نشون ميده ولي بلوك و كادر دورش ونشون نميده!!!

ویرایش شده در توسط abolfazl

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشكل حل شد

باتشكر :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .