• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
yasweb

درخواست افزونه پخش ویدئو آنلاین

21 پست در این موضوع قرار دارد

درود به دوستان

من میخوام در پستهام ویدئو آنلاین قرار بدم . دو راه دارم یکی کد هست و یکی هم افزونه .

یه افزونه گیر آوردم که از لحاظ محیطی هم قشنگه و هم دارای کارایی مناسب است ، اما متوجه نشدم که کاراییش چطوریه !!!

اگه کسی از دوستان محبت کنه آموزش این افزونه رو بگه ممنون میشم . یا اگه افزونه خوبی هم سراغ داره و معرفی کنه ممنون میشم .

افزونه مورد نظر : http://mediaelementjs.com/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توضیحات به طور کامل در مخزن وردپرس موجود می باشد.کافیست آدرس فایل ویدیو را در کد زیر قرار دهید:


[video src="آدرس" width="640" height="360"]

دو مقدار height و width نیز به ترتیب برای ارتفاع و عرض می باشند.می توانید از مقدار های دیگری هم استفاده کنید از جمله: type و ...

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ، دوست عزیز از پاسختون ، من کاری که گفتید رو انجام دادم اما ؛ متاسفانه چیزی نشون نمیده !

ممکنه تنظیمات دیگه ای هم داشته باشد .

درضمن فایل ویدئویی من Flv هست .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ، دوست عزیز از پاسختون ، من کاری که گفتید رو انجام دادم اما ؛ متاسفانه چیزی نشون نمیده !

ممکنه تنظیمات دیگه ای هم داشته باشد .

درضمن فایل ویدئویی من Flv هست .

دوست عزیز این پلیر از فرمتهای MP4, OGG, WebM, WMV, MP3, WAV, WMA پشتیبانی میکنه.شما میتونید از افزونه ی Flash Video Player استفاده کنید،که از فرمت flv پشتیبانی میکنه!

کد مربوط به قرار گیری ویدیو هم کد زیر است


[flashvideo file=http://www.you.com/file.flv /]

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

[/flashvideo file=http://www.you.com/file.flv ] این خط رو باید کجا بنویسم؟ اصلا از کجا ویدئو رو بخونه؟

ویرایش شده در توسط farnaz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

[/flashvideo file=http://www.aparat.com//video/video/config/videohash/a9f0c872aeb1a2f51ba04047225dbd12217337.flv]این خط کد رو در نوشته که قرار میدم خود این خط رو نشون میده.لطفا راهنمایی بفرمائید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

[/flashvideo file=http://www.you.com/file.flv ] این خط رو باید کجا بنویسم؟ اصلا از کجا ویدئو رو بخونه؟

آدرس ویدئو را جایگزین http://www.you.com/file.flv کنید. و در قسمت محتوای ارسالی قرار دهید

در انجمن هم قبلا چندین افزونه معرفی شده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از افزونه ی stream-video-player هم که استفاده می کنم میخواهم در یک pop up ای نشون داده بشه. اما هم در popup نمایش میده و هم در صفحه اصلی. برای اینکه جایی که من میخوام نشون داده بشه باید چه کنم؟

آدرس ویدئو را جایگزین http://www.you.com/file.flv کنید. و در قسمت محتوای ارسالی قرار دهید

در انجمن هم قبلا چندین افزونه معرفی شده

همین کار رو انجام دادم ولی خود متن رو نشون میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین کار رو انجام دادم ولی خود متن رو نشون میده

افزونه‌ي


http://wordpress.org/extend/plugins/flash-video-player/

رو نصب و فعال كرديد شما ؟؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز همچنین میتونید از افزونه Ripe HD player استفاده کنید که امکانات و گرافیک خوبی برخورداره

نمونه:

آموزش ویدیویی نصب اوپن کارت

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه‌ي


http://wordpress.org/extend/plugins/flash-video-player/

رو نصب و فعال كرديد شما ؟؟

flash video رو نصب و فعال کردم و کد رو هم در قسمت محتوای ارسالی نوشتم . به جای اینکه ویدئو رو نشون بده کد رو که در محتوای ارسالی نوشتم نشون میده.

stream رو هم نصب کردم که میخوام فایل در یک popup نشون داده بشه ولی هم در صفحه نشون میده و هم در popup. برای اینکه فقط در popup نشون داده بشه چه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پلاگینها تست شدن و موردی نداشتن

ممکنه قالبتون موردی داشته باشه

با قالبی دیگه تست بگیرید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از افزونه ی stream-video-player استفاده کرده ام . اگه نخواهم در نوشته باشه و بخواهم جایی که خودم تعیین می کنم قراربگیره باید چه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکرمیکنم از شورت کد داره استفاده میکنه.

اگر شورت کد داره میتونید اون جایی که مدنظرتون هست رو یک ابزارک بزارید و بعد کد شورت کد رو داخل ابزارک قرار بدید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکرمیکنم از شورت کد داره استفاده میکنه.

اگر شورت کد داره میتونید اون جایی که مدنظرتون هست رو یک ابزارک بزارید و بعد کد شورت کد رو داخل ابزارک قرار بدید.

ممنون. میشه راهنمایی کنید ؟

ابزارک ها فعال هستن. این مورد رو چطور اضافه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون پلیر شما یه کد داره که باید آدرس فایل رو داخل اون بزارید تا نمایش داده بشه حالا شما میخواید توی کدوم بخش از سایت نمایش بدید .

مثال


[video src="http://mysite.com/mymedia.mp4" width="640" height="360"]

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون پلیر شما یه کد داره که باید آدرس فایل رو داخل اون بزارید تا نمایش داده بشه حالا شما میخواید توی کدوم بخش از سایت نمایش بدید .

مثال


[video src="http://mysite.com/mymedia.mp4" width="640" height="360"]

یک div

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک div

برای نمایش مستقیم ویدئو در کدهای قالب بعید می دونم بتونید از افزونه استفاده کنید در این صورت باید ازکدی شبیه کد زیر استفاده کنید


<embed
height="عرض"
width="طول''
flashvars="config=آدرس فایل ویدئو'"
allowfullscreen="yes" quality="high" name="aparattv" src="http://www.aparat.com/public/public/player/aparattv" type="application/x-shockwave-flash"></embed>

اما اگر در محل مورد نظرتون ابزارک وجود داره یعنی داخل یکی از سایدبار های صفحه می خواهید قرارش بدید کد رو داخل یک جعبه ی متن بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو در یک div قرار دادم به صورت زیر

<embed
height="200"
width="600"
flashvars="config=localhost/wp/wp-content/uploads/2012/07/file.flv"
allowfullscreen="yes" quality="high" name="aparattv" src="http://www.aparat.com/public/public/player/aparattv" type="application/x-shockwave-flash"></embed>

فقط یک کادر مشکی نشون میده و فیلم رو نشون نمیده.ایراد از کجاست؟ داخل جعبه متن هم که میذارم بازم نشون نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر نمیکنم با آپارات بتونید فایلهایی که در خارج از سایتش اپلود شده رو نمایش بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز این پلیر از فرمتهای MP4, OGG, WebM, WMV, MP3, WAV, WMA پشتیبانی میکنه.شما میتونید از افزونه ی Flash Video Player استفاده کنید،که از فرمت flv پشتیبانی میکنه!

کد مربوط به قرار گیری ویدیو هم کد زیر است

دوست عزیز من این کد را که استفاده می کنم...برای پخش mp4 هیچ مشکلی نیست.. mp4 را پخش می کنه ولی wmv را پخش نمی کنه به جای پخش روی اون صفحه مشکی رنگ پلیر یک نوشته download file می یاره که هر کس روش کلیک کنه می تونه دانلودش کنه چطوری می شه wmv را با این کد پخش کرد؟ ( وقتی لینک یک ویدئو را می زارم توی کد و تو قسمت ویرایش اون ویدئو می رم زیر اون ویدئو فقط فرمت های mp4 ، ogg و webm نوشته شده)

دوست عزیز این پلیر از فرمتهای MP4, OGG, WebM, WMV, MP3, WAV, WMA پشتیبانی میکنه.شما میتونید از افزونه ی Flash Video Player استفاده کنید،که از فرمت flv پشتیبانی میکنه!

کد مربوط به قرار گیری ویدیو هم کد زیر است

دوست عزیز من این کد را که استفاده می کنم...برای پخش mp4 هیچ مشکلی نیست.. mp4 را پخش می کنه ولی wmv را پخش نمی کنه به جای پخش روی اون صفحه مشکی رنگ پلیر یک نوشته download file می یاره که هر کس روش کلیک کنه می تونه دانلودش کنه چطوری می شه wmv را با این کد پخش کرد؟ ( وقتی لینک یک ویدئو را می زارم توی کد و تو قسمت ویرایش اون ویدئو می رم زیر اون ویدئو فقط فرمت های mp4 ، ogg و webm نوشته شده)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری