abolfazl

كد بلوك

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

ما تا امروز توسط ابزارك ها به صورت دايناميك برا ستون هاي سمت چپ و راست سايت بلوك ايجاد ميكرديم

حالا ميخاستم بدونم اگه بخام همين كار رو به صورت دستي خودم تو پوشه قرار بدم بايد چه تغييراتي رو تو اين كد اعمال كنم؟

اين كد ستون سمت راسته:


<!--sidebar-right-->[/b]
[b] <div id=sidebar-right>[/b]
[b] <div class=sidebar-right>
<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(2) ) : else : ?> <?php endif; ?> [/b]

[b]</div>
</div>[/b]
[b]

ميشه راهنماييمون كنيد؟ :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید سورس بلاک ابزارک را پیدا کنید و به صورت مستقیم بعد از بخش php یا قبل از آن استفاده کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش من نفهميدم ايني كه گفتي يعني چي؟ :blink:

ميشه خودتون بهم بديدش؟

البته پنجاه درصدش و فهميدم ولي عملي بلد نيستم :D

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش من نفهميدم ايني كه گفتي يعني چي؟ :blink:

ميشه خودتون بهم بديدش؟

البته پنجاه درصدش و فهميدم ولي عملي بلد نيستم :D

خب الآن همین کدی که دادید میشه قسمت ابزارک های شما

حالا هر چیزی میخوای بزاری باید قبل یا بعد از کدهای php این باشه

مثلن :


<!--sidebar-right-->[/b]
[b] <div id=sidebar-right>[/b]
کدهای دلخواه شما
[b] <div class=sidebar-right>
<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(2) ) : else : ?> <?php endif; ?> [/b]

کدهای دلخواه شما
[b]</div>
</div>[/b]
[b]

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سورس بلاکهای پوسته ها متفاوت هست

یک ابزارک قرار دهید

و در سورس صفحه کد اون بخش رو کپی کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان همون طوري كه گفتيد عمل كردم اما هر بار بايه مشكل مواجه شدم

اين كدي كه ميخام توي اون بلوك قرار بگيره:


<p align="center"><a href="http://www.k-zaminy.ir" target="_blank"><img border="0" src="http://www.k-zaminy.ir/%D8%B9%D9%83%D8%B3%20%D9%87%D8%A7/%D9%84%D9%88%DA%AF%D9%88%20%D9%87%D8%A7%20%D9%88%20%D8%A8%D9%86%D8%B1%20%D9%87%D8%A7%D9%8A%20%D9%83%D8%A8%D9%88%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D8%B2%D9%85%D9%8A%D9%86%D9%8A/k-zaminy.ir.png" alt="سايت كبوتران زميني" ></a><br><input onclick="this.select()" type="text" width="356" name="T1" size="15" value='<!-- start logo cod off http://www.k-zaminy.ir --><p align="center"><p align="center"><a href="http://www.k-zaminy.ir" target="_blank"><img border="0" src="http://www.k-zaminy.ir/%D8%B9%D9%83%D8%B3%20%D9%87%D8%A7/%D9%84%D9%88%DA%AF%D9%88%20%D9%87%D8%A7%20%D9%88%20%D8%A8%D9%86%D8%B1%20%D9%87%D8%A7%D9%8A%20%D9%83%D8%A8%D9%88%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D8%B2%D9%85%D9%8A%D9%86%D9%8A/k-zaminy.ir.png" alt="سايت كبوتران زميني"></a></p><!--finish logo cod off http://www.k-zaminy.ir -->' dir="ltr" ></p><div style="display:none"><a href="http://blogers.ir">وبلاگ</a>-<a href="http://blogers.ir/cod/make-logo-banner-cod/">کد لوگو و بنر</a></div>

واين هم كد بلوك كه آقا پارسا گفتند ازش كپي كنيم:


<DIV class=sidebar-box-footer></div>
</div>
<div class="sidebar-box"><H3><div class="title">آمار سايت</div></H3>
<DIV class=sidebar-box-content><ul><li>کاربران حاضر: 2</li><li>بازدید امروز: 633</li><li>بازدید دیروز: 1155</li><li>کل بازدیدها: 2540</li><li>ورودی موتور جستجو: 6</li><li>کل دیدگاه‌ها: 75</li><li>تاریخ به‌روزشدن سایت: May 17, 2013</li></ul></DIV>
<DIV class=sidebar-box-footer></div>
</div>

دوستان ميشه شما جايگذاريش كنيد؟

آخه وقتي كد و تلفيق ميكنم و تو ستون ها قرار ميدم محتوا رو نشون ميده ولي بلوك و كادر دورش ونشون نميده!!!

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشكل حل شد

باتشكر :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم