مصطفی

سوال در مورد w3 total cash و google sitemap generator

3 پست در این موضوع قرار دارد

به نام خدا

با سلام و عرض ادب

w3 total cash

1) گزینه ی Purge from cache چیه ؟

2) چه موقعی باید کش را خالی کرد ؟

3) کلا من باید کار خاصی انجام بدم برای بهبود عملکرد w3 total cash یا افزونه خودش اتوماتیک نیاز های خودش را رفع می کنه ؟ مثلا خالی کردن کش و . . .

google sitemap generator

4)برای صفحه ی زیر و صفحاتی مانند صفحه ی زیر که فقط یک عکس داره آدرسی در سایت مپ ایجاد نمی کنه . علت چیست ؟

http://www.deldadegan.ir/graphic-des...at-mahdi.html/

با سپاس فراوان

یا علی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- کجاست؟

2-3 بهتره زمانی محدودی را برای کش تعیین کنید تا فایلها قبل از پر شدن هاست حذف شوند. در صورتی که محدودیت فضا ندارید ، زمان بالا بهتر هست

4- پست هست؟ تصویر به چه صورت قرار داده شده است؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1) قسمت افزودن نوشته ، در پنجره انتشار و بالای انتقال به زباله دان ( رو به روی دکمه به روز رسانی یا انتشار )

4) خود به خود مشکل حل شد!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .